Page 1

morinda sweden KATALOG

2014


EN LITEN FRUKT SOM KAN FÖRÄNDRA DITT LIV DEN OTROLIGA NONIFRUKTEN Du har förmodligen aldrig sett eller provsmakat den. Du vet kanske inte var den kommer ifrån. Ändå har den här tropiska frukten använts i generationer på de polynesiska öarna. Morinda är världsledande inom forskning på nonifrukten. Vi äger och driver det enda laboratoriet i världen som är dedikerat åt forskning på nonifrukten. Inget annat företag har gjort fler studier på noni. Ett naturligt spårämne, mangan, är en av de viktiga komponenterna i våra drycker. De senaste årens enorma framsteg i forskningen har lärt oss att iridoider är ett viktigt fytonäringsämne i nonifrukten och är den enskilt viktigaste substansen i alla våra drycker.

Vi har visat att mangan, ett naturligt spårämne, är en av de viktiga komponenterna i Morindas drycker. Mangan hjälper till att skydda cellerna från fria radikaler, upprätthålla normal benkvalitet, stödja normal ämnesomsättning och normal uppbyggnad av bindväv.

Vår forskning är gjord tillsammans med ett antal utomstående forskare och universitet. Iridoider är en av de mest särskiljande substanserna i nonifrukten och dess mängd är en viktig kvalitetsindikator hos noniprodukterna.

Vi rekommenderar att du dricker 60 ml Max, Original, Extra eller Pure per dag, och upplever vilken skillnad de kan göra för dig!

2

För ytterligare information och beställning ta kontakt med din oberoende återförsäljare för Morinda Sweden. Kontaktuppgifter finner du på katalogens baksida.


Iridoider i korthet • Är en viktig fytokemikalie i nonifrukten. • Finns sällan i frukter. • Skiljer sig från flavonoider som finns i alla frukter.

• Är mycket motståndskraftigt mot nedbrytning under tillverkning och lagring. • Är en indikator på kvaliteten i Morindas drycker.


4

För ytterligare information och beställning ta kontakt med din oberoende återförsäljare för Morinda Sweden. Kontaktuppgifter finner du på katalogens baksida.


SVARET PÅ DAGENS STRESSiga LIVSSTIL Vi lever vårt liv i allt högre tempo och att bibehålla en sund livsstil kan vara en utmaning i dessa tider. Bestäm dig för den sunda vägen genom att välja någon av våra unika drycker. Våra produkter är, utan undantag, av högsta standard och kvalitet. Om du inte är helt nöjd krediterar vi dig 100 % av inköpspriset (minus eventuell fraktkostnad), se 90 dagars nöjd-kund-garanti på sista sidan. Njut av fördelarna med en hälsosam livsstil. Ha roligt med din träning och känn dig full av energi. Våra drycker är skapade för att möta dina individuella behov.

Innehåll

Information om våra priser Morinda erbjuder två priser; Ordinarie pris och Autoshippris. Alla produktkonsulter och kunder som har valt att pre-

Drycker

06

TALESPERSONER

14

HUDVÅRD

16

numerera på produkter, alltså köpa produkter varje månad, erhåller det bästa möjliga priset, det s.k. Autoshippriset. Alla andra betalar det ordinarie priset. Som prenumerant bestämmer du själv vilka produkter du önskar mottaga automatiskt varje månad, och minsta kravet för att få det

ANSIKTSVÅRD

PRODUKTER FÖR HÄSTAR

18

HÅRvård

29

FIT

22 30

kroppsvård

24

bästa priset är en prenumeration på minst 120 QV för produktkonsulter. Gå igenom katalogen och välj produkterna som passar dig bäst.

5


välj dryck

DryckeR

Efter ditt behov

Olika människor föredrar olika smaker. Det är därför Morinda har utvecklat olika drycker – alla med sina unika egenskaper.

Kanske den MEST VÄRDEFULLA drycken på jorden. TAHITIAN NONI™ Original, tidigare Tahitian Noni™ Juice, var den första nonidrycken på den europeiska marknaden. Efter att 2003 ha erhållit ett Novel Food–godkännande, satte Morinda standarden som alla nya nonijuicetillverkare kommer att bli jämförda med.

Iridoider per 60 ml

Morinda gör skillnad! Dessa drycker är det självklara valet för alla som vill ha en aktiv och balanserad livsstil

Thrive Max

Tahitian Noni™ Original

Thrive Extra

Thrive Pure

120 mg

30 mg

60 mg

72 mg

För aktiva människor i alla åldrar

100% noni

Vår mest kraftfulla Första dryck, med en Vilken välnoniprodukten unik kombination jer du? i världen och av fem olika alltjämt en favorit iridoidkällor

och samtidigt klara av dagens utmaningar. Noni Iridoidkällorna

Blåbär Olivfruktextrakt Körsbärskornell

Noni

Noni

Blåbär

Olivbladextrakt

Noni

Tranbär

6

För ytterligare information och beställning ta kontakt med din oberoende återförsäljare för Morinda Sweden. Kontaktuppgifter finner du på katalogens baksida.

Att äta en varierad och balanserad kost är nödvändigt för en aktiv livsstil samt för din hälsa och ditt välbefinnande.


