E-Fly elcykler for alle 2021

Page 1

2021

ELCYKLER FOR ALLE


2 INTRO

Med E-Fly får du dansk design i høj kvalitet, lydsvag elmotor, brugervenligt betjeningspanel og batteri med lang rækkevidde. Det er nogle af grundene til, at E-Fly er en af de mest populære elcykler på markedet. En E-Fly elcykel er en kvalitetscykel, der er nem at bruge og nem at vedligeholde. Den er designet og bygget til det danske vejr og til dagligt brug. E-Fly er sammensat af kvalitets­komponenter og udstyret med en lang række funktioner, der sikrer dig en sikker og komfortabel køre­oplevelse. SERVICE AF FAGFOLK E-Fly var en af de første elcykler på det danske marked, og har i de seneste 10 år sat standarden for design, funktionalitet og kvalitet. E-Fly fås både i klassiske og sporty udgaver. E-Fly er udstyret med masser af teknologi, der stiller krav til cykelhandleren. For at give dig den bedste rådgivning og service, er alle E-Fly-forhandlere certificeret. Hermed er du sikret kvalitet og tryghed hele vejen igennem. Lad dig inspirere på de kommende sider og oplev E-Fly hos din lokale cykelhandler.

AWAY SUSPENSION AUTO 5 VEJL. PRIS

27.999,FARVE Grå/mat STØRRELSE 50/53 cm

DAN DES


NSK SIGN


4 ELCYKELGUIDEN VIDSTE DU?

ELCYKELGUIDEN Elcyklen er både perfekt til hverdagspendling og hyggeture, og er et oplagt alternativ til bilen. Den er skabt til dig, der gerne springer bilkøen over, vil have mere tid til familie, fornøjelse og masser af motion uden at anstrenge dig. Med elcyklen følger et væld af fordele, men der kan også følge spørgsmål med, når du skal købe din første elcykel. ElcykelGuiden giver svar på nogle af de spørgsmål, E-Fly-forhandleren ofte bliver stillet, og forbereder dig også på de spørgsmål, din E-Fly-forhandler vil stille dig.

Det koster under 1 krone at oplade en elcykel.

Du kan få kørselsgodtgørelse og kilometerfradrag, når du cykler. Det kan derfor hurtigt betale sig at tage elcyklen på arbejde.

VÆRD AT VIDE INDEN CENTERMOTOR ELLER FORHJULSMOTOR?

HVOR LANGT KAN EN ELCYKEL KØRE?

Som navnet siger, er centermotoren placeret centralt på elcyklen, hvilket giver en god balance. Centermotoren tilpasser sig motorkraften i forhold til, hvor hårdt du selv træder i pedalerne. Du skal træde lidt hårdere for at aktivere motorhjælpen, men får til gengæld godt med hjælp.

Det afhænger af batteriets størrelse (watt/Ah), terrænet, årstiden, personvægten, og hvor meget du selv træder i pedalerne.

Forhjulsmotoren er placeret på forhjulet. Den er stærk og lydløs. Motoren trækker dig fremad, uanset om du træder hårdt eller blødt i pedalerne. Forhjulsmotoren vejer mindre end centermotoren, og elcyklens samlede vægt er derfor også lavere end en elcykel med centermotor.

Ja, elcyklen er nem at køre uden brug af elmotor. Du kan vælge at cykle uden elmotor for motionens skyld, eller for at spare på strømmen, og kører du tør for strøm, kan du køre videre. Når du kører uden hjælp fra motoren, kan du sætte cyklen i neutral indstilling så du stadig kan se, hvor hurtigt og langt du kører. Der er back-up på lyset til 2-3 timers kørsel (afhænger af model).

Det er to forskellige køreoplevelser. Vi anbefaler derfor, at du både prøvekører elcykler med forhjulsmotor og centermotor. Vælg det, der passer bedst til din kørestil.

KAN ELCYKLEN KØRE UDEN STRØM?


KEND DIT BEHOV INDEN DU KØBER • Hvor langt skal du køre dagligt? • Hvordan er terrænet (bakket eller fladt)? • Skal du bruge elcyklen til hyggeture eller til pendling mellem hjem og arbejde?

