__MAIN_TEXT__

Page 1

PROFILKLÆR REKLAMEPRODUKTER YRKESKLÆR GAVER ELEKTRONIKK DISPLAY

Vår & Sommer 2019

134 sider

produkter og idéer til din bedriftsprofil!

Exponering XL Når du virkelig vil være synlig!

Finn stilen som gjør deg

VAREMERKE KALIBRERT


CHOOSE COLOUR Våg deg ut på nye veier! Vi er normalt veldig forsiktige når vi profilerer oss selv. Vi satser gjerne på svart, marine, grått og andre farger som går innunder det klassiske. Dersom man er mest komfortabel i de farger så er det bare fint. Men nå går vi sommeren i møte og det finnes mange farger i profilverdenen. Farger som kan kombineres med enda flere farger. Så hvorfor ikke gjøre det uventede og slippe kreativiteten og hele fargepaletten løs? Vi tror det vil gi mersmak. Velkommen til våren og sommeren med New Wave Profile, Skandinavias største kjede innen profil.

2


Vår & Sommar 2019

Profilklær

side 08

Velkledd profil

side 32

Sport & Fritid

side 48

Yrkesklær

side 68

Jakker, trøyer, t-shirts, piké, vesker og andre tekstilprodukter somfungerer like godt som arbeidsklær som gaver til personalet og ansatte, til å bruke i jobben, i hverdagen eller ved spesielle events og møter..

Klær for bedrifter som har pent antrekk som kleskode, for eksempel på kontoret, hoteller og konferanser. Elegant og stilig for både menn og kvinner.

Klær med vekt på sport og aktiv fritid. For den sportslige bedriften eller til formål som bl.a. helsefremmende tiltak, sponsing og aktive bedriftsarrangementer.

Solide arbeidsklær og varselklær for den kategorien yrkesmennesker som jobber innen industri, håndverk og lager.

Reklameprodukter side 78 Produkter tiltenkt for trykk og kan brukes som en “døråpner” og reminder i forbindelse med møter og messer.

Gaver

side 102

Display

side 124

Priser

side 132

Produkter som er tiltenkt å brukes som gave i allerede etablerte relasjoner som f. eks. sommer/julegaver til personalet og kunder eller for å takke for en fin ordre eller et godt samarbeid.

La logoen eller budskapet bli et blikkfang rundt møteplasser ved bruk av mobil eksponering og store pop-up bilder til rimelige kostnader. Her presenterer vi et utvalg av populære eksponeringer.

Priser for trykk, brodering og annen merking på produkter i denne katalogen.

3


STØTT en god sak

COTTOVER TOTE BAG

4

1F AR GE R 9F AR GE

CLIQUE BASIC ACTIVE T R

R

CLIQUE SACO LUE

CLIQUE CUSTER JAKKE

9F AR GE

R 28

FA RG E

R R FA RG E 10

R

CLIQUE NEW CLASSIC T 5F AR GE

18 9F AR GE

3B AG S

14 FA RG ER

CRAFT PRIME TEE

CRAFT PIKÉ CLASSIC

CLIQUE BASIC HOODY F/Z

CLIQUE 2-IN-1 BAG

LORD NELSON TERMOKRUS 28

FA RG E

R

SAGAFORM STÅLFLASKE

FA RG E

7F AR GE R

Det koster deg ikke ekstra, men det vil gjøre en stor forskjell. Når du velger å kjøpe et produkt, som støtter barnekreftforeningen, hjelper du forskningen og nye metoder i kampen mot kreft.

CLIQUE BASIC MICROFLEECE


CLIQUE

24

NYHETER VÃ… R & S O M M E R

2019 SAGAFORM

112

ORREFORS

118

BLAUPUNKT

LORD NELSON

114

97

5


LA HOLDBARE TANKER BLI HOLDBARE HANDLINGER.

VELG PRODUKTER

SOM LEVER LENGER

La ikke budskapet gjøre produktet gammelt for tidlig.

Velg gaver av kvalitet som varer og som mottakeren har glede av i lang tid.

Om mulig, velg miljøprodukter og vær åpen for nye og bærekraftige materialer.

Bærekraft er et fokusområde i New Wave Groups strategi, og som en ledende leverandør av produkter innenfor nesten alle typer materialer så har vi også et stort ansvar for miljøet. Samtidig er det også vårt ansvar å møte dine behov innenfor profilmateriale, og dermed viktig at både vi som selger og dere som kjøper tenker bærekraftig sammen. En god måte å gjøre dette på er å arbeide med produkter som har lang holdbarhet. Det handler om hvordan mottakeren opplever produktet i kombinasjon med levetiden det har når det brukes, vaskes og utsettes for slitasje.

Begrepet ”bruk og kast” har lenge vært en betegnelse for våre kortsiktige forbruksvaner. Mens i praksis er det ikke engang sikkert produktet har nådd sin maksimale levetid før det kastes eller i beste fall gjenvinnes. Hvis alle kan gjøre en liten forskjell ved å bruke ting litt lenger, vil det tilslutt utgjøre en stor forskjell. Kombinasjonen av holdbare produkter, lang levetid og gjenvinning er uslåelig.

GJØR EN INNSATS I Å SKAPE FAVORITTER MAN VIL BRUKE OVER FLERE ÅR!

Hvis man legger inn en innsats i å finne sine ”favoritter” innenfor kvalitet og bærekraft vil produktene leve i flere år, og det finnes flere måter å påvirke og oppfordre til dette på gjennom for eksempel etikettbruk! Det er de små tingene som utgjør de store forskjellene til slutt, og målet med dette er at vi skal kaste ting lenge før det har ”gått ut på dato”. 6


Menneskets forbruk globalt forårsaker en av de største økologiske fotsporene i verden. New Wave Group har som mål å introdusere mer bærekraftige og miljømerkede alternativer i sortimentet. Vi ønsker å øke andelen produkter som kommer fra miljøvennlige prosesser og hjelpe våre kunder til å gjøre et mer bevisst valg.

Produkter med bærekraftige egenskaper

DETTE BETYR ØKO-TEX En STANDARD 100 by OEKO-TEX® sertifisering betyr at produktet oppfyller høye humanøkologiske krav, dvs at det ikke inneholder kjemikalier som er helsefarlige. STANDARD 100 by OEKO-TEX® er den mest kjente og spredte merkevaren i verden og dermed også verdens ledende etikett for tekstiler, lær, tilbehør og produsenter testet med hensyn til farlige stoffer.

Sertifisering fra fiber til sluttprodukt Sertifisering kan gjøres for produkter i alle de ulike stadiene av tekstilproduksjonen helt fra første fra fiber til ferdige sluttprodukter og tilbehør. Tester utføres kun hos et av de kjente tekstilforsknings- og testinstituttene som er koblet til OEKO-TEX®foreningen. Swerea er f.eks det eneste instituttet i Sverige som har rett til å sertifisere i henhold til STANDARD 100 av OEKO-TEX®.

Testkriterier Eksempler på parametere som inngår i STANDARD 100 by OEKO-TEX® er forbudte azofarger, kreftfremkallende og allergifremkallende fargestoffer, ftalater, formaldehyd, plantevernmidler, tungmetaller, noen klororganisk og organotinforbindelser, biologisk aktive produkter og flammehemmende middel.

Varemerket Øko-Tex® Et produkt kan bare markedsføres eller merkes med OEKO-TEX® hvis alle ledd i produksjonen er i samsvar med kravene til den aktuelle produktklassen. Produktet må også tilhøre et certifikat. STANDARD 100 by OEKO-TEX® tilpasser kontinuerlig kravene til REACH-lovgivningen for relevante parametere.

ALT STARTER OG SLUTTER I HAVET Det er anslått at omkring 13 millioner tonn plast havner i havet hvert år. Ettersom plasten ikke brytes ned fullstendig, men istedet danner mikropartikler som akkumuleres i vannet og deretter havner i planter og dyr utgjør dette den største trusselen mot miljøet, sammen med global oppvarming. Det meste av plasten som går i havet har vært emballasje på produkter vi har tatt i bruk. Her kan vi som jobber med store volum av produkter medvirke til en reduksjon av plast gjennom å unngå unødvendig emballasje.

Å jobbe med miljømerking er en viktig del av bærekraftsarbeidet. Det er et verktøy for å hjelpe våre kunder til å gjøre mer bevisste valg og skaper trygghet både for våre kunder og for oss. Samtidig synes vi det er viktig å løfte andre produkter som er laget av materiale og/eller miljøsmarte prosesser med ekstra hensyn til mennesket og miljøet som ikke nødvendigvis dekkes av spesifikke merkinger. Derfor har vi valgt å trekke frem produkter med noen form for bærekraftige egenskaper. I 2017 hadde vi 7488 unike aktive produkter (størrelse og farge ikke inkludert) til salgs. På tekstilfronten hadde 835 av disse såkalte bærekraftige egenskaper. Tilsvarende tall for harde produkter var 384. På grunn av vanskeligheter med å hente inn korrekte data for 2017, har vi ingen mulighet til å rapportere hvordan fordelingen av totalen antall produkter ser ut mellom tekstiler og harde materialer. Men det anslås at de står for 50% hver, noe som igjen betyr at andelen tekstilprodukter med bærekraftig attributt utgjør ca. 22% og harde produkter utgjør ca. 10%.

Tekstilprodukter Tekstilprodukter med bærekraftige egenskaper inkluderer et eller flere av følgende merkinger, materialer eller miljømessige smarte prosesser: Svanen, GOTS, Oeko Tex, Fairtrade, resirkulert polyester, spin-farget polyester, resirkulert polyamid, EXP 4,0 behandlet ull og Primaloft® Black isolasjon Eco. Oeko Tex er størst representert og etiketten finnes på over 90% av produktene som er inkludert under bærekraftige produkter. Målsettingen er at innen år 2025 skal 90% av produktene i tekstilsortimentet ha en form for bærekraftige egenskaper.

Harde produkter Harde produkter med bærekraftige egenskaper omfatter en eller flere av merkingene TUV GS og FSC. Inkludert i disse er også krystallprodukter fra Orrefors Kosta Boda. Deres produkter er laget av såkalt ”miljøkrystall” fri fra bly og arsenikk, to metaller som dessverre ofte blir brukt i bransjen. I motsetning til tekstiler som har flere alternativer, så er miljømerkinger for de såkalte ”harde produktene” mer begrenset. Målsettingen her er at innen år 2025 skal 50% av produktene i det ”harde sortimentet” ha en form for bærekraftige egenskaper.

MÅLSETTINGEN ER AT INNEN ÅR 2025 SKAL 90% AV PRODUKTENE I TEKSTILSORTIMENTET HA EN FORM FOR BÆREKRAFTIGE EGENSKAPER. New Wave Group Hållbarhetsredovisning 2017 7


PROFILKLÆR Fine og komfortable hverdagsplagg i mange farger som fungerer på jobb og fritid. De skal være deg men samtidig fortelle hva du gjør og jobber med. Det er essensen i hva profilklær handler om.

HOVEDLEVERANDØRER TIL NEW WAVE PROFILE

8


9


PEOPLE & PLANET Klær er effektive budbringere og sier noe om hvem vi er, derfor skal du velge dem med omsorg. Det du velger å ha nærmest kroppen har en avgjørende betydning både for miljø og din helse samtidig som det har betydning også for andres menneskers helse og arbeidsvilkår. Cottover® er Certifisert av Svanen, GOTS, Økotex, og all bomull som er markedsført under varemerket Cottover er 100 % økologisk og Fairtrade-sertifisert. Din beslutning om å kjøpe cottoVer® skaper forutsetninger for bomullsbonden i u-landene til å forbedre sine arbeids- og levevilkår.

10


100 white

COLOURFUL RESPONSIBILITY

105 offwhite

369,Eks. mva. og trykk.

255 yellow

FULLZIP HOOD

Det rette utseendet, den rette følelsen og Fair Trade: Dette er blant de mest komfortable gensere vi kan tilby, å gjøre et klokt og informert valg skader heller ikke totalopplevelsen av et flott produkt.

290

Art. nr: Herre 141010,Dame 141009 Kvalitet: 80% Økologisk Fairtrade bomull, 20% resirkulert polyester Størrelse: Herre S - 4XL, Dame XS-XXL Maskinvask: 40˚ Vekt: 280 g/m2

orange

460 red

645 green

SE 14-218 Swerea IVF

Made with Fairtrade Cotton. All bomull kommer fra Fairtrade certifieserte produsenter. Les mer på www.info.fairtrade.net

725 sky blue

767 royal

209,-

855 navy

Eks. mva. og trykk.

PIKÉ HERRE & DAME

885

Pique med kort arm i en klassisk piquestrikk. Modellen har en moderne passform med strikket ribb på krage og ermet. To knapper med forsterkede stopler og splitt i siden. Art.nr: Herre 141006 Dame 141005 Kvalitet: 100% økologisk Fairtrade-bomull Størrelse: Herre S-4XL Dame XS - XXL Vekt: 200 g/m2

purple

980 charcoal

990 black

SE 14-218 Swerea IVF

Made with Fairtrade Cotton. All bomull kommer fra Fairtrade certifieserte produsenter. Les mer på www.info.fairtrade.net

11


100 white

105 offwhite

99,Eks. mva. og trykk.

255 yellow

T-SHIRT HERRE & DAME Herlig rundhalset t-shirt i herre- og damemodell. Finnes også i v-hals modell. Maskinvask 60°C. Art.nr: Herre 141008 Dame 141007 Kvalitet: 100% Økologisk Fairtrade-bomull Størrelse: Herre S-4XL Dame XS - XXL Vekt: 160 g/m2

290 orange

460 red

645

SE 14-218 Swerea IVF

green

Made with Fairtrade Cotton. All bomull kommer fra Fairtrade certifieserte produsenter. Les mer på www.info.fairtrade.net

725 sky blue

767 royal

139,-

855 navy

Eks. mva. og trykk.

T-SHIRT LANGERMET HERRE & DAME Langermet T-shirt med noe smalere og moderne passform samt en pent strikket halsribb. Laget av en myk og behagelig bomullskvalitet. Maskinvask 60°

885 purple

Art.nr: Herre 141020 Dame 141019 Kvalitet: 100% Økologisk Fairtrade-bomull Størrelse: Herre S-4XL Dame XS - XXL Vekt: 160 g/m2

980 charcoal

SE 14-218 Swerea IVF

990 black

Made with Fairtrade Cotton. All bomull kommer fra Fairtrade certifieserte produsenter. Les mer på www.info.fairtrade.net

12


229,Eks. mva. og trykk.

PIKÉ LONG SLEEVE HERRE & DAME Pique med lang arm i en klassisk pique-strikk. Modellen har en moderne passform med strikket ribb i krage og på ermet. To knapper med forsterkede stopler og splitt i siden. Herremodellen har strikk nederst ved håndleddet. Art.nr: Herre 141018 Dame 141017 Kvalitet: 100% økologisk Fairtrade-bomull Størrelse: Herre S-4XL Dame XS - XXL Maskinvask: 60˚ Vekt: 200 g/m2

TAKE A STAND & BE YOUR BRAND

SE 14-218 Swerea IVF

Made with Fairtrade Cotton. All bomull kommer fra Fairtrade certifieserte produsenter. Les mer på www.info.fairtrade.net

13


organic CERES-0201

All of the cotton is Fairtrade certified and sourced from Fairtrade producers. Fairtrade means fairer trading conditions and opportunities for cotton producers in developing countries to invest in their businesses and communities for a sustainable future. Visit www.info.fairtrade.net

C20 - HANGTAG- INSIDE

VÅR & SOMMER

Used for 100% Cotton Printed on recycled paper app 300gr, colour of paper close to Pms 7503C Size: 134mm wide x 120mm high Colours: Blue Pms 639C, Green 576C, Black For logo - see separate specification

59,-

Beige to show white in logo

FOLD

C 20 Hangtag 100% Cotton - INSIDE -

Page 2

Pa

Colour logo- FAIRTRADE

TOTE BAG

Fairtrade Sky Blue: Pantone 306c, 306u; CMYK 79/0/7/0; RGB 0/185/228 Leaf Green: Pantone 382c, 380u; CMYK 28/0/92/0; RGB 190/214/0 30/30/30 Fairtrade White: Pantone CMYK N/A; RGB 255/255/255 Eks. mva.N/A; og trykk. Fairtrade Black: Pantone Process Black c, Black u; CMYK 50/50/50/100; RGB

Canvas bag med lange •håndtak Fairtrade • •

Art.nr: 141028 Kvalitet: 100% økologisk Fairtrade-bomull Colour logo- SVANEN Størrelse: Onesize • Nordic Ecolabel Green: Black, White Vekt: 150 g/m2

Pantone 347 u, CMYK 100 % C (cyan), 80 % Y (yellow)

105

290

460

offwhite

orange

red

Colour logo- GOTS •

Pantone colour system: Pantone 362 C (coated), Black, White SE 14-218 Swerea IVF

organic CERES-0201

980

990

charcoal

black

All of the cotton is Fairtrade certified and sourced from Fairtrade producers. Fairtrade means fairer trading conditions and opportunities for cotton producers in developing countries to invest in their businesses and communities for a sustainable future. Visit www.info.fairtrade.net

Colour logo- OEKO-TEX

organic CERES-0201

CMYK-färgområde: Grön = 92 C / 0 M / 100 Y / 7 K Gul = 0 C / 43 M / 100 Y / 0 K Made with Fairtrade Cotton. All bomull kommer fra Fairtrade Grå = 0 C / 0 M / 0 Y / 60 K certifieserte produsenter. Les mer på www.info.fairtrade.net Svart = 0 C / 0 M / 0 Y / 100 K

RGB-färgområde: Grön = R 0 / G 140 / B 50 Gul = R 255 / G 145 / B 0 Grå = R 112 / G 112 / B 112 Svart = R 0 / G 0 / B 0

C20 - HANGTAG- INSIDE

79,-

Beige to show white in logo

VÅR & SOMMER

Eks. mva. og trykk.

105

290

offwhite

orange

Page 2

FOLD

red

980 Page 3

Colour logo- FAIRTRADE

TOTE BAG HEAVY LARGE

• Fairtrade Sky Blue: Pantone 306c, 306u; CMYK 79/0/7/0; RGB 0/185/228 Fairtrade Leaf Green:og Pantone 380u; CMYK 28/0/92/0; RGB 190/214/0 Canvas• bag med bellows korte382c, håndtak. 30/ • Fairtrade White: Pantone N/A; CMYK N/A; RGB 255/255/255 • Fairtrade Black: Pantone Process Black c, Black u; CMYK 50/50/50/100; RGB

Art.nr: 141029 Kvalitet: 100% økoligisk Fairtrade-bomull Colour logo- SVANEN • Nordic Ecolabel Green: Pantone Størrelse: Onesize347 u, CMYK Black, White Vekt: 200 g/m2

C 20 Hangtag 100% Cotton - INSIDE - UPPDATED 151221

460

990

charcoal

Used for 100% Cotton Printed on recycled paper app 300gr, colour of paper close to Pms 7503C Size: 134mm wide x 120mm high Colours: Blue Pms 639C, Green 576C, Black For logo - see separate specification

100 % C (cyan), 80 % Y

Colour logo- GOTS

black

Pantone colour system: Pantone 362 C (coated), Black, White SE 14-218 Swerea IVF

organic CERES-0201

Colour logo- OEKO-TEX

CMYK-färgområde: Grön = 92 C / 0 M / 100 Y / 7 K Gul = 0 C / 43 M / 100 Y / 0 K Made with Fairtrade Cotton. All bomull kommer fra Fairtrade Grå = 0 C / 0 M / 0 Y / 60 K certifieserte produsenter. Les mer på www.info.fairtrade.net Svart = 0 C / 0 M / 0 Y / 100 K

organic CERES-0201

All of the cotton is Fairtrade certified and sourced from Fairtrade producers. Fairtrade means fairer trading conditions and opportunities for cotton producers in developing countries to invest in their businesses and communities for a sustainable future. Visit www.info.fairtrade.net

VÅR & SOMMER

C20 - HANGTAG- INSIDE

Used for 100% Cotton Printed on recycled paper app 300gr, colour of paper close to Pms 7503C OXFORD SHIRT LONGSLEEVE Size: 134mm wide x 120mm high Colours: Bluepå Pms 639C, Green 576C, Black Klassisk oxford skjorte med button down krage Beige to show white in logo For logo - see separate specification herremodellen og turn down krage på damemodellen.

Slim fit.

Colour logo- FAIRTRADE •

Fairtrade Sky Blue: Pantone 306c, 306u; CMYK 79/0/7/0; RGB 0/185/228

Art.nr: Herre 141032 Dame 141031 Leaf Green: Pantone 382c, 380u; CMYK 28/0/92/0; RGB 190/214/0 • Fairtrade 30/30/30 • Fairtrade-bomull. Fairtrade White: Pantone N/A; CMYK N/A; RGB 255/255/255 Kvalitet: 100% økologisk • Fairtrade Black: Pantone Process Black c, Black u; CMYK 50/50/50/100; RGB Størrelse: Herre XS-3XL Dame S-XL Maskintvask: 40˚ Colour logo- SVANEN

399,-

Nordic Ecolabel Green: Pantone 347 u, CMYK 100 % C (cyan), 80 % Y (yellow) Black, White Eks. mva. og trykk.

Colour logo- GOTS •

Pantone colour system: Pantone 362 C (coated), Black, White SE 14-218 Swerea IVF

organic CERES-0201

Colour logo- OEKO-TEX

CMYK-färgområde: Grön = 92 C / 0 M / 100 Y / 7 K Gul = 0 C / 43 M / 100 Y / 0 K Made with Fairtrade Cotton. All bomull kommer fra Fairtrade Grå = 0 C / 0 M / 0 Y / 60 K certifieserte produsenter. Les mer på www.info.fairtrade.net Svart = 0 C / 0 M / 0 Y / 100 K

RGB-färgområde: Grön = R 0 / G 140 / B 50 Gul = R 255 / G 145 / B 0 Grå = R 112 / G 112 / B 112 Svart = R 0 / G 0 / B 0

14

RGB Grö Gul Grå Sva


organic CERES-0201

All of the cotton is Fairtrade certified and sourced from Fairtrade producers. Fairtrade means fairer trading conditions and opportunities for cotton producers in developing countries to invest in their businesses and communities for a sustainable future. Visit www.info.fairtrade.net

C20 - HANGTAG- INSIDE

55,Eks. mva. og trykk.

Used for 100% Cotton Printed on recycled paper app 300gr, colour of paper close to Pms 7503C BEANIE & HEADBAND Size: 134mm wide x 120mm high Colours: Blue Lue Beige og pannebånd i unisexstørrelse. Laget i en finPms 639C, Green 576C, Black to show white in logo For logo see separate specification bomullskvalitet med elastan for bedre funksjon og- passform.

Dekorsømmer ton i ton.

Colour logo- FAIRTRADE

Fairtrade Sky Blue: Pantone 306c, 306u; CMYK 79/0/7/0; RGB 0/185/228

Art.nr: Beanie: 141024, Headband: 141027 • Fairtrade Leaf Green: Pantone 382c, 380u; CMYK 28/0/92/0; RGB 190/214/0 Fairtrade White: Pantone CMYK N/A; RGB 255/255/255 Kvalitet: 96% ekologisk• Fairtrade-bomull, 4%N/A; Elastan. • Fairtrade Black: Pantone Process Black c, Black u; CMYK 50/50/50/100; RGB Størrelse: Onesize Maskintvask: 40˚ Colour logo- SVANEN Vekt: 200 g/m2 • Nordic Ecolabel Green: Pantone 347 u, CMYK 100 % C (cyan), 80 % Black, White

95,-

Colour logo- GOTS •

Pantone colour system: Pantone 362 C (coated), Black, White SE 14-218 Swerea IVF

organic CERES-0201

Colour logo- OEKO-TEX

CMYK-färgområde: Grön = 92 C / 0 M / 100 Y / 7 K Gul = 0 C / 43 M / 100 Y / 0 K Made with Fairtrade Cotton. All bomull kommer fra Fairtrade Grå = 0 C / 0 M / 0 Y / 60 K certifieserte produsenter. Les mer på www.info.fairtrade.net Svart = 0 C / 0 M / 0 Y / 100 K

Eks. mva. og trykk.

15


ALL YOU NEED IS CLIQUE 16


Basic T

Basic Active T

Med en moderne, litt tettere passform for både gutter og jenter og fokus på grunnleggende farger slik at vi kan tilby en prispresset T-skjorte som ikke går på bekostning av kvalitet.

Ved Active mener vi funksjonelt materiale og her har vi en veldig fin T-skjorte med god passform for både menn, kvinner og junior.

HERRE

VÅR & SOMMER HERRE

DAME

DAME

FRA

31,-

59,-

Eks. mva. og trykk.

OGSÅ I JUNIOR

Eks. mva. og trykk.

BASIC -T

BASIC ACTIVE-T

Dame- og herremodell i en noe smalere passform.

T-skjorte laget med interlock-strikket stoff, sidesømmer, forsterket nakkebånd og label til å rive av for enkel relabeling. Spun dye kvalitet til basic pris!

Art. nr: herre 029030 dame 029031 Kvalitet: 100% bomull. (Gråmelert [95] 85% bomull og 15% viskose, ash [92] 99% bomull og 1% viskose, antracite melert [955] 60% bomull og 40% polyester.) Vekt: 145 g/m2 Størrelse: Herre XS–4XL dame XS-XXL Pris: HVIT 31,- | KULØRT 41,-

Art. nr: Herre 029038 Dame 029039 Kvalitet: 100% polyester Vekt: 135 g/m2 Størrelse Herre: XS-3XL Størrelse Dame: XS/34–XXL/44

FARGER HERRE 250

580

67

820

18

95

955

300

56

54

605

10

38

94

00

44

57

55

600

68

825

35

815

92

99

55

54

35

38

95

10

300

18

SPUN DYED ER EN PROSESS DER PIGMENTET LEGGES TIL SELVE FIBEREN. DETTE REDUSERER MENGDEN VANN OG KJEMISK BRUK I PRODUKSJONEN BETYDELIG. I TILLEGG SØRGER DENNE MILJØVENNLIGE TEKNIKKEN FOR BEDRE FARGEDYBDE OG FARGEFASTHET.

