2do profilkatalog

Page 1

VI HJÆLPER DIG HELE VEJEN

- med et væld af produkter og muligheder

do

1


do DIN NYTÆNKENDE IT-SPECIALIST Vil du gerne optimere din forretning på IT-fronten? Hos 2do er vi eksperter i at finde den optimale løsning til din virksomhed. Vi satser ikke bare på de produkter, som vi tilbyder. Vores fokus ligger på at udvikle og optimere din forretning. Har du en idé, som du gerne vil have implementeret, følger vi op på den og får din virksomhed skridtet videre.

Vores kerneområder • Hosting • ERP/Økonomisystemer • Forretningsudvikling • Webløsninger • Drift og rådgivning

Martin Arendt

Clark Birkelund

Tommy Jensen

Rene Dimple

Salg | Partner ma@2doit.nu

Forretningsudvikler, IT & ERP-konsulent | Partner cb@2doit.nu

IT & ERP-konsulent | Partner tommy@2doit.nu

IT & ERP-konsulent | Partner rd@servicedeskit.com

2


D

DRIFT 2do drifter og varetager både små og store virksomheder – erhverv og private. Drift kan omfatte hel eller delvis arrangement af både hårde og bløde ydelser. Kontakt os – så finder vi en løsning tilpasset jeres virksomhed.

O Danny Månsson Koordinator | Partner danny@2doit.nu

OPTIMERING En virksomhed, af enhver art, kan optimeres og derved opnå store besparelser på budgettet. Drift- og omkostningstunge opgaver kan automatiseres i stor grad. Infrastruktur og netværk, IT-udstyr m.v. kan effektiviseres.

D

DIGITALISERING Blot ved et skifte til det rette økonomisystem, reduceres arbejdsgange og arkivering, scanning og direkte håndtering af dokumenter ind i virksomhedens system. Dette sker via elektronisk arkivering og med automatisk OCR tekstgenkendelse i modtagelsen af dokumenter.

O

OMHU 2do’s medarbejdere er veluddannede, dygtige og har stor fokus på rådgivning og dermed kan I som kunder føle jer i trygge hænder. Hos 2do er man ikke bare et nummer, vi er til for vores kunder og at yde den bedste service er grundlaget for vores eksistens.

3


Fordele ved en driftsaftale med os • Overvågning af servere, netværk og backup • Løbende opdatering og optimering af IT-udstyr • Løbende opdatering og optimering af software og systemer • Så få driftsforstyrrelser som muligt • Ingen ventetid eller uforudsete udgifter, hvis uheldet skulle være ude

IT-drift – uden bekymringer og nedbrud

4

Vil du gerne sikre dig mod driftsforstyrrelser og uforudsete udgifter, hvis uheldet skulle være ude? Lader du 2do stå for driften af dit IT-system, sørger vi for, at det bliver holdt kørende og vedligeholdt på bedste vis. Så behøver du ikke at tænke på opdateringer, eller frygte at din server pludselig går ned. Vi har et øje på det og griber ind, før skaden sker.

En driftsaftale er lig med en tryghedsforsikring Tegner du en aftale om, at vi skal stå for driften af dine IT-systemer, behøver du ikke bekymre dig om driftsforstyrrelser, ventetid eller nedetid. Vi sikrer os, at dine systemer kører, som de skal, og vi sørger for løbende at foretage opdateringer og andet vedligehold. Det gælder alt fra softwareopdatering og systemopdatering til opdatering af computere og håndtering af nedbrud.


Beskyt din PC Hvis din PC ikke er udstyret med et antivirusprogram, så er det næsten det samme, som at lægge alle dine data til frit skue for alle. I dag er et antivirusprogram uundværligt – både at fange de små vira, som kan nedsætte din PC’s ydeevne, men især til at fange de store vira, som kan stjæle dine data og ødelægge dine IT-systemer. Med antivirus installeret giver du din PC en grundlæggende beskyttelse mod virus, ransomware, malware og andre online trusler. Dermed kan du være sikker på, at programmet blandt andet vil blokere, hvis du vil ind på en usikker og farlig hjemmeside, og hvis der skulle komme svindel via mails.