C

C. Tahitian Noni™ Original BAG-IN-BOX B

B. Tahitian Noni™ Original Tahitian Noni™ Original i den ursprungliga glasflaskan. Rekommenderat dagligt intag 60 ml. 1 flaska à 1 liter Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

102503

Unna dig själv Tahitian Noni™ Original, i en behändig 4-liters bag-in-box. Sätt ett glas under pipen och tryck på knappen för en snabb shot av välbefinnande. Rekommenderat dagligt intag 60 ml. 4 liters Bag-in-box Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

301936 120 1044

SEK 1270 SEK 1195

30 261

SEK 423 SEK 374

2 flaskor à 1 liter Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

110665 60 522

SEK 745 SEK 685

4 flaskor à 1 liter Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

112234 120 1044

D

SEK 1338 SEK 1261

7


morinda experience pack! Tahitian Noni™ Original är den första och ursprungliga nonidrycken i världen. Förutom iridoider från två olika källor, innehåller den naturligt förekommande mangan. Mangan bidrar till upprätthållandet av normal benvävnad samt bidrar till en normal bildning av bindväv. Genom dessa funktioner kan Tahitian Noni™ Original främja din hälsa och övergripande känsla av välbefinnande. Tahitian Noni™ Original innehåller 50 mg iridoider per 100 ml. Thrive Max innehåller en unik kombination av iridoider från fem olika naturliga källor, i en smakfull blandning bestående av otroliga 200 mg iridoider per 100 ml! Förutom noni, blåbär, olivfruktextrakt, körsbärskornell och tranbär så innehåller Max acerolakörsbär, som är känt för sitt höga innehåll av C-vitamin.

Acerolakörsbär Noni

Tranbär Blåbär

Olivfruktextrakt Körsbärskornell

SPECIALERBJUDANDE FÅ EN FLASKA MAX PÅ KÖPET! (VÄRDE 450 SEK) Se till att få dina favoritprodukter från Morinda varje månad genom att gå med i vårt förmånliga prenumerationsprogram, ”Autoship”! När du en månad efter ditt köp av Experience Pack väljer att registrera dig i Autoshipprogrammet, med minst 120 QV, får du en flaska Max helt utan kostnad! Utnyttja detta specialerbjudande idag! * Erbjudandet kan bara användas en gång. Redan registrerade kunder och produktkonsulter kan också ta del av denna kampanj. Ta kontakt med Kundservice för detaljer!

pÅ KÖPET!


den ultimata formulan Thrive max Thrive Max är vår mest kraftfulla formula, och ger dig hela 200 mg iridoider per 100 ml dryck. Max är företagets mest häpnadsväckande produktnyhet sedan lanseringen av Tahitian Noni Juice (nu känd som Original) 1996. Thrive Max innehåller en unik kombination från sex olika naturliga källor, i en välsmakande blandning. Huvudingrediensen är noni, en frukt med mycket positiva egenskaper och som har använts av befolkningen på Franska Polynesien i hundratals år. Till detta har vi nu adderat värdet av de väldokumenterade fördelarna hos körsbärskornell (Cornus mas), olivfruktextrakt (Olea europaea), blåbär, tranbär och acerolakörsbär. En av de viktigaste iridoiderna i Max är Oleuropein, en stark antioxidant, som har studerats ingående världen över för dess fördelar. Körsbärskornell växer mest i Västeuropa och var känd redan hos det antika Grekland för dess värdefulla egenskaper. Vi är det enda företaget i världen som kan erbjuda en kombination av dessa ingredienser, och detta tillsammans med noni, blåbär (Vaccinium corymbosum), tranbär och acerolakörsbär skapar produkten som världen har väntat på - Max!

Thrive Max

Thrive Max

1 flaska à 750 ml

4 flaskor à 750 ml

1-pack Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

304626 35 304 SEK 480 SEK 450

4-pack Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

304700 140 1218 SEK 1645 SEK 1540


ladda

Drycker

för ett aktivt liv

För ett aktivt liv och snabbare återhämtning. Ge dig själv en chans att prova denna speciella dryck. Tahitian Noni™ Extra innehåller, precis som namnet antyder, det där lilla extra; olivbladextrakt.

Ge dig själv EXTRA! Oliver och olivolja är kända för sina smaker och användningsområden, medan extrakt från olivbladet (Olea europaea) ännu så länge är mindre känt. Tahitian Noni™ Extra ger dig möjligheten att prova denna exklusiva ingrediens. Nonifrukten har traditionellt använts till flera olika ändamål på Franska Polynesien.

10

För ytterligare information och beställning ta kontakt med din oberoende återförsäljare för Morinda Sweden. Kontaktuppgifter finner du på katalogens baksida.


A

A. THRIVE Extra Vi har utvecklat Tahitian Noni™ Extra för alla som har en aktiv livsstil och söker det där lilla extra. Tahitian Noni™ Extra ger dig 60 mg iridoider per 60 ml. Rekommenderat dagligt intag 60 ml. 1 flaska à 750 ml Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

304643 30 261

SEK 370 SEK 350

2 flaskor à 750 ml Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

9674 60 522

SEK 720 SEK 680

4 flaskor à 750 ml Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

304839 120 1044

SEK 1380 SEK 1300

B

B. THRIVE EXTRA BAG-IN-BOX

EXTRA ger dig extra kraft. Förstärk din hälsa med denna fantastiska dryck - nu i en praktisk 4 liters Bag-in-box. Rekommenderat dagligt intag 60 ml. Art.Nr.

301944

QV CV Ordinarie pris Autoshippris

140 1218

SEK 1450 SEK 1365

11


känn

Drycker

urkraften

Tahitian Noni Pure 100% noni!

TAHITI OCH FRANSKA POLYNESIEN – URSPRUNGET FÖR ÄKTA KVALITET Visste du att de vackra öarna som utgör Franska Polynesien består av sex ögrupper, där den största och mest folkrika är Tahiti? De olika grupperna är Austral Islands, Bass Islands, Gambier Islands, Marquesas Islands, Society Islands (inkluderar Tahiti) och Tuamoto Archipelago. Andra viktiga atoller och öar inkluderar Ahe, Bora Bora, Huahine, Moorea, Nuku Hiva och Raiatea.

