Page 1

2012 Het openbaar vervoer in Rotterdam.

Rotterdam Event Lasha 01-01-2012


De ov-chipkaart De bedoeling van de ov-chipkaart is dat je elke openbaar vervoermiddel kan gebruiken zonder dat je elke keer een ander kaartje moet kopen. Je checkt in voordat je bijvoorbeeld in de bus stapt, en als je uitstapt check je weer uit!

De Ov-chipkaart kan je in ontzettend veel winkels kopen en op waarderen. Je kan ook een persoonlijke ov-chipkaart online bestellen. Het handige aan een persoonlijke ov-kaart is dat je altijd online je saldo kan checken ĂŠn opwaarderen, en als de kaart is gestolen dat je dan je geld terug kan boeken. Om een ov-chipkaart te kopen betaal je â‚Ź7,50 In Rotterdam kan je voor de bus, metro en de tram de ov-chipkaart al gebruiken.


De bus Met de bus kunt u nog plaatselijke komen dan de metro, en een voordeel is dat ie ook nog eens heel goed aansluit op de metro lijnen. (kan alleen gebruikt worden met een ov-chipkaart)

De waterbus Splashtours biedt een 'anders-dananders' stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibie bus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! In 60 minuten zie je eerst tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Bel 0101 4369491 om te reserveren.

De Tuk tuk Je kan ook de gehele dag door een Tuk tuk huren, Dat is een heel klein autootje. Hiermee kan je snel door de kleinste straatjes van Rotterdam heen reizen, en het is nog een hele leuke belevenis ook! Bel: 0206868888

binder  

Een handige folder over het vervoer in heel rotterdam, voor meer informatie neem contact op met ons via facebook of de mail.