Fortigate - næste generations firewall Vil du gerne sikre dig mod trusler udefra på din server? Intet kan slippe udenom den populære og effektive Fortigate firewall. Her får du et produkt, der er topsikkert, og som scanner al trafik på hele dit netværk. 2do er Fortigate partner, og det betyder, at du kan købe produktet gennem os. Vi lytter til dine behov og sætter Fortigate op for dig, så du får det optimale ud af det. Fortigate bremser ikke bare vira og beskytter mod trusler. Du kan også selv styre, hvilke programmer dine ansatte må bruge. Og du kan endda sætte tidsbegrænsning på, hvis du gerne vil reducere deres besøg på diverse websites takket være en effektiv webfiltrering.

Heimdal er hadet af hackere

Når kun den bedste sikkerhed er god nok

Fortigate beskytter ikke bare din computer, den forhindrer også angreb og infiltrering på printere og andre mobile enheder. Du får altså her en allround løsning, der yder beskyttelse på alt dit IT-udstyr, og som forhindrer misbrug på netværket og trusler udefra. Vi har årelang erfaring med Fortigate, og vi er løbende på kurser i anvendelse af systemet. Som Fortigate partner vil vi gerne sikre os, at du får det absolut bedste ud af din firewall. Fortigate tilbyder dig et hav af sikkerhedsfunktioner – det kræver bare, at du har kendskab til, hvad du kan bruge de forskellige funktioner til. Og her kommer vi ind i billedet med vores ekspertviden.

47%

af virksomhederne har oplevet online sikkerhedsproblemer

Selv om man har antivirus, er forsigtig og bruger sin sunde fornuft, når man færdes på nettet, så er det ikke altid nok til at holde hackere væk. Og selv om hackere konstant finder nye huller i IT-systemerne, så skal de ikke have det nemt. Derfor er det vigtigt altid at sørge for, at de programmer du anvender mest er opdaterede. Her er det en fordel at gøre brug af Heimdal Security. Heimdal er en dansk IT sikkerhedsudbyder, hvor 55% af de nordiske banker anbefaler produktet. Læs meget mere om produktet på www.2doit.nu eller snak med en af vores konsulenter.

5


HVOR MEGET ER DINE DATA VÆRD? Med jævne mellemrum dukker der store cyberangreb op rundt omkring i verden, som kan ramme selv store virksomheder med dygtige IT-afdelinger. Angrebene har som oftest til formål at tage dine data som gidsel – eller måske helt slette dem. En stor del af din virksomheds værdi ligger i dine data, og derfor er det også af yderste vigtighed, at du beskytter det ordentligt.

38%

tager ikke backup af computeren

Sagen er den, at hvis du mister dine data kan det føre til alvorlige kriser – eller værre endnu måske en økonomisk ruin. Vi er ikke altid herre over, hvad der sker med vores IT, og i dag er IT-kriminelle dygtige til at finde smuthuller i nettet.

Hvor mange kroner har du liggende for i din indbakke? Hvert år stiger antallet af ransomware-angreb. Det skyldes blandt andet, at IT-kriminelle har fået let adgang til ransomwareprodukter, som der anvendes til angrebene. Dermed er det ikke kun de store IT-kriminelle, der angriber, men også i højere grad mindre IT-kriminelle. Derfor er dine data udsat som aldrig før – og dermed har det aldrig være så vigtigt, at få taget backup. I sender mange mails hver dag, og der skal kun ét forkert klik på en i en spammail, så kan du miste alle dine mails – og dermed vigtig data. Du tænker måske, at dine mails ligger trygt i skyen, men hvis virus sletter dem alle, så er det ligegyldigt, hvor de ligger – medmindre der er taget en ekstern backup. Det er dit ansvar, hvis jeres Office 365 bliver ramt af virus, og I mister al data, og hvis du tænker, at det alligevel ikke er noget for jer, så tænk over følgende:

6

Hvad gør I, hvis I mister samtlige mails og data? Hvad gør I, hvis en medarbejder kommer til at slette én enkelt, vigtig mail? Hvis I har fået taget backup af jeres Office 365 kan I let få gendannet én eller samtlige mails, og dermed slipper I for frustrationer, hvis I kommer til at slette en vigtig mail.

Hos 2do får du blandt andet: • Daglig backup • Hurtig gendannelse af tabt data

Kun 40 kr. pr. mailboks Få Anti-spam og virusscanning fra flere udbydere af alle mails, kalenderdeling, gratis delte mailbokse og meget mere. Ring og hør mere om dine muligheder.