HUSK HJELMEN Med en E-Fly-cykelhjelm er sikkerheden helt i top, når du kører afsted på din elcykel. Se udvalget hos din lokale E-Fly-forhandler. VEJL. PRIS

869,-

MODEL: E-FLY TRAFFIC

• Skal du bruge elcyklen til transport af børn eller tunge ting? • Hvor meget vil du selv træde i pedalerne?

DU KØBER HVAD KOSTER DET AT OPLADE EN ELCYKEL? Det koster lige under 1 kr. at oplade elcyklen. Prisen afhænger af størrelsen på batteriet og prisen på strøm.

HVOR HURTIGT KAN EN ELCYKEL KØRE?

CERTIFICERET FORHANDLER Selvom en elcykel på mange måder ligner en almindelig cykel, er den udstyret med teknologi, der stiller krav til cykelhandleren – både hvad angår rådgivning, salg og service. Alle forhandlere af E-Fly er certificeret, så du sikrer dig kvalitet og tryghed hele vejen igennem.

Efter EU-lovgivning må en elcykel kun hjælpe op til 25 km/t, hvorefter elmotoren slår fra.

VIDSTE DU AT E-FLY GIVER 2 ÅRS GARANTI?

HVOR LANG ER BATTERIETS LEVETID?

Vi giver 2 års garanti på alle elektriske dele, herunder kontrolenheden, display, sensorer, batteripakke, motor og batterioplader. På batteripakken garanteres minimum 70% kapacitet efter 500 opladninger eller 2 år, ud fra hvad der kommer først.

Et batteri kan klare omkring 500 fulde opladninger. Et batteri, der kan køre 80 km på en opladning rækker altså til cirka 40.000 km. Batteriet tager ikke skade af, at du lader det ofte og i kort tid.

HVILKEN KØRESTILLING ER OPTIMAL? Vælg en oprejst kørestilling, hvis du skal bruge cyklen til fornøjelsesture og gerne vil følge med i omgivelserne. Vælg en mere foroverbøjet kørestilling, hvis du skal bruge cyklen til transport til og fra job. Dermed får du en mere sporty kørestilling og et bedre tråd i pedalerne.


6 CITY / CENTERMOTOR

PACE

Centermotor / Dame

Med PACE føler du dig hurtigt sporty. Det dynamiske steldesign og udvendige gearskifte appellerer til lange ture i den friske luft. Også som pendlercykel er PACE perfekt, og bringer dig til og fra skole, job eller sport nemt og hurtigt – og så er det oven i købet meget nemmere at holde formen ved lige. VEJL. PRIS

22.999,-

FARVE Oliven/mat/brunt STØRRELSE 50/53 cm


PACE


8

CITY / CENTERMOTOR

PACE

Centermotor / Dame FARVE Oliven/mat/brunt STØRRELSE 50/53 cm

VEJL. PRIS

* Bagagebærer med AVS system medfølger som vist på billede.

22.999,-

VEJL. PRIS

22.999,-

FARVE Sort/Mat STØRRELSE 50/53 cm

FARVE Grøn/Mat STØRRELSE 50/53 cm

MOTOR Shimano E6100 Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 100 km BATTERI Shimano 36V/11.6 AH Li-ion WATT TIMER 418 Wh GEAR Shimano Alivio SL 9 STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Shimano hydraulisk skivebremse DISPLAY SC-e7000


Sporty design og Shimano centermotor. PACE er gearet til fart og tempo, og bringer dig hurtigt og sikkert fra A til B.

VEJL. PRIS

22.999,-


10 CITY / CENTERMOTOR

PACE

Centermotor / Herre

Sportscykel med kvalitetsmotor og -batteri fra Shimano – verdens største producent af cykelkomponenter. Har hydrauliske skivebremser for og bag, så du nemt og effektivt kan bremse. Leveres med støttefod. VEJL. PRIS

22.999,FARVE Orange/mat/blå STØRRELSE 53/56 cm

* Bagagebærer med AVS system medfølger som vist på billede.