FARGER DAME 580

00

600

605

FARGER HERREE & DAME 99

00

SE 14-218 Swerea IVF

11

216

SE 14-218 Swerea IVF

UV50

17

35

55

580

599

96

99


TEE

Classic T

HERRE DAME

CLIQUE NEW CLASSIC -T Vår klassiske t-shirt i god kvalitet nå i en mer moderne passform. Forkrympet kjemmet bomull og ringspunnet garn, rundstrikket. Dobbel krage med elastan. Art. nr: Herre 029360 Dame 029361 Kvalitet: 100% Bomull. (Visibility yellow og visibility orange [11/170] 80% Polyester og 20% bomull med sidesøm, ash [92] 99% bomull og 1% viskose, gråmelert [95] 85% bomull og 15% viskose, antracite melange [955] 60% bomull og 40% polyester) Vekt: 160 g/m2

52,-

Moderne klassiker

Størrelse: herre XS–3XL (00, 35, 55, 580, 95, 99: XS-5XL) dame XS/34–XXL/44

BASISFARGER

Eks. mva. og trykk.

Forbedret passform Stort fargespekter!

SE 14-218 Swerea IVF

VARSEL

250

565

580

67

820

18

95

955

300

56

54

605

815

10

38

94

00

11

44

57

55

600

68

825

35

92

99

170

Slub T

HERRE DAME

CLIQUE SLUB T Moderne t-shirt i 100% ringspunnet slub-jersey bomull laget med sidesømmer. Dobbelt forsterket nakkebånd og label til å rive av for enkel relabeling. Plagget er forkrympet og enzymbehandlet. Art. nr: Herre 029352 Dame 029353 Kvalitet: 100% bomull Vekt: 140 g/m2 Størrelse Herre: XS-XXL Størrelse Dame: XS/34–XXL/44

109,Eks. mva. og trykk.

BASISFARGER VÅR & SOMMER

565

00

SE 14-218 Swerea IVF

90

99

Katy CLIQUE KATY Loose fit t-shirt til dame med sidesømmer og fold i armavslutningen. Art.nr: 029305 Kvalitet: 60% viskose, 35% polyester og 5% elastan. Vekt: 210 g/m2 Størrelse: Dame 34/XS-44/XXL

157,Eks. mva. og trykk.

BASISFARGER 00

18

580

95

99


POLO

Classic Polo HERRE

DAME

CLIQUE CLASSIC LINCOLN/MARION S/S Vår klassiske herre og dame piké i ny moderne passform. Knappestolpe med 3 knapper som går ton-i-ton og splitt i sidene. Art. nr: Herre 028244 Dame 028246 Kvalitet: 100% Bomull. (Ash [92] 99% bomull og 1% viskose, gråmelert [95] 85% bomull og 15% viskose, antracite melange [955] 60% bomull og 40% polyester) Vekt: 200 g/m2 Størrelse: Herre XS–3XL (XS-5XL: 580, 95, 99) Dame XS/34–XXL/44

BASISFARGER 00

10

600

18

250

300

35

38

54

55

56

57

580

605

67

68

815

820

825

92

94

95

955

99

125,-

44

Eks. mva. og trykk. SE 14-218 Swerea IVF

Pittsford Polo HERRE

CLIQUE PITTSFORD POLO Moderne flerfarget pique med kontrastdetaljer. Denne poloen er produsert i 100% ringspunnet bomull med 3 knapper og vevd stoff i nakkekragen. Poloen har også splitt i siden, halvmåne og forsterket nakkebånd. Leveres med label til å rive av for enkel relabeling. Plagget er forkrympet og enzymbehandlet.

DAME

Art. nr: Herre 028270 Dame 028271 Kvalitet: 100% bomull Vekt: 200 g/m2 Størrelse Herre: XS-XXL Størrelse Dame: XS/34-XXL/44

239,-

BASISFARGER

Eks. mva. og trykk.

00

580

VÅR & SOMMER

SE 14-218 Swerea IVF

Stretch Premium Polo

HERRE DAME

CLIQUE PREMIUM POLO Herrepolo i en god stretch-kvalitet, 2 knapper. Herringbone nakketeip og bartac kryss i splitt. Forkrympet, og enzymbehandlet for en mykere følelse. Art.nr: Herer 028240 Dame 028241 Kvalitet: 95% bomull, 5% elastane (grå melange [95] 80% bomull, 15% viskose, 5% elastane).blåmelert og antrasittmelert [565/955] 55% bomull, 40% polyester, 5% elastan. Vekt: 215 g/m2 Størrelse: Herre XS-3XL (00, 99: S-4XL) Dame 36/S-44/XXL

188,Eks. mva. og trykk.

BASISFARGER

00

35

54

55

580

605

95

99

565

955

10

300

SE 14-218 Swerea IVF

19


SWEAT Odessa

Clique knyter sammen alle tenkbare varianter av sweatplagg, både herre, dame og junior. Dessuten i et bredt fargeutvalg og til en pris som er satt maks ned! Gode profilplagg som alle elsker å ha på seg.

Oakdale

HERRE

419,Eks. mva. og trykk.

Ottawa

HERRE

DAME

DAME

VÅR & SOMMER

399,-

472,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

CLIQUE ODESSA

CLIQUE OAKDALE HERRE/DAME

CLIQUE OTTAWA HERRE/DAME

Unisex bukse i samme herlige kvalitet som Ottawa jakke og Oakdale genser. Moderne design og passform. Buksen har snøring i livet. Glidelås på frontlommer, baklommer og nederst på legg.

Funksjonell og sporty hettejakke. Leveres med en kengurulomme og en ekstra skjult lomme med glidelås. Hette har meshfôr og snøring. Elastisk strikk i ermekant. Mansjett i stoffet nederst.

Art.nr: 021066 Kvalitet: 100% polyester Vekt: 215 g/m2 Størrelse: XS-XXL

Art.nr: Herre 021062 Dame 021063 Kvalitet: 100% polyester Vekt: Solid 215 gm2, Melange 240 gm2 Størrelse Herre: XS-3XL Størrelse Dame: XS/34–3XL/46

Hettejakke i myk og fin polyester for en mer sportslig look. Kommer i dame- og herremodell samt en matchende bukse Odessa. Jakken er utrustet med to lommer i front med glidelås, innerlommer, en smart detalje for hodetelefoner, og at hetten har mesh på innsiden og snor.

BASISFARGER ODESSA 95

99

BASISFARGER OAKDALE 580

92

95

Art.nr: Herre 021064 Dame 021065 Kvalitet: 100% polyester Vekt: Enfarget 215 g/m2, melert 240 g/m2 Størrelse: Herre XS-3XL. Dame 34/XS-46/3XL

BASISFARGER OTTAWA 580

99

20

92

95

99


SOMMERENS FARGER i tre klassiske modeller og størrelser som passer alle!

Basic

HERRE

DAME

136,-

178,-

209,-

Eks. mva. og trykk.

Pris exkl. moms & märkning.

Eks. mva. og trykk.

OGSÅ I JUNIOR

OGSÅ I JUNIOR

CLIQUE BASIC ROUNDNECK

CLIQUE BASIC HOODY

CLIQUE BASIC HOODY FULL ZIP

Rundhalset sweatshirt i unisexmodell med rib i mansjett og i nederkant.

Sweatshirt med hette i unisexmodell med rib i mansjett og i nederkant. Snor i hette og stor lomme i front. Smart detalj for å kunne bære hodetelefoner inkludert.

Sweatshirt med hette til herre. Glidelås og lomme i front. Rib i mansjett og nederkant. Tilpasset for hodetelefoner.

Art.nr: 021030 Kvalitet: 65% polyester og 35% bomull (visibility yellow [11], visibility orange [170] 85% polyester og 15% bomull) Vekt: 280 g/m2 Størrelse: XS–3XL (580, 95, 99: XS-5XL) Pris: 136,- 146,- (3-5XL) 146,- (farge 11, 170)

Art.nr: 021031 Kvalitet: 65% polyester, 35% bomull (visibility yellow [11] visibility orange [170] 85% polyester og 15% bomull). Vekt: 280 g/m2 Størrelse: XS-3XL (580, 95, 99: XS-5XL) Pris: 178,- 199,- (3-5XL) 199,- (farge 11, 170)

BASISFARGER ROUNDNECK / HODDY

Art.nr: Herre 021034 Dame 021035 Kvalitet: 65% polyester och 35% bomull Vekt: 280 g/m2 Størrelse: Herre XS-3XL (580, 95, 99: XS-5XL) Dame 34/ XS-42/XL Pris: 189,- 220,- (3-5XL)

BASISFARGER FULL ZIP HOODY

VARSEL

00

10

18

250

300

35

38

44

54

55

56

11

00

35

55

57

580

600

605

67

68

815

92

95

955

99

170

95

955

99

21

57

580

605


VÅR & SOMMER VÅR & SOMMER

DAME

HERRE

1099,-

1119,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk. 66

CLIQUE WACO FUNKSJONS JAKKE

CLIQUE STAFFORD SKALLJAKKE

Moderne skalljakke med funksjon og ekstra detaljer. SBS vanntett glidelås på bryst og i sidelommer. Innerlomme med glidelås, spesielt laget for enkel tilgang til å trykk eller brodere plagget. Tapede sømmer og glidelås under armen for enkel utlufting. Hette med snøring, justerbare mansjetter og snor i bunnen.

Unisex trekking jakke i en moderne passform med fine detaljer. SBS vanntette glidelåser i brystet og lommer i siden. En innerlomme med glidelås, tapede sømmer og meshforing. Snøring i ryggen for bedre passform og smidighet. Utstyrt med glidelås under armen for enkel utlufting. Passer perfekt til Seabring bukse.

Art. nr: Herre 020923 Dame 020924 Kvalitet: 100% polyester. TPU (MVP/WR:3000/5000mm) Størrelse Herre: XS-3XL , Dame: 34/XS-46/3XL

Art. nr: 020901 Kvalitet: 92%polyester og 8% spandex TPU (MVP/WR:3000/5000mm) Størrelse: XS-3XL

BASISFARGER 99

580

VÅR & SOMMER HERRE

BASISFARGER 96

66

580

849,Eks. mva. og trykk.

DAME

524,Eks. mva. og trykk.

CLIQUE BASIC HOODY SOFTSHELL I vår Basic Softshell serie legger vi til en ny softshelljakke. Denne gang med avtagbar hette. Ellers er den bygget på samme jakke, med 3 ytterlommer og 2 innerlommer. Ton-i-tone glidelås, elastikk i nederkant. Justerbar mansjett med borrelås. Jakken kommer i både dame og herremodell.

CLIQUE SEBRING BUKSE

BASISFARGER 35

55

96

99

Unisex trekking bukser hvor midje og ben kan justeres for maksimal fleksibilitet. Mesh linning og SBS glidelåser på siden, benlommer og vents. Tapede sømmer og luftzip på kneet for ventilasjon.

580

Art. nr: 020902 Kvalitet: 92% polyester og 8% spandex TPU (MVP/WR:3000/5000mm) Størrelse: XS-3XL

Art. nr: Herre 020912 Dame 020917 Kvalitet: 96% polyester og 4% spandex. Vekt: 280 g/m² Størrelse: Herre XS-3XL (580, 99: XS-5XL) Dame 34/XS-42/XL (580, 99: 34/XS-44/XXL)

22


PrimaLoft® er en patentert mikrostruktur for å hjelpe kroppen å beholde varmen og spare energi. Ultra-fine fibre danner et tett nett av luftlommer som fanger opp varmen fra kroppen som frastøter kulden. De ultra-tynne PrimaLoft® fibrene er produsert med et vannavvisendestoff som holder jakken tørr og isolerende.

PROTECTIVE mot ustabilt vær hele året rundt PRIMALOFT

LIGHTLY PADDED Lagom varm året om! HERRE

DAME

HERRE

1359,-

1349,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

55

18

DAME

94

00

99

586

569

580

580

630

99

CUTTER & BUCK RAINIER JACKET

CUTTER & BUCK PACKWOOD JACKET

Denne jakken er til tross for sin lave vekt, varm i all slags vær og nyttig hele året. Primaloft® padding for oppvarmings funksjonalitet, kompakthet og komfort. Jakken har flere lommer og en skjult hette

Packwood er en supertynn jakke av Primaloft vattering som gir de egenskapene en utendørsjakke bør inneholde: varmende, lett å pakke sammen og ekstremt myk å ha på seg. Jakken har justerbare snorer og elastisk kantbånd som stenger kulden ute. Glidelåsen i front er YKK METALUXE noe som gir jakken et eksklusivt uttrykk.

Art. nr: Herre 351406 Dame 351407 Kvalitet: Ytterstoff og fôr 100% Nylon, padding 100% Polyester Primaloft® Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

Art. nr: Herre 351426 Dame 351427 Kvalitet: 100% Polyester og PrimaLoft® Black Eco padding Størrelse: Herre S-4XL Dame XS- XXL

23


REFLECTIVE Pass på at du alltid blir sett!

BASIC BACKPACK REFLECTIVE Basic backpack i reflekterende materiale for god synlighet i mørket. En stor ubehandlet trykkflate til profilering. Art. nr: 040164 Kvalitet: 600D polyester + reflekterende PU belegg. Reflexindex 250.

125,Eks. mva. og trykk.

VÅR & SOMMER

SMART BACKPACK REFLECTIVE I vår populære refleksserie bygger vi videre med en gymbag helt i refleks. Baggen kan bæres som en ryggsekk med snor i toppen, en lomme med glidelås og en gummikledd utgang for hodetelefonledningen. Art. nr: 040165 Kvalitet: 100% polyester i refleksmateriale Reflexindex 250.

799,Eks. mva. og trykk.

104,Eks. mva. og trykk.

CUSTER JACKET En lett polstret fleecejakke med reflekterende trykk. 2 sidelommer med glidelåser. Skjult lomme i ermet med glidelås, 2 innerlommer og tommelhull. Leveres med løsninger for øretelefoner. Art. nr. Herre 020933 Dame 020934 Kvalitet: 100% polyester. Størrelse Herre: XS-3XL Størrelse Dame: 34/XS-46/3XL

24


SUPPORTER

Ekte fans bruker skjerf året rundt!

SKJERF 01901 Supporterskjerfet for den trofaste supporteren. Profilskjerf i akryl med frynser i valgfrie farger. Art. nr: 01901

169,Pris ved 120 stk inkl. innstikk Eks. mva. Startkostnad tilkommer.

BRANDED helt ut til tåspissene 113,-

107,-

86,-

Pris ved 120 par. inkl. innstikk. Eks. mva.

Pris ved 120 par. inkl. innstikk. Eks. mva.

Pris ved 120 par. inkl. innstikk. Eks. mva.

KOMPRESSJONSSTRØMPE 01328 P

TEKNISK STRØMPE 01303 P

HALVFROTTÉ STRØMPE 01306 P

Kompresjonsstrømpe for de som går og står hele dagen. Egner seg også bra ved langreiser. (f.eks. lange fly eller bussreiser.) Kompresjonen gir økt sirkulasjon og minsker risikoen for hovne ben/ føtter, lindrer også ømme muskler og ankler. Gir også raskere restitusjon av overanstrengte ben. Kan fås med innstrikket logo på skaftet.

Teknisk strikket strømpe med fantastisk passform og høy slitestyrke. Såle i ullfrotté gir støtte og holder varmen selv om den blir våt. Egner seg framfor alt som golfstrømpe men kan også brukes som sportsog arbeidsstrømpe for den som vil ha ekstra fin kvalitet.

Finstrikket, tynn og smidig sports- og fritidsstrømpe i halvfrotté. Ribbestrikket skaft med strikk. P.g.a. de fine maskene egner den seg godt for detaljerte logoer Populær ”give-away” og reklamestrømpe.

Art. nr: 01328 P Kvalitet: 95% Polyamid, 5% Lycra® . Farger: Hvit, svart, marine, antracit og rød Størrelse: 34–36, 37–39, 40–42, 43–45 samt 46–48.

Art. nr: 01303 P Kvalitet: Håndplukket, kammet og tvinnet bomull, samt med ullfrotté i sålen. 44% ull, 35% bomull, 20% polyamid, 1% Lycra ® . Farger: Svart, marine, antracit og gråmelert. Svanemerket/EU-blomst i fargene svart og marine. Størrelse: 36–39, 40–45 samt 46–48.

Art. nr: 01306 P Kvalitet: Håndplukket, kammet og tvinnet bomull. 80% bomull, 18% polyamid, 2% Lycra ® . Farger: Hvit, svart, marine, antracit og gråmelert. Svanemerket/EU-blomst i fargene svart, hvit og marine. Størrelse: 36–39, 40–45 samt 46–48.


SACO ER TILGJENGELIG DIREKTE FRA LAGER! HV Farge

Vårt

HV Farge

11

00

35

170

55

SPEEDKONSEPT

med spesialdesign!

300

Innenfor disse konseptene tilbyr vi kule caps, tynne luer, fine multiscarf og praktiske belter med rask leverings og lave volumer fra Asia. Vårt speedkonsept er UNIKT da vi har ekstremt stor fleksibilitet til å få en helt egen design/look ut i fra våre modeller. Eksisterende stoffarger kan mikses & matches fritt. I tillegg kan du få dine egne pms på for eksempel sømmer uten ekstra kostnad. Vi har ingen ferdige produkter, men store muligheter med design ut i fra deres ønskemål og med deres egen logo. Det kallar vi spesialdesign.

955

99

605

580

55,-

SACO Moderne lue i dobbel single jersey og med 6 flatlocksømmer i toppen.

Eks. mva. og trykk. Art.nr: 024130 Kvalitet: 95% bomull og 5% elastan. (Antracite melert [955] 62% polyester, 33% bomull og 5% elastan) 95% bomull og 5% elastan. (Antracite melert [955] 62% polyester, 33% bomull, 5% elastan) Vekt: 180 g/m2 Størrelse: One size

Vær unik! EGEN DESIGN & RASK LEVERING!

87,Pris ved 150 stk. Inkl. preget logo. Eks. mva.

PREGET LOGO! SPEEDBELT 04014205 580 MARINe

580 MARINE 580 MARINE /00 HVIT /35 RØD

Elastisk belte med metallspenne og detaljer i PU. Prisene er inkl. en preget logo samt flyfrakt.

ANTAL 99 SVART

• • • •

99 SVART/ 613 GRØNN

99 SVART/ 55 ROYAL

99 SVART/ 96 PISTOL

99 SVART/ PMS 021 C

99 SVART/ 35 RØD

PRIS

• •

Minsteantall: 150 stk (minst 50 stk/lengde) Kvalitet: 53% polyester/ 47% gummi for elastitet, samt detaljer i PU. Spenne 100% metall, nickelfritt. Størrelse: 105 cm og 120 cm. Modell: Elastisk belte som passer både menn og kvinner.

26

150 stk

300 stk

450 stk

900 stk

87,-

85,-

83,-

79,-

Bilde mottas innen 7 arbeidsdager etter godkjent skisse. Leveringstid ca 4 uker etter godkjent bilde/fysisk prøve. Ønskes fysisk prøve (fås innen 12 arbeidsdager) tilkommer 600,- for frakt. Pakkeinstruksjoner: Pallet enkeltvis i poser.


63,-

72,-

Pris ved 150 stk Inkl . en brodering/ screentrykk. Eks. mva.

Pris ved 150 stk Inkl . en brodering/ screentrykk. Eks. mva.

BASISFARGER

ORANGE

99 SVART

35 RØD

58 MARINE

300 CERISE

55 ROYAL

BASISFARGER

MANNE 04011717 Klassisk singlejerseylue i bomull/elastan med 6 sømmer i toppen. Kan fås med kontrastfarge på flatlocksømmene samt med eller uten svart fleecefòr til samme pris. Svart lue finnes i økologisk bomull. Pris inkl. en brodering (max 8 000 sting) alt. ett screen/allover-trykk* (opptill 2 farger) eller en vevd etikett (opptill ca 4x4 cm). Art. nr: KH0011. Mål: B26xH23cm

Antall 150 stk 300 stk 500 stk 1 000 stk Pris 63,- 60,- 58,- 54,- Økologiskbomull (kun i svart) pristillegg 3,-

OSKAR 04011727

55 ROYAL

00 HVIT

35 RØD

99 SVART

96 PISTOL

58 MARINE

Sporty og moderne lue i elastisk fleece, polyester/elastan med 6 sømmer i toppen. Kan fås med kontrastfarge på flatlocksømmene. Pris inkl. en brodering (max 8000 sting). Alternativt 1 stk. tofarget screentrykk eller en vevd etikett opp til 4x4cm Art. nr: KH006 Mål B24,5xH22,5cm

Antall 150 stk 300 stk 500 stk 1 000 stk Pris 72,- 69,- 67,- 63,-

Minsteantall: 150 stk • Bilde mottas 7 arbeidsdager etter godkjent skisse. • Leveringstid ca 4 uker etter godkjent bilde/fysisk prøve. • Ønskes fysisk prøve (mottas innen 12 arbeidsdager) tilkommer 600,- for frakt.

• • • • •

TIL

• • • • •

Leg ges på

L EG

HV ORANGE

95 GRÅMELERT

• Pakkeinstruksjoner: Pakket enkeltvis i pose. • Pris for ekstra vevd etikett: 7,50* • Pris for tilleggstrykk (to farger): 4,• Pristillegg per trykkfarge: 2,• Pris for tilleggsbrodering per 1 000 sting: 1,-

REFLEKS

ANTALL

Pris ved 300 stk Inkl. 1-fargetrykk Eks. mva.

300 stk

500 stk

1 000 stk

2 000 stk

3 000 stk

5 000 stk

1 farge

27,-

20,-

16,-

14,-

11,-

10,-

2 farger

32,-

23,-

19,-

15,-

11,-

10,-

3 farger

37,-

26,-

21,-

16,-

11,-

Detaljeinformasjon

Pris ved 150 stk Inkl. to broderinger. Eks. mva.

DAVIS 04014035

MED eller UTEN sandwich. Caps i børstet bomullstwill med justerbar snapback. Finnes i 15 ulike farger og kan kombineres på valgfri måte på de ulike panelene, skjerm samt sandwich og det er i tillegg mulig å velge valgfri trådfarge på sømmer og luftehull uten ekstra kostnad. Inkl. brodering i front (maks 8 000 sting) og en mindre brodering bak (maks 2 000 sting). Alternativt et tofarget trykk i front og en mindre brodering bak (maks 2 000 sting). Ved brodering i 3D tilkommer kr 7,-

ANTALL

150 stk

300 stk

500 stk

1000 stk

72,-

69,-

67,-

63,-

PRIS BASISFARGER

10,-

NÅ KAN DU FÅ DITT MULTISCARF MED ETT VERTIKALT REFLEXBÅND. Pristillegg: 12,CAPS DAVIS

72,-

27,-

MULTISCARF 04011722

(12 k r og 6 for reflek sø kr for reflek mmer stryk k

Modellene Oskar & Manne går å få med reflekssømmer og reflekstrykk.

* Ved bestilling av vevd etikett kan leveringstiden bli litt lenger. Vi reserverer oss for valutaendringer

Flyfrakt inngår i prisen. Hvit regnes ikke som trykkfarge. Størrelse: 50 x 25 cm, 100% Polyester 130 gsm. • Pristillegg pr trykkfarge: 1 300,-/ekstra farge. (fra 4. farge) • Korrektur mottas innen 1-2 arbeidsdager etter sendt ordre. • Leveringstid: ca 3-4 uker etter godkjent korrektur. • Ønskes fysisk prøve tilkommer det 1 100,- /stk. • Pakkeinstruksjoner: Enkeltpakket i pose.

18

IS

HV GUL

955 ANTRASITT MELERT

GSP R

00 HVIT

pris er i t abe llen

TURKIS

94 SILVER

04 KHAKI

GUL

ORANGE

35 RØD

11 HV GUL

GRÅ MELERT

00 HVIT

99 SVART

MØRK GRÅ

21 MÖRKGRÅ

23 SVART

58 MARINE

55 ROYAL

LYSEBLÅ

GRØNN

ROSA

VEVD MELERT STOFF 13 GRÅ

• • • •

17 BLÅ

Minsteantall: 150 stk Bilde mottas innen 7 arbeidsdager etter godkjent skisse. Leveringstid ca 4 uker etter godkjent bilde/fysisk prøve. Ønskes fysisk prøve (fås innen 12 arbeidsdager) tilkommer 600,- for frakt. • Pakkeinstruksjoner: 25 stk/pose og 150 stk/kartong.

27

• • • •

Tilleggspris 10,- legges til på prisene i tabellen.

Pris for tilleggsbrodering pr 1 000 sting: 1,Pris for tilleggsbrodering i 3D pr 1 000 sting: 1,50,Pristillegg pr reflexdetalje: 4,Pris for ekstra vevd etikett: 8,-*

* Ved bestilling av vevd etikett kan leveringstiden bli litt lenger. Vi reserverer oss for valutaendringer

KR


28


VÅR & SOMMER

100

400

600

632

728

EXPEDITION Vattert softshell med avtagbar hette, formsydde armer. Snorstramming i linning og Velcro justering i erme. Glidelås i front og innerlommer, samt en mesh innerlomme. Art. nr. Herre 2261057 dame 2261058 Kvalitet: Fabric 1) Softshell; 94% Polyester, 6% Spandex, bonded with 100% Polyester fleece. Fabric 2) 100% Polyester with “Bluesign” padding (100 gms in body, 80 gms in sleeves) Størrelse Herre: S-5XL Størrelse Dame: XS-XXL

29

900

935

589,Eks. mva. og trykk.