12

Öarna i Franska Polynesien – hemmet för noniträdet – med sina frodiga regnskogar, vackra floder, vulkaniska jord och orörda dalar imponerade på de första europeiska upptäckarna Louis-Antoine de Bougainville och James Cook. Dessa öar har behållit sin skönhet och betraktas än idag som ett av jordens verkliga paradis.

För ytterligare information och beställning ta kontakt med din oberoende återförsäljare för Morinda Sweden. Kontaktuppgifter finner du på katalogens baksida.


A. THRIVE Pure Tahitian Noni™ Pure - 100% noni! Pure består av nonipuré och vätska från nonibladet. Tahitian Noni™ Pure innehåller 72 mg iridoider per 60 ml. Rekommenderat dagligt intag 60 ml. 1 glasflaska à 500 ml Art.Nr. QV

301942 15

CV Ordinarie pris Autoshippris

122

SEK 195 SEK 180

2 flaskor à 500 ml Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

9261 30 244

SEK 375 SEK 345

4 flaskor à 500 ml

A

Koka dig en kanna med gott välgörande te och njut den under dagen. En tepåse räcker till minst tre koppar. Innehåller 20 TAHITEA™ Fusopåsar.

Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

300773 2 15

SEK 110 SEK 85

9262 60 488

SEK 720 SEK 660

C. Noni Jasmine Green Tea

B. auThenTic founder’S formula Detta koffeinfria exklusiva te är framställt av bladen från noniträdet. Unga och färska blad plockas och torkas varsamt samtidigt som de äldre bladen sparas för att växa till att ge frukt.

Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

B

Grönt te har varit känt i Asien i tusentals år för sitt höga innehåll av antioxidanter. Noni Jasmin Green är ett grönt te med mild smak av jasmin och fyllt med de näringsrika egenskaperna från nonibladen. En tepåse räcker till minst tre koppar.

C

Innehåller 20 TAHITEA™ Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

300772 2 15

SEK 95 SEK 75

13


Fler som älskar MORINDA! Våra produkter är idag mycket populära och används dagligen av miljontals människor runt om i hela världen. Bland dessa användare finns idrottsstjärnor, kändisar och forskare, som har kommit att intressera sig för nonifruktens unika egenskaper. Dessa personer står ofta för en aktiv och hälsomedveten livsstil, vilket förklarar deras intresse för noni.

Professor Dr. Johannes Westerndorf - Medical School at Hamburg University Dr. Westerndorf arbetar heltid som professor inom Toxicology och Pharmacology på University HamburgEppendorf, Medical School i Tyskland. Han har en Ph.D i kemi. Hans forskningsarbete har haft en avsevärd bidragande anledning till Novel Food-godkännandet som Morinda erhållit från de europeiska myndigheterna. Dr. Westerndorf berättar: ”Jag kom i kontakt med noni när en tysk författare, som skrev en bok om Tahitian Noni™ Original, frågade mig om jag kunde göra några tester på produkten. Jag gjorde testerna och rapporterade resultaten till honom. Olyckligtvis citerade han mig fel, vilket gjorde att Morinda kontaktade oss. Efter en stunds förklaring bad de mig göra ytterligare tester. När företaget sedan ansökte om att få produkten klassificerad som Novel Food inom EU så kontaktade de mig igen och frågade om jag var villig att bistå dem, vilket jag tackade ja till. Tillsammans tog vi oss igenom den mödosamma och kostsamma godkännandeprocessen och fick till slut produkten godkänd i maj 2003. För mig var det mycket lärorikt att få studera noniväxten. Vi startade omfattande studier och det vi intresserar oss för nu är de intressanta komponenterna i frukten och växten. Vi undersöker Tahitian Noni™ Original och nonibladen i våra experiment och vi studerar nu dessa beståndsdelar i detalj. Jag tycker att noniväxten är mycket intressant och den kommer att hålla mig, och många av mina kollegor, sysselsatta under många år framöver.”

Josefin Lillhage - Världsmästarinna och OS-finalist Morinda har haft förmånen att få arbeta med Josefin under stor del av hennes karriär. Josefin är en av Sveriges mest framgångsrika simmare genom alla tider och gjorde redan som 15-åring sitt första internationella mästerskap i VM i Rio de Janerio 1995. Därefter var hon bofast i landslaget ända fram till att hon lade baddräkten på hyllan 2010. Josefin har deltagit i fyra OS och har totalt tagit 43 st medaljer i internationella mästerskap, bland annat individuellt VM-guld, silver, brons samt tre EM-guld. I lagkappssammanhang var Josefin under många år en viktig kugge, vilket bidrog till medaljer i såväl OS, VM som EM. Dessutom har hon vunnit ett flertal världscupsegrar.

14

VM-guldet på 200 meter frisim och silvret på 100 meter frisim i Indianapolis 2004 betecknar hon själv som höjdpunkter i karriären. Också EM-guldet 2007 hör dit. Genom åren har Josefin vunnit 13 individuella och 30 lagkappsmedaljer i internationella mästerskap. På nationell nivå har hon tagit 37 individuella SM-guld, vilket ger henne tredjeplatsen i den totala medaljligan. Till de övriga meriterna hör utmärkelsen årets simmare i Sverige 2003, 2004 och 2005 samt en nominering till årets idrottsprestation vid Idrottsgalan 2005. Nu har Josefin slutat tävlingssimma, och finner nya utmaningar inom personlig coachning. Hon fortsätter att använda Morindas produkter och vi fortsätter naturligtvis vårt samarbete och är stolta över att ha henne som vår talesperson. För ytterligare information och beställning ta kontakt med din oberoende återförsäljare för Morinda Sweden. Kontaktuppgifter finner du på katalogens baksida.