IT HOSTING/CLOUD – en nem og sikker løsning Flytter du din server ud i skyen og lejer plads hos os, slipper du for meget besvær og mange bekymringer. Du tænder din PC, logger ind på et fjernskrivebord, som var det dit eget, og så sørger vi for resten. Alt, der hedder antivirus, backup og firewall, behøver du ikke skænke en tanke. Og bryder din computer ned, har du intet mistet. Du køber bare nyt udstyr, og så er du igen klar til at logge på og fortsætte, hvor du slap.

Hosting er en ideel løsning til dig, der gerne vil have frigivet mere tid til din forretning. Så tager vi os af alt det tekniske og sørger for, at du har tilstrækkeligt med plads til de programmer, som du har brug for i det daglige.

Vi skræddersyr gerne en løsning til dig!

Fordele ved hosting • • • • • • •

Nem og bekymringsfri løsning i det daglige Vi sørger for alt det tekniske Sikkerheden er i top Backup, antivirus og firewall er inkluderet Går din computer i stykker er intet tabt Din webshop går ikke ned, hvis din computer går ned Fleksibel løsning – vi kan skrue op og ned efter behov

7


HARDWARE Når du handler dit hardware hos 2do, sikrer vi os at dit produkt kører og fungerer som det skal, inden vi forlader din matrikel. Hos 2do kan du købe stort set al hardware. Vi sælger både almindelige stationære computere, bærbare, skærme i stort set alle størrelser, printere/kopimaskiner – multifunktionsmaskiner – sagt på en anden måde, spørg os og vi skal sørge for at skaffe det til dig. Vi er certificeret forhandler af bl.a. HP, Lenovo og Triumph Adler. Vi er også med i en indkøbsforening, som altid sikrer at vi kan købe ind, og dermed sælge, til de rigtige priser, uden at gå på kompromis. En PC, uanset om det er en notebook, stationær eller workstation – så ved vi, at kunderne siger ”det skal bare virke”. Det gør det langt hen af vejen også, men det er især programmer og styresystem der volder kvaler, og der har vi veluddannet personale, der ved hvordan det skal tackles!

Vi ved, hvad vi taler om! Når der så yderligere er fokus på kvalitet og styrke på vores valg af hardwareproducenter samt et koncept med de computere, vi anbefaler til netop den ønskede opgave – og vi er i stand til at rådgive og vælge den rigtige løsning til kunden – så er det ikke tilfældigt. Det er en kombination af uddannelse, kendskab til vores hardware og at lytte til, hvad udstyret skal anvendes til! I vores standardkoncept er alle de maskiner, vi leverer til vores kunder, gennemtestet og opdateret efter alle kunstens regler, kort sagt – maskinerne er klargjorte, opdateret og klar til drift.

8

Vi flytter også gerne f.eks. data, opsætter mail og andre programmer, således at du kan koncentrere dig om din opgave.


Komplette POS-løsninger til din forretning Har du en fysisk butik, hvor du skal bruge et kassesystem, leverer vi en samlet løsning med både software og hardware til dig. Som certificeret FlexPOS partner, kan du være tryg ved at lade os stå for opsætning og levering af dit nye POS-system.

FlexPOS-systemet En af de vigtigste værdier for FlexPOS kan man også tage ud af navnet, nemlig fleksibilitet. Det er et standardiseret software til kasseapparater, som kan tilpasses den enkelte butik eller kæde gennem specialdesignede moduler og funktioner. Det er bygget op så systemet kan tilpasses butikken eller kædens præmisser, uanset branche, type eller antal butikker. Systemet er også meget brugervenligt og intuitivt, der gør det nemt at komme i gang, hvilket især har betydning ved ansættelse af nye medarbejdere. De skal nemlig ikke bruge lang tid på at lære systemet at kende.

R GE LA

BackOffice og integrationer Med en POS-løsning fra 2do får du adgang til BackOffice fra FlexPOS, hvorfra du kan styre meget af din forretning samt overvåge din omsætning og trække rapporter over dit salg. Det smarte ved BackOffice er at du har adgang til det fra alle steder, da det er browserbaseret, som betyder at du kan logge ind via internettet, uanset hvor du er, og hvilken browser du bruger. Dertil er det også et meget enkelt og brugervenligt system, som vi, som forhandler, er ekspert i at bruge og nemt kan guide dig i at anvende.

Den fleksible løsning gør at du også kan integrere systemet med økonomisystem og webshop, som er en stor fordel, da du derved kan sikre dig at alle systemer snakker sammen og viser opdaterede tal hele tiden.