632

100

400

600

935

728

SPEEDWAY SPEEDWAY LADY Fleecejakke med tofarget glidelås i front og i lommer. Dekorert med flatlocksømmer. Mulighet for å kjøpe separate hemper i ulike farger til glidelåsen for å matche eventuelle logoer.

900

279,Eks. mva. og trykk.

Kvalitet: 100% Polyester microfleece. Art. nr. Speedway: 2261500 Størrelse: S-5XL Art. nr. Speedway lady: 2261501 Størrelse: XS-XXL

79,RUN TEE

Eks. mva. og trykk.

Rundhalset funksjons t-skjorte i 100% polyester. Plagget er farget med en metode som er mer miljøvennlig og som i tillegg gir en bedre fargebestand. Art. nr: Herre 2264023 Dame 2264026 Kvalitet: 100% Polyester Størrelse: Herre S-5XL Dame XS-XXL

400

30

100

950

222

305

730

530

600

900


199,Eks. mva. og trykk.

100

400

600

632

728

935

900

SURF PRO RSX Herre og dame pique med 3 knapper i stolpe, nakkebünd, splitt i siden og ribb i armavslutning. Art. nr: Herre 2265019 Dame 2265014 Kvalitet: 60% Bomull, 40% polyester Vekt: 200 g/m2 Størrelse: Herre S-5XL Dame XS-XXL

31


32


VELKLEDD PROFIL Høy kvalitet og fine snitt gjør plagget brukende også til arbeidsklær for den velkledde profilen. Arbeidsklær som matcher og forsterker merkevaren din. Her ligger profileringen i detaljene. Det er det lille ekstra og det unike som forsterker. Bær ditt varemerke med personlige knapper, diskret brodering eller som en logo ton-i-ton.

HOVEDLEVERANDØRER TIL NEW WAVE PROFILE

33


Skjortekolleksjonens 6 designlinjer PURPLE BOW

Vår trendkolleksjon. Her finner du våre seneste og mest trendige produkter. NON-IRON.

Det finnes skjorter og så finnes det skjorter. J. Harvest & Frost tilhører den siste kategorien. Penskjorter til dame og herre, der ingenting er lagt til tilfeldighetene, kvalitet, søm og passform er av høyeste klasse.

RED BOW

Vår klassiske kolleksjon med en twist. Våre velarbeidede skjorter med kontrastdetaljer for å passe ulike situasjoner. NON-IRON.

BLACK BOW

Vår siste og mest ekslusive kolleksjon. Never Iron og Nano Tex (spill-resist) med suveren passform i følelsen av luksus NEVER-IRON & SPILL RESIST..

Det er en kolleksjon som kan ta deg fra kontoret til middagsavtalen samme dag og som gir en komplett stil. Detaljene gjør til og med de mest klassiske modellene til små underverker takket være kvalitet og

YELLOW BOW

Detta er vår “brett-opp-ermene og-sett-i-gang” kolleksjon i solide farger med unik Easy Care-behandling

finesse. Alle burde ha rett til å ha på seg en godt velsydd skjorte i et fantastisk materiale og dette er en luksus som man har råd til. Pick one. Try one. Love one. 34

INDIGO BOW

Med nøye utvalgte stoff og etterbehandling gir det skjorten en myk og slitt følelse. Det er en arbeidsskjorte som allerede er “jobbet i”..

GREEN BOW

Vår klassiske kolleksjon. Her finner du våre ensfargede produkter. Tidløse klassiker som aldri kommer å gå ut av stil.. NON-IRON.


599,Eks. mva. og trykk.

J.HARVEST & FROST GREEN BOW 01 Ingenting slår følelsen og utseendet på en vellaget penskjorte, en klar farge med funksjoner som skiller seg ut fra mengden. Med denne modellen har vi valgt materialer av beste kvalitet , et moderne cutaway krage og en sofistikert 35mm knepping. Delt ryggbærestykke, teipede sømmer og non-iron behnadling gjør skjorten veldig lett å håndtere. En gitt skjorte for enhver anledning og for den motebevisste kvinne og mann. Vi har også lagt ved et matchende lommetørkle til deg som en liten gave.

REGUL AR 2 9 0 0101 s–4xl

Kvalitet: 100% langfibret bomull. Farge: 100 White, 500 Sky Blue, 560 Mid Blue, 600 Navy, 900 Black, 911 Grey

SLIM FIT 2 9 0 0102 s–x x l WOMAN 2 9 0 0103 x s–4xl 100 White

799,Eks. mva. og trykk.

J.HARVEST & FROST PURPLE BOW 40 Dette er en sporty oxford skjorte, et sentralt plagg i enhver velkledd mann eller kvinnes garderobe. Vi har valgt å gjøre det unikt og spennende gjennom en blanding av en klassisk base, moderne og eksklusive detaljer, som gjør skjorten perfekt selv uten tilbehør som lommetørkle og slips. Delt ryggbærestykke, teipede sømmer og non-iron behnadling gjør skjorten veldig lett å håndtere. Kvalitet: 100% langfibret bomull. Farge: 106 White, 506 Sky Blue REGUL AR 2 9 0 4 0 01 S – 4X L SLIM FIT 2 9 0 4 0 02 S –X X L 106 White

506 Sky Blue

WOMAN 2 9 0 4 0 03 X S – 4X L

35

500 Sky Blue 560 Mid Blue

600 Navy

900 Black

911 Grey


J.HARVEST & FROST RED BOW 20 Ensfarget i 100% bomull med patentert og miljøvennlig strykefri-behandling. Langfibret, 2-ply Compact Cotton (Kompakt tvinnet bomull). Ryggbærestykket sikkerhetsstiller en slett kontur over skuldrene og bedre bevegelsesfrihet og 4 mm tykke knapper gir skjorten et moderne uttrykk. Matchende lommetørkle hjelper deg med å holde stilen (mansjettknuter til dame). Delt ryggbærestykke, teipede sømmer og non-iron behandling gjør skjorten veldig lett å håndtere.

Kvalitet: 100% langfibret bomull. Farge: 1066 White/Navy, 109 White/Black, 5066 Sky Blue/Navy, 605 Navy/Sky Blue, 904 Black/Red

699,Eks. mva. og trykk.

1066 White/Navy

REGUL AR 2 9 020 01 VS – 4X L

109White/Black

SLIM FIT 2 9 020 02 S –X X L

WOMAN 2 9 020 03 X S – 4X L 5066 Sky Blue/Navy

605 Navy/Sky Blue

J.HARVEST & FROST RED BOW 24 Tynne hvite striper på en blå eller antrasitt grå base, gjør den til en stilig ny versjon av den klassiske stripete skjorten. Skjorten kan perfekt matche med alle farger og mønstre, og er et utmerket valg hvis du skal legge til noen farger til din standard blå/hvite garderobe. Skjorten er laget i vår favoritt “fine-twill” stoff, som kjennes perfekt mot huden. Moderne semi-cutaway krage, delt ryggbærestykke, teipede sømmer og non-iron behnadling gjør skjorten veldig lett å håndtere.

904 Black/Red

699,Eks. mva. og trykk.

Kvalitet: 100% langfibret bomull. Farge: 551 Mid Blue, 951 Grey

REGUL AR 2 9 024 01 S – 4X L SLIM FIT 2 9 024 02 S –X X L WOMAN 2 9 024 03 X S – 4X L

551 Mid Blue 951 Grey

36


VÅR & SOMMER

699,-

799,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

J. HARVEST & FROST RED BOW 29

J.HARVEST & FROST PURPLE BOW 48

Enfarget skjorte i micro-cord Bedford struktur gir skjorten klasse. Krage med semi-cutaway. Skjorten passer både til business og til mindre formelle anledninger. Stoffet er godt brukt i våre skjorter. Vi har lagt til vår nye naturlige mekaniske stretch-ytelsen i Red Bow 29. Det gjør at stoffet kan holde den høyeste non-iron-ytelsen og gir plagget opp til 12% stretch. Klassisk skjorte som med detaljer gir skjorten et moderne og sofistikert utseende.

Blå/hvitmønstret skjorte med et fint moderne mikromønster. Kan brukes med dress eller med jeans for et mer avslappet utseende. Vårt nyutviklede bomullstoff har en mekanisk stretch - en ny, innovativ måte å gi ekstra komfort til et 100% naturlig, slitesterkt, kompakt bomullsstoff. Naturlig elastisitet til skjorten på opptil 12%. Selvfølgelig med NON-IRON-ytelse med den mekaniske stretchen. Dette er en nyskapende skjorte, og vi er glade for å være en del av det.

Kvalitet: 100% bomull. Farge: 500 Sky Blue, 100 White

Kvalitet: 100% langfibret bomull. Farge: 566 Blue Pattern

REGUL AR 2 9 02 9 01 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 02 9 02 S –X X L

WOMAN 2 9 02 9 03 X S – 4X L

REGUL AR 2 9 0 4 8 01 S – 4X L

VÅR & SOMMER

SLIM FIT 2 9 0 4 8 02 S –X X L

WOMAN 2 9 0 4 8 03 X S – 4X L

VÅR & SOMMER

799,-

799,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

J. HARVEST & FROST INDIGO BOW 34

J. HARVEST & FROST PURPLE BOW 141

Dette ser ut som en klassisk vevd finskjorte, men er faktisk en strikket skjorte. Det beste fra begge verdener gjør dette til verdens mest behagelige, stilige skjorte. Det er som å ha på seg en t-skjorte, utrolig komfort. Det beste fra begge verdener gjør dette til verdens mest behagelige, stilige skjorte. Det er som å ha på seg en t-skjorte, utrolig komfort. Vi gjør dette ved å bruke high-end dobbel 60 kompakt garn og en myk behandling. Dette gir skjorten en luksuriøs glans og silkeaktig følelse. Når du bruker høykvalitets garn i et strikket stoff, får du også en naturlig lett å-bruke skjorte, slik at du bare vasker den, henger den og bærer den.

4-veis stretch med NON IRON-behandling er en ny og innovativ ytelse utviklet av oss. Med en 360 grader stretch er skjorten svært behagelig på som en vevd finskjorte skal være. Skjorten følger deg i alle bevegelser. Laget i myk poplin, designet både for kontor, fest og hverdag. Kvalitet: 90% bomull, 10% spandex Farge: 313 Orange check, 515 Midblue check, 616 Navy check

Kvalitet: 100% bomull Farge: 100 White, 500 Sky blue, 550 Blue stripe REGUL AR 2 9 14101 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 14102 S –X X L

WOMAN 2 9 14103 X S – 4X L

REGUL AR 2 9 03 4 01 S – 4X L

37

SLIM FIT 2 9 03 4 02 S –X X L

WOMAN 2 9 03 4 03 X S – 4X L


J . H A RV E S T & F RO S T

Black Bow 60

949,-

J. HARVEST & FROST BLACK BOW 60

Eks. mva. og trykk.

Nye Black Bow er vår bestselgende skjorte og sannsynligvis den beste arbeidsskjorten i verden. Innovation på molekylært nivå av revolusjonerende egenskaper som gjør at vann, olje og andre væsker renner av skjorten. Mekanisk stretch og stryke stripe i armen som er prefabrikert. Elastisk tråd i øverste knapp gjør skjorten ekstra behagelig i halspartiet. Teipede sømmer gir skjorten et stramt uttrykk, vask etter vask uten å krølle seg. Never Iron behandling for ekstremt enkel håndtering. Moderne Cut Away-krage. Kvalitet: 100% bomull.

REGUL AR 2 9 0 6 0 01 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 0 6 0 02 S –X X L

WOMAN 2 9 0 6 0 03 X S – 4X L

”Verdens beste skjorte å jobbe i” VÅR & SOMMER

799,Eks. mva. og trykk.

1 0 0 W H IT E

31 0 O RANG E

41 0 RE D

50 0 S KY BLUE

7 1 0 G RE E N

J.HARVEST & FROST INDIGO BOW 33 Sommer i en skjorte. Tropiske farger, autentisk, karakteristisk rynkestruktur, uformell, raffinert, ferie. Alle ord som beskriver vår klassiske luftige 100% linjeskjorte. Den eneste skjorten som fortjener å være rynkete og samtidig se bedre ut på denne måten. Så pakk sakene og gjør deg klar for sommeren. Kvalitet: 100% Lin Farge: 100 white, 310 orange, 410 red, 500 sky blue, 710 green

38

REGUL AR 2 9 033 01 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 033 02 S –X X L

WOMAN 2 9 033 03 X S – 4X L


419,-

369,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

1 0 0 W H IT E

6 0 0 NAV Y

50 0 S KY B LU E

SE 14-218 Swerea IVF

9 0 0 BLAC K

J.HARVEST & FROST YELLOW BOW 50 & YELLOW BOW 50 SHORT SLEEVE Nyt arbeidsdagen i en komfortabel skjorte til en god pris! Yellow Bow fra J. Harvest & Frost er laget av en blanding mellom bomull og polyester og er strykelette. Dette er skjorten som tar deg til jobb og hjem igjen med stil. Skjorten har teipede sømmer, splitt i skulderparti for økt komfort og lekre knapper. Etter vår mening er dette markedets beste lavprisskjorte! Kvalitet: Økotex 100 sertifisert 60% bomull / 40% polyester. Farge: 100 white, 500 sky blue, 600 navy, 900 black. REGUL AR 2 9 05 0 01 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 05 0 02 S –X X L

WOMAN 2 9 05 0 03 X S – 4X L

SLIM FIT SS 2 9 05 02 2 S –X X L

REGUL AR SS 2 9 05 01 1 S – 4X L

YELLOW BOW EASY CARE

419,Eks. mva. og trykk.

1 0 5 W H IT E /S KY BLUE

9 0 5 BLAC K

SE 14-218 Swerea IVF

50 5 S KY BLUE / NAV Y 555 ROYA L/ N AV Y

J.HARVEST & FROST YELLOW BOW 51

9 55 G REY/ BLAC K

Nyt arbeidsdagen i en komfortabel skjorte til en god pris! Yellow Bow 51 fra J. Harvest & Frost er laget av en blanding mellom bomull og polyester og er strykelett.Dette er skjorten som tar deg til jobb og hjem igjen med stil. Skjorten har teipede sømmer, splitt i skulderparti for økt komfort og lekre knapper. Kvalitet: Økotex 100 sertifisert 60% bomull / 40% polyester. Farge: 105 white / sky blue, 505 sky blue / navy, 555 royal/navy, 955 grey/black, 905 black

39

REGUL AR 2 9 05 101 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 05 102 S –X X L

WOMAN 2 9 05 103 X S – 4X L


MAN 2 9 6 0 0 01 46–62 WOMAN 2 9 6 0 0 03 3 2– 4 8

1999,Eks. mva. og trykk.

600

n av y

CLASSIC BLAZER Klassisk blazer i et 280 grams mykt materiale. Materialet er nøye valgt. En miks av 70% ull, 27% polyester og 3% stretch, gjør at det blir den perfekte arbeidsblazeren. Stretch for din komfort og den blandede kvaliteten for mindre rynker. Brett den varsomt i din koffert og den er klar til å brukes når du kommer frem. Igjen, ingen rynker. Blazeren har en fin og stilig fargekontrast på de riktige stedene. Vis dem eller bruk den som den moderne klassikeren den er. Vi kaller den klassikeren med en tvist. Andre kraftige egenskaper; fargerik innside, hornkanpper. Ta opp mønsteret fra fõret i et lommetrøkle for å matche knappene på jakkeslaget.

980

Art. nr: Men’s Regular 2960001 (Størrelser: 46-58) Woman fitted 2960003 (Størrelser: 32-46) Kvalitet: 70% Wool, 27 % Polyester + 3 % stretch

dark grey

900

black

MAN 2 9 610 01 46–62 WOMAN 2 9 610 03 3 2– 4 8

1999,Eks. mva. og trykk.

CLUB BLAZER Marine blazer i et 380 grams tykt materiale. Materialet er nøye valgt. En miks av 70% ull, 27% polyester og 3% stretch, gjør at det blir den perfekte arbeidsblazeren. Stretch for din komfort og den blandede kvaliteten for mindre rynker. Brett den varsomt i din koffert og den er klar til å brukes når du kommer frem. Igjen, ingen rynker. Blazeren har en fin og stilig fargekontrast på de riktige stedene. Vis dem eller bruk den som den moderne klassikeren den er. Vi kaller den klassikeren med en tvist. Andre kraftige egenskaper; fargerik innside, AMF søm, hornknapper, lommertørkle følger med og matchende knapper i knappestolpe. Art. nr: Men’s Regular 2961001 (Størrelser: 46-58) Woman fitted 2961003 (Størrelser: 32-46) Kvalitet: 70% ull, 27% polyester og 3% stretch

40


You’re neverfully fully dressed You´re never dressed You´reYou´re never fully dressed without name badge without aaname badge never fully dressed You´re never fully dressed

without a name badge without a name badge without a name badge Framgång bygger i högdet grad godextra presentation och representativ framtoning. En namnskylt med därpålilla gör stor skillnad.

Framgång bygger hög på god presentation och representativ Suksess er i stor grad basertipå godgrad presentasjon og representativt framtoning. En namnskylt med utseende. Et navneskilt med det lille ekstra gjørdet stor där lilla extra gör stor skillnad. Framgång bygger i hög grad på god Visa vem dudu äreroch gör forskjell. Vis hvem og gjør detdet medmed klasse.klass.presentation och representativ

Framgång bygger i hög grad på god presentation namnskylt med det däroch lillarepresentativ extra gör stor skillnad. Visa vem framtoning. du är och görEn det med klass. framtoning. En namnskylt med det där lilla extra gör stor skillnad. Visa vem du är och gör det med klass. Jørgensen Visa Erik vem du är och gör det med klass. Olivia Maria

Säljare

EPOXYLINE METALLIC 31-8015-0420 60x32 mm Olivia EPOXYLINE METALLIC Prisexempel: 10st 117,00/st - 100st 95,00/st

ACRYLINE 31-000-01 59x34 mm Erik Jørgensen ACRYLINE Prisexempel: 10st 117,00/st - 100st 95,00/st

31-3000-01 59x34 mm 31-8015-0420 60x32 mm Erik Jørgensen Olivia Priseksempel: 10stk 117,00/stk - 100stk 95,00/stkPriseksempel: 10stkEPOXYLINE 117,00/stkMETALLIC - 100stk 95,00/stk ACRYLINE 31-8015-0420 60x32 mm Erik31-000-01 Jørgensen 59x34 mm Olivia Prisexempel: 10st 117,00/st - 100st 95,00/stEPOXYLINE METALLIC Prisexempel: 10st 117,00/st - 100st 95,00/st ACRYLINE Martina Olsson

31-8015-0420 60x32 mm 31-000-01 59x34 mm EPOXYLINE METALLIC Prisexempel: 10st 117,00/st - 100st 95,00/st ACRYLINE Prisexempel: 10st 117,00/st - 100st 95,00/st 31-8015-0420 60x32 mm 31-000-01 59x34 mm Prisexempel: 10st 117,00/st - 100st 95,00/st Prisexempel: 10st 117,00/st - 100st 95,00/st

Selger

Peter

Martina Olsson

FLAT Selger 31-2700-01-54 70x25 mm Prisexempel: 10st 98,00/st - 100st 69,00/st

METAL WINDOW

69x42 mm Peter Martina Olsson31-536942-20-22

Selger

Martina Olsson

Selger FLAT

Prisexempel: 10st 92,00/st - 100st 70,00/st

NYHET!

Peter

METAL WINDOW 31-536942-20-22 69x42 mm METAL WINDOW av växtbaserad bioplast Namnskyltar tillverkade Prisexempel: 10st 92,00/st - 100st 70,00/st FLAT 31-2700-01-54 70x25 mm 31-536942-20-22 69x42 mm METAL WINDOW 31-536942-20-22 69x42 mm 31-2700-01-54 70x25 mm Priseksempel: 10stk 99,00/stk 69,00/stk Priseksempel: 10stk 92,00/stk 100stk 70,00/stk METAL WINDOW - Prisexempel: 10st 92,00/st - 100st 70,00/st FLAT - 100stk Prisexempel: 10st 98,00/st - 100st 69,00/st 31-536942-20-22 69x42 mm 31-2700-01-54 70x25 mm Namnskyltar tillverkade av växtbaserad bioplast Prisexempel: 10st 92,00/st 100st 70,00/st Prisexempel: 10st 98,00/st 100st 69,00/st Eric Grøndahl Eric Grøndahl Eric Grøndahl Eric Grøndahl Miljøansvarlig Miljøansvarlig Miljøansvarlig Miljøansvarlig 31-2700-01-54 70x25 mm FLAT Prisexempel: 10st 98,00/st - 100st 69,00/st

NYHET!

Peter

NYHET!

NYHET!

Namnskyltar tillverkade av växtbaserad bioplast

tillverkade av växtbaserad bioplast Navnskilter laget avNamnskyltar plantebasert bioplast

Eric Grøndahl Eric 31-46232 GreenGrøndahl Choice 62x32 mm Bioplast / Svart, Vit, Silver eller Guld Green Choice finnsGrøndahl även i storlek Eric Grøndahl Eric Miljøansvarlig Miljøansvarlig Prisexempel: 10st 117,00/st - 100st 95,00/st Miljøansvarlig Oval 59x34Miljøansvarlig mm samt Rektangulär 68x25 mm

Eric Grøndahl Eric Grøndahl Eric Grøndahl Eric Grøndahl Miljøansvarlig Miljøansvarlig Miljøansvarlig Miljøansvarlig

Eric Eric Eric Grøndahl 31-46232Grøndahl Green Choice 62x32 mm Grøndahl Bioplast / Svart,Eric Vit, SilverGrøndahl eller Guld Green Choice finns även i storlek

VÅR & SOMMER

Miljøansvarlig Miljøansvarlig MiljøansvarligOvalMiljøansvarlig Prisexempel: 10st 117,00/st - 100st 95,00/st 59x34 mm samt Rektangulär 68x25 mm

31-46232 Green Choice 62x32 mm Bioplast / Svart, Vit, Silver eller Guld Green Choice finns även i storlek Prisexempel: 10st 117,00/st - 100st 95,00/st Oval 59x34 mm samt Rektangulär 68x25 mm 31-46232 Green Choice 62x32 mm Bioplast / Svart, Vit, Silver eller Guld Green Choice finns även i storlek Prisexempel: 10st 117,00/st - 100st 95,00/st 59x34 mm samt Rektangulär 68x25også mm i størrelse Green Choice 62x32 mm Bioplast / Svart, Hvit, Silver ellerOval Gull Green Choice finnes

31-46232 Priseksempel: 10stk 106,00/stk - 100stk 74,00/stk

Oval 59x34 mm samt Rektangulær 68x25 mm

Ferdigtrykte & monterte konferansebrikker! Utnytt vår service og få ferdigtrykte, monterte og ferdige konferansebrikker til neste event. Finnes i størrelser 70x35 mm, 80x50 mm, 90x60 mm 100x60 mm, 100x75 mm, 68x108 mm.

Pris Konferensbrikker: Uten trykk fra 5,00 kr /stk ved 100 stk. Komplett med ferdig etikett og navn, montert og klar for ditt event. Fra 13,90 kr / stk ved 100stk.

Levereres med nål eller klemme som feste. Minste antall med trykk er 25 stk. Vi selger også separate lanyards i flere farger.

Ved trykk: Startkostnad 350 kr. Opp til 5 ulike motiver inngår pr. startavgift.

Patrick Selger

Johanna

Priseksempel for navnskilt med nål inklusiv logotrykk i en farge samt en eller to rader med navn/tekst. Start-/klichékostnad tilkommer. Startkostnad: Enfargestrykk 495,00 - Flerfargetrykk 640,00

Selger

FULLSERVICEKONSEPT MED LAGRING AV DINE NAVNSKILTER 41


VÅR & SOMMER

SUMMERLAND LINEN SHIRT En premium langermet skjorte i lin. Lett og luftig stoff med karakteristisk tekstur. Denne moderne regularfit skjorten med formet midje har kontrastsømdetaljer. Herremodellen kommer med en brystlomme. Breddejusterbare to-knapps mansjetter som er dekorert med CB-signatur-logo på ermet. Art. nr: Herre 352408 Dame 352409 Kvalitet: 100% lin, 135 g/m2 Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

879,Eks. mva. og trykk.

580

00

569

42


HANSVILLE SHIRT Hansville er en ny tolkning av den klassiske oxfordskjorten, men nå med ekstra stretch for en strømlinjeformet passform. Stoffet er vaskebehandlet for å oppnå en luksuriøs og myk følelse. Skjorten er utstyrt med “button-down krage”, brystlomme og avrundet snitt på bunnen. Denne skjorten blir din absolutte favoritt i garderoben. Art. nr: Herre 352406 Dame 352407 Kvalitet:97% bomull, 3% Elastan Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

739,Eks. mva. og trykk.

99

530

00

43


VÅR & SOMMER

95

580

580

99

OAKVILLE CREWNECK/V-NECK

OAKVILLE LADIES’ CARDIGAN

Oakville er vår strikkede genser som passer til alt. Den strikkede kontruksjonen er myk og litt tykk, slik at den fungererperfekt over en skjorte. Garnblandingen gir deg en behagelig mykhet fra bomull og lang holdbarhet fra nylon. Oakville er tilgjengelig i både v-hals og rund-halset variant.

Cardigan med knapper i front, rib i nederkant og i armavslutning. Laget i samme myke bomull-og nylonblanding som de andre plaggene i “Oakvillefamilien”. Det perfekte basisplagget å ha over en skjorte eller bluse.

419,-

Art. nr: Crewneck Herre 355416 Dame 355417 Art. nr: V-neck Herre 355418 Dame 355419 Kvalitet: 80% Bomull / 20% Elastan Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

99

554

Art. nr: 355425 Kvalitet: 80% bomull og 20% nylon Vekt: 200 g/m2 Størrelse: Dame XS-XXL

Eks. mva. og trykk.