Anders Olsson – The Swedish Torpedo Anders Olsson är helt klart en av Sveriges mest imponerande och fantastiska idrottspersonligheter. Hans historia om hur han mycket olyckligt förlamades från midjan och nedåt, med fortsatta svåra smärtor i överkroppen, till helt sängliggande i fem år, till vändningen där Anders genom en vilja och beslutsamhet av hårdaste stål tog sig till att vara bäst i världen, saknar nog motstycke i svensk idrottshistoria. Idag åker Anders runt och föreläser runt om i Sverige, samtidigt som han tränar oerhört hårt (ca 900 träningstimmar per år!). Vi är oerhört hedrade över att få arbeta tillsammans med Anders och vi är enormt stolta över att Anders använder och ser värdet i Morindas produkter. Vi låter Anders själv berätta om sina framgångar och sin livshistoria: "År 1995 och 1997 råkade jag ut för en rad olyckliga omständigheter i vården. Jag blev förlamad från midjan och nedåt. Dessutom har jag bara knappt femtio procents lungkapacitet kvar efter skadan. Mina smärtor bekämpades med morfin och mediciner. Därför blev jag morfinberoende och en gång var det riktigt nära att livet tog slut på grund av tablettförgiftning. Jag blev helt sängbunden i fem år. Till slut hade jag gett upp hoppet. 2002 kom vändningen när en vän utmanade mig och på det viset gav mig precis den knuff framåt som jag behövde. Sedan dess har jag kämpat hårt. Jag har bemästrat mina smärtor och jag har skördat många stora framgånger, både som idrottare och som människa. Jag vann guld i Paralympics 2004 och 2008, och silver 2012. Jag har förbättrat mina världsrekord 59 gånger och just nu innehar jag nio aktuella världsrekord. Nu har jag inlett en satsning inom triathlon och skidåkning, och ser fram emot utmaningarna. 2008 och 2010 blev jag vald till årets idrottare med funktionshinder, vilket var helt fantastiskt. Det viktigaste är att mina idrottsframgångar ger mig möjligheten att inspirera andra. Jag tycker att det är viktigt att försöka nå så många människor som möjligt med mitt budskap, så att de också kan ha nytta av vad jag har lärt mig. Några saker jag har lärt mig på vägen: • • • •

Att tro på sig själv, skillnaden gör man själv. Man måste leta efter möjligheter och inte fokusera på vad man inte kan. Man kan i alla fall försöka… Det finns ingen gräns.

En viktig del av min hårda satsning är att jag har fått möjlighet att använda Morindas produkter, vilket jag har gjort i några år nu. Jag använder dagligen stora mängder Max, som snabbt hjälper mig med min återhämtning och ser till att jag är på topp inför nästa träningspass. Men jag använder även de flesta av de andra produkterna, och jag älskar hudkrämen Skin Supplement och Body Butter. Jag är en mycket stolt talesperson för Morinda!" Ett stort tack för att vi får vara en liten del av ditt liv Anders och lycka till med allt du företar dig i fortsättningen!

15


VÅRDA

Hudvård

KÄNSLIG hud

Ta hand om din hud Innehållet i noni är inte bara bra för din insida, det är även bra för din hud och ditt hår. Skönheten är något vi alla är angelägna om att bevara. Skönheten kommer inifrån, men den påverkas dock av yttre faktorer, och därför är det viktigt att vi väljer rätt hud- och hårvårdsprodukter. Med sin kunskap om växterna i sin omgivning skapade den tahitiska befolkningen en harmonisk livsstil. Denna kunskap har kommit att spela en stor roll i modern tid.

16

För ytterligare information och beställning ta kontakt med din oberoende återförsäljare för Morinda Sweden. Kontaktuppgifter finner du på katalogens baksida.


Noniingredienser • Vätskan från nonibladet mjukgör, renar och återfuktar • Kärnoljan från nonifrukten återfuktar, mjukgör och skyddar • Extrakt från nonibladet lugnar och skyddar

A

A. Purified Noni Seed Oil Den första nonikärnoljan i världen. En kraftfull tropisk olja som återfuktar, mjukgör och skyddar. För torr och stressad hud. Innehåller linolsyra. 6 ml.

1-pack Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

116742 25 215

SEK 480 SEK 335

5-pack Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

8258 125 1078

SEK 1985 SEK 1450

B. Noni Leaf Serum Vid behov appliceras detta unika och nonirika serum, som bland annat lungnar och återuppbygger huden, t.ex på ömtålig hud och efter solbad och vid hårda väderförhållanden. Innehåller noniingredienser enligt ovan. 30 ml. 1-pack Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

109192 20 174

SEK 422 SEK 311

B

3-pack Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

7686 60 522

SEK 1088 SEK 770

6-pack Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

7687 120 1044

SEK 1820 SEK 1391

17


AGE DEFY

Ta hudvården till nästa nivå Age Defy - en unik och bioaktivt baserad hudvårdsserie som bevarar hälsosam hy. De unika bioaktiva ämnena i Age Defy hjälper till att upprätthålla enzymbalansen, förstärka underhuden och ge dig ett fräschare utseende. Vi kallar detta för Biotopical Age Intervention. Studier visar att kraftfulla bioaktiva ämnen i Age Defy biotopicals förhindrar enzymer som förstör huden och stimulerar enzymer som bygger upp en hälsosam hud.

