Page 1

10 antwoorden

42. Welke huisdieren heb je?

Op mijn kamer heb ik 2 vissen, we hebben 2 honden waarvan er een ’s avonds binnen bij ons in huis gaat en de andere in de schuur. En in een weitje hebben we een geit.

53. Naar welk restaurant ben je het laatst geweest?

In februari ben ik voor het laatst naar een restaurant gegaan, ik ging toen met mijn familie naar Mona’s eet- & Drinkfestijn in Oosterhout. Het bedrijf van mijn vader bestond toen 4 jaar.

59. ben je wel eens in het ziekenhuis geweest?

ja, toen ik baby was ben ik in het ziekenhuis geboren. Later heb ik zelf niet meer terug gemoeten naar het ziekenhuis. Wel heb ik familieleden bezocht in het ziekenhuis.

71. speel je wel eens games?

ja, vooral op mijn Wii. Ik speel vaak Bandhero, drums als er niemand thuis is en anders gitaar. Ook speel ik regelmatig met mijn broers Mario kart of wii sports. Ook speel ik vaak samen bij een vriendin supermario galaxy of guitar hero.

75. van welke social media maak je gebruik?

Ik gebruik Facebook, Twitter, Youtube en Tumblr. Deze media gebruik ik dagelijks. Ook heb ik wat profielen op bandsites waar ik een paar keer in de week op kijk. Ik heb ook een hyves profiel maar die gebruik ik eigenlijk nauwelijks nog.

84. welke series kijk je op tv?

De series die ik kijk zijn Dexter, CSI:NY, CSI:Miami, NCIS, Bones, Lie To Me, White Collar, Modern Family, Scrubs, Community en House. Niet al deze series worden nog op tv uitgezonden maar ze kwamen eerst wel op tv, toen heb ik er wel naar gekeken. Nu heb ik van sommige series de seizoensboxen of ik kijk ze online.

88. Welke film heb je voor het laatst in de bioscoop gezien?

Ik ben voor het laatst naar Bad Teacher geweest, dat was aan het eind van de zomervakantie. Ik was meegevraagd door een vriendin en nadat ik de trailer opgezocht had leek het me wel een leuke film. Maar hij was helemaal niet zo heel leuk, alleen de stukjes uit de trailer en nog een paar dingen waren leuk, de rest niet.

91. Welk pretpark heb je voor het laatst bezocht?

Ik ben voor het laatst naar de Efteling geweest, dit was ook aan het eind van de zomervakantie. Het was gelukkig niet zo heel druk dus we zijn in veel attracties geweest en in sommige zelfs vaker.

94. Welke dierentuin heb je voor het laatst bezocht?

Ik ga eigenlijk niet zo heel vaak naar de dierentuin, de laatste keer was 2 jaar geleden, toen ging ik met mijn oom en tante naar Artis.

97. Welke stad heb je voor het laatst bezocht?

De stad waar ik het laatst heen geweest was is Harlingen in Friesland. Ik ging samen met de opa en oma van een vriendin haar ouders bezoeken op een camping in Witmarsum. Daarna zijn we naar een markt in Harlingen gegaan. Dit was aan het eind van de vakantie.

10 antwoorden  

de antwoorden op 10 van de 100 vragen eerder gesteld aan mij.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you