Page 1

Isvedelstigen 14 M채klare:

Emelie Jibor Registrerad Fastighetsm채klare Mobil: 070-346 67 61

Centrumgatan 1 840 92 Vemdalen

Tel: 0684-301 50 Fax: 0684-303 30

www.remax-sverige.com


Storhogna Isvedelstigen 14 Isvedelstigen 14, Berg Välskött timmerstuga på hörntomt i södra Storhogna med bastu och öppenspis. I närområdet finns skoterled och längdspår och du har även Storhognas "Dallift" på skidavstånd och är därmed inne i Storhogna/Katrinas lift- och skidsystem.

Fakta Utgångspris:

1 050 000 kr

Antal rum: Boarea:

3 rum varav 2 sovrum och kök 57 m²

Biarea: Tomtareal:

0 m² 1855 m²

Adress: Webnummer:

Isvedelstigen 14 25923 - EJ299


Fastighet

Byggnadsår:

1976

Bjälklag:

Trä

Isvedelstigen 14

Tak:

Plåt

Timmerstuga

Grundläggning:

Plintar

Berg

Fasad:

Timmer

1 050 000 kr

Fönster:

2-glas

Klövsjö 6:200

Uppvärmning:

Direkt El

Antal rum:

3 varav 2 sovrum och kök

Ventilation:

Självdrag

Boarea + biarea:

57 + 0 kvm

Tomt:

1855 kvm

Taxeringsvärde:

629000 kr kr .

Taxeringskod:

221 Småhusenhet, fritidsbostad

Vatten/avlopp:

Enskilt vatten året om via samfällighet. Enskilt avlopp. Andel i samfällighet/GA: Klövsjö GA:15-GA:16,

Driftkostnaden är fördelad enligt följande:

Servitut etc: Nuvarande ägare:

GA:38 Carl Arne Sällström, Elsa Christina Köjs, Gerty

Övrigt

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen av säljare lämnad information och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen uppmanas härmed av säljaren att noggrant undersöka fastigheten, alla byggnader och annat på

Energideklaration:

Marianne Andersson, Hans-Göran Sigvard Hillerbrand, Jan Anders Lundberg, Karl Olof Ingvar Andersson, Kerstin Liliann Pettersson, Lennart Ingemar Johansson, Per Gunnar Christer Andersson, Tage Lennart Krusell, Ulla Birgitta Ekstedt Behövs ej

Adress: Objekttyp: Kommun: Utgångspris: Beteckning:

Byggnad

Ekonomi Driftkostnad:

29 266 kr/år.

fastigheten samt utrustning och inventariers skick. Kontakta gärna mäklaren för en personlig boendekostnadskalkyl och eventuella ytterligare frågor som inte besvaras i prospektet.


Rumsbeskrivning HALL ca:1,4m² Avhängningsplats direkt innanför entrédörr. Timmerväggar och furuparkettgolv.

ALLRUM/ MATPLATS ca: 22,7 m² Stora fönster mot söder och väster. Öppen spis. Timmarväggar och furuparkettgolv.

KÖK ca:4m² Träfärgade köksluckor, kyl/frys och spis. Kakel ovanför arbetsytor och

Toalett ca 2,1m² En separat rum för toalett och tvättställ. Plastmatta på golv och väggar

fönster (öster) ovanför diskbänken. Timmerväggar plastmatta på golvet.

förutom på en vägg som är timrad.

SOVRUM 1 ca:6,4 m² Två enkelsängar med ett fönster (norr) emellan. Två garderober. Panelade

Duschrum ca 3,2m² Ett rum rakt fram från hall med en dusch med duschväggar. Plastmatta

väggar med gångmatta på golvet.

på golv och väggar.

SOVRUM 2 ca:6,4 m² Våningssängar på var sida om fönster (norr). Två garderober. Panelade

Bastu ca 1,6m² Härlig bastu som är i anslutning till duschrum.

väggar med gångmatta på golvet.


Så här går vi vidare med försäljningen Fastighetsmäklaren Din fastighetsmäklare på RE/MAX Vemdalen är med genom hela affären. Tveka inte att ställa frågor och komma med synpunkter. För oss är varje förmedling unik.

Handpenning om 10% hålls av mäklaren på ett särskilt klientmedelskonto skiljt från mäklarens övriga tillgångar, till dess att alla villkor är uppfyllda (ex. besiktningsklausul).