SHIMANO SC-E7000

• 3-TRINS HJÆLPEFUNKTION

• GENNEMSNITSFART

• KØRTE TID PÅ DAGENS TUR

• HØJESTE HASTIGHED

• UR

• TOTAL KØRT DISTANCE

• TRIPTÆLLER

• BATTERIINDIKATOR FOR KØRE-RÆKKEVIDDE

• AKTUEL HASTIGHED

MOTOR Shimano E6100 Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 120 km BATTERI Shimano 36V/11.6 AH Li-ion WATT TIMER 418 Wh GEAR Shimano Alivio SL 9 STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Shimano hydraulisk skivebremse


PACE VEJL. PRIS

22.999,FARVE Sort/Mat STØRRELSE 53/56 cm


12 TREKKING / CENTERMOTOR

CROSS

Centermotor / Fjederforgaffel

Kraftig og lydsvag centermotor, der sikrer dig masser af kørekomfort. Du får endvidere 9 Shimano-gear, walk-assist samt masser af nyttige features på displayet. Derudover har CROSS skivebremser, så du kan bremse nemt og effektivt. Fjederforgaflen har lockout, så du kan slå den til og fra afhængig af om underlaget er blødt eller hårdt. VEJL. PRIS

18.999,-

FARVE Lysegrå/mat STØRRELSE 53/56 cm


FARVE Orange/mat STØRRELSE 53/56 cm


14 TREKKING / CENTERMOTOR

CROSS Centermotor / Fjederforgaffel

VEJL. PRIS

18.999,-

FARVE Lysegrå/mat STØRRELSE 53/56 cm

MOTOR Bafang 250W Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 100 km BATTERI 36V 11,6 Li-ion WATT TIMER 418 Wh GEAR Shimano Alivio SL 9 STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Shimano hydraulisk skivebremse FORGAFFEL Suntour med lockout


OBS. LEVERES MED FAST FORGAFFEL I STELFARVE.

VEJL. PRIS

17.999,-

CROSS FARVE Orange/Mat STØRRELSE 53/56 cm

FARVE Sort/Mat STØRRELSE 53/56 cm VEJL. PRIS

18.999,-

DP-C11

• LCD-SKÆRM

• SERVICETJEK-INDIKATOR

• TOTALDISTANCE

• BRUGERVENLIGT DISPLAY

• TRIPTÆLLER

• RESTDISTANCE

• 5-TRINS HJÆLPEFUNKTION

• BATTERIKAPACITET

• HASTIGHED/GENNEMSNITS-/ MAKS. FART

• WALK-ASSIST


16 URBAN / CENTERMOTOR

VIA

Centermotor / Dame

FARVE Aqua/mat STØRRELSE 50/53 cm

FARVE Aqua/mat STØRRELSE 50/53 cm

FARVE Salvie grøn/mat STØRRELSE 50/53/56 cm


VIA er en moderne elcykel i nordisk design. Det lette og elegante design gør VIA til en af markedets mest strømlinede elcykler. VIA fås både med center og forhjulsmotor, så uanset, hvad du vælger, får du den samme flotte cykel. Med VIA får du også ekstra kilometer. Cyklen er udstyret med et stort 468 watt batteri, der giver op til 100 km rækkevidde. VEJL. PRIS

18.999,-

DP-C11 • LCD-SKÆRM

• SERVICETJEK-INDIKATOR

• RESTDISTANCE

• BRUGERVENLIGT DISPLAY

• TRIPTÆLLER

• 5-TRINS HJÆLPEFUNKTION

• BATTERIKAPACITET

•H ASTIGHED/GENNEMSNITS-/ MAKS. FART

• WALK-ASSIST

• TOTALDISTANCE

MOTOR Bafang Max 250W Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 100 km BATTERI 36V 13 AH Li-ion WATT TIMER 468 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL E-FLY Hydroformet aluminium BREMSER FOR/BAG Hydraulisk skivebremse / fodbremse


18 URBAN / CENTERMOTOR

VIA

Centermotor / Dame

VIA er udstyret med et stort 468 watt batteri, der giver op til 100 km rækkevidde. Derudover har VIA både hydraulisk bremse på forhjulet samt fodbremse. Samme nøgle til cykellås og batteri.

VEJL. PRIS

18.999,FARVE Cloud Cream STØRRELSE 50/53 cm

FARVE Rødbrun/Mat STØRRELSE 50/53 cm

AVS BESLAG

FORBEREDT TIL KURV

Bagagebærer med smart og praktisk AVS-beslag. Kurve med AVS-beslag spændes nemt fast med klikspænde og passer direkte på bagagebæreren.

Leveres uden kurv som standard , men alle E-Fly-elcykler er klargjort til montering af kurv. Spørg din forhandler til råds om kurven til din elcykel.