A. AGE DEFY REPAIRING SERUM

B. AGE DEFY REGENERATING NIGHT CREAM

C. AGE DEFY RENEWING EYE TREATMENT

Hjälper till att: - reparera och skydda huden från effekten av åldrandet på cellnivå. - stimulera produktionen av collagen och hyaluronicsyra.

Vår Age Defy Regenerating Night Cream är verksam över natten för att: - bidra med att främja stimulering av hyalyronsyra, för smidigare och mer återfuktad hud. - bidra till att stimulera produktionen av elastin för att förbättra hudens struktur och motståndskraft.

Formulan i Age Defy Renewing Eye Treatment: - hjälper till att skydda mot UV-strålar och skador orsa- kade av exponering i solen. - innehåller gardenia för att hjälpa till att stimulera pro- duktionen av collagen för en slätare hud. - hjälper till att eliminera pigment som orsakar mörka ringar under ögonen.

En unik förening av bioaktiva ämnen, inklusive peptider, indisk krasse och noni för att återfukta din hud. 30 ml. Art.Nr. 303151 QV 21 CV 170 Ordinarie pris SEK 320 Autoshippris SEK 265

18

Denna bioaktiva formula innehållande oligosakarider, havrekärnor och nonikärnolja är vårdande och balanserande för din hy. 30 ml. Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

303150 21 170 SEK 320 SEK 265

c

d. AGE DEFY EXFOLIERINGSSKIVOR b A

Ersättningsskivor i olika storlekar. Välj den som passar din typ av hud bäst. Ta kontakt med din återförsäljare, eller Kundservice, för att få råd om vilken skiva som passar dig bäst.

För ytterligare information och beställning ta kontakt med din oberoende återförsäljare för Morinda Sweden. Kontaktuppgifter finner du på katalogens baksida.

Art.Nr. Art.Nr. Art.Nr. Art.Nr. Pris

303454 Mild 303455 Medium 303456 Grov 303457 Extra grov SEK 110 / 6 st

Denna effektiva kombination av bioaktiva ämnen, inklusive gardenia, peptider, olivbladextrakt och noni, ger dig en mjuk och len hy. 10 ml. Art.Nr. 303152 QV 18 CV 146 Ordinarie pris SEK 270 Autoshippris SEK 225


a. AGE DEFY TRIPLE ACTION TONER Det är dags att förvänta sig mer av sin toner! Age Defy Triple Action Toner förbereder din hud för att bättre ta tillvara på den senare behandlingen, samtidigt som den innehåller kraftfulla bioaktiva ämnen som hjälper dig att motverka effekterna av åldrandeprocessen. Den innehåller bl.a peptider, som lyser upp och jämnar ut din hud, och extrakt från nonibladet, som hjälper till att neutralisera fria radikaler. Jämnar ut och lyser upp hudtonen Bidrar till att reducera uppkomsten av stora synliga porer Återfuktar och ger en uppfriskande känsla Age Defy Triple Action Toner kommer i en snygg och attraktiv förpackning och innehåller 120 ml.

Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

A

303549 10 84 SEK 180 SEK 150

B. AGE DEFY ONE STEP CLEANSER

Förenkla rengöringsprocessen! Age Defy One Step Cleanser rengör hela ditt ansikte, inklusive det känsliga ögonpartiet, varsamt. Allt i ett enda steg. Den naturliga växtbaserade formulan avlägsnar makeup, smuts, och olja utan att torka ut eller irritera huden. Avlägsnar makeup, olja, och orenheter i ett enda steg Förbereder varsamt huden för Age Defy biotopicals Ger en fräsch känsla åt huden, utan att torka ut den Avlägsnar varsamt makeup och rengör huden Passar alla hudtyper Age Defy One Step Cleanser kommer i en snygg attraktiv förpackning, och innehåller 114,5 ml. Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris B

303548 10 84 SEK 180 SEK 150

19


a. AGE DEFY COMPLETE BIOTOPICAL SET Spara pengar genom att köpa detta pack! Innehåller följande Age Defy Biotopical Age Intervention produkter: - Age Defy One Step Cleanser - Age Defy Triple Action Toner - Age Defy Regenerating Cream - Age Defy Repairing Serum - Age Defy Renewing Eye Treatmenta

Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

A

b. AGE DEFY SET Age Defy Biotopicals Age Intervention system omfattar tre högeffektiva biotopicals som är utvecklade för att åstadkomma en välmående hy. De bioaktiva ämnena som finns i produkterna kan påverka obalansen i enzymerna. Age Defy är fritt från parabener, veganvänliga (inga animaliska ingredienser) och passar alla hudtyper. Age Defy biotopicals arbetar i harmoni med huden. Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

303156 60 450 SEK 800 SEK 670

Set med Ultraderm-maskin Art.Nr. 9350 QV 200 CV 1740 Ordinarie pris SEK 3225 Autoshippris SEK 2690

20

Set med Microderm-maskin Art.Nr. 9349 QV 150 CV 1305 Ordinarie pris SEK 2400 Autoshippris SEK 1990

För ytterligare information och beställning ta kontakt med din oberoende återförsäljare för Morinda Sweden. Kontaktuppgifter finner du på katalogens baksida.