9


Et simpelt, brugervenligt timesags- og ordresystem, som samler alle administrative opgaver i samme program

e-Timer Vi ønsker at gøre arbejdsdagen nemmere og mere overskuelig, når det drejer sig om papirarbejdet, og derfor er det slut med fysiske dagssedler, uorganiseret sagsstyring samt administrativt tidsspilde. Med e-Timer vil du opleve, hvor simpelt det kan være at håndtere timeforbrug, materialeforbrug samt dokumentation for hvert enkelt projekt, der bliver udført. Vores mål har fra starten været at lave et produkt, som er simpelt og funktionelt, og på den måde kan gøre hverdagen meget enklere, hvad angår administration – og det er lykkedes. Vi har sørget for, at der er fokus på det rigtige.

Planlægning

e-Timer har et indbygget planlægningsværktøj, som via GANTT diagram giver et overblik over hvilke montører der er på arbejde i dag samt hvilke opgaver de er tilknyttet. Man kan nemt flytte en medarbejder fra en opgave til en anden, og ligeledes tilknytte nye opgaver til medarbejdere. Det er muligt at se hvor langt en medarbejder er i forhold til den estimerede tid for en opgave vs. den aktuelt brugte tid.

10

Service / abonnementsordre

Med e-Timer, er det nemt, at få et overblik over kunder som har en service eller abonnementsaftale. Typisk tildeles ordre automatisk den montør/medarbejder som allerede er tilknyttet ordren. Men ordren kan ligeså vel optræde i en separat pulje af ”serviceopgaver”, så har alle montører/ medarbejdere mulighed for at ”plukke” fra denne pulje. Det kunne jo være, at en montør allerede var i området og havde fået et hul i kalenderen – med et nemt overblik kan han så blot plukke og påbegynde denne ordre. Serviceintervallet opsættes i Uniconta direkte på ordren.

Fakturering

Vi har med e-Timer sørget for, at tiden bliver udnyttet på bedst mulig vis. Du vil med brugen af e-Timer kunne registrere timer, anvendte materialer samt kvalitetssikre på få minutter og sende det direkte fra programmet til økonomisystemet – klar til fakturering. Ved brug af e-Timer bliver dine arbejdssedler digitale og ingen oversete detaljer, da man kan lukke sagen hos kunden. Dette er ikke kun til gavn for virksomheden, dette medfører også en tryghed og glæde hos kunden, da de ved, de får en faktura, der er nøje afstemt.


Ikke branchespecifik

e-Timer er ikke udarbejdet til ét specifikt erhverv. Med e-Timer får du et program, som er skræddersyet til det travle erhvervsliv, hvor effektivitet og tryghed er samlet i ét. e-Timer er et værktøj, som gør det simpelt at håndtere dagligdagens administrative opgaver simpelt og effektivt.

Bestillingslister

Har du kunder eller fysiske butikker, som skal have mulighed for automatisk at kunne bestille varer direkte, så kan e-Timer også benyttes til dette. Der kan oprettes bestillingslister, som er baseret på brugerlogin – så købmand X og Købmand Y har hver deres bestillingsliste. De logger ganske enkelt bare på e-Timer og får en listevisning, hvor til de kan vælge det antal af hver produkt, de ønsker at bestille. Så snart de har afgivet bestillingen, ligger den i Uniconta for videre ekspedition.

Kom og gå registrering

Med e-Timer følger også et kom-og-gå registreringssystem, som kan benyttes til timelønnede medarbejdere. Dette modul kan kombineres med forbrugt tid på ordre. Derved kan man nemt måle medarbejderens effektive arbejdstid. Kom og gå registreringssystemet, er inkluderet i en almindelige e-Timer licens, men kan også købes som en særskilt licens, såfremt der er behov for dette.

Kvalitetssikring med foto

Når du bruger e-Timer som ordresystem, har du muligheden for at dokumentere igangværende arbejde ved at uploade billeder. På den måde kan du kvalitetssikre arbejdet uden omfattende beskrivelser, men dog med muligheden for at tilføje tekst. Dette skaber tryghed og tillid hos kunden, og giver en faglig kvalitet i virksomhedens arbejdsmetoder.

Ordre og indkøb

Fra e-Timer kan der nemt dannes en helt ny ordre, og ligeledes oprettes et indkøb. Begge dele oprettes naturligvis direkte i Uniconta, hvorfra også evt. lagertræk foretages. Varelinjer tilføjes nemt til e-Timer, og det er ligeledes muligt at benytte lokation og placering. Så man altid har fuldt overblik over sit lager, og hvor de enkelte varer bør være at finde.