MOTOR Bafang Max 250W Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 100 km BATTERI 36V 13 AH Li-ion WATT TIMER 468 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL E-FLY Hydroformet aluminium BREMSER FOR/BAG Hydraulisk skivebremse / fodbremse


FARVE Orange/mat STØRRELSE 50/53 cm VEJL. PRIS

18.999,-

FARVE Sort/Mat STØRRELSE 50/53/56 cm

FARVE Grøn/Mat STØRRELSE 50/53 cm

FARVE Irisgrå/Mat STØRRELSE 53 cm

FARVE Sand/Mat STØRRELSE 50/53 cm

Cyklen er vist med kurv som er ekstraudstyr

MOTOR Bafang Max 250W Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 100 km BATTERI 36V 13 AH Li-ion WATT TIMER 468 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL E-FLY Hydroformet aluminium BREMSER FOR/BAG Hydraulisk skivebremse / fodbremse


20 URBAN / CENTERMOTOR

VIA

Centermotor / Herre VIA er en moderne elcykel i nordisk design. Det lette og elegante design gør VIA til en af markedets mest strømlinede elcykler og den perfekte pendlercykel til dig, der skal fra A til B hurtigt, komfortabelt og sikkert. VEJL. PRIS

18.999,-

FARVE WATT TIMER RÆKKEVIDDE BATTERI MOTOR GEAR STEL STØRRELSE BREMSER FOR/BAG

Irisgrå/Mat 468 Wh Op til 100 km 36V 13 AH Li-ion Bafang Max 250W Centermotor Shimano Nexus 7 Aluminium 53/56 cm Hydraulisk skivebremse / fodbremse

DP-C11 • LCD-SKÆRM

• TRIPTÆLLER

• BRUGERVENLIGT DISPLAY

• BATTERIKAPACITET

• 5-TRINS HJÆLPEFUNKTION

• TOTALDISTANCE

• WALK-ASSIST

• RESTDISTANCE

• SERVICETJEK-INDIKATOR

•H ASTIGHED/GENNEMSNITS-/ MAKS. FART


FARVE Irisgrå/Mat STØRRELSE 53/56 cm


22 URBAN / FORHJULSMOTOR

VIA Forhjulsmotor / Dame VIA med forhjulsmotor er designet til dig, der sætter pris på lækkert design, høj sikkerhed og masser af komfort. Med forhjulsmotoren kan du let og ubesværet køre i bakket terræn. Den lydsvage motor hjælper dig fremad uden at du behøver træde hårdt i pedalerne. VEJL. PRIS

15.999,-

FARVE Bourgogne/Mat STØRRELSE 50/53 cm

FARVE Koksgrå/Mat STØRRELSE 50/53 cm

FARVE Grøn/Mat STØRRELSE 50/53 cm


VIA FRONT MOTOR Bafang 250W forhjulsmotor RÆKKEVIDDE Op til 100 km BATTERI 36V 13 AH Li-ion WATT TIMER 468 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL E-FLY Hydroformet aluminium BREMSER FOR/BAG Hydraulisk skivebremse / fodbremse

VIA med forhjulsmotor er udstyret med et stort 468 watt batteri, der giver op til 100 km rækkevidde. Derudover har VIA hydraulisk bremse på forhjulet samt fodbremse. Cykelnøglen passer både til cykellås og batteri – nemt og enkelt med kun én nøgle.

DP-C11 • LCD-SKÆRM • BRUGERVENLIGT DISPLAY • 5-TRINS HJÆLPEFUNKTION • WALK-ASSIST • SERVICETJEK-INDIKATOR • TRIPTÆLLER • BATTERIKAPACITET

• TOTALDISTANCE • RESTDISTANCE •H ASTIGHED/GENNEMSNITS-/ MAKS. FART


24 KLASSISK URBAN / CENTERMOTOR

AWAY Centermotor


Med AWAY går form og funktion op i en højere enhed. Det hydroformede steldesign giver et futuristisk look, men AWAY er indbegrebet af nordisk design og minimalisme. På én gang klassisk og sporty, og med en rækkevidde, der inviterer til masser af daglige “getaway’s”. AWAY SUSPENSION AUTO 5 VEJL. PRIS

27.999,-


26 KLASSISK URBAN / CENTERMOTOR

AWAY Centermotor / Fjederforgaffel / Dame Den affjedrede forgaffel sikrer dig optimal kørekomfort på ujævne veje og stier. AWAY SUSPENSION AUTO 5 ER UDSTYRET MED AUTOMATGEAR

AWAY SUSPENSION AUTO 5 VEJL. PRIS

27.999,FARVE Grå/mat STØRRELSE 50/53 cm

Automatgearsystemet fra Shimano skifter let og glidende mellem gearene, også mens du træder i pedalerne.

