Page 1

Intro

HANDELSGYMNASIUM & TEKNISK GYMNASIUM


Velkommen til Slotshaven Gymnasium! - gymnasiet vi skaber sammen Slotshaven Gymnasium er et godt sted at være og derfor et godt sted at lære. Vi lægger vægt på et godt studiemiljø, hvor man føler sig hjemme, og hvor der opstår nye faglige og sociale relationer. Vi glæder os til, at du efter sommerferien bliver en del af vores studiemiljø og de mange fællesskaber på Slotshaven. På Slotshaven går der godt 750 elever, og der er ca. 70 ansatte.

Tutorer Over 30 tutorer har brugt de sidste måneder på at planlægge jeres start på Slotshaven. Du kommer allerede til at møde dem til informationsmødet før sommerferien, og det er også tutorerne der står for de mange forskellige introaktiviteter i din første skoleuge.


Vi ses på Slottet! Din nye klasse Du starter i en grundforløbsklasse. Du skal gå i denne klasse i de første tre måneder. Herefter kommer du i en studieretningsklasse ud fra dit studieretningsønske.

Studierejse Alle klasser får mulighed for at komme på studierejse i uge 38 i 2.g. I løbet af februar i 1.g vil dine lærere snakke med dig og din klasse om rejsemål. Det maksimale beløb for en studierejse er 4.500 kr. Få studieretninger har særlige studierejser. Læs mere om det på vores hjemmeside under studieretninger.

Studieretningsvalg På informationsmødet den 20/6 og i uge 39 bliver du præsenteret for de forskellige studieretninger på Slotshaven. Du får desuden en personlig samtale med din studievejleder, og du og dine forældre inviteres til forældremøde den 26/9. Onsdag den 9/10 er der sidste frist for valg af studieretning.

IT På Slotshaven har vi primært digitale bøger. Derfor forventer vi, at du har en computer med i skole hver dag. Da du også kommer til at skrive en del, søge informationer med mere, er en iPad ikke god nok i længden.

Slottet efter skole Du må meget gerne blive på skolen og lave lektier, øve i musiklokalet, bevæge dig rundt i den virtuelle verden i vores VR-lab eller hygge i bålhytten. Der er en stribe af muligheder efter skoletid.

Lectio Du vil i løbet af de første dage få en introduktion til Lectio, som er skolens kommunikationsplatform. På Lectio kan du se dit skema, hvor du skal være, dine lektier, beskeder, dokumenter, karakterer og meget mere.


Introuge Sådan ser din første uge ud Første skoledag Mandag den 12. august er første skoledag. Dagen starter i kantinen, hvor du møder kl. 9. Der vil være tutorer ved alle indgange, som vil hjælpe dig med at finde vej. Første skoledag slutter kl. 13. Du behøver ikke at have taske eller computer med.

er der forskellige aktiviteter i sjove og anderledes discipliner.

Skolens rektor byder dig velkommen, og herefter skal du lære din klasse bedre at kende. I løbet af dagen vil der også være forskellige sjove aktiviteter, og måske kommer din klasse til at dyste mod de andre klasser.

Introovernatning I slutningen af den første skoleuge kommer alle 1.g klasser på introovernatning. Der er 2-3 klasser afsted sammen. I bliver hentet på skolen i bus og afleveret igen dagen efter. Tutorerne, kontaktlærerne og studievejlederne står for de mange forskellige aktiviteter på introturen. Introturen skal sørge for, at du lærer dine klassekammerater bedre at kende og at du også lærer nogle af eleverne fra de andre klasser at kende.

Anden skoledag Du møder kl. 8:15. Frem til frokost får du blandt andet introduktion til Lectio. Det er derfor vigtigt, at du har en computer med. Efter frokost

Du skal huske: Sengetøj, håndklæde, toiletsager, skiftetøj, evt. badetøj, praktisk tøj og gerne en lommelygte. Du kan godt begynde at glæde dig!

:-)


Vigtige datoer Informationsmøde for elever og forældre Torsdag den 20. juni kl. 19:00 21:00 i kantinen.

Studieretningspræsentation Tirsdag den 24. september.

Første skoledag Mandag den 12. august. kl. 9:00 13:00

Forældremøde Torsdag den 26. september kl. 19:00 - 20:30

Introovernatning - Slutningen af uge 33

Frist for studieretningsønsker Onsdag den 9. oktober over Lectio.

Første fest Fredag den 23. august kl. 20:00 01:00

Eksamen i de to grundforløbsfag I løbet af uge 43 og 44.

Skolefotografering - Uge 35 Fredagsbar Fredag den 30. august kl. 14:30 - 17:00 Bibliotekstime - Uge 37

Introdag til nye studieretningsklasser Fredag den 1. november. Start i studieretningsklasse Mandag den 4. november.


HANDELSGYMNASIUM & TEKNISK GYMNASIUM

Slotshaven 1 4300 Holbæk 72 290 200 www.slotshaven.dk

www.ReklameService.dk · 59516615

Kontakt

Profile for ReklameService

Slotshaven Gymnasium Introfolder 2019  

Slotshaven Gymnasium Introfolder 2019