Der kan let dannes en excel-fil til dataløn, som bruges til grundlag for løn.

Priser e-Timer er et tillægsprodukt til Uniconta, og afregnes pr. medarbejder der har adgang til systemet.

Udover ovenstående kræves der opsætning og installation af e-Timer samt en API adgang til Uniconta. Kontakt os for en pris på dette.

11


Siden 1983 har Erik Damgaard udviklet økonomisystemer. Erik er manden bag både Navision C4 og C5, som langt de fleste danskere allerede har haft stiftet bekendtskab med. Erik har med Uniconta kombineret den nyeste teknologi fra Microsoft og det bedste fra de Uniconta er et standard økonomisystem, men det er gennemtænkt, og det er foregående systemer og opbygget med fleksibilitet i hovedsædet. Du kan nemt tilpasse løsningen med egne samlet det i et. felter, kartoteker og skærmbilleder, så selvom det er et cloudbaseret standard

Fremtidens økonomisystem

- 100 % cloudbaseret økonomisystem

produkt, så kan du stadig tilpasse Uniconta 100 % til din virksomhed.

Det eneste økonomisystem du har brug for Uniconta er blevet et intuitivt økonomisystem, der opfylder alle virksomhedens behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. Målet har hele tiden været, at gøre det så nemt for brugeren som muligt. Med få enkle, men kraftfulde, funktioner får man et komplet overblik over virksomhedens økonomi - alt dette kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel. Uanset om du er en lille eller mellemstor virksomhed, revisor eller bogholder - så giver Uniconta dig mulighed for at drive din virksomhed effektivt.

• • • • • • • • •

Håndtér din økonomistyring, logistik og projekter Mulighed for at oprette egne felter og kartoteker Egne tilpassede skærmbilleder, flere åbne skærmbilleder Rapportdesigner Generer og download egne rapporter Upload, e-mail og vedhæft elektroniske dokumenter og bilag i alle formater Søgning på tværs af alle data Åbent API til integration med andre programmer Uniconta er ikke bare endnu et cloudprodukt - det er baseret på Microsoft teknologi. og derfor udviklet til nemt at indgå i dit nuværende IT-miljø - både i skyen og lokalt.

PRØV UNICONTA HELT GRATIS Ingen binding eller upfront betaling - du kan prøve Uniconta på dine egne data - helt gratis. Få mulighed for at lære alle moduler og funktionaliteten at kende - med data du kender. Du kan også prøve helt forfra med nye data - gratis. Det er først, når du tager Uniconta i brug, at du skal begynde at betale.

12


- aflæsning af leverandør fakturadata, godkendelsesflow m.m. Automatiser, spar tid og penge, opnå færre fejl Du har altid et løbende overblik over, hvad som er kommet ind, afventer godkendelse og afventer overførsel. Fakturaer kan køres igennem godkendelsesflow med flere godkendere, beløbsgrænser, osv. Der findes automatisk notificering via mail, når der ligger noget til godkendelse, enten hver gang eller via daglig/ugentlig statusmail. Du har også mulighed for at godkende/afvise via smartphone/mail.

Hvad er fakturafil.dk? Du sender dine fakturaer til fakturafil.dk, vi aflæser data og lægger dem ind i dit økonomisystem, parat til bogføring. Mere simpelt kan det ikke beskrives! Og det bedste er, at det kan gøres helt automatisk og opsætning tager kun 10 minutter første gang!

Spar tid og besvær - helt enkelt Alt for mange, især mindre virksomheder, bruger tid og kræfter på administrativt besvær, hvoraf mange procedurer kan automatiseres. fakturafil.dk er helt klart et skridt i retning af, at mindske alt det manuelle arbejde! Besparelser i størrelsesordenen på 50-70% i forbindelse med fakturaindtastning, -kontrol, FIK numre, datoer, tastning af varenumre og meget mere, ligger lige for.

Effektiv og økonomisk fakturafil.dk er markedets billigste løsning til afløftning og overførsel af fakturadata. Din tid er helt sikkert bedre anvendt på at vækste din forretning, end på at taste bilag. Hos fakturafil.dk betaler du kun for det du bruger, dvs. dine månedlige omkostninger er forbrugsbaseret. Er du bogholder og skal have flere kunder på systemet, med varierende antal bilag, kan vi lave en særlig aftale, der dækker dit behov.

Med systemet får du: •

Aflæsning af fakturadata som fakturanr., -dato, forfaldsdato, betalingsinformation, valuta, referencenr. m.m.