MOTOR Shimano E6110 centermotor RÆKKEVIDDE Op til 100 km BATTERI 36V 13 AH Li-ion WATT TIMER 468 Wh GEAR Shimano Nexus 5 STEL E-FLY Hydroformet aluminium BREMSER FOR/BAG Hydraulisk skivebremse FORGAFFEL Suntour DISPLAY E6100

FARVE Kaffe/matt STØRRELSE 50/53 cm

VEJL. PRIS

19.499,SUNTOUR FJEDERGAFFEL

FARVE Rød/mat STØRRELSE 50/53 cm

MOTOR Bafang Max 250W Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 100 km BATTERI 36V 13 AH Li-ion WATT TIMER 468 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL E-FLY Hydroformet aluminium BREMSER FOR/BAG Hydraulisk skivebremse / fodbremse FORGAFFEL Suntour


AWAY Centermotor / Dame

Smukt hydroformet steldesign, hydraulisk skivebremse foran, stort display samt komplet lygtesæt, der får strøm fra batteriet. AWAY har lav indstigning, så du nemt kan komme på cyklen.

FARVE Brun/mat STØRRELSE 50/53 cm

AFFJEDRING I SADELPINDEN GÆLDER ALLE AWAY MODELLER.

VEJL. PRIS

18.999,-

FARVE Natblå/mat STØRRELSE 50/53 cm

DP-C11

• LCD-SKÆRM

• TRIPTÆLLER

• BRUGERVENLIGT DISPLAY

• TOTALDISTANCE

• 5-TRINS HJÆLPEFUNKTION

• RESTDISTANCE

• WALK-ASSIST

•H ASTIGHED/GENNEMSNITSFART/MAKS. FART

• SERVICETJEK-INDIKATOR • BATTERIKAPACITET

MOTOR Bafang Max 250W Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 100 km BATTERI 36V 13 AH Li-ion WATT TIMER 468 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL E-FLY Hydroformet aluminium BREMSER FOR/BAG Hydraulisk skivebremse / fodbremse


28 KLASSISK / FORHJULSMOTOR

DELUXE

Forhjulsmotor / Dame DELUXE byder på masser af luksus og komfort. Har fuld affjedring i sadelpind og forgaffel, hellukket kædeskærm og automatisk lys. Med en rækkevidde op til 100 km, kan du nå langt omkring på dine cykelture. Også perfekt til de daglige ture til og fra arbejde. VEJL. PRIS

16.999,-

FARVE Ocean STØRRELSE 47/50/53 cm


MOTOR Bafang 250W super silent motor WATT TIMER 450 Wh RÆKKEVIDDE Op til 100/150 km BATTERI 43V 450Wh eller 750 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL E-FLY Hydroformet aluminium BREMSER FOR/BAG Magura hydraulisk fælgbremse for/bag + fodbremse


30 KLASSISK / CENTERMOTOR

DELUXE Forhjulsmotor / Dame

KOMFORT Affjedring i sadelpind og forgaffel.

VEJL. PRIS

16.999,-

FARVE Kobber STØRRELSE 47/50/53 cm

DP-C10

• LCD-SKÆRM

• SERVICETJEK INDIKATOR

•B RUGERVENLIGT DISPLAY

•H ASTIGHED/GENNEMSNITSFART/MAKS. FART

•5 -TRINS HJÆLPEFUNKTION

• BATTERIKAPACITET

• LYSAUTOMATIK • WALK-ASSIST

• TRIPTÆLLER • TOTALDISTANCE •U SB STIK TIL OPLADNING AF MOBILEN

Ønsker du længere rækkevidde, så er det muligt at opgradere med kraftigere batteri. Få pris hos din E-Fly-forhandler.