9481 75 580 SEK 1090 SEK 910


A. AGE DEFY ULTRADERM THERAPY Age Defy Ultraderm Therapy fungerar på samma sätt som en professionell djuprengörare och producerar ultraljudsvibrationer som avlägsnar döda hudceller, frigör orenheter ur täppta porer och sköljer bort överflödig talg. Age Defy Ultraderm Therapy fungerar också som en mycket effektiv intensifierare som hjälper de verksamma ämnena i Age Defy att tränga djupare in i huden med hjälp av mikrovibrationer. Dessa öppnar mikroskopiska kanaler i huden och tillåter näringsämnena att tränga djupare ner där de har en större effekt mot synliga ålderstecken. Vid användandet av Age Defy Ultraderm Therapy kommer din hud att se och kännas fastare, renare och mer strålande ut. - Utnyttjar ultraljudsvågor för att öppna mikroskopiska kanaler i huden - Avlägsnar överflödiga oljor, smuts och orenheter ur porerna - Slussar in de kraftiga näringsämnena i de levande hudcellerna Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

303154 165 1435 SEK 2600 SEK 2190

A

B. AGE DEFY MICRODERM TREATMENT Apparaten för Age Defy Microderm Treatment uttnyttjar en distinkt teknik som suger och slipar döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen till dermis där nya hudceller bildas. Vid behandling med Age Defy Microderm Treatment stärks huden och du får en mjukare och friskare hy. - Avlägsnar döda hudceller för att framhäva friskare och mer strålande hud - Skapar möjligheter för hudcellerna att absorbera de kraftfulla näringsäm- nena - Förbättrar omedelbart hudens lyster och struktur - Kan skräddarsys för olika hudtyper och även användas på andra delar av kroppen Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

B

303153 120 1044 SEK 1800 SEK 1490

21


nATURLIG HÅRVÅRD

HÅRVÅRD

GER ETT FRISKT OCH VACKERT HÅR

En influens från Tahiti kan ge dig det hår du drömt om. En av många unika egenskaper hos de polynesiska kvinnorna är deras naturligt starka och skinande hår. Moea® hair care är produkter som innehåller samma basingredienser som vackra tahitiska kvinnor har använt i århundraden. Nu kan du ta del av fördelarna med hårvårdsprodukter med denna överlägsna kvalitet utan att behöva besöka tropikerna eller ens ditt lokala spa – upplev det hemma istället!

a. Strength & Rejuvenate Shampoo and Conditioner Återger naturlig styrka och friskt utseende till fint, skadat och åldrande hår. Ett utmärkt och skonsamt schampo och balsam. Kombinera dessa två speciellt utformade produkter och dra nytta av risprotein tillsammans med de återuppbyggande egenskaperna hos nonikärnolja för att framhäva glänsande, friskt hår. En krämig ananasdoft. Schampo 350 ml Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

115510 3 30

SEK 120 SEK 95

Balsam 250 ml

22

För ytterligare information och beställning ta kontakt med din oberoende återförsäljare för Morinda Sweden. Kontaktuppgifter finner du på katalogens baksida.

Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

115500 3 30

SEK 120 SEK 95


b

c

c. Fullness & Volume Shampoo and Conditioner b. Smooth & Hydrate Shampoo and Conditioner Tillför fukt till torrt, svårhanterligt och lockigt hår och gör det mer lätthanterligt med hjälp av awapuhi, mangosmör och andra unika ingredienser. De väldoftande schampo- och balsamprodukterna tillför fukt med hjälp av nonikärnolja.

Ger nytt liv och ny volym till fint och tunt hår. Avlägsna smuts och oljor som tynger ner håret med hjälp av detta schampo som innehåller nonikärnolja och andra förstklassiga ingredienser. Det lätta balsamet tillför håret näring och volym. En fruktig, blommig doft. Schampo 350 ml

Schampo 350 ml Art.Nr. 115522 QV 3 CV 30 Ordinarie pris SEK 120 Autoshippris SEK 95

Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

115520 3 30

SEK 120 SEK 95

Balsam 250 ml Balsam 250 ml Art.Nr. 115525 QV 3 CV 30 Ordinarie pris SEK 120 Autoshippris SEK 95

Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

115536 3 30

SEK 120 SEK 95

23


Njut av en härlig

KROPPSVÅRD

spaupplevelse

moéa® spa Daglig vård Slappna av och njut av de lyxiga kroppsvårdsprodukterna från Moéa® SPA- "Still Dreaming". Baserat på växter och frukter som urbefolkningen på Tahiti har använt i flera tusen år.

Ge dig en lyxig paus i vardagen Har du någon gång drömt om att resa till ett exotiskt paradis med alla dess färger, dofter och upplevelser? Skäm bort dig själv med våra lyxiga Moéa-produkter, som kombinerar olika värdefulla ingredienser och som bär med sig traditioner från den tahitiska kulturen.

Tahitian Noni Moéa – ”Still dreaming” – ett märke som står för en ny upplevelse av kroppsvård, inspirerad av de exotiska och vackra tahitiska öarna.

Noniträdet (Morinda Citrifolia) är en ovärderlig gåva till vår värld från det tahitiska paradiset i Franska Polynesien. Detta träd innehåller tre betydelsefulla delar; frukten, bladet och kärnan. Varje del innehåller substanser som har bevisats vara välgörande för huden.

24

För ytterligare information och beställning ta kontakt med din oberoende återförsäljare för Morinda Sweden. Kontaktuppgifter finner du på katalogens baksida.


A. Sugar Scrub

A

Skäm bort din hud med denna tropiska scrub som rengör med hjälp av rörsockerkorn. Njut samtidigt doften från tahitisk vanilj och olika exotiska oljor. 120 ml. Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

111929

B

3 30

SEK 125 SEK 100

B. Body Butter Exklusiv fuktighetskräm för torra händer, fötter och armbågar. Kokosnötoljans intensiva fuktighet har en god inverkan på torr och stressad hud. Produkten tillför rikligt med fukt och har en underbar blomdoft. 113,4g Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

111934 5 40

SEK 125 SEK 100

C

D

C-D. Body Souffle Lyxiga Body Soufflé kommer skärpa dina sinnen. Välj din egen favorit bland de två underbara dofterna. Mjukgörande för hela kroppen. 120 ml.