Aflæsning af fakturalinier som produktnummer, tekst, pris, antal, beløb m.m.

Særligt udtræk af specialinformation, f.eks. stelnummer

Mulighed for automatisk at splitte fakturalinier ud på forskellige konti, f.eks. husleje, varme etc.

Avanceret godkendelsesflow med styring af beløbsgrænser, gruppering m.m.

Forskellig adgang med administrator- og godkenderroller

En grundig gennemgang af systemet med opsætning og anvendelse via en medarbejder hos os

13


Integrer din webshop med dit økonomisystem Uniconta har udviklet en webshopintegration til Uniconta. Webshoppen er 100% integreret med Uniconta, og kan yderligere tilpasses webshoppen 100% til netop jeres virksomhed. Vi har i mange år arbejdet med webshopintegration til Uniconta, så vi besidder den tekniske knowhow for, hvad der er muligt. Udover at have en webshopløsning til Uniconta, kan vi også lave andre integrationsløsninger - det kan være alt fra vognpark til kundelogin med oversigt over bogholderi.

SPAR TID - tast kun data én gang

Webshop standalone uden integration fra kr. 15.000,Webshop med integration til Uniconta fra kr. 25.000,-

14


HJEMMESIDER - på den nemme måde 2do har gjort op med statiske og uhåndterlige hjemmesider. Vi bruger WordPress CMS, der gør dig i stand til at ændre, opdatere, udvikle og vedligeholde din hjemmeside - nemt og hurtigt. WordPress er udviklet med brugervenlighed for øje. Det er derfor et nemt og overskueligt system, som gør det muligt at redigere tekst, indsætte billeder og opdatere din hjemmeside og det kan du gøre, uden at være en ørn til webprogrammering.

WordPress leveres som en grundpakke, der imødekommer langt de flestes behov og med mange templatemuligheder. Men for de der ønsker at tage det ekstra skridt med WordPress, er der mulighed for ekstra moduler og endda kundespecifikke moduler til en opgave.

15


Office 365 ffice 365 Word, Excel og Outlook • • • • •

Altid nyeste udgave af softwaren, automatisk opdateret Individuelle behov Ingen investering Alle de kendte programmer til lav månedlig pris Professionel rådgivning

Fildeling • • • • •

Microsoft Teams • • • • •

Samarbejde på tværs af organisationen Fuld integration til alle Microsoft Produkter Planlægning, opgave opfølgning samt automatiserede flows Tilpasning til hver enkelt virksomhed Alle data samlet ét sted

Multi Factor Authentication

Microsoft Onedrive X TB data i skyen Integration til Microsoft produkterne Versionsstyring af filer Find og tilgå filer fra alle enheder

• • • • •

2-Faktor sikkerhed Mobil SMS eller APP Forhindre utilsigtet adgang til dine vigtigste data En del af Office 365 Pakken Ingen behov for 3rd. Parts applikationer

Hosted Microsoft Office 365 Exchange giver en mailboks pr. bruger på hele 50 GB for fra kr. 25,20 pr. md. Dette er langt under markedsprisen hos andre udbydere! Med Exchange Online får man ikke bare en mailboks, men også mange andre muligheder: • Anti-spam og virusscanning fra flere udbydere af alle mails. • Kalenderdeling. • Gratis delte mailbokse (også på 50 GB), f.eks. til support/fælles mail. • Distributionslister: Mail sendes til flere modtagere. • Microsoft garanterer en oppetid på 99,9%. • Understøttes af alle smartphones, Android, iPhone/iPad og Windows Phone. Og det er kun for at nævne nogle af de få muligheder, der er med Exhange Online.

16

Microsoft har datacentre i Irland og Holland. Dermed hostes alt data inden for EU.

