Page 1

Välkommen till

Jonsereds IF ”Där fin fotboll är tradition”

Vi önskar dig, gammal som ny medlem, välkommen till Jonsereds IF, Vi hoppas att du skall trivas hos oss! Det här är en ”lathund” med praktisk information om vårt lag Pojkar födda 1998 och vår verksamhet.


Lag P98 pojkar födda 1998 Idag består vårt lag 18 st. aktiva och träningsflitiga fotbollsungdomar. De flesta killarna är i från kommunen men några bor även i Göteborg och Lerums kommun.

Träningar Utomhus så tränar vi på Jonsereds IP konstgräs och i slutet av säsongen och då vid sämre väder tränar vi inomhus i Jonseredshallen. Matchtröja lånas ut vid match. Ett par shorts och strumpor ingår i medlemsavgiften. Övrig utrustning som fotbollskor (konstgräs/grus), inomhus och löparskor, benskydd, träningskläder och vattenflaska skaffar du själv. Vårt lag har idag en ansvarig tränare och tre assisterandetränare. Detta gör att träningarna är kontinuerliga och många för dem som vill träna flitigt. Tiderna för våra träningspass finns på vår hemsidas kalender och har du förhinder att komma till en träning så att du meddelar det till oss ledare innan, så vi kan planera träningen efter antalet spelare. Målsättningarna med träningarna är naturligtvis att ha kul när vi fokuserat lär oss spelmomenten för 11-manna fotboll och även fotbollförberedelse för matcher och cuper som vi ofta detager i. Sommaren 2012 deltar vi i Gothia Cup med en trupp. Vill du vara med? Kom och provträna för du är hjärtligt välkommen.

Ledare Stefan Segerqvist är huvudansvarig tränare och med ytterligare tre assisisterade hjälptränare/coacher. Peter Eriksson är lagets hemsideansvarig och administratör. Stefan Segerqvist Henrik Thunman Anders Hansson Anders Holgersson

076-895 02 53 076-101 05 16 070-761 14 67 070-569 32 70

stefan.segerqvist@comhem.se henrik.thunman@chalmers.se anders.hansson@stadshuset.goteborg.se andres.holgersson@bredband2.com

Mer kontakt– och anmälningsuppgifter finns på vår lagsida: http://www.svenskalag.se/jif_p98


Vad förväntas av Dig som förälder? Jonsereds IF har ingen anställd personal. Det är klubbens medlemmar och föräldrar som utgör klubben och dess verksamhet. Därför behövs ideella insatser från oss alla; barn, ungdomar, juniorer, seniorer, ledare och föräldrar. Du som publik, kan vara avgörandet vid jämna matcher...

Klubben behöver hjälp med följande: Vid två tillfällen per år är det Du som förälder ansvarig för vaktmästeriet och koisken på idrottsplatsen (3-4 timmar per gång). Ledarna informerar om när och hur. På Julmarknaden förväntas föräldrar och spelare lagvis hjälpa till med förberedelser, bakverk och närvaro vid spelaren uppgifter på marknaden. För övriga arrangemang såsom Fotbollsskola, Fotbollens dag, A-lagsmatcher går ansvaret runt bland föräldrarna. För att dess insatser skall kunna begränsas till max 2-3 tillfällen per år, krävs det att alla ställer upp.

Medlemsavgift Medlemsavgiften år 2012 är 1.150 kr per år. I avgiften ingår tre familjekalendrar som du fritt kan sälja vidare för 100kr/styck. Om du väljer att göra på detta sätt blir nettoavgiften 850 kr per år.Som ny medlem betalas medlemsavgiften in när du varit på 4 stycken träningar och bestämt dig för att fortsätta. Inbetalningarna göres till plusgirokonto 41 43 37-6 där du på avin anger spelarens namn, personnummer och vilket lag han/hon spelar i. Om spelaren börjar först vid höstsäsongen så tala med ledarna, då medlemsavgiften vid dessa fall reduceras en del. Som medlem får Du tillgång till klubbens lokaler, inomhushall, konstgräsplan och framförallt får Du stora möjligheter till att träna och spela matcher tillsammans med andra i härlig gemenskap. Medlemsavgiften täcker kostnader för seriespel, matchtröjor och användandet av våra gräsplaner på Jonsereds IP.


Kort om återkommande händelser i klubben Fotbollskolan: Flera somrar i rad har Jonsereds IF bedrivit fotbollsskola på Jonsereds IP. 2011 var det 120-125 barn och ungdomar som under 4 dagar var med i vår fotbollsskola, där träningen varvades med roliga aktiviteter såsom bio, brandkåren på besök, polisen med polishundar och lek. Fotbollsskolan är öppen för alla och är frivillig för våra medlemmar. Det tillkommer en separat kostnad för att deltaga i fotbollsskolan. Fotbollens dag: I början av höstsäsongen arrangeras Fotbollens dag med olika aktiviteter som träningsmatcher, grill, lotteristånd m.m. Julmarknaden: Ingår i Partille Kommun´s ”Vision Jonsered”. Klubben arrangerar tillsammans med hembygdsföreningen och Östhjälpen den första lördagen i december månad varje år julmarknad i Jonsered. Julmarknaden pågår mellan kl. 11.00—15.00 där fotbollslagen får ansvar för olika stationer, så som lotteriförsäljning, bröd och loppisförsäljning med mera.

Kontaktuppgifter och mer information På vår hemsida www.jonseredsif.se hittar du mer information om klubben och laget. Under fliken ”välj lag” väljer du P98 för att finna mer information och bilder på laget. Under menyrubriken ”Kalender” finner datum och tider för träningar och matcher. Ibland krävs att man är inloggad med spelarens inloggningsID för att kunna läsa om alla lagaktivteter och tillhörande information. Det är bl.a medlemmars ansvar att medlemsuppgifterna är riktiga och uppdaterade. Fråga oss ledare om inloggningsuppgifter när så behövs för just dig som medlem/ spelare. Ett e-post skickas till dig som medlem när något nytt tillkommer på vår hemsida. P98 lagets Internetadress: P98 lagets Facebook sida:

Med vänlig hälsning, Ledarna i Jonsereds IF, P98 Stefan S, Henrik T, Anders M, Anders H, Peter E.

www.svenskalag.se/jif_p98 www.facebook.com/jifp98

Jonsereds IF Infoblad P98  
Jonsereds IF Infoblad P98  

JIF klubbinformation och laget P98

Advertisement