Intresserad av detta objekt?

Tillträde

Är du intresserad av att gå vidare - meddela mäklaren ditt intresse på plats, så riskerar du inte att missa vid ett snabbt avslut. Försök att vara ''startklar'' med lånelöfte, -värderat ditt nuvarande boende – boendekostnadskalkyl

Tillträdet bestäms genom en överenskommelse med säljarna. Då träffas parterna och hos mäklaren eller köparens bank, där slutbetalning görs. Mäklaren upprättar innan en avräkning där det framgår vad som betalats, fastighetsavgift Mäklaren överlämnar en även en journal över förmedlingen samt ett köpebrev. Vid tillträdet får köparen dessutom nycklar mm.

Budgivning Finns flera intressenter tillämpas budgivning. Då kan slutpriset avvika från utgångspriset. Berätta innan budgivningen om dina önskemål om tillträdesdag, eventuella lånevillkor, försäljning av din nuvarande bostad etc. Det finns inga lagar som reglerar hur en budgivning ska gå till. Det är säljaren som bestämmer om, hur och till vem denne säljer. Mäklaren framför alla bud till säljaren och upprättar en förteckning över de buden. Budlistan lämnas även till slutgiltig köpare med namn och kontaktuppgifter. Budgivare kan därför inte vara anonyma (men kan lägga bud via ombud, då är det ombudets kontaktuppgifter som lämnas ut) Undersökningsplikt Efter köpet kan du inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av fastigheten. Även om säljaren låtit besiktiga fastigheten ersätter detta inte din undersökningsplikt. Undersök därför fastigheten noga, gärna med hjälp av besiktningsman, eller avtala med säljaren om en besiktningsklausul i köpekontraktet, som ger dig rätt att inom en viss tid undersöka fastigheten och sedan ev. frånträda köpet. Kontraktsskrivning Fastighetsmäklaren upprättar köpehandlingarna och går igenom dessa med parterna. Sedan skickas dessa runt med start hos köpare alt. att parterna träffas på mäklarens kontor och går igenom handlingarna. Ofta vill parterna skriva snarast, eftersom varken bud eller anbud är bindande tills köpekontraktet är påskrivet av parterna.

Praktiskt vid långa avstånd. Det är vanligt att både köpare och säljare finns på orter (eller länder) långt från fastigheten som byter ägare. Vid de tillfällena sker kommunikationen mestadels via mejl och post. Vi vill påminna om att ingen affär är klar förrän alla har undertecknat kontrakt (fastighetsköp)/ avtal (lägenhetsöverlåtelse). Det överenskomna datumet för tillträde – den dagen då överlåtelsen är ett faktum. En avräkning upprättas, det vanligaste är att säljarna löser sina lån – ibland kan det finnas mycket fördelaktiga lån som säljaren kan erbjudas att ta över. Detta sker efter överenskommelse. Vi kontrollerar inteckningar/pant i fastighet och lägenhet så att de friställs för köparen. Alla dokument mejlas till alla berörda, även köparens bank som tillsammans med RE/MAX kontoret fullföljer affären. Banken faxar eller mejlar över kvitton och köparen har nu tillgång till sin bostad. Lagfarten söks av köparens bank, då de vill säkra sina lån- men vi hjälper naturligtvis till när det behövs.


Alltid på din sida

VictoriaJibor Ersoy Emelie Registrerad Fastighetsmäklare Registrerad Fastighetsmäklare Tel: 070-346 61 070-990 alt 070-346 67 61 Tel. 08-33 12 67 10 alt 01 00 emelie.jibor@remax-vemdalen.se victoria.ersoy@remaxselection.se RE/MAX VemdalenÖstermalm RE/MAX Selection Vi är störst på nätet. Vi marknadsför din bostad på Hemnet, Bovision, Blocket m fl totalt 11 olika svenska bostadsportaler. På vår internationella sida syns din bostad i 78 länder för 100-tals miljoner besökare.

1

Vi sätter vår stolthet i att alltid ha den bästa lokalkännedomen samtidigt som vi har det största nätverket i världen med 100 000 mäklare som förmedlar intressenter mellan varandra. 2

Isvedelstigen 14  

Välskött timmerstuga på hörntomt i södra Storhogna med bastu och öppenspis. I närområdet finns skoterled och längdspår och du har även Storh...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you