Du kan prøve det HELT gratis i 30 dage


CASES

Fleksibel og dynamisk support I de seneste år har Danepork og 2do haft et godt samarbejde om ERP, netværk og rapportering. Danepork har brug for en fleksibel og hurtig samarbejdspartner – en opgave 2do stolt varetager. Det startede med en anbefaling Der findes sjældent et stærkere virkemiddel end gode referencer. Det er samarbejdet mellem Danepork og 2do et rigtig godt eksempel på. Det hele startede nemlig med en anbefaling: - Vi havde en tidligere samarbejdspartner, som ikke længere kunne levere vores system. Derfor anbefalede de Clark fra 2do. Vi fik hurtigt et godt samarbejde i gang. Vi bruger vores ERP-system til fakturering, stamdata og lignende. Og så har Clark lavet flere tilføjelser og grene fra vores ERP til eksempelvis afregning til landmænd. Det er et standardprogram selv om der ikke er meget standard over vores mere. Det afviger meget med alle de tilføjelser, Clark har lavet, fortæller IT-ansvarlig Kaare Knoop fra Danepork. Den gode oplevelse, som Kaare Knoop og kollegaerne hos Danepork har haft med 2do, ønsker de også for andre. Derfor holder de sig heller ikke tilbage med anbefalinger som den, der satte gang i deres eget samarbejde. - Vi har også ofte anbefalet 2do til andre - og vi gør det gerne igen. De er fleksible og har forståelse for hvor vigtigt det er, at tingene bare kører. Samtidigt er det altid til at få fat på nogen. Hvis vi har et nedbrud, kan vi enten ringe til vagttelefonen eller vores almindelige kontaktperson, siger Kaare Knoop. Altid en fast kontaktperson Hos 2do får alle kunder en fast kontaktperson, som de kan ringe til, hvis der opstår udfordringer, eller de har brug for sparring. Derudover fordeles opgaver hos de medarbejdere, der har den største ekspertise på de enkelte opgaver.

Læs den fulde version af begge cases på 2doit.nu

2do er IT-afdelingen I 2015 begyndte samarbejdet mellem AVISTA OIL med base i Kalundborg og lokale 2do. Herefter tog samarbejdet fart, og 2do er i dag IT-afdeling for AVISTA OIL. - Vi har en 100 % outsourcet løsning. 2do varetager al IT-drift og vedligehold hos os. Det kan være mailopsætning, netværk, nye skærme og den slags. Det er IT-fundamentet, og 2do agerer som en IT-medarbejder, der er ansat i huset, siger CFO i AVISTA OIL, Martin Mattison indledningsvis. For Martin Mattison og kollegaerne hos AVISTA OIL, er det ikke anderledes at ringe til 2do, end at ringe til en anden afdeling: - Der er det altid en medarbejder, vi kender, der tager telefonen. Det giver tryghed. Den lokale tilstedeværelse er helt essentiel for os. 2do ligger 2-300 meter i fugleflugt fra os. Så har vi brug for deres nærvær, står de her hos os på en halv time. Det er som at have en lokal medarbejder – bare med flere ansigter. De kender vores setup og problematikker, forklarer Martin Mattison. Imødekommenhed og proaktive forslag For CFO Martin Mattison er der for alvor tale om et partnerskab, hvor han forventer inputs og imødekommenhed fra begge sider af bordet. Den formel fungerer godt – blandt andet med de kvartalsvise møder. Ifølge Martin Mattison ligger det også grundlæggende i 2do’s måde at håndtere opgaver og kunder på: - De er meget imødekommende for vores behov og forandringer. De er lydhør for vores inputs. Vi har ikke selv IT-kompetencerne og tiden i huset, så vi har en forventning om, at hvis noget rør sig i branchen, hører vi om det fra 2do, fortæller han og tilføjer: - Vi har et godt samarbejde med 2do. De er også gode til at komme med inputs til besparelse. For eksempel kom de med et konkret forslag om at kortlægge vores serverforbrug og skrue ned i løbet af døgnet, hvor der ikke var stort forbrug.

17


Det siger kunderne... Digitalisering og sparring gør hverdagen nemmere Med godt 80 ansatte i engros og fem selvstændige butikker spredt ud over Jylland og Fyn har behovet for digitalisering meldt sig. Og SLAGTER THEILGAARD havde brug for eksterne kræfter til at finde den helt rigtige løsning. Søren Theilgaard, der i dag står i spidsen, var klar fra starten. De havde defineret behovet og manglede nu blot kompetencen: - Vores behov var at få øget digitalisering. Det dækker over et nyt regnskabssystem og at få sparring på vores arbejdsprocesser. Kontakten til 2do startede med en reference. Vi fik anbefalet en lokal mand, der ser muligheder og ikke begrænsninger. Det viste sig at være Clark (Birkelunde, red.). Han kom ud og lyttede til vores behov. Derefter lavede han et tilbud, og så var vi ellers i gang, fortæller Søren Theilgaard.

Skal vi også optimere dine arbejdsprocesser?