C. Tahitian Lime & Papaya Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

117710 3 30

SEK 115 SEK 90

D. Sweet Banana & Macadamia Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

111926 3 30

SEK 115 SEK 90

25


SKÄM BORT DIG SJÄLV

VARJE DAG

���������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������

Vi kommer aldrig att använda något annat!

Kroppsvård

”Hela vår familj använder idag Moéa® SPA Pack. Fyller någon år är det SPA Pack vi brukar ge bort som present. Brukar alltid resultera i att de önskar sig nya produkter när de tar slut, vilket är ett bra betyg." Annika Fredriksson Stoor

���������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������

A

A. Spa Pack I vår Moéa Spa Pack ingår allt du behöver för att skapa en avslappnande spaupplevelse i ditt eget hem. Du sparar dessutom pengar genom att köpa denna kombinationsförpackning. Förpackningen innehåller Body Butter, Sugar Scrub och Body Soufflé med valfri doft.

Tahitian Lime & Papaya Sweet Banana & Macadamia

26

Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

8158 11 100

SEK 330 SEK 260

För ytterligare information och beställning ta kontakt med din oberoende återförsäljare för Morinda Sweden. Kontaktuppgifter finner du på katalogens baksida.


B

B. Creamy Body Wash De exotiska dofterna i den här produktlinjen är en fröjd för din hud och för dina sinnen. Moéa™ Creamy Body Wash Tahitian Lime & Papaya har en lugnande effekt på din hud. Dröm dig bort med de underbara Moéa™-produkterna och låt din hud ta del av skönhetshemligheterna från Tahiti. Upptäck hur din hud känns mjukare länge efter duschen. Denna rengörande och fuktighetsgivande produkt med uppfriskande tahitiska dofter från tahitisk lime och papaya innehåller honung, nonikärnolja, extrakt av tropisk ormbunke, papaya, vanilj, gardenia och alger. 350ml. Tahitian Lime & Papaya Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

116525 3 30

SEK 120 SEK 95

27


återupptäck Gamla traditioner

...........................................................................................................

Morindas cerat är min räddare i nöden - mitt första förband! ”Jag har alltid ett cerat i fickan. Förutom till läpparna även mot småsår, skoskav och skärsår från papper. " Marianne Schöldin

Kroppsvård

...........................................................................................................

C A

B

A. Skin Supplément Lotion med SPF 30 Skyddar din hud med hjälp av fukt från nonikärnolja samtidigt som du får ett långvarigt UVA/UVB solskydd. Utmärkt för hela familjen, även för de med känslig hud. 200 ml. Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

28

115662 3 30

SEK 125 SEK 100

C. Lip Balm med SPF 15 B. Skin SupplÉment Lotion Skin Supplément™ Original mjukgör huden och tillför fukt med hjälp av nonikärnolja och vätska från nonifrukten. Applicera över hela kroppen vid behov. En perfekt doftfri hudlotion för hela familjen. Naturliga botaniska oljor tillför vitamin A och E. 200 ml. Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

115646 3 30

SEK 110 SEK 85

För ytterligare information och beställning ta kontakt med din oberoende återförsäljare för Morinda Sweden. Kontaktuppgifter finner du på katalogens baksida.

Välj mellan två olika cerat med nonikärnolja som skyddar och mjukgör dina läppar. Erbjuder ett effektivt solskydd. 4,2 g. Original Art.Nr. 115688 QV 0,5 CV 4 Ordinarie pris SEK 25 Autoshippris SEK 20

Pineapple - Ananas Art.Nr. 115617 QV CV Ordinarie pris Autoshippris

0,5 4

SEK 25 SEK 20


HÄSTAR

älskar också Noni

Det absolut senaste inom foder! * Bara för att du använder vissa produkter, betyder det också att de är bra för djuren? Naturligtvis inte, ofta är det tvärtom. Däremot är det något speciellt med produkter från Morinda. Genom sina speciella och djurvänliga formler, är vår produkt Equine Essentials en produktlinje som ger fördelarna från noni även till dina hästar! * Produkterna är godkända som fodertillskott av Jordbruksverket

Fodertillskott för HÄSTAR

Equine Essentials: Det perfekta valet för din häst! Tahitian Noni™ Equine Essentials™ är en unik produktlinje rekommederad av hästkännare och hästägare jorden runt. Fördelarna med Equine Essentials™ imponerar på alla som arbetar med hästar. Detta nonibaserade, flytande fodertillskott är speciellt komponerat med vätska från nonifrukten, essentiella fettsyror, vitamin E och andra ingredienser som är viktiga för din häst. Denna högkvalitativa och unika produkt har potential att bli en favorit!

A

A. Equine Essentials Original

B. Equine Essentials Flex

Ett unikt fodertillskott för hästar. Equine Essentials Original innehåller alla fördelar från nonifrukten i en smaklig form. Kombinerat med fetthaltiga syror och vitamin E är detta tillskott perfekt för din häst. Blanda väl med foder eller ge oralt med doseringsspruta. Rekommederat dagligt intag 60 ml x 2.