955

419,Eks. mva. og trykk.

44


99

580

04 02

BRIDGEPORT CHINOS Våre chinos er laget av slitesterk bomull blandet med elastan for ekstra stretch og komfort. Regular fit med rette ben. Buksen leveres i to ulikie lengder, 32” (82 cm) og 34” (86 cm). Vi anbefaler at du bruker Bridge Chinos sammen med vår Belfairoxford skjorte, Ellensburg denimskjorte eller Hansville shirt- en perfekt uformell og hip look! Art. nr: Herre 356406 Dame 356407 Kvalitet: 98% bomull, 2% elastan. Størrelse: Herre 30/32-40/34 Dame 34/XS-48/4XL

569,Eks. mva. og trykk.

DU HITTAR MER PÅ newwaveprofile.com/cbleisure

45


SONETTE CARDIGAN

739,-

Finstrikket cardigan med zip til herre og med rund hals og knapper til dame. Dobbeltstrikket krage og ermer. Art. nr: Herre 2112510 Dame 2122507 Kvalitet:50% cotton, 50% acrylic (Dralon®), 12 gg Størrelse: Herre S-3XL Dame S-XXL

565

145

PORTLAND ROUNDNECK Strikket genser med rund hals, 1 x 1 rib i nedre kant og på ermene Art. nr: Herre 2112508 Dame 2122506 Kvalitet:50% cotton, 50% acrylic (Dralon®), 12 gg Størrelse: Herre S-3XL Dame S-XXL

145

565

600

Eks. mva. og trykk.

600

900

999,-

Finstrikket genser med V-hals i Baruffa merino. Dobbelfoldet enkeltstrikk i nakken. 1 x 1 ribbe i nederkant og ermer Art. nr: Herre 2112509 Dame 2122508 Kvalitet:100 % Baruffa Merino wool, 14 gg Størrelse: Herre S-3XL Dame S-XXL

183

142

PONCHO En poncho i en blanding av ull og akryl som er behagelig å ha rundt seg når det er kaldt. Fungerer like godt når du skal ut til postkassen, balkongen eller på jobb. Ponchoen er også en fin gave som holder lenge. Art. nr: 2127000 Kvalitet:50 % ull, 50% akryl(Dralon®) Størrelse: Onesize

181

900

639,-

WESTMORE V-NECK PULLOVER

142

Eks. mva. og trykk.

600

Eks. mva. og trykk.

625

900

629,Eks. mva. og trykk.

600

900

46

479


TILGJENGELIG FRA APRIL 2019.

SUMMITVILLE Full fôret lærveske til datamaskiner på opptil 15 tommer. Dobbelt glider metallglidelås. Bomullsfôr og flere lommer inni. Justerbar skulderrem i bomull med skulderpute av lær. Glidelås og detaljer i børstet stål. Art. nr: 2117500 Kvalitet:100% ekte lær og nikkelfritt metall // 805 konjakk Størrelse: 37 x 27 x 6 cm

MONTICELLO Full fôret skinntoalettmappe med dobbel glidelås, 5mm metallglidelås og en ekstern lomme. Art. nr: 2117502 Kvalitet:100% ekte lær og nikkelfritt metall // 805 konjakk Størrelse: Bunn; 24 cm lang x 9 cm bred x 13 cm høyde. (25 cm bred øverst),

3519,-

1919,-

VÅR & SOMMER

Eks. mva. og trykk.

799,-

VÅR & SOMMER

Eks. mva. og trykk.

VÅR & SOMMER

Eks. mva. og trykk.

WOODRIDGE Full fôret weekend bag i skinn med 2-veis 5mm metall glidelås. Justerbar / avtagbar skulderstropp i bomull med skulderpute av lær. Glidelåser, D-ringer og andre metalldeler i børstet stål. Art. nr: 2117501 Kvalitet:100% ekte lær og nikkelfritt metall // 805 konjakk Størrelse: Bunn; 55 cm lang x 30 cm bred (25 cm bred øverst), 30 cm høyde.

47


SPORT & FRITID Vi lever av vår sport, hvert minutt av hver eneste dag. Kolleksjonen vår inneholder et bredt utvalg av kvalitetsprodukter og er ofte det foretrukne valget av profesjonelle utøvere og lag, så vel som av aktive mennesker over hele verden. Logomerking av produkter, fargevalg og egendesignet draktsett som er unik til din bedrift er noen av mulighetene du vil finne på de neste sidene. Det er en genuin mulighet til å benytte seg av kommersielle budskap. HOVEDLEVERANDØRER TIL NEW WAVE PROFILE

48


49


1336

9999

599,-

1851 1606

Eks. mva. og trykk.

1430

MIND BLOCKED JACKET

1395

Lett og vindavvisende løpejakke med to lommer med glidelås og refleksdetaljer for økt synlighet. Art. nr: Herre 1904732 Art. nr: Dame 1904733 Kvalitet: 92% Polyester, 8% Elastan Størrelse: Herre XS-3XL Dame XS-2XL

449,Eks. mva. og trykk.

MIND BLOCKED PANTS Lett og komfortable løpebukser med meshpaneler for ekstra ventilasjon. snor i midjen, to lommer med dragkedja og en meshlomme. Glidelås nederst.

MIND

Art. nr: Herre 1904743 Art. nr: Dame 1904744 Kvalitet: 100% Polyester Størrelse: Herre XS-3XL Dame XS-2XL

299,Eks. mva. og trykk.

2095

499,-

1606

1851

9920

1430

1390

Eks. mva. og trykk.

MIND SS TEE Lett og myk kortermet t-shirt med ventilasjonspaneler og bra design forbehagelig passform. Kommer med reflekterende detaljer og integrert holder for hodetelefoner

MIND TIGHTS Løpetights i mykt og elastisk materiale med veldig bra fukttransport og ergonomisk passform. Justerbar midje og refelekterende detaljer

Art. nr: Herre 1903949 Art. nr: Dame 1903942 Kvalitet: 100% Polyester Størrelse: Herre XS-3XL Dame XS-2XL

Art.nr Herre 1903951 Dame 1903944 Størrelse: Herre S-4XL Dame S-XXL

50

1336


CRAFT TEAM WEAR 346430 552851

390346

360,-

360,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

651606 900926 900926

651900

430390

999900

430900

390900

346900

522999

900999

430900

651900

900000

999900

Art. nr: Herre 1906695 Art. nr: Dame 1906696 Kvalitet: 100% Polyester Størrelse: Herre XS-3XL Dame XS-2XL

390900

Art. nr: Herre 1906698 Dame 1906699 Kvalitet: 100% polyester Størrelse: Herre XS-3XL Dame XS-2XL

346900

Stilren retrotrøye med tre knapper, meshpaneler i siden for ekstra ventillasjon. Produsert i høyfunksjonellt materiale for optimal regulering av kroppstemperaturen. Ergonomisk design i en tight passform.

345900

PRO CONTROL BUTTON JERSEY

Forsterk lagånden med denne stripete raglantrøyen. Produsert i et mykt, høyfunksjonellt materiale med mesh i armhulen for optimal komfort og prestasjon. Ergonomisk design og god stretch gir god bevegelsesfrihet.

522999

PRO CONTROL STRIPE JERSEY

PRO CONTROL MESH SHORTS Lett matchshorts i tynt og mykt materiale med stretch. Funksjonell shorts som gir optimal bevegelsesfrihet og effektiv regulering av kroppstemperturen. Kontrastfargede meshpaneler i siden gir ekstra ventilasjon og snor i midjen gir en perfekt passform. Art. nr: Herre 1906994 Art. nr: Dame 1906995 Kvalitet: 100% Polyester Størrelse: Herre XS-3XL Dame XS-2XL

SQUAD SOCK SOLID

240,-

Eks. mva. og trykk.

Art. nr: 1905580 Kvalitet: 70% nylon, 20% polyester, 10% elastan Størrelse: 28/30, 31/33, 34/36, 37/39, 40/42, 43/45, 56/48

Eks. mva. og trykk.

999900

360,-

72,-

Match og treningstrømper med strategisk plasserte paneler som holder leggskinnene på plass. Funskjonelt materiale gir god passform og holder føttene tørre under instens aktivitet. Klassisk ensfarget design.

999900

390900

480,Eks. mva. og trykk.

PRO CONTROL WOVEN JACKET

Eks. mva. og trykk.

Vevet, vindavvisende oppvarmingsjakke med behagelig meshfôr for optimal komfort og funksjon. Gummiprint på armene.

PRO CONTROL WOVEN PANTS Vevet, vindbestandige oppvarmings bukser med myk meshfôr for optimal komfort og funksjon. Ergonomisk, smal og elastisk passform. Stripe i sidene. Gummi-trykt logo.

Art. nr: Herr 1906719 Art. nr: Dam 1906720 Kvalitet: 100% Polyster Størrelse: Herre XS-3XL Dame XS-2XL 651900

Art. nr: Herre 1906710 Art. nr: Dame 1906711 Kvalitet: 100% Polyster Størrelse: Herre XS-3XL Dame XS-2XL

390900

51

522999

430900

346900

345900


JACKETS 999000

975999

VÅR & SOMMER

VÅR & SOMMER

1279,Eks. mva. og trykk.

999000

HYBRID JACKET Hybridjackke med dunfôret kropp og elastiske fleeceermer. Art. nr: Herre 1907223 Art. nr: Dame 1907224 Kvalitet: Body: 100% polyester, fôr 80% Dun 20% fjær, Arm: 60% polyester, 36% bomull 4% spandex Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-2XL

1119,-

TRICT POLARTEC HOOD Myk og komfortabel Polartec lag-2 hettegenser med glidelåslommer. Art. nr: Herre 1906649 Art. nr: Dame 1906646 Kvalitet: 90% Polyester 10% Elastane Størrelse: Herre: S-4XL dame: XS-XXL

Eks. mva. og trykk.

52


VÅR & SOMMER

DEN PERFEKTE JAKKEN TIL VÅREN

395000

900000

999000

EMOTION LIGHT PADDED JACKET En lett og myk jakke med stretchpaneler i siden og armer for optimal passform og komfort. Jakken har en lett vattert hette, to skjulte lommer med glidelås samt innelomme med glidelås. Art. nr: Herre 1906312 Dame 1906313 Kvalitet: 100% Polyester Størrelse: Herre: XS-4XL dame: XS-XXL

999000

395000

999,-

CASUAL SPRING JACKET Myk og uformell vårjakke med høy krage og moderne design.

Eks. mva. og trykk.

53

Art. nr: Herre 1907225 Dame 1907226 Kvalitet: 100% Polyester Vekt: 152 gr/m² Størrelse: Herre: S-4XL dame: XS-XXL

1119,Eks. mva. og trykk.


2950

2395

9920

589,-

LEISURE JACKET Komfortabel jakke i vårt myke og funksjonelle Flex materiale. En favoritt blant våre sponsorerte utøvere.Ergonomisk, elastisk passform. To lommer.

Eks. mva. og trykk.

3812

Kvalitet: 100% polyester Art. nr: Herre 1901690 Dame 1901691 Størrelse: Herre S-3XL Dame XS-2XL

2975

2395

2336

2606

2430

2975

9920

LEISURE FULL ZIP HOOD Komfortabel hettejakke i myk, elastisk og funksjonell polyester. Hette med snor, to lommer.

639,-

Art.nr: Herre 1901692 Dame 1901693 Kvalitet: 100% polyester Størrelse: Herre S-4XL Dame S-XXL

Eks. mva. og trykk.

LEISURE

2950

9990

3812

3950

LEISURE CREWNECK Leisure Crewneck er en fin og behagelig genser designet for hverdagsbruk. Genseren er av myk, elastisk og funksjonell polyester. Art. nr: Herre 1907564 Art. nr: Dame 1907565 Kvalitet: 100% Polyester 215g/m2 Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-2XL

559,-

VÅR & SOMMER 9500

9750

Eks. mva. og trykk.

9990

LEISURE SWEATPANTS Leisure Sweatpants er myke og komfortable bukser med en uformell design til daglig bruk. Buksene er laget av funksjonell polyester og utstyrt med to sidelommer, snor i midjen, brodering på venstre lomme og mansjetter ved benavslutning. Art. nr: Herre 1907566 Art. nr: Dame 1907567 Kvalitet: 100% Polyester 215g/m2 Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-2XL

509,Eks. mva. og trykk.

54


VÅR & SOMMER

CASUAL FLEECE Myk, børstet fleecejakke med glidelås i front og moderne snitt. Art. nr: herre 1907219 dame 1907220 Kvalitet: 100% Polyester Vekt: 160 gr/m² Størrelse: Herre S-4XL/dame XS-XXL

395000 900000

349,Eks. mva. og trykk.

CASUAL SPORTS SHORTS Uformell og lett anvendlig sportsshorts laget av vannavstøtende materiale. Art. nr: herre 1907229 dame 1907230 Kvalitet: 94% Nylon 6% Spandex Vekt: 155 gr/m² Størrelse: Herre S-4XL/dame XS-XXL

999000

999000

559,Eks. mva. og trykk.

CASUAL SPORTS PANTS Uformell og lett anvendlig sportsbukse laget av vannavstøtende materiale. Art. nr: herre 1907227 dame 1907228 Kvalitet: 94% Nylon 6% Spandex Vekt: 155 gr/m² Størrelse: Herre S-4XL/dame XS-XXL

639,Eks. mva. og trykk.

55

999000

999000


VÅR & SOMMER

1179,Eks. mva. og trykk.

V175 FUSEKNIT

DAMEMODELL – tilgjengelig i farge 982902

HERREMODELL – tilgjengelig i farge 999982 V175 FUSEKNIT V175 Fuseknit er en lett løpesko som virkelig skiller seg ut fra mengden. Skoens øvre sømløse Fuseknit del gjør det behagelig å ha på samtidig som det gir skoen et moderne utseende. Skoens uformelle design gjør det til et perfekt valg for daglig bruk også. Utformingen er basert på GATE-teknologi (grip, anatomisk form, Torsion, Energy Return). Passer både for korte og lange løp. Art. nr: Herre 1906960 dame 1906959 Kvalitet: Polyester 40%, Polyamid 20%, TPU 5%, EVA 25%, gummi 10% Størrelse: Herre 39½-47 / dame 35½-42.

V175 LITE II VÅR & SOMMER

373000

V175 LITE II Lett og god løpesko med perfekt balanse mellom fleksibilitet og støtte. Art. nr: herre 1907581 dame 1907582 Kvalitet: 40% polyester, 20% TPU, 25% EVA, 10% gummi, 5% Polyurethane Størrelse: Herre 6-12 UK / dame UK 3-8

1179,Eks. mva. og trykk.

56


SPORT // ARBEID // PROFIL

TRANSFERMERKER FRA AVERY DENNISON NTP

STYRKER PROFILEN Öko-tex godkjente logomerker til dine tekstiler

57

NTP


Den perfekte kombinasjonen mellom sport og casual!

STEALTH JACKET Denne jakken med glidelås representerer fremtiden der sweatshirt møter ytterplagg. En perfekt kombinasjon mellom sport og casual. Erm og bakstykke er laget av mykt og lett materiale med en vest i vevd materiale som beskytter mot lett regn. Passer fint over en skjorte eller piké for hverdag og helg. Art. nr: Herre 351442 Dame 351443 Kvalitet: 1: 89% Polyester / 11 % Elastan, 2: 100% Polyester. Vattering: 100% Polyester Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

839,Eks. mva. og trykk.

99 580

58

580


CUTTER & BUCK PRONGHORN CAP

Dark navy 580

Caps i teknisk materiale med et klassisk utseende. 5-panel konstryksjon for en fin fasong med god ventilsjon. Signaturlogoen til CB brodert i front og metalzip bak til å enkelt justere størrelsen. Art. nr: 359412 Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: One size

Den perfekta kombinationen mellan sport och casual!

White 00

289,Eks. mva. og trykk. Black 99

CUTTER & BUCK CB CAP Grey melange 95

Unisex caps i melert polyestermateriale med brodert logo i front, Gråmelert finnes i opp til størrelse 56. Art. nr: 359410 Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: One size

Anthracite melange 955

CAPS CUTTER & BUCK GAMBLE SANDS CAP

Black 9999

Red 3535

Dark navy 580580

Caps i ultralett og pustende OneTouch-Stoff som sikrer maksimal stretch og komfort. Laget på en varmebehandlet prosess som gjør den helt sømløs og passer til de fleste hodefasonger. Konstruert med A-flex stretchbånd inne i toppen og velcro lukking på baksiden for enkel justering. Art. nr: 359411 Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: One size

Royal 5555

Silver 9494

White 0000

399,-

Uten Cutter & Buck logo.

Eks. mva. og trykk.

Black 99

Red 35

Dark navy 580

59

125,Eks. mva. og trykk.

Denim melange 569


Stand up Collar Polo

CUTTER & BUCK STANDUP COLLAR POLO Polo i Cutter & Bucks berømte Drytec +35 tri-blend-materiale. Elastisk pique med utmerket fuktransportende evne, utstyrt med fasjonabel stand-up-krage i rib og 3 knapper. Raglan armhulesøm for bevegelsesevne. Like fin på byen som på golfbanen. Art. nr: 353406 Kvalitet: 52% bomull, 45% polyester og 3% elastan. 190 g/m2 (vit 220 g/m2) Størrelse: Herre S-4XL

419,-

ADVANTAGE

Eks. mva. og trykk.

Den optimale poloen for golf

Dark navy 580

Advantage Polo

Black 99

White 00

Dark navy 580

CUTTER & BUCK ADVANTAGE POLO En velsittende Pique i CB DryTec Bomull +35 SPF, et mykt stretch materiale som er fuktavvisende. Denne unike kvaliteten med bomull, polyester og elastan gjør dette plagget til et must i garderoben og for deg med en aktiv livsstil. Art. nr: Herre 354418, Dame 354419 Kvalitet: 52% bomull, 45% polyester og 3% elastan. Størrelse: Herre S-4XL, Dame XS-XXL.

419,-

Anthracite melange 955

Grey melange 95

Cobolt melange 535

Pistol 96

Blue 56

White 00

Dark navy 580

Light blue 509

Eks. mva. og trykk.

Apple green 605

Red 35

Black 99

Anthracite melange 955

Light Blue 509

Advantage Performance

Advantage Sleeveless Ladies

CUTTER & BUCK ADVANTAGE PERFORMANCE

CUTTER & BUCK ADVANTAGE SLEEVELESS LADIES

Polo i Cutter & Bucks berømte Drytec 35+ materiale. Elastisk pique med utmerket fuktransportende evne. Dette er vår sporty Advantage-versjon med trykkknapper i front, som gjør man man enkelt kan åpne og lukke de. Den har ogspp en moderne krage i samme materiale som resten av piqueen.

Laget i vårt berømte CB DryTec +35 UPF tri-fabric-stoff som er elastisk med fuktighetskrevende evne. Denne ermeløse dametoppen har en formet nakke foran med knepping for et flott feminint utseende Art. nr: 353407 Kvalitet: 52% bomull, 45% polyester och 3% elastan. 190 g/m2 (vit 220 g/m2) Størrelse: Dame XS-XXL

Art. nr: Herre 354422 Dame 354423 Kvalitet: 52% bomull, 45% polyester og 3% elastan. 190 g/m2 (hvit 220 g/m2) Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

449,-

419,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk. Black 99

White 00

Dark navy 580

Red 35

60

Black 99

White 00

Dark navy 580


839,Eks. mva. og trykk.

Black 99

SALISH

Dark navy 580

Knappjustering og silikonbånd i midjen på Salish shorts og bukser.

SALISH PANTS & SALISH SHORTS

Vår bukse- og shortskolleksjon er produsert i et sterkt stretchmateriale med quickdry funksjon. Buksene er fylt med teksniske løsninger og designet for en aktiv livsstil. Knappejustering og silikonbånd i midjen. DryTecTM stoffet hjelper til å hurtig får bort fukt som høyner buksens komfort. Både buksene og shortsene passer utmerket som en tålelig arbeidsbukse eller som et pent funksjonsplagg på golfbanen. Salish Pants Art. nr: Herre 356400 Dame 356401 Salish Shorts Art. nr: Herre 356402 Dame 356403 Kvalitet:CB DryTecTM 88% Polyester og 12% Elastan Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

639,-

629,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

SUNCADIA SKORT

Black 99

Skjørt med fine linjer, fuktighetssugende materiale og god stretch som gir en komfortabel passform. 50+ UPF beskyttelse. Brodert CB-signatur-logo på nede på fremsiden.

Black 99

Art. nr: 359423 Kvalitet: 86% polyester och 14% elastan Størrelse: Dame XS-XXL

61

Dark navy 580


Det sitter i

detaljene!

Velg standarddesign for omgående levering...

955

955

367,-

209,-

367,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

CITY BACKPACK

STREET BACKPACK

ROLL-UP BACKPACK

Ryggsekk med mange oppbevaringsmuligheter. Et stort hovedrom, et separat rom forPC opp til 15”. TPU glidelåser og reflekterende zip pullers. Art. nr: 040224 Kvalitet: 300D polyester. Linning: 210D polyester. Bunn: 1680D polyester. Mål: 34.5x47x15.5 cm. Volum: ≈ 25 l

955

Moderne ryggsekk med “roll up” funksjon for å øke volumet ved behov. Separat lomme til 15” pc. Sikkerhetslomme bak og skjult lomme i bunnen. To lommer på siden. TPU glidelås, reflekterende zip pullers og innvendig nøkkelkrok.

Lett og fin ryggsekk med et stort hovedrom. Vattert lomme til PC. Glidelåslomme i front og mesh lommer på begge sider til små ting man trenger rask tilgang til. En lomme bak for sikkerhetslagring. TPU glidelåser og reflekterende zip pullers. Art. nr: 040223 Kvalitet: 300D polyester. Linning: 210D polyester. Bunn: 1680D polyester. Mål: 29.5x45.5x12 cm. Volum: ≈ 16 l

955

Art. nr: 040220 Kvalitet: 300D polyester. Linning: 210D polyester. Bunn: 1680D polyester. Mål: 29x42x15 cm. Volum: ≈ 18 l

262,-

314,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

WEEKEND DUFFLE Weekend bag med et stort hovedrom. To mindre lommer på innsiden. Diagonal bærestropp med padding for behagelig bruk. TPU glidelåser og reflekterende zip pullers. Innvendig nøkkelkrok.

LAPTOP BAG

Art. nr: 040222 Kvalitet: 300D polyester. Linning: 210D polyester. Bunn: 1680D polyester. Mål: 57x43x21 cm. Volum: ≈ 51,5 l

En klassisk slim laptop veske med mange rom for oppbevaring og plass til 15” pc. En stor hovedlomme med plass til det du trenger i løpet av dagen. Innvendig nøkkelkrok. TPU glidelåser og reflekterende zip pullers. Art. nr: 040221 Kvalitet: 300D polyester. Linning: 210D polyester. Bunn: 1680D polyester. Mål: 42x33x9 cm. Volum: ≈ 12,5 l

955

... eller spesialdesigne for å tilpasse din logo! Black

Green PMS 355

Light Green PMS 375

Orange PMS 151

Purple PMS 2593

SPESIALDESIGN ER ENKELT! Vår nye bagserie har innebygde, eller kanskje innsydde, muligheter for å tilpasse ditt varemerke: Vi har valgt ut 10 farger du kan velge mellom på glidelåsene slik at du kan gi bagen ditt eget preg. Spesiallaget til din bedrift og logo. Både logomerkingen og fargevalget på glidelåsen gjøres direkte på fabrikken i valgfri pms farge. Alt du trenger å gjøre er å velge farge, sende oss din logo/ design, godkjenne bildet av ferdig produkt og vi sender varene tilbake til deg. Dine bager vil ankomme 14 - 15 ukeretter godkjent ordre*. Spør oss om detaljene og vilkår! Reflective

White

Yellow PMS 102

Red PMS 186

Royal Blue PMS 300

Produkter: 040221 Laptop bag, 040223 Street Backpack, 040224 City Backpack, 040220 Roll up Backpack & 040222 Weekend Duffle. Kvalitet: 300D polyester, Fôr: 210D polyester PU belegg, Bunn: 1680D polyester. Eksempel på merking: Screentrykk, brodering eller gummimerke. Du kan også velge å designe dine egne zippullere i gummi. Minsteantall: 300 stk pr modell. Leveringstid: Dine bager vil ankomme 14 - 15 uker etter godkjent ordre* * eks. kinesisk nyttår!

62


Active Line 245 ,-

ACTIVE LINE SPORTBAG SMALL Liten sportsbag med kontrastfargede glidelås, 2 sidelommer og en frontlomme. Justerbar og avtagbar bærereim.

Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 158829 Kvalitet: 600D ripstop polyester/ PU /600D Jacquard polyester/PU Fôr: 210D Polyester /PU Mål: 45 x 21 x 25. Volym: 23 liter

397

392

393

394

399

369,-

ACTIVE LINE SPORTBAG BIG Sportsbag med kontrastfarggede glidelås. Kjølelomme på den ene kortsiden. Padding i bunn, Justerbar og avtagbar bærereim.

Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 158828 Kvalitet: 600D ripstop polyester/ PU /600D Jacquard polyester/PU Fôr: 210D Polyester /PU Mål: 50 x 26 x 31. Volum: 40 liter

Innebygget kjølelomme!

392 393

ACTIVE LINE DAYPACK Ryggsekk med kontrastfarge på glidelås og innsiden av bærereimene og refleksdetaljer og i front og skulderreimene. Ventilert ryggparti med kraftig padding.

394

397

397

399

349,Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 158827 Kvalitet: 600D ripstop polyester/ PU /600D Jacquard polyester/PU Fôr: 210D Polyester /PU Mål:: 30 x 24 x 47. Volym 33 liter

392

394

399

393

63


885,-

URBAN LINE TROLLEY Lettvektstrolley med teleskophåndtak i aluminium. Passer som håndbagasje i henhold til IATA. En lomme innvendig og en mindre ytterlomme.