Kan allerede mærke effekt

Selvom systemet i skrivende stund stadig er nyt for den erfarne slagtermester og hans ansatte, kan de allerede begynde at mærke resultatet: - Det er stadig et nyt system for os efter mange år med alt på papir. Men vi har meget fokus på at optimere vores arbejdsprocesser. Vi kan allerede mærke, at vi løser opgaver hurtigere og nemmere, fortæller Søren Theilgaard.

Stor tilfredshed og anbefaling

Det betyder desuden, at Søren Theilgaard også gerne anbefaler 2do til andre. Efter en god proces med udvikling og efterfølgende drift er han klar til at give anbefalinger som den, der fik hans egen forretning til at vælge 2do: - Vi er meget tilfredse med samarbejdet med 2do. Det vigtigste er, at vi altid kan få fat på dem. Når jeg ringer til dem, får jeg vores ITsupporter, der ved noget om lige netop vores system. Derfor anbefaler vi dem også gerne til andre. Læs resten - og flere cases på 2doit.nu

Pålidelig og hurtig support: ”De springer, når man ringer” Hos HOLMQUIST ADMINISTRATION & BOGFØRING har de brug for solide og pålidelige systemer, der kan håndtere store mængder data hurtigt og sikkert. Da behovet for digitalisering af hverdagens manuelle processer opstod, var indehaver Lene Holmquist ikke i tvivl om, hvor hun skulle henvende sig. Nu har hun været kunde hos 2do igennem flere år, og samarbejdet begyndte på grund af én særlig person: - Jeg kender Tommy (Jensen, red.) fra tidligere. Så jeg vidste at et fremtidigt samarbejde med ham og dermed 2do ville være betryggende og konstruktivt. Vores samarbejde har udviklet sig meget positivt igennem årene, og nu bruger vi 2do til at supportere al vores IT, fortæller indehaver Lene Holmquist.

18

- Jeg anbefaler tit 2do til andre. De går ind i opgaverne og lytter. Samtidig kommer de med konkrete løsningsforslag og er virkelig professionelle at arbejde sammen med.

Lokale IT-eksperter

Holmquist Administration & Bogføring har base i Kalundborg. Her står erhvervslivet sammen og gør, hvad de kan, for at støtte hinanden og holde gang i byen. Derfor glæder det også Lene Holmquist, at det lykkedes at finde lokale IT-eksperter: - Jeg har meget fokus på at bruge lokale samarbejdspartnere. Der er selvfølgelig det økonomiske aspekt, hvor der ikke er grund til at betale et københavnsk firma for at køre herud, når vi har ekspertisen i byen. Og for det andet, skal vi støtte hinanden og holde vores by i gang. - Jeg har også været på en-mandskurser hos 2do. Vi sparrer om problemstillinger og udfordringer i Uniconta, og 2do spørger eksempelvis ”hvad kunne du tænke dig anderledes?” Det fungerer rigtig godt. De lytter til de besværligheder og problemstillinger, som brugerne støder på, fortæller Lene Holmquist. Læs resten - og flere cases på 2doit.nu


Hos os er du ikke bare et nummer i køen Vi gør en dyd ud af at være der for vores kunder – både store som små. Henvender du dig til os, bliver du mødt af et certificeret og veluddannet personale, der altid har fokus på, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning på bedst mulig vis. Det er vigtigt for os at levere IT i øjenhøjde. Lige såvel som vi gerne vil forstå din forretning og dine behov bedst muligt, er det også afgørende for os at kommunikere på en jordnær måde, så du forstår, hvad det egentlig er, vi laver, og hvordan vi kan optimere din forretning.

NØJAGTIG

PÅPASSELIG

SAMVITTIGHEDSFULD

PARTNER

Nærvær betyder meget, så du kan altid få fat i os Vores telefoner er altid åbne, og du kan derfor altid få fat i os, hvis du oplever problemer med din IT. Vi er ikke så mange, og det betyder, at vi er omstillingsparate, og at vi kan ordne ting med kort varsel. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 7027 0900 eller 5951 1500 eller sende os en mail på office@2doit.nu

19


ReklameService.dk

do 20

2do IT Esbjerg H E Bluhmesvej 1 6700 Esbjerg Tlf. 70 27 09 00

2do IT København Krogsbækvej 9 2610 Rødovre Tlf. 69 15 20 75

2do IT Kalundborg Hareskovvej 19 4400 Kalundborg Tlf. 59 51 15 00

IT Servicedesk Krogsbækvej 9 2610 Rødovre Tlf. 31 31 09 36

2doit.nu