Specialsammansatt särskilt för tävlingshästar och äldre hästar. Vi har tagit vår nonibaserade Equine Essentials Original formula och lagt till glukosamin, kondroitinsulfat* samt essentiella oljor och fettsyror för att få fram en passande produkt. Blanda väl med foder eller ge oralt med doseringsspruta. Rekommederat dagligt intag 60 ml x 2.

Två förpackningar à 2,85 liter per låda.

C. PUMP Art.Nr. Ordinarie pris Autoshippris

117317 SEK 45 SEK 45

C

B

Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

116874 10 90

SEK 650 SEK 500

* Vid intag av glukosamin och kondrointinsulfat rekommenderas tävlingskarens 4 dagar. Två förpackningar à 2,85 liter per låda. Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

114882 10 90

SEK 780 SEK 600

29


fitness

Vårt Fitnessprogram är avsett att hjälpa dig behålla din muskelmassa, samtidigt som du minskar din fettmassa. Produkterna i FIT är fulla av bioaktiva ingredienser, med bevisade positiva hälsoeffekter. Produkterna passar för alla som vill förändra sin kroppssammansättning!

FIT REFINE

FIT RENEW

Women

Fit Refine multivitamintabletter förser kroppen med den optimala balansen mellan nödvändiga vitaminer och mineraler som krävs för dagens aktiva livsstil. lngredienserna absorberar lätt i kroppen och är mycket effektiva. (30 tabletter sammanlagt 24.8g).

30

Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

303412 3 30

SEK 70 SEK 60

Men Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

303419 3 30

SEK 70 SEK 60

För ytterligare information och beställning ta kontakt med din oberoende återförsäljare för Morinda Sweden. Kontaktuppgifter finner du på katalogens baksida.

FIT Renew probiotiska kapslar innehåller en unik blandning av tre olika sorters mikroorganismer. Dessa är kända för sina goda effekter på bakteriefloran i mag- och tarmkanalen och tillför goda bakterier till matsmältningssystemet. De stödjer även immunförsvaret. (30 tabletter sammanlagt 10.3g). Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

303405 3 30

SEK 70 SEK 60


FIT COMPLETE PACK 2 förp FIT Rebuild Shake, 1 förp FIT Reflush, 1 förp FIT Reclaim, 1 förp FIT Renew, 1 förp FIT Refine Multivitamin, 1 förp FIT Resist och 2 flaskor Extra. Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

9325 120 1044

SEK 1860 SEK 1550

FIT REBUILD

FIT REFLUSH

Vår Fit Rebuild är en kraftig proteinshake som hjälper dig att bygga upp och bibehålla muskelmassan. Den innehåller alla de 8 essentiella aminosyror som din kropp behöver.

Vår FIT Reflush fiberdryck är speciellt formulerad med en optimal blandning av psylliumskal, havrekli, inulinfiber och nonipuré. Pink Lemonade (611g)

303374 10 95

Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

SEK 210 SEK 175

Orange (680g)

303379 10 95

Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

Vanilj (404g) Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

Choklad (459g) Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

303384 14 130

SEK 240 SEK 200

303389 14 130

SEK 240 SEK 200

SEK 210 SEK 175

FIT SHAKER 20oz Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

FIT RESIST BARS 10‐pack Våra FIT Resist bars är så välsmakande att det aldrig har varit lättare att motstå småätande! Jordnöt (10*45g) Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

303964 6 60

SEK 140 SEK 120

303105 0 0

SEK 60 SEK 60

FIT RECLAIM Med noggrant utvalda ingredienser (aloe, rabarber och noni) som varsamt stimulerar din kropp. Fit Reclaim ger dig en bra start till din tränings- och kostplan när du tar det viktiga steget att förändra ditt liv. (6*360ml).

Art.Nr. QV CV Ordinarie pris Autoshippris

303398 12 114

SEK 250 SEK 210

31


Oberoende Produktkonsult för Morinda UK Limited. Tahitian Noni™ är ett varumärke som tillhör Morinda International. © Morinda, Inc. Används med tillstånd. Alla rättigheter förbehållna.

Önskar du beställa produkter, eller veta mera om Morinda, ta kontakt med den person som gav dig denna produktkatalog.

På Morinda Sweden vill vi att du ska vara helt nöjd med varje inköp. Vi förstår dock att det ändå kan förekomma situationer då du kan behöva returnera produkter. Läs mer om vår returpolicy på morinda.eu.com. Om du önskar returnera produkter, vänligen returnera produkten i originalförpackning till Morinda Sweden AB till returadressen nedan. Skicka försändelsen så att vi mottager varan inom 14 dagar efter den dag då du har erhållit den. Observera att du själv ansvarar för fraktkostnaden när du returnerar produkter, såvida vi inte har skickat fel eller skadade produkter till dig. I tillägg till detta, så erbjuder Morinda 90 dagars nöjd-kund-garanti till alla kunder. Om du, oavsett anledning, inte är helt nöjd med produkten, så kan du få tillbaka 100 % av produktkostnaden. Detta gäller för högst en öppnad och använd förpackning per produktsort (inklusive upp till en kartong Morinda–drycker).

www.youtube.com/MorindaSweden

http://www.morinda.com/sv-se/home

Beställning och Kundservice: Tel: 08 – 579 334 10

Adress: Evenemangsgatan 31, 2 tr. 169 79 Solna

Öppettider: Måndag – fredag: 09.00 - 17.00

Öppettider: Måndag – fredag: 09.00 – 16.30

SE-301271-REV4 ©2013 Morinda, Inc.

www.facebook.com/MorindaSweden

Returadress: Morinda Sweden AB Englundavägen 11, 171 41 Solna

Morinda Sweden Produktkatalog 2014  
Morinda Sweden Produktkatalog 2014  
Advertisement