Trolly 16” Eks. mva. og trykk.

Art.nr: Urban Line Trolley 20” 158830 Urban Line Trolley 16” 158836 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Vekt 1,9 kg

915,Trolly 20” Eks. mva. og trykk.

525,-

URBAN LINE BRIEFCASE Polstret dokumentbag i moderne kolleksjon med eksklusiv materialvalg. To ytterlommer, Håndtak og detaljer i PU lær. Avtagbar skulderrem med metallspenne. Art.nr: 158831 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Størrelse: 40x8x30 cm. Volum: ca 10 liter

Eks. mva. og trykk.

525,Eks. mva. og trykk.

179,-

URBBAN LINE BACKPACK Polstret ryggsekk i en moderne kolleksjon med eksklusiv materialvalg. Frontlomme med organizer samt sidelommer, innerlommer og formsydde skulderrem med brystbelte. Kraftig polstret motryggen.

Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 158833 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Størrelse: 28x13x48 cm. Volum: ca 17 liter

URBAN LINE COMPUTER CASE Vattert PC-lomme med trykknapper og slipin håndtak.

559,Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 158838 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Mål:: 39x26x2,5 cm

URBAN LINE DUFFLE BAG Stilig dufflebag, perfekt for weekendturer. Forsterket bunn, ytterlommer på både kortside og stor lomme på dene ene langsiden. Detaljer i PU lær, avtagbarskulderreim med metallspenne.

URBAN LINE TOILET CASE

Art.nr: 158834 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Mål:: 55x25x29 cm. Volum: ca 45 liter

Vattert tolettmappe med flere oppbevaringslommer på innsiden av lokket. Bærehåndtak og krok til oppheng. Art.nr: 158835 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Mål:: 25x10x21 cm . Volum: ca 4 liter

245,Eks. mva. og trykk.

64


65


LORD NELSON TROLLEY En moderne trolley i fire størrelser som passer en hver anledning. Utrustet med TSA-lås og fire hjul. Art.nr: 411076 20’’ (58x36x23 cm) 2,8 kg, - Pris: 999,24’’ (68x43x27 cm) 3,6 kg, - Pris: 1199,28’’ (78x51x29 cm) 4,8 kg, - Pris: 1299,-

fra

999,-

LORD NELSON CABIN TROLLEY Smidig trillekoffert! Utstyr med fire hjul, kombinasjonslås og er laget av ABS plast. Passer fint som håndbagasje hos de fleste flyselskaper. Passer som håndbagasje hos de fleste flyselskap. rommer 33 liter.

Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 411135 Størrelse 17´(54x33x19,5cm) Emballasje: Presentkartong

66

699,Eks. mva. og trykk.


TROLLEY 18 TOMMER

Trolley i kabinstørrelse i god kvalitet. Stort hovedrom og fire hjul . Metallplate for logo. Art. nr: 95135 Størrelse: 33x20x53 cm

67

619,Pris ved 25 eks. Eks. mva. og trykk.


68


YRKESKLÆR Jobman utvikler og produserer yrkesklær med funksjonell design og av god kvalitet til profesjonelle fagpersoner. Yrkesklær er en naturlig del av din bekledning, på lik linje med verktøyet du trenger for å utføre jobben din. Vi samarbeider med kunder og yrkespersoner slik at vi stadig forbedrer eksisterende produkter og kan utvikle nye funksjonelle produkter.

HOVEDLEVERANDØR TIL NEW WAVE PROFILE

69


PRACTICAL Practical er det første funksjonsnivået i Jobmans sortiment. Kvaliteten er høy, akkurat som på alle våre produkter. Det er litt færre finesser, og andre løsninger som gjør Practical til ett enkelt valg for den prisbevisste.

70


L

2277 VARSEL BOMULL HÅNDVERKBUKSE Slitesterk håndverksbukse i bomull. Buksen har hengelommer med forsterkninger, ekstra rom og en tilleggslomme med glidelås. Forsterkede innvendige lommer for knebeskyttere kan justeres i to høyder. Størrelser fra C42-64 kan forlenges med 5 cm med en fold i benavslutningen. Buksen er sertifisert i varselklasse 1 i henhold til EN20471. Forsterkede hengelommer. Tommestokklomme med knivholder. Baklommer med klaff og borrelås. Mobillomme med D-ring for ID-kortholder.

499,-

Art.nr: 65227710 Kvalitet: 100% Bomull Vekt: 340 g/m2 Eks. mva. og trykk. Varselklasse: 1 EN20471 Kategori: PRACTICAL Størrelse: C42-64 / D84-120

ORANGE / 65120255-3100

GUL / 65120255-2100

1202 SOFTSHELLJAKKE VARSEL Vannavvisende jakke med fleece på innside og tommelgrep. Romslige frontlommer med glidelås. Åpne lommer på innsiden.

GUL/SVART / 65227710-9921

ORANGE/SVART / 65237762-3199

ORANGE/SVART / 65227710-9931

GUL/MARINE / 65237762-2167

GUL/SVART / 65237762-2199

MARINE/GUL / 65227710-6721

Art.nr: 65120255 Kvalitet: 100% polyester Vekt: 280 g/m2 Varselklasse: 3 EN20471 Kategori: PRACTICAL Størrelse: XS-4XL

Eks. mva. og trykk.

2377 VARSEL HÅNDVERK Håndverkbukse i polyester/bomull sertifisert i varselklasse 2. Forsterkede innvendige lommer for knebeskyttere kan justeres i to høyder. Størrelser fra C42-64 kan forlenges med 5 cm med en fold i benavslutningen. Forsterkede hengelommer med tilleggslommer og glidelås. Mobilomme og D-ring for ID-kortholder. Tommestokklomme med knivholder. Baklommer og lårlomme med klaff og borrelås. Art.nr: 65237762 Kvalitet: 80% polyester, 20% bomull Vekt: 240 g/m2 Varselklasse: 2 ENISO 20471 KATEGORI: PRACTICAL

Størrelse: C42-64 / D84-120

499,Eks. mva. og trykk.

71

599,-


499,Eks. mva. og trykk.

BLÅ 65232120-6300

RØD 65232120-4100

BRUN 65232120-1700

2321 ARBEIDSBUKSE Lettstelt servicebukse i polyester/bomull som holder farge og fasong. Forsterkede innvendige lommer for knebeskyttere kan justeres i to høyder. Størrelser fra C42-64 kan forlenges med 5 cm med en fold i benavslutningen. Art.nr: 65232120 Kvalitet: 65% polyester, 35% bomull Vekt: 240 g/m2 Kategori: PRACTICAL Størrelse: C42-64 / D84-120

KHAKI / 65232120-1400

SVART 65232120-9900

MØRKEGRÅ 65232120-9800

SKOGSGRØNN 65232120-7500

MARINE 65232120-6700

2313 SERVICESBUKSE Bukse med romslige frontlommer i polyester/bomull som holder farge og fasong. Størrelser fra C42-64 kan forlenges med 5 cm med en fold i benavslutningen. Tommestokklomme. Baklommer med klaff og borrelås Art.nr: 65231320 Kvalitet: 65% polyester, 35% bomull Vekt: 240 g/m2 Kategori: PRACTICAL Størrelse: C42-64 / D84-120

KHAKI BRUN 65232220-1799 65232220-1499

299,Eks. mva. og trykk.

RØD MARINE 65232220-6799 65232220-4199

MØRKEGRÅ SKOGSGRØNN SVART 65232220-9999 65232220-9899 65232220-7599

SKOGSGRØNN / 65231320-7500

RØD 65231320-4100

BRUN 65231320-1700

SVART 65231320-9900

MØRKEGRÅ 65231320-9800

KHAKI 65231320-1400

MARINE 65231320-6700

2322 HÅNDVERKSBUKSE Lettstelt håndverksbukse i polyester/bomull som holder farge og fasong. Forsterkede inn-vendige lommer for knebeskyttere kan justeres i to høyder. Størrelser fra C42-64 kan forlenges med 5 cm med en fold i benavslutningen. Forsterkede hengelommer med tilleggslommer og glidelås. Mobilomme og D-ring for ID-kortholder. Tommestokklomme med knivholder. Baklommer og lårlomme med klaff og borrelås.

BLÅ 65231320-6300

72

Art.nr: 65232220 Kvalitet: 65% polyester, 35% bomull Vekt: 240 g/m2 Kategori: PRACTICAL Størrelse: C42-64 / D84-120

499,Eks. mva. og trykk.


279,Eks. mva. og trykk.

5501 FLEECE JAKKE Fleece med tommelgrep og glidelås i front og på lommer. Romslige frontlommer. Elastisk bånd i nerkant og armavslutning. Innerlommer. Art.nr: 65550175 Kvalitet: 100% polyester Vekt: 280 g/m2 Kategori: PRACTICAL Størrelse: XS-4XL MØRKEGRÅ / 65550175-9800

SVART 65550175-9900

SKOGSGRØNN 65550175-7500

MARINE 65550175-6700

BLÅ 65550175-6500

RØD 65550175-4100

ORANGE 65550175-3000

BRUN 65550175-1700

1201 SOFTSHELLJAKKE Vannavvisende softshelljakke med tommelgrep i 8 farger. Romslige frontlommer med glidelås. Brystlomme med ID-kortholder. Innerlommer. Art.nr: 65120171 Kvalitet: 96% polyester, 4% elastan Vekt: 280 g/m2 Kategori: PRACTICAL Størrelse: XS-4XL

449,Eks. mva. og trykk.

MARINE / 65120171-6700

SVART 65120171-9900

MØRKEGRÅ 65120171-9800

SKOGSGRØNN 65120171-7500

BLÅ 65120171-6500

73

RØD 65120171-4100

ORANGE 65120171-3000

BRUN 65120171-1700


74


DURABILITY AT WORK SINCE 1975 6597 9730 9999 9941

9899

VÅR & SOMMER

4 5162 ALLROUNDJAKKE Lett jakke i polyester med god stretch som gir smidighet. Innstramming i kragen. Forsterkning på undersiden av ermene og på fronten. Frontlommer med glidelås.

4-veis stretch

649,Eks. mva og trykk.

Art nr: 65516250 Kvalitet: 100% polyester, 200 g/m². Størrelse: XS-3XL

1199,Eks. mva og trykk.

2195 PIRATBUKSE STRETCH

4 4-veis stretch

Smidig 4-veis stretch i slitesterkt ripstop-materiale. Forsterket stretch Cordura® i skrittet. Romslige hengelommer med ekstrarom og forsterket innside; kan puttes i frontlommene. Silikonbåndet i bukselinningen holder buksen på plass. Ekstra beltehemper på de største størrelsene. Pene stolpelommer bak. Hammerhank og tommestokklomme med knivholder. Benlomme med skjult glidelås, mobiltelefonlomme og ID-kortholder. Forbøyde knær med knebeskyttelseslommer i stretch Cordura® med 3Ms refleksbiser og to posisjoner. Mesh i knefolden for ventilasjon. Refleksdetalj for økt synlighet i knefolden. Forsterkninger i Cordura og polyamid. Art nr: 65219518 Kvalitet: 94% polyamid / 6% elastan, 210 g/m². Størrelse: C44-62, D84-124

VÅR & SOMMER

9899

4 4-veis stretch 9999

1299,-

9899

Eks. mva og trykk.

9999

2191 HÅNDVERKSBUKSE STRETCH Bukse med 4-veis stretch. Romslige hengelommer med ekstralomme og forsterket innside som kan puttes ned i frontlommene. Baklommer med løs kant forbedrer sittekomforten. Ekstra hull til belte på de største størrelsene. Hammerhank. Tommestokklomme med knivholder. Benlomme med skjult glidelås, ID-kortlomme og telefonlomme. Forbøyde knær med knebeskyttelselommer i slitesterk stretch Cordura. To høydenivåer for knebeskytterne. Forsterket benavslutning i polyamid som ikke absorberer fukt. Reflakespasspoal og snor i benavslutning. Sertifisert i henhold til EN14404:2004+A1:2010 Typ 2 Nivå 1 sammen med Jobmans kneputer 9943, 9944 og 9945. Art nr: 65219118 Kvalitet: 91% polyamid / 9% elastan, 210g/m2. Kategori: ADVANCED Størrelse: C44-62, C146-156, D88-124

Eks. mva og trykk.

2194 SERVICEBUKSE STRETCH Smidig 4-veis stretch i slitesterkt ripstop-materiale. Forsterket stretch Cordura® i skrittet. Silikonbåndet i bukselinningen holder buksen på plass. Ekstra beltehemper på de største størrelsene. Romslige frontlommer og pene stolpelommer bak. Romslige benlommer med skjult glidelås og mobiltelefonlomme. Forbøyde knær med knebeskyttelseslommer med åpning fra innsiden i to posisjoner. Mesh i knefolden for ventilasjon. Forsterkninger i Cordura og polyamid. Art nr: 65219418 Kvalitet: 94% polyamid / 6% elastan, 210 g/m². Størrelse: C42-62, C146-156, D88-124

75

1099,-


9921

Glatt polyester med fleece innside som isolerer. Brystlomme med ID kort holder. Kroppsnær passform som gir bra bevegelse. Regulerbar i hette og nedkant. Refleks på skuldrene.

Utmerket støtdemping. Hardere utside for økt beskyttelse og levetid.

159,-

Art nr: 65994384 Kategori: Functional Kvalitet: 100% EVA, Ethylen Vinyl Acetat. Størrelse: One size

DAME

Art nr: 65515053 Kategori: Advanced Kvalitet: 100% polyester, 325 g/m². Størrelse: S-3XL

Eks. mva og trykk.

9999

9931

5150 HOODIE VISION

9943 KNEBESKYTTELSE FUNCTIONAL

HERRE

9999

899,-

999,-

9921

Eks. mva og trykk.

Eks. mva og trykk.

9931

2812 HÅNDVERKSBUKSE FAST DRY

5620 SPUN DYE VISION T-SHIRT

Fast Dry-polyamid. Mykt, behagelig, lett og hurtigtørkende materiale med høy slitestyrke. Romslige hengelommer. Forbøyde knær for optimal passform.

Hurtigtørkende og fukttransporterende. Sømmer i fluorescerende farge og reflekser på skuldrene for økt synlighet.

VÅR & SOMMER

Art nr: 65562053 Kategori: Technical Kvalitet: 100% polyester, 135 g/m² interlock, 160 g/m² bird-eye. Størrelse: XS-4XL

Art nr: 65281206 Kategori: FUNCTIONAL Kvalitet: 100% polyamid, 200 g/m². Størrelse: C44-62, C146-156, D88-124

249,-

2872 HÅNDVERKSBUKSE FAST DRY DAME Art nr: 65287206 Størrelse: Dame 34-50 6799

Eks. mva og trykk.

9999

HÅNDVERKSBEKLEDNING

129,Eks. mva og trykk.

9282 BELTE STRETCH ”NO SCRATCH” 9900

3000

Belte ”No scratch” i polyester med stretchfunksjon for økt komfort. 35 mm bredt. Spenne i plast reduserer faren for riper.

6700

Art nr: 65928284 Kategori: Technical Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: 90 cm, 120 cm

9800

SERVICEBEKLEDNING 6700

9900

4100

5901 MICROFLEECEJACKA Lett og smidig fleecejakke. Romslige frontlommer med glidelås. Innerlommer. Elastiske mansjetter. Elastisk underkant. Art nr: 65590154 Kategori: Practical Kvalitet: 100% polyester, 190 g/m². Størrelse: XS-4XL

9700

199,Eks. mva og trykk.

1400 1700 9900 7500 6700 6500 9700

2310 SERVICEBUKSE Servicebukse i lettstelt polyester/bomull. Forbøyde knær. Benlomme med glidelås. Art nr: 65231029 Kategori: FUNCTIONAL Kvalitet: 65% polyester / 35% bomull, 265 g/m². Størrelse: C42-62 (+5 cm utvik), D84-120 (+svart C124)

2311 SERVICEBUKSE DAME Art nr: 65231129 Størrelse: Dame 34-50 (+5 cm fold)

349,-

5264 T-SHIRT

Art nr: 65526410 Kategori: Practical Kvalitet: 100% bomull, 180 g/m². Størrelse: XS-3XL

5265 T-SHIRT DAME Art nr: 65526510 Størrelse: Dame XS-3XL

DAME

89,Eks. mva og trykk.

3000 1700 1400 9300 1000 9900 6700 7500

Eks. mva og trykk.

HERRE

6500

T-skjorte i single jersey i regular fit-modell. Forsterkede skuldersømmer og dobbel strikket halskant.

76

4100


HERRE

1099

DAME

1099

1049,Eks. mva og trykk.

719,Eks. mva og trykk.

2171 MALERBUKSE CORE Ringspunnet bomull/polyester er en kvalitet med styrken til polyester og komforten til bomull, noe som gir høy slitestyrke og komfort. Romslige hengelommer med ekstrarom og forsterket vanntett innside, for eksempel for en våt svamp. Hengelommene kan puttes i frontlommene. Karabinkrok foran. Baklommer med forsterket innside. Ekstra beltehemper på de største størrelsene. Gummierte knapper som reduserer faren for riper. Hammerhank. Dobbel sparkellomme med knivholder. Benlomme med skjult glidelås, ID-kortholder og mobiltelefonlomme. Forbøyde knær med knebeskyttelseslommer i slitesterk Cordura® med to posisjoner for knebeskytterne. Forsterket benkant i polyamid som ikke absorberer fukt. Reflekspassepoil og innstrramming nede på benet. Sertifisert ifølge EN 14404:2004+A1:2010 type 2, nivå 1 sammen med Jobmans knebeskytter 9943, 9944 og 9945. Art nr: 65217119 Kategori: TECHNICAL Kvalitet: 55% bomull/45% polyester 305g/m2 Størrelse: C44-62, C146-156, D88-124

2129 & 2179 MALERBUKSE MED HENGELOMMER, HERRE & DAME Malerbukse med svært god passform og design utviklet for profesjonelle malere. Jobmans bomullstwill har gode egenskaper, den er slitesterk, absorberer maling og minimerer gjennomblødning. Malerbuksen har romslige hengelommer. Den indre lommen har vannavstøtende FA-polyamidfôr på innsiden. Romslige front- og baklommer, benlomme med ekstra rom og glidelås, mobiltelefonlomme og ID-kortholder. Kniv- og tommestokklomme med praktiske rom for alle tenkelige maleverktøy. Buksen har en løkke for kluter. Tåler vask på 85 grader. Knelommer i slitesterkt FA-polyamid med 2 posisjoner for knebeskyttelse. Sertifisert ifølge EN 14404: 2004+A1:2010 type 2,, nivå 1 sammen med Jobmans knebeskytter 9943, 9944 og 9945. Kategori: TECHNICAL Kvalitet: 100% bomull, 300g/m2 Art nr:65212911 & 65217911 Størrelse: C44-62, C146-156, D88-124, dame DA34-DA54

SPESIELT FOR MALERE

1000

• Slitesterk bomullstwill som minimerer gjennomtrenging av maling • Rask absorberende • Smarte og lett tilgjengelige lommer • Forsterkinger i FA polyamid • slitesterkt og vannavvisende • Tåler 85 grader vask 1099

5264 & 5265 T-SHIRT

89,-

1099

Eks. mva og trykk.

T-skjorte i single jersey i regular fit-modell. Forsterkede skuldersømmer og dobbel strikket halskant. Art nr: Herre 65526410, Dame 65526510 Størrelse: Herre XS-3XL, Dame XS-3XL

1099

2132 MALERSHORTS Malershorts med svært god passform og design utviklet for profesjonelle malere. Art nr:65213211 Kategori: TECHNICAL Kvalitet: 100% bomull, 300g/m2 Størrelse: C44-62

649,-

2130 MALERBUKSE

2133 PIRATBYXA MÅLARE

Malerbukse med svært god passform og design utviklet for profesjonelle malere.

Piratbukse med svært god passform og design utviklet for profesjonelle malere.

Art nr: 65213011 Kategori: TECHNICAL Kvalitet: 100% bomull, 300g/m2 Størrelse: C44-62, C146-156, D88-124

Art nr: 65213311 Kategori: TECHNICAL Kvalitet: 100% bomull, 300g/m2 Størrelse: C44-62, D92-120

699,-

719,-

Eks. mva og trykk.

Eks. mva og trykk.

Eks. mva og trykk.

77


REKLAMEPRODUKTER Det er ingen grenser for hva som kan profileres og i hvilke sammenhenger profilprodukter kan brukes. På de kommende sidene viser vi mange forskjellige kategorier som vi selger mye av.

HOVEDLEVERANDØRER TIL NEW WAVE PROFILE

78


79


Aldri for mange penner!

TWISTY Tynn gjennomfarget kulepenn med twist mekanisme i friske farger. Blått blekk. Fra 25 000 stk er det mulighet for andre skriftfarger. Størrelse: Ø8x134mm. Art. nr: 87587 Twisty Antall 300 600 1200 3500 1 farge 3,90 3,70 3,30 3,10 + 1 farge +1,50 +1,30 +1,10 +1,10 Startkostnad 529,- pr farge/posisjon/ordre

Den bærer budskapet uansett hvor den havner eller hvem den møter. Pennene har muligheten til å få bein på seg og bevege seg

390

langt alene, og ha lang levetid. En undersøkelse viste at når en penn ble sendt med et budskap, øker OBS-verdien med 57 %.

Pris ved 300 eks. Eks. mva. 1 farge trykk inngår.

Tilpass pennen etter hva varemerket ditt står for og la budskapet komme langt. Når vi lister opp profilprodukter, kommer pennen alltid først.

TRANSPARENT

Biologisk nedbrytbar!

SOLID

760 Pris ved 1200 eks. Eks. mva. 1 farge trykk inngår.

VEGETAL PENN Nedbrytbar og miljøvennlig kulepenn Art. nr: Frostad 87541 Clear 87540 Antall 300 600 1200 3500 1 farge 8,10 7,80 7,60 7,20 + 1 farge +1,50 +1,30 +1,10 +1,10 Startkostnad 529,- pr farge/posisjon/ordre

80

Startkostnad tilkommer med 529,-


Myk, smidig og fargerik!

Luksusfølelse!

15,Pris ved 600 eks eks. mva. Lasergravering inngår.

ALICANTE RUBBY Gummiert matt metall penn i fine farger med soft touch. Inkludert lasergravering, Størrelse: Ø10x138mm.

ZORRO Moderne TopSmile kulepenn! Unikt design med hardfarget og metall deler. Grep og clip med farge. Størrelse: Ø11x145mm. Art. nr: 87935 Zorro Antall 300 600 1200 3500 1 farge 9,40 9,10 8,70 8,30 + 1 farge +1,50 +1,30 +1,10 +1,10 Inklusiv enfargetrykk

Art. nr: 80537 Alicante Rubby Antall 50 100 300 600 1 gravering 18,30 17,00 15,90 15,00

8

70

Startkostnad 529,- pr farge/posisjon/ordre Eksakt pms-farge kan ikke garanteres på dette materiale.

Inklusiv lasergravering. Startkostnad 529,- pr farge/posisjon/ordre

Pris ved 1200 eks. Eks. mva. 1 farge trykk inngår.

Skriv ned dine idéer! NOTATBOK A5 COOL

PU lær notatbok med elastisk strikk. Linjerte ark, 80sider. Paper: 70 g/m². Størrelse: 210x141x15mm Art. nr: 91066 Notatblokk A5 Antall 100 300 600 1200 1 farge 37,60 35,30 33,50 31,80 + 1 farge +8,00 +6,70 +5,70 +4,60 Startkostnad 529,- pr farge/posisjon/ordre 

3760 Pris ved 100 eks. Eks. mva. 1 farge trykk inngår.

BULLET JOURNAL A5 SOFTCOVER

7940 Pris ved 100 eks Eks. mva. 1 farge trykk inngår.

81

Bullet-tidsskrifter er i vinden! Skriv ned det du ønsker, ideer, notater, du kan til og med gjøre det til en agenda. Enda bedre, alt dette kan gjøres på en helt unik måte. De 240 hvite sidene med dot-grid mønster kan tilpasses hele veien. Denne DeskPoint design A5 bullet journalen kommer med dobbeltsidemarkører og en smidig elastisk stropp med fane. Størrelse: 145x14x210mm. Art. nr: 92516 Bullet Journal A5 softcover Antall 50 100 300 600 1 farge 81,60 79,40 76,00 72,70 Startkostnad 529,- pr farge/posisjon/ordre 


Reklame som bærer hele veien En stilig pose kan gjøre hele forskjellen på hvordan varemerke ditt oppfattes. Den fungerer utmerket i butikk, på messer, som gaveforpakning av f. eks bedriftsgaver og som en ren miljøinnsats i stedet for engangsposer. Det er lett å skape en personlig og unik pose ut i fra vårt store utvalg.

NON WOVEN CARRIER BAG & SHOULDER BAG Bærenett i non-woven med korte og lange håndtak. Finnes i flere farger, også hvit. 75 g/m². Størrelse: 420x380mm. Art. nr: Lange håndtak 91378, 91376 (hvit) Art. nr: Korte håndtak 91379 , 91377 (hvit) 100 300 600 1200 1 farge 13,90 12,20 10,90 10,50 + 1 farge 5,70 4,30 3,10 3,10 Inkl. 1-farge.Tillegg pr. ekstra farge/posisjon Startkostnad 529,- pr. farge/posisjon/ordre

NON WOVEN

MATTLAMINERT NON WOVEN Non-woven bærenett i trendige farger. Mattlaminert. Hank er av non woven materialet. Passer bra som shoppingbag eller til å ha med seg på stranden. Vekt: 105g/m2 Startkostnad 529,- pr farge/posisjon/ordre

Art. nr: 91723 Mattlaminert Medium Størrelse: 120x300x400 mm

Art. nr: 95110 Mattlaminert Liten Størrelse: 110x240x300 mm

Art. nr: 95111 Mattlaminert Stor Størrelse: 160x400x350 mm

100 1 farge 19,10

100 1 farge 21,50

300 600 1200 17,60 16,10 14,80

100 1 farge 19,80

600 1200 18,50 17,20

MATTLAMINERT NONWOVEN

2150 Pris ved 100 eks eks. mva. 1 farge trykk inngår.

1980 Pris ved 100 eks eks. mva. 1 farge trykk inngår.

1910 Pris ved 100 eks eks. mva. 1 farge trykk inngår.

PAPER BAG

PAPIR

2440

2110

Art. nr: 91512 Papirposer Medium Størrelse: 240x100x300 mm

Papirpose med hank av flettet tau i hvit. Glossy laminert. Bare en-fargetrykk fra lager. Vekt: 200 g/m2 Startkostnad 529,- pr. farge/posisjon/ordre

100 300 600 1200 21,10 19,80 18,30 17,00 Inkl. 1-farge.

