Page 1


Gör som Vi säger När du ska hyra fallskydd, bygg- och VVS-maskiner kan du lita på att vi håller vad vi lovar. Det kanske låter som en klyscha, men i den här branschen är det livsnödvändigt. Pålitlighet är ett måste. Du kan vara säker på att allt du läser här speglar oss, ut i fingerspetsarna.


Vi vill att du ska se fram emot att göra affärer med oss. Tillsammans med vårt systerbolag Prevex erbjuder vi försäljning och uthyrning på samma plats. Lokalerna är ljusa, välkomnande och allt är ordnat för bättre överblick. När du vill pausa kan du slappna av i våra soffor och diskutera branschen över en kopp kaffe.

I våra depåer

Goda grannar

Uthyrning

Montage

Combisafe Ställningssystem ALU-ställningar Liftar Bygghissar Tält Byggmaskiner Spikmaskiner Fältfabriker VVS-maskiner Betongbearbetningsmaskiner Markbearbetningsmaskiner

Fasta fallskyddslösningar Temporära fallskyddslösningar Combisafe Byggställning Trapptorn & Bygghiss Stöd & Stämp

Utbildningar Vi tillhandahåller utbildningar kopplade till hela vår uthyrningsverksamhet. Kontakta oss för mer information.


Rentex är Approved Installer för Combisafe. Det innebär att vi är utbildade och certifierade att montera deras lösningar, som idag är branschstandard. Vårt lyckade samarbete har bland annat resulterat i fallskydd till Turning Torso i Malmö. Combisafe kan dessutom kombineras med våra ställningar. Det möjliggör smarta alternativ vid krångliga eller ovanliga omständigheter. Kärnverksamheten är alltid nummer ett, därför ska ingen på byggarbetsplatsen behöva ifrågasätta säkerheten. Alla måste koncentrera sig på uppgiften framför dem. Våra produkter är säkerhetskontrollerade och detsamma gäller monteringsarbetet. Samtliga krav uppfylls enligt europeisk standard. Vid behov utbildar vi inom både Combisafe och ställningsbyggande.

Monteringsarbete i FEM steg:

1 Projektanalys, kontroll på plats. 2 Framtagning av riskanalys och metodbeskrivning.

3 Genomförande av montage. 4 Kontroll av monterad lösning. 5 Överlämningscertifikat till kund.

blåsväder Vi har ett fullständigt utbud av spikpistoler och alla nödvändiga tillbehör, oavsett om du vill spika i trä, stål eller betong. Vill du ha mer än bara maskiner har vi en unik tjänst, i form av en fältfabrik på byggplatsen. Förutom väderskydd erbjuds du mallstationer och pistolupphängning som ger optimal ergonomi. Detta är en tjänst som uppskattas, efterfrågas och ger ökad flexibilitet för dig och ditt företag.

Undvik

Säkra på

COMBISAFE


Ständiga

LIFTNYHETER

Våra liftar är inte som nya. De är nya. Ingen lift är äldre än ett par år och är därför det senaste när det gäller säkerhet, miljö och enkelhet. Vi har också ett antal hybridmaskiner, som uppskattas lika mycket av användaren som omgivningen. Man kan alternera mellan diesel och batteri, och därigenom reglera ljudnivån och miljöpåverkan. Du som vill lära dig mer om hur de olika liftarna fungerar är varmt välkommen till vår populära utbildning. Vi tillhandahåller även utbildade liftförare.

Vana vid ovanligA

maskiner

Sortimentet av byggmaskiner handlar inte bara om bredd. Det handlar lika mycket om djup. Vi levererar det absolut bästa inom varje produktkategori och har också ett stort utbud av ovanligare maskiner, då en del uppdrag ställer sällsynta krav. Alla maskiner måste dessutom göra jobbet utan att kompromissa med användarens välbefinnande. Vi vill att du ska kunna slita hårt, utan att slita på kroppen.


Kom igen Välkommen in och välkommen åter.

Göteborg (Sisjön)

Askims Verkstadsväg 2A 436 34 Askim Vxl: 031 - 748 36 50 Fax: 031 - 748 36 52

Göteborg (Hisings Backa) Backa Bergögata 3 422 46 HisingsBacka Dir: 031 - 748 36 59 Fax: 031 - 725 76 55

Göteborg (Lager)

Importgatan 19 422 46 Hisings Backa Dir: 031 - 748 36 53 Fax: 031 - 725 76 55

Malmö

Stenyxegatan 13 21376 Malmö Dir: 040 - 624 99 00 Fax: 040 - 21 65 50

Company presentation  

A presentation of Rentex.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you