Art. nr: 91511 Papirposer Liten Størrelse: 180x80x240 mm

Art. nr: 91513 Papirposer Stor Størrelse: 300x120x400 mm

100 300 600 1200 18,70 17,40 16,10 14,80 Inkl. 1-farge

100 300 600 1200 24,40 22,90 21,50 20,20 Inkl. 1-farge.

1870

Pris ved 100 eks

Pris ved 100 eks

Pris ved 100 eks

eks. mva. 1 farge trykk inngår.

eks. mva. 1 farge trykk inngår.

eks. mva. 1 farge trykk inngår.

PAPIRPOSE “ECO-LOOK”

Pris ved 100 eks eks. mva. 1 farge trykk inngår.

300 600 1200 18,30 16,80 15,50

300 20,00

1390

PAPIR

Art. nr: 91718 ceo-look Papirposer Medium Størrelse: 240x100x300 mm

Matt papirpose med hank. Eco look. Fin pose til f.eks. gaver. Vekt: 200 g/m2 Startkostnad 529,- pr farge/posisjon/ordre

100 300 600 1200 18,70 17,40 16,10 14,80 Inkl. 1-farge.

Art. nr: 91716 eco-look Papirposer Liten Størrelse: 180x80x240 mm

Art. nr: 91716 eco-look Papirposer Stor Størrelse: 300x120x400 mm

100 300 600 1200 17,00 15,90 14,40 13,30 Inkl. 1-farge.

100 300 600 1200 21,10 19,80 18,30 17,00 Inkl. 1-farge.

2110 Pris ved 100 eks eks. mva. 1 farge trykk inngår.

18

70

Pris ved 100 eks

82

eks. mva. 1 farge trykk inngår.

1700 Pris ved 100 eks eks. mva. 1 farge trykk inngår.


Tygkassar

VÅR & SOMMER

Recycled NIGHTINGALE BOMULLSPOSE RECYCLED Resirkulert bomullspose er et miljøvennlig alternativ. Det sparer på verdens ressurser, da det reduserer behovet for nyprodusert bomull, og vi kan bruke det vi allerede har. Denne bommulsposen er vevd fra resirkulerte bomullstråder og har noen ekstra polyestertråder lagt til slik at du får en slitesterk pose. Godkjent “gobal recycle standard”. Profiler posen med et bilde eller en logo - vi hjelper deg med prosessen!

29,Eks. mva. og trykk.

Art nr: 411140 Kvalitet: 80% resirkulert bomull 20% polyester Størrelse: 41x38cm

Maksimal trykkflate 28x28 cm

23

99

00 00 25 25 19,-

Eks. mva. og trykk.

36

62

Jul hos D&J 00

35

12

02

97

54

TENK UTENFOR BOKSEN. 46

58

Eks. mva. og trykk.

LORD NELSON LUNCHBAG En praktiskt liten bag for dine måltider i en stilig matt finish. Den er laget av polyester, så om det blir søl, er den lett å vaske. Art nr: 410858 Farge: hvit 00, svart 99

BÆRENETT 150 GRAM MED LANGE HÅNDTAK

BÆRENETT 150 GRAM MED KORTE HÅNDTAK

Bærenett i bomull i moderne snitt med lange bærehåndtak.

Praktisk og anvendelig bærenett i bomull med korte håndtak og i strålende farger.

Art.nr: 410156 Farge: hvit 00, natur 02, gul 12, rosa 23, rød 35, orange 36, lilla 46, marine 58, turkis 54, lime 62, grå 97, svart 99 Størrelse: 41x38 cm · Vekt: 150 g/m²

Art.nr: 411112 Farge: hvit 00, natur 02, gul 12, rosa 23, rød 35, orange 36, lilla 46, marine 58, turkis 54, lime 62, grå 97, svart 99 Størrelse: 41x38 cm · Vekt: 150 g/m²

LORD NELSON LUNCHBAG JUTE Lunsjbag i jute materiale som stammer fra jutplanten. Grov og forholdsvis stivt bærenett, som er myket opp med spinnolje som gir bagen sitt karakteristiske preg og lukt. Denne lunsjbaggen har en beskyttende PT-plast innvendig. Sett din logo på! Art nr: 411136

VÅR & SOMMER

45,-

39,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

BÆRENETT 150 GRAM MED LANGE HÅNDTAK Bærenett i bomull som er laget av økologisk bomull, sertifisert med GOTS og Fair Trade.

BAG 450 G Skikkelig bærenett i bomull med bærestykke i sidene og bunn.

69,-

Art.nr: 411127 Farge: natur 02, svart 99 Størrelse: 41x38 cm Vekt: 150 g/m²

Eks. mva. og trykk. Art. nr: 411128 Farge: natur 02, svart 99 Størrelse: 38x41x12 cm Vekt: 450 g/m² Max trykkflate: 28x28cm

83


00 54

02

97 65

94

58 55

12

35 99 46

119,Eks. mva. og trykk.

LORD NELSON TERMOMUGG Praktisk termokrus med låsbart lokk som holder varmen lenge. Etter 3 timer holder innholdet fortsatt en varme på 79°C. Det finnes også en D-ring som gjør at man kan henge kruset i en karabinkrok. 37

Art. nr: 411058 Farge: Hvit 00, champagne 02, gul 12, orange 37, rød 35, lilla 46, turkis 54, royal 55, marine 58, grønn 65, krom 94, lysegrå 95, mørkegrå 97, matt svart 99 Størrelse: 21x6,7 cm, rommer 35 cl

STAY HYDRATED

49,Eks. mva. og trykk.

VANNFLASKE “THE BOTTLE” Lekker BPA-fri flaske i tritanplast med lokk i rustfritt stål. Snoren på toppen gjør det enkelt å bære med seg flasken rundt hånden eller henge den på andre steder. #TheBottle

84

Art.nr: 41NO0857 Färg: Hvit 00, rosa 23, orange 37, blå 50, marineblå 58, grønn 40, svart 99. Størrelse: 0,7 l - Emballasje: Plastpose


Sportsflasker

Lokk i to ulike modeller

MIKS & MATCH Bland fargene på flaske og lokk!

22,-

i 100% resirkulert plast!

27

90

Pris ved 100 eks 1 farge trykk inngår. Eks mva. Starkostnad tilkommer

Pris ved 100 eks 1 farge trykk inngår. Eks mva. Starkostnad tilkommer

• Produsert i Europa • Laget av materiale som møter alle de seneste kravene og lovene fra EU • Godkjent for mat, f.eks. sportsdrikke • Fleksibelt og mykt materiale som gjør det enkelt å bruke • 360° trykk i opptil firefarger uten ekstra kostnad • Mulighet til å blande fargene på flasken og lokket • Egne pms farger fra 5000 stykk (startkostnad tilkommer) • Bra å kombinere med andre produkter fra vårt sortiment • Laget av 100% resirkulerbar plast

SPORTSFLASKE 500ML SPORTSFLASKE 500 ML TOPPOINTDESIGN

SPORTFLASKE 750ML SPORTFLASKE 750 ML TOPPOINTDESIGN

Europaprodusert sportsflaske som rommer 500ml. Miks og match, farger kan kombineres. Flasken er 100% lekkasjefri og kan leveres med all-over trykk. BPA fri. Størrelse: Ø73x178 mm.

Europaprodusert sportsflaske som rommer 750ml. Miks fargene på lokk og flaske fra kun 100 stk! Størrelse: Ø73x171 mm. Startkostnad 529,- pr farge/posisjon/ordre

Art. nr: 98796 Sportsflaske 500 ml Art. nr: 98795 Sports Bottle 500 ml Antall 100 300 600 1200 1 farge 22,00 20,00 17,90 17,40   + farge 3,90 3,30 2,80 2,00  

Art. nr: 98797 Sports Bottle 750 ml Art. nr: 98798 Sportsflaske 750 ml Antall 100 300 600 1200 1 farge 26,50 24,40 22,20 21,50   + farge 3,90 3,30 2,80 2,00  

Swing - for varm eller kald drikke!

104,Pris ved 100 eks 1 farge trykk inngår. Eks mva. Starkostnad tilkommer

SWING Lekkasjefri thermo drikkeflaske. Holder godt på kaldt og varmt innhold. Leveres i gaveeske. Størrelse: Ø70x245mm. Innhold: 50cl. Startkostnad 529,- pr farge/posisjon/ordre Art. nr: 98807 Swing 500ml Antall 100 300 600 1200 1 farge 104 100 94 90 Inklusiv 1-fargetrykk (UV High Gloss)

85


Sommer KJØLEBAG FOR 6 BOKSER

SOLBRILLER JUSTIN

SOLKREM FAKTOR 30

Kjølebag i polyester med bærerem. Kompakt og passer til 6 bokser (33cl) Med glidelås for åpne/lukke. En perfekt kjølebag for flotte sommerdager

Solbriller i klassisk look i 8 ulike sommerfarger. 1 fargetrykk inngår på begge brillestengene Art. nr: 86700

Solkrem i smart sprayformat, enkelt å ta med seg. Art. nr: 91831

Art. nr: 95104 Størrelse: 200x130x125mm.

Antall 100 300 600 1200 1 farge 23,50 20,70 18,90 15,70 + 1 farge 5,20 3,90 3,10 1,90 Inkl. 1-farge.Tillegg pr. ekstra farge/posisjon Startkostnad 529,- pr. farge/posisjon/ordre

Antall 100 300 600 1200 1 farge 25,30 23,10 21,80 21,10 Inkl. digitaltrykk. Tillegg pr. ekstra farge/posisjon

2920

2350

2530

Pris ved 50 eks 1 farge trykk inngår. Eks mva. Starkostnad tilkommer

Pris ved 100 eks 1 farge trykk inngår. Eks mva. Starkostnad tilkommer

Pris ved 100 eks Digitaltrykk inngår. Eks mva. Starkostnad tilkommer

VANNTETT DUFFELBAG WATERPROOF BACKPACK 300D Vanntett duffelbag. Perfekt for reisedokumenter, smarttelefon og kamera. 300D + PVC coating. Art. nr: 95129

23370 Pris ved 25 eks Eks mva. og trykk Starkostnad tilkommer

86


GO LOGO PÅ GREEN!

Ekstra dusin uten kostnad for hvert 15. dusin du kjøper! 12 dusin

30 dusin

45 dusin

DX2®SOFT

230,- 225,- 220,-

DX3®SOFT SPIN

290,- 285,- 280,-

DUOPRO®

330,- 325,- 320,-

FGTOUR®

415,- 410,- 405,-

For spillere med HCP 6-54. 2-delt. 29 compression. Ekstremt myk med lengde og følelse.

For spillere med HCP 2-24. 3-delt. 40 compression. Ekstremt myk med spinn- og kontrollfølelse.

For spillere med HCP 0-18. 4-delt. 60 compression. Ekstremt myk med tour- og spinnfølelse.

For spillere med HCP 0-12. 4-delt. 70 compression . Ekstremt myk med tour- og spinnfølelse.

PROFILERT GOLFHANSKE! WILSON STAFF GRIP PLUS (LEFT) TILGJENGELIG FOR BÅDE DAMER OG HERRER I STØRRELSER S, M OG L. MINSTEANTALL ER 48 STK OG DA INNGÅR TRYKK I OPP TIL 4 FARGER.

87

95,Pris ved 48 eks. eks. mva. Firefargerstrykk inngår. Startkostnad 695,-


SPECIAL DESIGN

Vi kan enkelt og til gode priser spesialprodusere unike hånd- og badehåndklær tilpasset din forretningsmodell. Hånd- og badehåndklær blir ofte brukt over en lengre periode og er derfor en perfekt reklamegave. Leveringstiden kan variere noe på vår produksjon, anslagsvis tar det fra 7 til 17 uker etter at bestillingen er sendt til oss. På bestillinger under 500 stk. skjer godkjenning via digital layout fra fabrikken eller ved bilder av broderingene. For bestilling over 500 stk. kan prøvene bli godkjent fysisk av kunde. Vi kan i tillegg tilby spesialproduksjon på mange andre artikler i denne katalogen. Vi kan bistå med layout-forslag. Ta kontakt for mer informasjon.

Specialdesignede håndklær er en bra reklamegave med lang levetid!

Embroidery

Jaquard

fra

100stk

fra

250stk

150,-

Priseksempel ved minste volum 100 stk (Størrelse 70x140 cm / 420g) eks. mva.

255,-

Priseksempel ved minste volum 300 stk (Størrelse 70x140 cm / 420g) eks. mva.

Frottéhåndkle i egen PMS-farge med brodering som vanligvis plasseres på borden samt egen etikett fra 100 stk.

Med Jacquard veving brukes et spesielt mønsterkort. Dette gir en behagelig følelse på håndkleet. Jaquard- metoden gir et profesjonelt trykk, med et omvendt farge og speilvendt mønster på baksiden.

Relief

Print Velour

fra

100stk

fra

500stk

199,-

Priseksempel ved minste volum 100 stk (Størrelse 70x140 cm / 420g) eks. mva.

169,-

Priseksempel ved minste volum 500 stk (Størrelse 70x140 cm / 360g) eks. mva.

Relief-skåret frotté er en teknikk der en del av frottén skjæres ned til bunnen. Det gir en fin relief-effekt som er diskré. Det gir altså en detaljert “finish” på håndkleet. Metoden krever en forholdsvis stor og ikke «for» detaljert logo. (MERK: Dette håndkleet har Jaquard-vevde detaljer).

Print velour er trykk på håndklær med kort frotté. Fargen setter seg i dybden på håndkleet. Baksiden av håndkleet er hvitt slik at trykket på fremsiden synes svakt igjennom. Ved bruk av denne metoden kan man trykke opptil fire forskjellige trykkfarger.

88


FROTTÉ 2 550 G/M

30x50 cm

29,Eks. mva. og trykk.

50x70 cm

Kvalitetsfrotté er den perfekte gaven: Alle bruker den, den kobles direkte til velferd og den blir verdsatt i mange år. Tenk på det. Det er er smart å gi frotté.

59,Eks. mva. og trykk.

70x130 cm

139,Eks. mva. og trykk.

LORD NELSON FROTTÉ

Eksklusiv frottéserie i kjemmet frotté. Passer den som liker å skjemme seg bort og sette gullkant på tilværelsen.Perfekt som gave til den kresne.

199,-

90x150 cm

Art.nr: 410002 Vekt: 550 g/m² Farge: hvit 00, sand 03, gul 13, okergul 14, rosa 23, cerise 30, bringebær 34, rød 35, orange 37, lyselilla 44, lilla 46, turkis 54, royal 55, blå 57, marine 58, eplegrønn 63, mørkegrønn 65, grå 95, mørkegrå 97, svart 99

Eks. mva. og trykk.

00

03

14

37

23

30

44

46

35

38

54

57

59

55

58

63

65

95

97

77

89


MULTI-TOOL IN PU CASE

BUDGET

11 I 1 multi-tool kort i rustfritt stål. Leveres i PU case og enkelt tas med i lommeboka. Flere hendige funksjoner med bl.a. skrutrekker, flaske åpner og boksåpner.

giveaways

RUND PEPPERMINTESKE

Art. nr: 93403 Størrelse: 80x55mm.

17,-

VÅR & SOMMER

Rund, flat peppermint eske. I transparent eller hard farget hvit. Ca. 6,5 gram. Størrelse: Ø62mm.

VÅR & SOMMER

Pris ved 300 eks Eks. mva. 1 farge trykk inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

Art. nr: 91799

GJENBRUKBAR SUGERØR Hjelp til å eliminere millioner av sugerør som brukes hver dag med dette gjenbrukbare silikon sugerøret. BPA fri, oppfyller kravene for matkvalitet og vaskes i oppvaskmaskin.

810

Art. nr: 93094 Størrelse: Ø55x20mm.

Pris ved 300 eks. Eks. mva Digitaltrykk inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

1830

Pris ved 300 eks Eks. mva. 1 farge trykk inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

LIPBALM STICK Leppepomade i stift med vrifunksjon. Finnes i flere farger. Art. nr: 90476 Størrelse: 70x18 mm.

FRISBEE

8,-

Et perfekt tidsfordriv på sommeren for alle aldre: Den klassiske frisbeen, 23cm i diameter i syv sommerfarger. Art. nr: 90252

Pris ved 300 eks Eks. mva. 1 farge trykk inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

VÅR & SOMMER

1440 Pris ved 300 eks Eks. mva. 1 farge trykk inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

SILIKON KORTHOLDER TIL MOBIL Kortholder i silikon som festes på baksiden av mobiltelefon. Fine logomuligheter.

FITNESS EXPANDER Dette treningsapparatet er veldig nyttig for trening av flere muskelgrupper. Du kan velge ønsket motstandsnivå fra lav til høy, ved å bruke båndet på forskjellige måter. Se flere eksempler på øvelser i vedlagt hefte.

Art. nr: 90979 Størrelse: 84x56x3mm.

1040

Art. nr: 93234 Størrelse: 10x270x70mm.

Pris ved 300 eks. Eks. mva 1 farge trykk inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

2110 Pris ved 300 eks Eks. mva. 1 farge trykk inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

UV-UNDERSØKER NØKKELRING Vi er utsatt for UV-stråling hver dag: spesielt mellom klokken 12.00 og 15.00 er solens stråler sterkest. Det anbefales å unngå full sol i løpet av denne tiden og selv på skyfrie dager utgjør den en trussel, og skadelige UV-stråler kan reflekteres av skyene. Takket være denne praktiske UV-testeren gjør mengden UV-stråling det enkelt å måle, slik at du kan ta forholdsregler som solkrem eller beskyttelsestøy. Indikatordelen i midten av testen blir lysere eller mørkere avhengig av solens intensitet.

RFI BLOKKERINGSKORT RFID anti skim kort. Legg denne i lommeboken og beskytt ditt innhold. Art. nr: 93204 Størrelse: 1x86x54mm.

Art. nr: 91833 Størrelse: Ø38mm.

1550 Pris ved 300 eks. Eks. mva 1 farge trykk inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

1630

VÅR & SOMMER

Pris ved 300 eks. Eks. mva 1 farge trykk inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

90


SPECIAL

giveaways LIGHT-UP LOGO FLASHLIGHT Denne trendy og kompakte lysende logo-lommelykten er en perfekt gave til både store og små. Lykten kan enkelt festes til nøkkelringen. Dette produktet inneholder et LED-lys og leveres inkludert batterier i en matchende gaveeske.

MATBOKS MED KJØLING En praktisk lunsjboks med kjølelement for å bevare maten kald og frisk. Art. nr: 90483 Størrelse: 147x140x64mm.

Art. nr: 93305 Størrelse: Ø17x66mm

VÅR & SOMMER

40

90

3390

Pris ved 100 eks Eks. mva. Lasergravering inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

Pris ved 100 eks Eks. mva. 1 farge trykk inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

SOLBRILLER JUNE UV-400 Lyse retro-solbriller med pastellfarget toneramme og objektiv. Linsen kommer med et UV-400 filter og gjør disse solbrillene klar til festivallivet!

MAGNETISK MOBILHOLDER Magnetholder i to deler. En metall del med et klistremerke du fester bak på telefonen og en del festes i luftventilen i bilen.

Art. nr: 86713 Størrelse: 150x150x55mm.

Art. nr: 91177 Størrelse: 50x40x40mm.

5220

4240

Pris ved 100 eks Eks. mva. 1 farge trykk inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

Pris ved 100 eks Eks. mva. Lasergravering inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

SCREEN CLEANER Dispenser med microfiberklut (15x15cm) og 8ml cleaning spray. Inkl. karabinkrok. Art. nr: 95027 Størrelse: 110x38x26mm. Innhold: 1cl.

EXCLUSIVE

3890 Pris ved 100 eks Eks. mva. 1 farge trykk inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

giveaways

VÅR & SOMMER

TRÅDLØS LADEPLATE 5W Lade din telefon på en enkel måte ved å bruke denne trådløse laderen. Den fargerike trådløse ladestasjonen med gummikant gjør seg superfin på din pult. Art. nr: 95076 Størrelse: 10x70x70mm.

6960 Pris ved 100 eks Eks. mva. 1 farge trykk inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

91


RING COLLECTION! RING-PRODUKTENE PÅ DENNE SIDEN INNGÅR I KOLLEKSJONEN. DVS. AT PÅ DE ULIKE PRODUKTENE KAN DU VELGE EN RING SOM DETALJFARGE FOR Å MATCHE LOGOFARGEN. PRIS PÅ RING ER INKLUDERT I PRODUKTPRISEN. FØLGENDE FARGER KAN VELGES:

ET KONSEPT PÅ UTVALGTE PRODUKTER MED HURTIG LEVERING. VARENE SENDES ETTER MAKS 3 VIRKEDAGER, FERDIG TRYKKET (ETTER GODKJENT KORREKTUR). UTEN TRYKK SENDES BESTILLINGEN SENEST DAGEN ETTER BESTILLING.NEW WAVE PRINT EXPRESS GJELDER FRA 1 - 100 STK. OPPSTARTKOSTNAD: 450,- PR. ORDRE/ PR. SKISSE. ALLE PRISER ER EKS. MVA. OG FRAKT.

293c

267c

021c

200c

Coolgrey 8c

2587c

012c

Praktisk powerbank med bærereim

135,Eks. mva. Digitaltrykk/doming inngår. Startkostnad tilkommer.

199,-

RING POWERBANK 2600mAh Stilig powerbank med en kapasitet på 2600mAh, dvs. en lading av din telefon og output er 1.0A. Bærereim medfølger for praktisk kunne henge på baggen. Velg mellon hvit eller svart produkt og velg blant fem kontrastfarger på ringen.

Eks. mva. Digitaltrykk/doming inngår. Startkostnad tilkommer.

Art.nr: 3163

RING MINI SPEAKER Liten og smidig høyttaler med bra lyd (3W). 3 timer spilletid, bærerem for å kunne henge på baggen. Volumkontroll og “bytte låt” funksjon. Leveres i svart eller hvit. Art.nr: 1536

God lyd i lite format!

255,RING SLIM POWERBANK 4000mAh Slim powerbank med 4000mAh ladekapasitet. Med display som viser prosentvis hvor mye strøm som er igjen på batteriet. 1.5A in- og output. Leveres i svart eller hvit. Art.nr: 3174

279,Eks. mva. Digitaltrykk/doming inngår. Startkostnad tilkommer.

RING EARBUDS Sporty og trådløse ørepropper med opptil 4 timer spilletid. Leveres i svart eller hvit. Art.nr: 1526

92

Eks. mva. Digitaltrykk/doming inngår. Startkostnad tilkommer.


289,-

319,-

Eks. mva. Digitaltrykk inngår. Startkostnad tilkommer.

Eks. mva. Lasergravering inngår. Startkostnad tilkommer.

DENVER POWERBANK

GEO SPEAKER

Art. nr: PBA 12000

Art. nr: 1552

Kraftig powerbank med 12000mAh ladekapasitet. Leveres i hvit farge med flotte logomuligheter. To USB ladepunkter, hver på 2A output. 4 LED nummer som viser hvor mye strøm som er igjen på batteriet.

465,Eks. mva. Digitaltrykk/doming inngår. Startkostnad tilkommer.

Tøff bluetooth høyttaler med hvit LED logo og lysende effekt. 10 meter rekkevidde og 4 timers spilletid. 5W høyttaler. Leveres i koksgrå farge.

SOUNDBLOCK Bærbar bluetooth høyttaler i fint design og god lydkvalitet. Inntil 5 timers spilletid. 2x5W. Leveres i svart/sølv. Art.nr: 1546

93


349,Eks. mva. Lasergravering inngår. Startkostnad tilkommer.

XOOPAR GEO WIRELESS CHARGER Powerbank med trådløs ladeteknologi. 5000mAh ladekapasitet. USB port for bruk av telefoner som ikke støtter trådløs lading. LED logo med hvitt lys graveres. 2.1A output, 5W trådløs output. Leveres i svart farge. Art.nr: 2260

289,-

VÅR & SOMMER

Eks. mva. Lasergravering inngår. Startkostnad tilkommer.

XOOPAR GEO POWERBANK Stilig powerbank med 4000mAh ladekapasitet. Display som viser prosentvis hvor mye strøm som er igjen på batteriet. LED logo med hvitt lys graveres. 1.5A in og output. Leveres i koksgrå farge. Art.nr: 3171

XOOPAR MACARON CHARGING CABLE Uttrekkbar ladekabel med USB-C, micro-USB og Lightning kontakt. 1 meter lengde og gode logomuligheter. Leveres i hvit eller svart farge. Art.nr: 0115

125,Eks. mva. Doming inngår. Startkostnad tilkommer.

94


Joy in Technology

TWS Joy in Technology

VÅR & SOMMER

Nyt en 10 watt lyd og fyldig bass med denne nye trådløse akrylhøyttaleren. Ved hjelp av en knapp på høyttaleren kan fargen på LED-lampen byttes slik at du kan fremheve din logo til det fulle. Mulighet for å parre med en annen høyttaler for 2 x 10 Watt True Wireless Stereo Audio og gi din logo en enda større boost!

389,-

Selges pr. stk. Priseksempel ved 100 stk. Eks. mva. Lasergravering inngår. Startkostnad tilkommer.

XOOPAR ILO WIRELESS SPEAKER Bluetooth 4.2 - 10 meter rekkevidde - 10W DC 5V - 800 mAh - Opp til 6 timer spilletid - USB til Micro-USB kabel - TWS mulighet Art.nr: 1853 Størrelse: 94 X 94 X 100 mm

10 WATT

LED

TWS

175,Priseksempel ved 100 stk. Eks. mva. Logotrykk inngår. Startkostnad tilkommer.

VÅR & SOMMER

3 WATT

Denne nye 5 watts sammenleggbare trådløse musematten gjør ditt kontorliv enklere! Den lader alle Qi-aktiverte enheter trådløst og med overopphetingsbeskyttelse sikrer den et trygt lademiljø. Perfekt til å lade telefonen eller datamusen under lunsjpausen.

TWS

STEREOPARRING MED TWS

Art.nr: 2167

VÅR & SOMMER

129,Priseksempel ved 100 stk. Eks. mva. Logotrykk inngår. Startkostnad tilkommer.

YOYO SPEAKER Denne lille høyttaleren vil overaske deg med sin gode lydkapasitet. Innebygget selfie-remote som gir deg muligheten til å fange et hvert øyeblikk. Art.nr: 2167

FOLDABLE WIRELESS CHARGING MOUSE PAD

95


429,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

METAL BLUETOOTH HEADSET Koble deg av ved å koble deg på denne holdbare trådløse hodetelefonen. Med fantastisk lyd i 10 timer med trådløs musikkavspilling eller med kabel. De myke putene forsikrer deg maksimal komfort. Knapper på hodetelefonen og mic for handsfree tale. Art.nr: BLP4100 Størrelse: 190 X 145 X 75 MM

HIGH QUALITY BRANDING...

729,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

WIRELESS CHARGER & BT SPEAKER VÅR & SOMMER

Bluetooth høyttaler og trådløs lading i ett. Bruke høyttaleren til både lading og lytting. God lydkvalitet. 5w høyttaler Art.nr: BLP3010

96


BT LED LIGHT SPEAKER Bluetooth høyttaler med touch knapper og god lydkvalitet. Led lys nede og rundt høyttaleren. Perfekt til bruk både inne og ute. 5W høyttaler

VÅR & SOMMER

Art.nr: BLP3830

509,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

...ON HIGH QUALITY GADGETS! VÅR & SOMMER

475,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

BLUETOOTH HEADPHONE Trådløst bluetooth headset med inntil 10 timers brukstid. Med mikrofon for å besvare mobilsamtaler. Art.nr: BLP4510

97


VAREMERKET MØTE. KAMPANJE!

36 krus | 36 glass | 2 kaffekanner | 2 karafler | 2 brett Alt med trykk!*

5549,-

MØTEKAMPANJEN 36 stk Brazil krus valgfri farge inklusiv 1-fargetrykk 36 stk Conic glass lite 23 cl inklusiv 1-fargetrykk 2 stk Accent termos hvit inklusiv 1-fargetrykk 2 stk Flip karaffel grå inklusiv 1-fargetrykk 2stk Base brett svart inklusiv 1-fargetrykk

Pris inkl. enfargetrykk, eks. mva.

FLIP KARAFFEL

249,-

Flip karaffen er det første produktet som har tatt form av det nye samarbeidet mellom designbyrået i London Robin Levien og Sagaform. Innovasjonen er i lokket som kombinerer en sil som holder tilbake is og frukt og en helletut. Stilren og enkel i bruk.

Eks. mva. og trykk. 2stk inkl. enfargetrykk inngår i pakken

Art.nr: Blå 5017821, Grå 5017772, Rød 5017820 Mål: 1 l, H 345 mm

98


40,Eks. mva. og trykk.

Hvit

Pantone 324 C

Pantone 647 C

Pantone 583 C

Pantone 200 C

Pantone 7740 C

Pantone 107 C

Svart

Pantone 152 C

Grå

Pantone 265 C

Beige

Pantone 651 C

Rosa

20,-

CONIC GLASS LITET 23CL Drikkeglass i eksklusiv og moderne tapning. Lav, mindre modell som rommer 23 cl.

Eks. mva. og trykk.

BRAZIL KRUS Stengods. Blank ut- og innside. Stablebar på 2. Art.nr: Hvit 5016642, Svart 5016644, Gul 5017260, Rød 5017253, Orange 5017259,Lyseblå 5017254, Lilla 5017258, Mellomblå 5017255, Mørkblå 5016645, Limegrønn 5016643, Grønn 5017257, Lysegrønn 5017256, Grå 5017853, Beige 5017854, Rosa 5017855

Art.nr: 5017858 Størrelse: 23cl, H 57mm Ø 80 mm

Pantone 2757 C

Mål: 20 cl H 80 mm

BASE BRETT Matt svart serveringsfat med en overflate som gjør at kopper og krus ikke sklir rundt.

89,Eks. mva. og trykk.

Art. nr: 5017370

Accentkannen vinner av Formex Formidable!

299,Eks. mva. og trykk.

ACCENT TERMOS Polypropen. Glassinnsats. En fin gave til den som liker design og funksjon. Accent vant designprisen Formex Formidable 2014 og Red Dot Award 2016 for sin vakre design og ergonomiske utforming. Kannen er dryppefri og holder varmen i 6 timer. To kork i ulike farger følger med. Art.nr: Hvit 5016465, Rød 5017300 Mål: 1 l, H 310 mm Emballasje: Giftbox

99


Fruktblanding Blandede smaker Sjokoladefylt mint Pulverfylt lakris Bregmos Lakrisblanding Pulverfylt Bringebaer/lakris Pulverfylt jordbaer/lakris

220,Priseksempel/kg ved 50kg inkludert enfargetrykk. Eks. mva.

242,-

TVISTET DROPS Et klassisk reklameprodukt som kan spre både budskap og god stemning. Velg mellom ulike smaker og få cellofanpapiret med din logo og ditt budskap i opptil fire valgfrie PMS-farger eller CMYK. Vi trykker på hvitt eller sølvfarget papir. Minimumsordre 30kg

Fløtekaramell Bringebær karamell Lakris karamell Sjokolade karamell

Priseksempel/kg ved 60kg inkludert enfargetrykk. Eks. mva.

TVIST

TVISTET MYK KARAMELL Karameller er en rimelig og lekker måte å få ut budskapet på. Trykket er gjort med flexotrykk i opptil fire valgfrie PMS-farger eller CMYK. Vi trykker på hvitt cellofanpapir. Logoens trykkoverflate er 23 mm bred og 16 mm høy. Minste bestilling 30 kg pr. smak.

Velg innhold etter smak!

VÅR & SOMMER

PROMOBAG

1080

Den kjempepopulære godteposen er endelig tilbake! Vi har tilpasset godteposen vår til deres ønsker. Som vanlig har vi valgt ut innholdet med stor omhu – alt for å forsterke den positive opplevelsen i møtet med varemerket ditt. Ta gjerne en ekstra titt på de to nye smakene: mokkabønner og sukkerfrie lakrispastiller! Posens størrelse har vi målt oss nøye frem til slik at budskapet ditt vises klart og tydelig, samtidig som posen får plass i lommen

Priseksempel/stk ved 96stk inkludert firefargerstrykk. Eks. mva.

100

Winegum Fruit Winegum Seasalt Winegum Sweet Liquorice Fruitchewies Mintchewies Liquoricechewies Sukkerfri lakrispastill med søtningsmiddel Mørk sjokolade med moccasmak


Frukt, Lakris, Mint, Hard Mint, Fløtekarameller

7,Priseksempel/ stk ved 1000 stk inkludert firefargerstrykk. Eks. mva.

PASTILLESKER Våre pastillesker har en gunstig pris og kan varieres i det uendelige takket være mulighetene for trykk på alle sider. Firefargers trykk skaper store muligheter når det gjelder bildeløsninger. Esken er fyllt med ca 20 gram godteri. Minimumsordre 500 stk.

Vår klassiske bestselger – den perfekte plassen for ditt varemerke

OPPLEV DEN STORE FORSKJELLEN. KONTAKT DIN PROFILFORHANDLER FOR SMAKSPRØVER.

• I vår sjokoladefabrikk utvikler, produserer og • Godteriet er produsert lokalt, kontrollert og pakker vi vår egen sjokolade i forskjellige smaker. pakket i pakker som er godkjent i henhold til svensk matlov. • Vi er miljøsertifiserte i henhold til ISO 14001 og trykker på matgodkjent papir med vannbaserte farger.

• Vi har erfaring med både ideer og løsninger til alt, fra godteri til god emballasje med budskap.

Startkostnad tilkommer på alle produkter

320 Priseksempel/stk ved 2400stk inkludert firefargerstrykk. Eks. mva.

245,-

Perfekt til kaffen

Mørk sjokolade 57,5% Melkesjokolade 34%

Priseksempel/kg ved 50kg inkludert enfargetrykk. Eks. mva.

QUATRE SJOKOLADE

YEPPOS

Sjokolade i kvadratisk form. Sjokoladen er pakket i sølvpapir med et hvitt omslag med plass til reklametrykk. Velg mellom Dark og Milk. Trykkes i fullfarge CMYK. Minimumsordre 2400 biter.

En allsidig godteri fylt med muligheter. Takket være dens lufttette emballasje beholder godteriet sin mykhet. Flere innhold å velge mellom. Minimumsordre 30 kg.

101

Winegum Fruit Winegum Seasalt Winegum Sweet Liquorice Fruit & Sweet liquorice winegum Fruitchewies Mintchewies Liquoricechewies


GAVER Ingen ønsker å komme tomhendt, enten det er fest eller forretningsmøte. Med god planlegging kan du alltid ha noe med deg som skaper takknemlighet og bygger merkevaren din enda sterkere.

HOVEDLEVERANDØRER TIL NEW WAVE PROFILE

102


103


TEMAPOSE BRØD

TEMAPOSE OST

Art.nr: 2642

Art.nr: 2641

Brød er gøy, og smaksatt brød er en favoritt til tapas, supper og snacks. Cellofanposen inneholder olivenolje spray, Flaksalt, Leccino oliven, Grønn pesto og 2 spennende oppskrifter på brød. Pestobrød og olivenbrød.

249,-

Ost er ofte midtpunktet når vennegjengen samles. Cellofanposen inneholder Rosmarin crisp, Honning med nøttemix, Chili jam og oppskrifter på tilberedning av spennende osteretter.

189,-

Eks. mva. Frakt tilkommer

Eks. mva. Frakt tilkommer

104

TEMAPOSE BRUSCHETTA

Cellofanposen inneholder det perfekte tilbehør for å servere bruschetta. Bruschetta kjeks, Mango chutney og Tapenade. Oppskrifter på ulike retter følger med i heftet. Oppskrift på deilig tomatsalat, stekt ost og dressing. Art.nr: 2640

169,Eks. mva. Frakt tilkommer


Minimumsbestilling 24 stk. Din logo og personlig hilsen er inkludert i prisen ved bestilling av minimum 48 stk. Alle prisene er eks mva og frakt kommer i tillegg.

TEMAPOSE TAPAS

Småretter perfekt som hverdags snacks. Cellofanposen inneholder Spekepølse chorizo, Paprika pesto, Chili jam, Potetkrydder og flere spennende oppskrifter. Art.nr: 2641

249,-

TEMAPOSE PIZZA

Hjemmelaget italiensk pizza med tynn sprø bunn. Cellofanposen inneholder Pizzakrydder, Tapenade, Balsamico cream, Olivenolje pizza&pasta og oppskrift på deilig pizza med tilbehør. Art.nr: 2640

TEMAPOSE DIPP

Snacks til enhver anledning, dipp er enkelt og trendy. Cellofanposen inneholder Mini grissini, Paprika pesto, Tzatziki dipp og spennende oppskrifter. Art.nr: 2641

249,-

169,-

Eks. mva. Frakt tilkommer

Eks. mva. Frakt tilkommer

Eks. mva. Frakt tilkommer

105


1599,Eks. mva. og trykk.

O-TIME Den nye klokkeserien fra Orrefors med fasettsliping og armbånd i lær fra Tärnsjö garveri. Unisex. Ø 40 mm.

Eksklusiv klokkeserie fra Orrefors

VÅR & SOMMER

O-time By Lena Bergström

”En klokke fra Orrefors bør selvfølgelig ha et glass med slipte fasetter”, sier designeren Lena Bergström. Hun refererer åpenbart til Orrefors sin lange tradisjon med slipt krystall. ”Så jeg konsentrerte meg på glasset. Det vil være smykken på klokken.”

O:TIME NATURE, WHITE DIAL 6906061

O:TIME BRANDY, WHITE DIAL 6906161

106

CHESTNUT, GUNMETAL DIAL 6906261

O:TIME BRANDY, GUNMETAL DIAL 6906361

O:TIME BLACK, MIRROR DIAL 6906461

O:TIME BLACK, BLACK MIRROR DIAL 6906561


New York Awards Vinnerfølelse i massiv krystall

1159,Eks. mva. og merking.

1079,Eks. mva. og merking.

999,Eks. mva. og merking.

NEW YORK AWARD SMALL H 205 mm B 65 mm L 65 mm Art. nr: 6590019

Minnegaver & jubileum

NEW YORK AWARD MEDIUM H 255 mm B 65 mm L 65 mm Art. nr: 6590014

NEW YORK AWARD LARGE H 305 mm B 65 mm L 65 mm Art. nr: 6590020

Jubileumsgave er en gave til en ansatt når selskapet feirer 25-, 50-, 75-, eller 100-års jubileum. Verdien må ikke overstige kr 3000, ink mva. (kr 4500 hvert 50. års jubileum) Minnegave kan være en gave gitt til fast ansatte i forbindelse med når den ansatte gifter seg eller fyller 50, 60, 70, 75 eller 80 år. Mottaker går av med pensjon eller slutter av annen grunn etter minst 10 år i bedriften må verdien ikke overstige kr 3000, ink. Mva. Gave fra arbeidsgiver i anledning av mottakerens 25, 40, 50 eller 60 års tjenestetid må bestå i annet enn pengebeløp, og ikke utgjøre mer enn kr 8 000. Minnegaver og jubileumsgaver er skattefrie dersom verdien ikke overstiger summene over. 107


Frokost for to 9 deler, 3 ulike farger, Klar, Blå, Grå

7000070 7000071

7000072

2 x Liten skål

2 x Asjett

999,-

(Verdi 1250,- eks. mva.)

Eks. mva. og trykk.

ALLE DELER PÅ BILDET INNGÅR IKKE I TILBUDET.

108

2 x Kopp hvit

2 x Stor tumbler

Karaffel 1 stk


BRUK glass.

BRUK GLASS MEDIUM 35 CL H 163 mm Ø 79 mm Art. nr: 7091704

399,4-Pk. Eks. mva. og trykk.

399,4-Pk Eks. mva. og trykk.

BRUK GLASS LARGE 45 CL H 148 mm Ø 91 mm Art. nr: 7091705

VÅR & SOMMER

7091723

7091725

7091724

2-PK KAMPANJE

BRUK KAFFEKOPP MED EIKELOKK 35 CL H 100 mm Ø 84 mm

BRUK KAFFEKOPPER

7091716

7091717

7091718 109

7091616

219,2-Pk ord 279,Eks. mva. og trykk.

7091719


VÅR & SOMMER

Eks. mva. og trykk.

BLOOM VASE H 125 mm Ø 210 mm Art. nr: 6400025

EN BLOMSTRENDE VÅR FOR DEKORATØREN I et samarbeid med den lovende formgiveren Lisa Hilland har vi tatt frem Bloom, en vakker krystallvase med en vakker mønstret innsats i rustfritt stål. En vase for alle kreative blomsterdekoratører der hjemme, som enkelt kan skape vakre

blomsteroppsatser. Bloom er vakker både med og uten blomster eller grønt. Det er kun fantasien som setter grenser for hvordan man kan skape stemning, dekke et bord eller helt enkelt lyse opp i hverdagen.

BLOOM Design Lisa Hilland · 2019 Lisa Hilland er en designer som samarbeider bredt med velrennomerte firma som Gemla, Svenskt Tenn og Orrefors. Lisa er utdannet ved St. Martins College of Art and Design i London, noe som har skapt en internasjonal tilnærming til hennes skandinaviske opprinnelse.

Lisa arbeider bredt innen design med erfaring fra innredning så vel som møbeldesign og annet tilbehør. Hun har mottatt flere priser for sitt design, blant annet Lauritz Icon Award i 2017 for møbelserien Bow hos Gemla.

110


PEAK BOWL Art. nr: 6320218 H 110 mm Ø 155 mm. Design Martti Rytkönen

ORGANIC RUND VASE Art. nr: 6101206 H 133 mm Ø 155 mm. Design Magnus Forthmeiier

GRAPHIC RUND VASE Art. nr: 6101207 H 133 mm Ø 155 mm. Design Magnus Forthmeiier

CONFUSION RUND VASE Art. nr: 6101208 H 133 mm Ø 155 mm. Design Magnus Forthmeiier

111


RE:TURN 229,4-Pk Eks. mva. og trykk.

Gjenvunnet festfølelse! SAGAFORM RE:TURN GLASS PÅ FOT 2-PK , SAGAFORM RE:TURN TUMBLER 4-PK Store og sjarmerende vinglass laget av gjenvunnet glass. Dette gir de den elegante lys grønne fargen. Dekk bordet med god samvittighet. Art. nr: 5017381 Glass på fot Art. nr: 5017382 Tumbler

En skvett hverdagsluksus. 189,50 cl flaska Eks. mva. og trykk.

SAGAFORM STÅLFLASKE Lekker vannflaske i avansert vakuumkonstruksjon av doble stålvegger og kobberbelegg som gir ekstra god isolasjon uten kondens. Flasken holder drikken iskald opp til 24 timer eller varm i opp til 12 timer Volum: 50 cl, 75 cl. Gull

Metall

Svart

Tre

Rosa

Perlemor

Blomster

STÅLFLASKE 0,5L

Art. nr.

5017708

5017897

5017707

5017895

5017709

5017350

5017352

STÅLFLASKE 0,75L

5017845

5017898

5017706

-

-

-

-

112

229,75 cl flaska Eks. mva. og trykk.

VÅR & SOMMER

229,2-Pk Eks. mva. og trykk.


149,-

SAGAFORM BILKRUS Smart bilkrus med låsbart lokk sånn at den ikke lekker selv om den ligger ned. Praktisk ute på veiene og på arbeidsplassen. Holder varmen i 6 timer og drikken kjølig i 12 timer. Bilkruset gir deg ikke bare varm drikke hvor du enn måtte befinne deg, den tar seg godt ut også. Termoskruset er dobbeltvegget for å holde best mulig på varmen og rommer 40 cl av din favorittdrikke! Art. nr: 5017787 Art. nr: 5017899 Art. nr: 5017712 Art. nr: 5017355

Eks. mva. og trykk.

rustfri gull svart perlemor NYHET!

SAGAFORM CITY KJØLEVESKE STOR, SVART

SAGAFORM CITY KJØLEVESKE HØY, SVART

Romslig og stilren kjøleveske i svart med lekre gulldetaljer. Rommer 18 liter.

Praktisk og lekker kjøleveske i svart med lekre gulldetaljer. Rommer to vinflasker eller en 1,5 l flaske

Art. nr: 5017361 Størrelse: 340 x 220 x 240 mm Kvalitet: polyester

Art. nr: 5017362 Størrelse: 220 x 110 x 360 mm Kvalitet: polyester

199,-

159,-

Eks. mva. og trykk.

SAGAFORM CITY KJØLEVESKE LITEN, SVART

Eks. mva. og trykk.

Liten og stilren kjøleveske med gulldetaljer. Perfekt størrelse for matboksen på vei til jobb eller stranden!

129,-

VÅR & SOMMER

Art. nr: 5017386 Størrelse 255 x 135 x 110mm

Eks. mva. og trykk.

SAGAFORM BÆRENETT Pakk dine ting i dette trendy nettet av 100% bomull. Nettet har en liten oppbevaringslomme for mindre saker og ting slik at de ikke faller ut. Art. nr. Natur: 5017378 Art. nr. Svart: 5017379 Størrelse: 32x38 mm

79,-

SAGAFORM HOLIDAY KJØLEBAG LITEN, HVIT Praktisk og nøytral kjøleveske for utflukten! Rommer blant annet en 6-pk med 50cl flasker.

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

Art. nr: Hvit 5017365, Svart 5016077

VÅR & SOMMER

113

55,-


219,Eks. mva. og trykk.

LORD NELSON VICTORY STRANDVESKE MED MATTE VÅR & SOMMER

En klassisk strandveske! Bunnen er av jute og selve posen er laget av canvas. Innvendig er det en skjørtforing, en innvendig lomme og vesken stenges med en trykknapp. Den perfekte vesken til å pakke håndkle, badetøy, noe godt å spise og kanskje en bok i. Art nr: 411138

95

58

02

114


119,Eks. mva. og trykk.

LORD NELSON VICTORY STRANDVESKE MED STRIPER En klassisk strandveske! Bunnen er av jute og selve posen er laget av canvas. Innvendig er det en skjørtforing, en innvendig lomme og vesken stenges med en trykknapp. Den perfekte vesken til å pakke håndkle, badetøy, noe godt å spise og kanskje en bok i. Art nr: 411139

VÅR & SOMMER

Klar for en dag på stranden 249,-

LORD NELSON VICTORY CANVAS BAG Stripete bag av bomullscanvas med bærestropper av tau. Lomme på innsiden. Magnetknepping i toppen.

Eks. mva. og trykk.

Art. nr: 411090 Størrelse: 51x39x16 cm

03

35

115


149,Eks. mva. og trykk.

LORD NELSON VICTORY HAMAM & HAMAM STRIPE Hamam towel er det perfekte tilbehøret til en dag på stranden. Inspirert av ideer fra Marokko og Tyrkia! Bruk det som skjerf, sarong, til pinik eller på stranden. Art nr Hamam: 410187 Art. nr Hamam Stripe: 410198 Farge Hamam: marine 58, grå 95, rosa 23, grønn 60, svart 99 Farge Hamam Stripe: Blå 50, Grå 95 Størrelse: 90x150 cm 100% bomull

VÅR & SOMMER

VÅR & SOMMER

LORD NELSON VICTORY HAMAM LARGE Art nr: 410196 large Farge: marine 58, grå 95, rosa 23, grønn 60, svart 99 Størrelse: 150x200cm 100% bomull

LORD NELSON VICTORY HAMAM SOLID Art. nr: 410199 Farge: svart 58, grå 95 Størrelse: 90x150cm 100% bomull

249,Eks. mva. og trykk.

149,Eks. mva. og trykk.

116


turkis-cerise

svart-grå

VÅR & SOMMER

marine-rød

LORD NELSON VICTORY TOWEL DOUBLE FACE Dette håndklet har en unik vevingsmetode som gjør at det har “dobbelfarge”, en side med to farger og andre siden med to andre. Sløyfene er korte og det gjør håndkleet deilig mykt, perfekt for solsengen. Finnes i flere ulike fargekombinasjoner. Art nr: 420640 100% bomull.

249,Eks. mva. og trykk.

KOSTA LINNEVÄFWERI SPA ROBE Denne spakåpen fra Kosta Linnewäfveri i steinvasket bomull gir en lett og sval følelse til kroppen. Den tørker raskt og tar opp lite plass hvis du vil ha den med på turen. Art nr: 420641 100% bomull. Størrelse: S/M og L/XL

360,VÅR & SOMMER

Eks. mva. og trykk.

117


SAGAFORM BBQ GRILLKORG MED AVTAGBART HÅNDTAK Supersmart redskap til grillen. Grillkurv med avtakbart håndtak. Enkel å bruke og lett å rengjøre. Art. nr: 5017804

249,PrisEks. mva. og trykk.

LORD NELSON GRILL Den perfekte utfluktsgrillen! Den er lett å bære og tar liten plass når den er foldet sammen. I bruk står den på et stativ som gir god ventilasjon, noe som gir god fart i kullet. Art nr: 410893

249,Eks. mva. og trykk.

VÅR & SOMMER

249,Eks. mva. og trykk.

ORREFORS JERNVERK BEER BUCKET Denne stilige flaskekjøleren i aluminium får lett plass på buffébordet. Den tar seg godt ut med isbiter og noen flasker i.

VÅR & SOMMER

Art nr: 411143 Størrelse: 24,5x23x21 cm

... LETT Å FOLDE SAMMEN

199,-

199,BBQ SALT & PEPPER SETT MED LOKK

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

Sett med store salt- og pepperbøsser, perfekt til grilling og utebruk takket være beskyttelseslokket i PP plast som beskytter krydderne mot fuktighet.

BBQ STEKESPADE STOR

Art. nr: 5017802 Kvalitet: Rustfrit stål. Størrelse: Ø 70 mm H 95 mm

Art.nr: 5017813 Kvalitet: Rustfrit stål/plastic. Størrelse.: L 260/470 mm

Foldbar stor stekespade. Fin til pizzaen eller for å snu større kjøttstykker på grillen. Foldes enkelt sammen etter bruk slik at den tar mindre plass.

118


LORD NELSON GRILLSETT Robust spade og grilltang i dette settet som gjør grillingen til en ren glede. Håndtakene er av silikon. Art. nr: 410798 Størrelse: Spad 46 cm, Grilltang 43 cm Emballasje kartong med bilde

299,Eks. mva. og trykk.

På tide å tenne grillen. SAGAFORM BBQ TERMOMETER TOUCH Digitalt grilltermometer med berøringsskjerm. Lett anvendelig og med stilren design, en selvfølge for alle grillmestere. Art. nr: 5017801

175,Eks. mva. og trykk.

SAGAFORM BBQ GRYTVANTE GRÅ Dobbeltforet grillhanske med godt grep i stilrent grått og svart. Varmebeskyttende. En morsom gave til grillentusiasten. Art. nr: 5017353

139,Eks. mva. og trykk.

VÅR & SOMMER

119


VÅR & SOMMER

NATURE GLASSKRUKKE MED LOKK, STOR Enkel, stilren oppbevaringskrukke i glass med lokk av kork. Herlig detalj på kjøkkenet som fungerer godt til å servere i.

229,Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 5017332 Størrelse: H 138 mm, Ø 115 mm

NATURE GLASSKRUKKE MED LOKK, LITEN Art.nr: 5017331 Størrelse: H 86 mm, Ø 115 mm

189,Eks. mva. og trykk.

360,Eks. mva. og trykk.

NATURE SKJÆREBRETT, AVLANG Pent skjærebrett i eik med nøye utvalgte detaljer. Et stort håndtak for servering med utskjæringer som både er praktiske og fine. Rillene hjelper deg å holde kjøkkenutstyret på plass. Art.nr: 5017341 Størrelse: 540 x 200 x 17 mm

NATURE SKJÆREBRETT, RUNDT Pent rundt skjærebrett i eik med nøye utvalgte detaljer. Et stort håndtak for servering med utskjæringer som både er praktiske og fine. Rillene hjelper deg å holde kjøkkenutstyret på plass. Art.nr: 5017337 Størrelse: Ø 300 mm, H 22 mm

360,Eks. mva. og trykk.

120


VÅR & SOMMER

149,Eks. mva. og trykk.

NATURE KRUS, 2-PK Krus i 2-pk, stengodsmateriale med vakker reaktiv glans som gjør hvert produkt unikt. Krusene tåler maskinoppvask, mikrobølgeovn og stekovn opp til 220 grader. Art.nr: 5017345 Størrelse: 28 cl, H 100 mm

149,Eks. mva. og trykk.

225,Eks. mva. og trykk.

NATURE SERVERINGSSKÅL MINI, 2-PK Serveringsskål i liten modell i 2-pakning. Av steingods med vakker, reaktiv glasur som gjør hvert produkt unikt. Skålen tåler maskinoppvask, mikrobølgeovn og stekeovn opp til 220 grader. Art.nr: 5017890 Størrelse: Ø 110 mm

NATURE SERVERINGSSKÅL LITEN, 2-PK Art.nr: 5017889 Størrelse: Ø 140 mm

329,-

360,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

NATURE SERVERINGSFAT LYSEGRÅTT

NATURE SERVERINGSSKÅL STOR, GRÅ

Serveringsfat i mindre modell, av steingods med vakker reaktiv glasur som gjør hvert produkt unikt. Fatet tåler maskinoppvask, mikrobølgeovn og stekeovn opp til 220 grader. Art.nr: 5017891 Størrelse: Ø 330 mm

Generøs grå serveringsskål av steingods med vakker, reaktiv glasur som gjør hvert produkt unikt. Skålen tåler maskinoppvask, mikrobølgeovn og stekeovn opp til 220 grader.

121

Art.nr: 5017888 Størrelse: Ø 230 mm


HUNTING

ORREFORS HUNTING MULTITOOL

ORREFORS HUNTING KJEDESAG

En bra følgesvenn. Multiverktøy med tang, avbiter, liten øks, kniver, neglfil, meisel og flaskeåpner. Leveres i en fin canvaspose og gaveeske.

Minimalistisk men meget effektiv sag til alle utendørs aktiviteter. Tennene på kjeden skjærer i begge retninger og gjør skjæringen av mindre trestykker meget lett. Leveres i en fin nylonpose og gaveeske.

Art. nr: 410854 Lengde: 15 cm

Størrelse: 65 cm. kjede, totalt 100 cm. Art. nr.: 410851

229,Eks. mva. og trykk.

ORREFORS HUNTING BBQ GLOVE

Behold hårene på underarmene med grillhansker i skinn fra Orrefors Hunting. Leveres i en fin gaveeske. Art. nr: 411131 Størrelse: Onesize

299,-

299,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

ORREFORS HUNTING COOLER Kjøleveske i grov canvas med justerbar skulderrem og gode håndtak. Detaljer i PU-lær. Art. nr: 410846 Volum: ca 27 L

349,-

449,Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

349,Eks. mva. og trykk.

299,Eks. mva. og trykk.

ORREFORS HUNTING TERMOS

ORREFORS HUNTING COOLER BACKPACK

Stor termos i stilig design fra Orrefors Hunting, finnes i to størrelser som holder til hele familien. Denne holder drikken varm eller kald gjennom hele dagen og den stilige snap-korken holder tett i ryggsekken. Levereres i fin kartong. Art. nr: 410856 Volum: 1L og 2L

Kjøleryggsekk i kraftig canvas. Stort hovedrom og tre mindre lommer. Ryggsekken har regulerbare remmer. Detaljer i PU-lær. Art. nr: 410847 Volum: ca 23 L

122


ORREFORS HUNTING GRILLPINNE TELESKOP Unngå å miste pølsen på bålet med denne uttrekkbare grillgaffelen. Leveres i en praktisk canvaspose for oppbevaring samt gaveeske. Lengde: 18 cm., utslått 67 cm. Art. nr: 411099

ORREFORS HUNTING STEAK KNIVES Fire kniver fra Orrefors Hunting. Med disse gode knivene tar du deg gjennom hvilken kjøttbit som helst. Leveres i en fin bokeske. Art. nr: 410853 Lengde: 25 cm.

Liten jerngryte som kan settes på grillen for å holde sausen/ marinaden varm. Pensel følger med. Leveres i en fin gaveeske. Art. nr: 410849 Volum: 0,4 L

249,-

149,- 449,Eks. mva. og trykk.

ORREFORS HUNTING MARINADESETT

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

ORREFORS HUNTING MEAT FLIPPER 2-PK VÅR & SOMMER

Perfekt tilbehør til grillsesongen. Håndtakene er så lange at du ikke vil bli brent. Håndtak i gummitre.Kjøtt, kylling og grønnsaker, alt kan flippes med denne spaden. Leveres i en fin gaveeske. Art nr: 411137 Kvalitet: Skaft i stål, håndtak i gummitre Størrelse: 32cm, 55cm

199,-

ORREFORS HUNTING PIZZA KIT Lag en perfekt pizza med dette kittet fra Orrefors Hunting. Pizzasten og sammenleggbar pizzaspade. Leveres i en pizzakartong! Art. nr: 410850 Mål: diameter pizzasten 33 cm, spade 63 cm

Eks. mva. og trykk.

ORREFORS HUNTING BBQ SET Stilig grillverktøy for den kresne grillmesteren. Håndtak i tre som isolerer fra varmen ellers i tykt rustfritt stål. Leveres i en fin gaveeske. Art. nr: 410859 Størrelse: 46 cm

399,Eks. mva. og trykk.

349,Eks. mva. og trykk.

123


EKSPONERING

& DISPLAY Det er forskjellige måter å alltid være sitt varemerke på. Ofte gjør vi det selvfølgelig og konsekvent med profilklær og profilprodukter, men noen ganger må vi ta plass. Med fokus på mobile displayløsninger presenterer vi på disse sidene eksponeringsløsninger av høy kvalitet slik at de varer lenger. HOVEDLEVERANDØR TIL NEW WAVE PROFILE

124


125


2660,2-Pk pris ved kjøp av 1 stk. eks. mva.

Se ut som en proff

POP BELYSNINGSKIT 2-Pk Art.nr: 6500-30

Vi gjør det pent, enkelt og lettvint!

895,Pris/stk ved kjøp av 2 stk eks. mva.

9535,-

ROLLUP SOBER Vår standardrollup. En fin og slitesterk rollup i størrelse 85x200cm. Tåler å bli montert opp og ned mange ganger og leveres alltid i en polstret veske for enkel transport og lagring. Art.nr: 2500 Mål: 85x200 cm

Pris ved kjøp av 1 stk inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

POPUP VEGG

PRISEKSEMPEL PR. STK. ROLLUP - SOBER inkl. BAG BREDDE

ART.NR

BESKRIVELSE

85 cm

2500

Kassett rollup 1082,SOBER 85x200 cm

1 STK.

Ønsker du å skille deg ut blant andre på en event eller messe, bør du definitivt satse på en popup-vegg! Å bygge en hel utstillingsvegg kan ikke gå raskere. Popup ekspanderer som en paraply til en overraskende størrelse - fem kvadratmeter (2.25x2.25m). Popup vegg kommer i en nylonpose med en totalvekt på kun 13 kg og kan lett bæres av en person. Budskapet kan enkelt byttes til ulike anledninger. (Finnes også i størrelse 296x223 cm). Pris Popup Vegg: 9535,-/stk (LED-belysning som tilleggsutstyr) Art.nr: 6500 Ramme av aluminium. Klemmer for stabil systemlåsing. Standardmodulen er 3x3 ruter. Mål: 223x223 cm Vekt: 13 kg

2 STK. 895,-

1670,85x225 cm

pris/stk. ved kjøp av 2 stk. eks. mva.

ROLL-UP PENTA For de designbevisste. Penta er stilig, kompakt og diskret. I tillegg er den veldig lett. En komplett Penta veier mindre enn tre kilo. Penta har et teleskopsrør som lar deg sette riktig høyde avhengig av hvor den skal stå. Finnes i 5 størrelser og kommer i en stilig og praktisk bag. Art.nr: 3400-3800

3760,Pris ved kjøp av 1 stk inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

PRISEKSEMPEL PR. STK ROLLUP - PENTA BREDDE

ART.NR

BESKRIVELSE

1 STK.

2 STK.

60 cm

3400

Kassett rollup Penta inkl. bag 60x205 cm

1489,-

1327,-

85 cm

3500

Kassett rollup Penta inkl. bag 85x225 cm

1895,-

1670,-

100 cm

3600

Kassett rollup Penta inkl. bag 100x225 cm

2250,-

1985,-

125 cm

3700

Kassett rollup Penta inkl. bag 125x225 cm

2845,-

2495,-

150 cm

3800

Kassett rollup Penta inkl. bag 150x225 cm

3450,-

3035,-

POPUP BORD Popupbordet er et effektivt hjelpemiddel for å synes på eventet eller messen. Kommer i en praktisk bag og er veldig lett å ta opp og ned. Innsiden av bordet blir en passende lagringsplass og bildet på fremsiden er utskiftbart. Art.nr: 7500

Alle priser er pr. stk. og eks. mva.

126


Komplett pakke til neste event! 2475,Pris/stk. ved kjøp av 1 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

5895,Pris/stk. ved kjøp av 1 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

14650,-

Haifinne

Pris/stk. ved kjøp av 1 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

Popup vegg

Roll-up

Pop-up Bord

Triumfbuen! BANNERBOW En Bannerbow skaper et rom i rommet. Den kan ramme inn en messestand, to kan plasseres i et kryss over en sittegruppe og flere på rad skaper en tunell. Den passer både for midlertidige events og som en fleksibel del av et interiør, for eksempel å skape en avskilt del i et åpent kontorlandskap. Bannerbow er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser.

9455,- 8910,- 8360,Pris ved kjøp av 1 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

Pris ved kjøp av 1 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

Pris ved kjøp av 1 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

BANNERBOW OUTDOOR LARGE

BANNERBOW OUTDOOR MEDIUM

BANNERBOW OUTDOOR SMALL

Stativ inkl. duk Art. nr: 5500-30 Størrelse 990x99,5 cm Pris: 9455,-/stk Pris separat duk: 2910,-/stk.

Stativ inkl. duk Art. nr: 5500-20 Størrelse 810x99,5 cm Pris: 8910,-/stk. Pris separat duk: 2725,-/stk

Stativ inkl. duk Art. nr: 5500-10 Størrelse 620x99,5 cm Pris: 8360,-/stk. Pris separat duk: 2545,-/stk.

127

MESSEPAKKE SMALL 1 stk. Rollup Sober 1 stk. Beachflagg Haifinne Small, kryssfot

MESSEPAKKE MEDIUM 1 stk. Rollup Sober 1 stk. Beachflagg Haifinne Small, kryssfot 1 stk. Popup-bord

MESSEPAKKE LARGE 1 stk. Rollup Sober 1 stk. Beachflagg Haifinne Small, kryssfot 1 stk. Popup-bord 1 stk. Popup-vegg 223x223 cm


FLAGG!

BEACHFLAGG XXL Stabil og bærbar flaggstolpe utstyrt med flaggstang med teleskopfunksjon, noe som gjør det mulig å variere høyden opp til 5,5 meter. Den enkle konstruksjonen med svært få løse deler forenkler transporten og gjør at produktet raskt kan monteres og installeres. Beachflagg XXL er perfekt for varemerkebygging ved arrangementer, salgsaktiviteter og kampanjer i alle typer utemiljøer. Produktmaterialene er nøye valgt for langvarig utendørs bruk. Flagg kan brukes på nesten alle overflater, for eksempel sand, snø, asfalt og gress. Det leveres i en bag for enkel transport.

Vi kan tilby en rekke produkter og formater for å skape en posisjon for bedriften din og der forretningen din ligger, både rundt din egen eiendom og rundt de områdene som skapes underveis, for eksempel messer og sponsorarrangementer. Her vil vi sette ekstra vekt på flagg, som er god og klar eksponering for bruk året rundt. Pass alltid påat du har freshe flagg i toppen!

Varianten med vannsekker er veldig lett og enkel å transportere, da hele produktet kan passe i en enkel kolli. På monteringsplassen fylles de kraftige sekkene med vann, noe som gjør flaggstativet godt rustet til å motstå sterke vindforhold. Levereres komplett med stativ og vannsekker. Art. nr: 4300 Størrelse 120x460 cm Pris: 9995,-/stk (2-4 stk 9560,-)

9560,Pris/stk. ved kjøp av 2-4 stk inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

725,200x125 cm

pris/stk ved kjøp av 5-9 stk. eks. mva.

REKLAMEFLAGG Våre digitaltrykte reklameflagg lages av strikket polyester i tykkelsen 120 g/m2. Takket være at de er digitaltrykte kan vi tilby samme lave pris ved lave volumer. Reklameflaggene trykkes alltid med gjennomtrykk og i standardsortimentet kommer de med både kantbånd og båndclips. For å gjøre flaggene ekstra slitesterke syr vi dem med doble sømmer rundt hele flagget.

PRISEKSEMPEL PR. STK. REKLAMEFLAGG - STÅENDE DIGITALTRYKK ART.NR.

Størrelse

5200-10

150x300 cm

5200-20

150x400 cm

1 STK

2-4 STK

5-9 STK

10-14 STK

1680,-

1335,-

1069,-

955,-

2290,-

1830,-

1470,-

1318,-

Alle priser er pr. stk. og eks. mva.

PRISEKSEMPEL PR. STK. REKLAMEFLAGG - LIGGENDE DIGITALTRYKK ART.NR.

Størrelse

1 STK

2-4 STK

5-9 STK

10-14 STK

4200-10

150x100 cm (-6 m stang)

822,-

649,-

516,-

458,-

4200-20

200x125 cm (7-8 m stang)

1145,-

915,-

725,-

649,-

4200-30

240x150 cm (9-10 m stang)

1413,-

1127,-

898,-

799,-

4200-40

300x180 cm (11-12 m stang)

2099,-

1699,-

1357,-

1221,-

Alle priser er pr. stk. og eks. mva.

128


En perfekt budskapsbærer! Velg mellon rektangel, dråpe eller haifinne.

1480,Pris/stk ved kjøp av 5-9 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

BEACHFLAGG

1327,Pris/stk ved kjøp av 5-9 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

1325,Pris/stk ved kjøp av 5-9 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

Beachflagget er den perfekte budbæreren for både utendørs og innendørs bruk. Kjøp flere varianter av foten og flagget kan enkelt gjenbrukes og tilpasses der det skal stå. Vi leverer beachflagget Sober som er et høy kvalitets flagg som tåler slitasje og er tilgjengelig i tre forskjellige formater - Haifinne, Dråpe og Rektangel. Alle flagg er også tilgjengelige i flere størrelser, slik at du kan justere høyden etter hvor flagget skal stå. Trykket med moderne trykkteknikk for best resultat og leveres alltid i en stilig og praktisk bag for transport og lagring.

PRISEKSEMPEL. PR. STK. BEACHFLAGG REKTANGEL INKL. MAST, FLAGG OG KRYSSFOT + 4-FARGERSTRYKK ART.NR.

Størrelse flagg

1 stk

2-4 stk

5-9 stk

10 stk

5001-10

Rektangel flagg small 78x170 cm

1702,-

1529,-

1205,-

1147,-

5001-20

Rektangel flagg medium 78x220 cm

2205,-

1958,-

1480,-

1385,-

5001-30

Rektangel flagg large 78x330 cm

2674,-

2330,-

2043,-

1910,-

PRISEKSEMPEL. PR. STK. BEACHFLAGG DRÅPE INKL. MAST, FLAGG OG KRYSSFOT + 4-FARGERSTRYKK ART.NR.

Størrelse flagg

1 stk

2-4 stk

5-9 stk

10 stk

4002-20

Dråpe flagg medium 95x200 cm

2052,-

1805,-

1327,-

1232,-

4002-30

Dråpe flagg large 135x280 cm

2475,-

2130,-

1840,-

1710,-

PRISEKSEMPEL. PR. STK. BEACHFLAGG HAIFINNE INKL. MAST, FLAGG OG KRYSSFOT + 4-FARGERSTRYKK ART.NR.

Rektangel VÅR & SOMMER

Størrelse flagg

1 stk

2-4 stk

5-9 stk

10 stk

4001-10

Haifinne flagg small 50x200 cm

4001-20

Haifinne flagg medium 60x250 cm

1605,-

1432,-

1109,-

1050,-

2052,-

1805,-

1325,-

1230,-

4001-30

Haifinne flagg large 78x375 cm

2474,-

2130,-

1840,-

1710,-

4001-40

Haifinne flagg X-large 85x460 cm

3075,-

2655,-

2295,-

2125,-

Dråpe

Haifinne

129

Alle priser er pr. stk. samt inklusiv 4-fargerstrykk og kryssfot. Eks. mva. og frakt.


New Wave Profile hjelper deg med helheten!

Maria

Säljare

Inviter inn til ditt event med noe som skaper oppmerksomhet og forventning.

Fra en knæsj profilert t-skjorte til en diskré jakke. Du velger selv hvilket nivå du vil holde i ditt kundemøte. Glem ikke å vise hva du heter og hva du gjør.

Vi elsker merkevarebygging, og vi bruker alle muligheter til å vise det med vår egen varemerke som et eksempel. Ikke for å prøve å imponere, men mest for å inspirere med produkter og eksempler som vi kan bruke helt uten begrensninger. Vi vil alltid vise stor respekt for kundenes integritet og ønske om å velge hvilken sammenheng deres varemerkede produkter vises.

Sørg for å ta med deg alt du trenger for å lage en bra presentasjon av varemerket ditt. Godt profilerte vesker er en start. 130


Patrick Selger S AR I NG YE D I A 20 RAN AV B DI N OF AN SC

Johanna Selger

Noe å legge igjen, Ikke dyrt, men nyttig.

Midlertidige navnbrikker på messer og andre arrangementer.

Det er mulig å lage flotte merker i forskjellige broderier og applikasjonsteknikker som lett kan varmes på f.eks. klær, vesker og bagger.

Bildekor og skilting er også noe vi tilbyr, enten selv eller gjennom en god samarbeidspartner.

Stilige goodiebags kommer alltid godt med på eventet eller når du skal gi bort en gave. 131


Priser for silke-, transfer-, tampotrykk og brodering

Vår/Sommer 2018 VÅR/SOMMER 2019 Prisene som er oppført her er våre ca priser ekskl. mva. lokale avvikelser kan forekomme.

Silketrykk t-skjorter, pique, gensere, handlenett etc. Antall

25 – 49

50 – 99

100-299

300-499

1-farge

20,-

17,-

15,-

10,-

2-farger

32,-

23,-

17,-

13,-

3-farger

35,-

29,-

19,-

15,-

4-farger

38,-

34,-

23,-

17,-

5-farger

41,-

38,-

25,-

19,-

6-farger

46,-

41,-

27,-

21,-

Dekkhvit under kulørte plagg – prises som 2 farger. Tekniske t-skjorter – 2 dekkhvit

Transfertrykk – jakker, sekker, bager, paraplyer, dokumentmapper etc. Trykk-størrelse. innenfor 100 cm2 Antall

25

50

100

250

1-farge

47,-

40,-

33,-

29,-

2-farger

57,-

47,-

38,-

32,-

3-farger

66,-

54,-

42,-

35,-

4-farger

76,-

61,-

47,-

37,-

Brodering Mønsterkort inntil 5000 sting : kr. 1500,Endring broderingskort kr. 690,Oppstart broderingsjobber: kr. 690,-

Trykk-størrelse. innenfor 500 cm2 Antall

25

50

100

1-farge

55,-

45,-

38,-

32,-

2-farger

68,-

54,-

45,-

36,-

3-farger

81,-

63,-

52,-

40,-

4-farger

94,-

72,-

58,-

44,-

250

Påsetting er inkl. i priser – men vil variere noe mht produkt. I pris-eksempler over er inkl. påsett på jakker.

Tampotrykk – harde artikler – termokrus, flasker, lommelykter, radioer etc. Antall 1-farge

100 – 249 250 – 499 500-999 1000-2499 2500-4999 11,-

9,50,-

9,-

8,50,-

8,-

For farge nr. 2 tilkommer + 50 % i pris.

Brodering – tekstiler, jakker, fleece, skjorter, luer, pledd, sekker etc. Antall

10

25-59

59-99

1-farge

88,-

68,-

50,-

Tillegg Trykk oppstart pr. farge: kr. 690,Fargeskift kr. 690,Original arbeide kr. 1200,- pr. time Endring korrektur: kr. 300,Inn/utpakking – kr. 2 – 6 ,- pr. stk – avhengig av pakning

100 - 299 45,-

132


New Wave Profile

Full Service Concept Som Skandinavias største gruppering innen profilklær og profilreklame, har vi muligheten til å tilby et helhetskonsept i etableringen av dine profilprodukter. Vi hjelper deg med alt, fra første skisse og hele veien til leveranse og etterservice. Det spiller ingen rolle om du har en mindre bedrift eller et stort internasjonalt selskap. Vi tilpasser oss etter dine behov og dine ønsker, slik at du får en profil du trives med.

1. ANALYSE

Vi begynner alltid med å komme ut til dere for å presentere oss og vårt konsept. Vi viser eksempler på hvordan vi har hjulpet andre bedrifter for å gi dere inspirasjon og idéer til deres profilering. Vi tar inn all informasjon vi behøver for å kunne oppfylle deres ønsker og forventninger.

4. LOGISTIKK

Vårt konsept består også av en velutviklet logistikkstyring og den tilpasser vi selfølgelig etter deres ønsker. Du trenger bare si hva som skal leveres, hvor som helst, så passer vi på at alt kommer til rett plass til riktig tid. Forutenom transporten tilbyr vi også lagring og pakking. Vårt mål er at det skal være så lett som mulig for deg å bestille profilprodukter.

2. IDÉ & KONKRETISERING

Noen ganger kan det være vanskelig å vite hva man vil ha, hvordan man vil ha det og hvordan det faktisk kommer til å bli. For å gjøre det så tydelig som mulig, besøker vi dere og går gjennom vårt sortiment og viser produktprøver. Vi visualiserer en helhet med idéskisser, designforslag, trykkeløsninger og farge- og materialeprøver. Deretter gjennomfører vi størrelseprøving av klærne og gjør endringer før dere tar en endelig beslutning.

3. INNKJØP & PRODUKSJON

Å planlegge profilkjøp kan være vanskelig, spesielt om man aldri har kjøpt denne type produkter før. Etter å ha hjulpet tusentalls av bedrifter med sin profilmarkedsføring, har vi vanen inne. Sammen kan vi utføre en kostnadseektiv og praktisk strategi for kjøpene. Vi finner ut hvilke produkter som skal lagerholdes og hvilke som bør produseres på bestilling. At varene er på lager og kan leveres til rett tid. Vi utfører også kvalitetskontroller for å sikre at alt er i henhold til bestilling.

5. ETTERSERVICE

Fra start til slutt. Det er New Wave Profile - Full Service Concept. Vår service til dere fortsetter, selv når alt er levert. Dere kan alltids hendvende dere til oss om du behøver hjelp til for eksempel garantier, reklamasjoner eller kompletteringer.

GENERELLE BETALINGSVILKÅR produkter, samt at fargegjengivelse i katalogen i visse tilfeller kan avvike fra de virkelige fargene. Prøver belastes og godskrives etter retur i original emballasje og i uskadet tilstand. Leveringstider etter avtale, men er vanligvis 3-5 dager på lagervarer. Enkelte varer kan ha lengre leveringstider.

Moms, frakt og evt. logomerking tilkommer med mindre annet er angitt. Alle priser er veiledende og gyldige t.o.m. 1. september 2019 . Vi forbeholder oss imidlertid retten til prisjusteringer p.g.a. prisendringer utenfor vår kontroll, for eksempel stigende råvarepriser. Vi forbeholder oss retten om trykkfeil og eventuelle feilaktige farger på trykk mot endelig salg.

Retur av varer

FRAKT & LEVERING

Alle reklamasjoner må avtales på forhånd. Alle retursendinger skal være pakket i originalforpakning. Kopi av faktura eller følgeseddel må være vedlagt. Returer må skje innen 14 dager fra fakturadato.

Frakt tilkommer alle ordrer. Kjøperens trykkeri eller kjøperen er ansvarlig for å kontrollere varene før bearbeiding. Vi reserverer oss for nyanseforskjeller på fargede

133


Profile for Reklamehuset

New Wave Profile SS 2019  

New Wave Profile SS 2019