17,4 AH, 750 WH = OP TIL 150 KM


DE LUXE FARVE Ocean STØRRELSE 47/50/53 cm

BAGAGEBÆRER MED AVS BESLAG

VEJL. PRIS

16.999,-

FARVE Sort STØRRELSE 47/50/53/56 cm

E-Fly DELUXE 36V har udstyret i orden, og byder på masser af komfort. Blandt andet affjedring i sadelpind og forgaffel. Endvidere har DELUXE 36V et 43V 10,4AH Lithium-ion batteri med energi til 100 kilometers kørsel – afhængigt af, hvor meget du selv træder i pedalerne. MOTOR Bafang 250W super silent centermotor RÆKKEVIDDE Op til 100 km BATTERI 43V 10,4 AH Li-ion WATT TIMER 450 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Hydraulisk Magura håndbremse for og bag samt fodbremse


32 KLASSISK / CENTERMOTOR

NOVA MAX IV Centermotor / Dame NOVA MAX IV er forlængst blevet en klassiker. Den byder på masser af udstyr, elegant og strømlinet design samt kraftig og lydsvag centermotor. Her gør du cykelturen til en fryd på en elcykel, der samtidig er en fryd for øjet. VEJL. PRIS

18.999,FARVE Shiny gold STØRRELSE 47/50/53 cm34 KLASSISK / CENTERMOTOR

NOVA MAX IV Centermotor / Dame

FARVE Shiny gold STØRRELSE 47/50/53 cm VEJL. PRIS

18.999,-

FARVE Ocean STØRRELSE 47/50/53 cm

Både stærk og prisstærk. NOVA MAX IV byder på lækkert design og høj kvalitet. Har kraftig og lydsvag centermotor, stort display med masser af funktioner, lygtesæt med automatisk tænd-/slukfunktion, Varefakta-godkendt lås, fodbremse samt håndbremse på for- og baghjul. MOTOR Bafang 250W silent centermotor RÆKKEVIDDE Op til 80 km BATTERI 36V 10,4 AH Li-ion WATT TIMER 374 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Tektro V-bremse / V-bremse og Fodbremse


NOVA MAX IV VEJL. PRIS

FARVE Blå/mat STØRRELSE 47/50/53/56 cm

18.999,-

FARVE Sort STØRRELSE 47/50/53/56 cm

DP-C10

• LCD-SKÆRM

• SERVICETJEK INDIKATOR

•B RUGERVENLIGT DISPLAY

•H ASTIGHED/GENNEMSNITSFART/MAKS. FART

•5 -TRINS HJÆLPEFUNKTION

• BATTERIKAPACITET

• LYSAUTOMATIK • WALK-ASSIST

• TRIPTÆLLER • TOTALDISTANCE •U SB STIK TIL OPLADNING AF MOBILEN

Ønsker du længere rækkevidde, så er det muligt at opgradere med kraftigere batteri. Få pris hos din E-Fly-forhandler.

14 AH, 504 WH = OP TIL 110 KM


36 KLASSISK / FORHJULSMOTOR

NOVA IV Forhjulsmotor / Dame

FÅS OGSÅ I 26" Føler du dig mere sikker på en mindre cykel, fås NOVA IV også i str. 26"/47 cm.

VEJL. PRIS

14.999,FARVE Ocean STØRRELSE 47/50/53 cm

Flot steldesign og høj kvalitet for alle pengene. NOVA IV er skabt til dig, der har mange korte ture i løbet af dagen eller ugen. Har LED-lys, justerbar frempind, punkteringsbeskyttelse i dækkene, Varefakta-godkendt lås med plugin til wire, fodbremse samt håndbremse på for- og baghjul. MOTOR Bafang 250W silent Forhjulsmotor RÆKKEVIDDE Op til 60 km BATTERI 36V 10,4 AH Li-ion WATT TIMER 374 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Tektro V-bremse for og bag + fodbremse


NOVA IV • BRUGERVENLIGT DISPLAY • 3-TRINS HJÆLPEFUNKTION • RESTERENDE BATTERIKAPACITET • WALK-ASSIST • TÆND/SLUK LYS

KM5.1

BEMÆRK: Ønsker du at kunne se flere funktioner på displayet såsom rækkevidde, antal kørte kilometer mm., kan du opgradere denne Nova IV med displayet KM Digital. Hør mere hos din E-Fly forhandler.

Ønsker du længere rækkevidde, så er det muligt at opgradere med kraftigere batteri. Få pris hos din E-Fly-forhandler.

14 AH, 504 WH = OP TIL 80 KM


38 KLASSISK / FORHJULSMOTOR

NOVA IV

Forhjulsmotor / Dame

FÅS OGSÅ I 26"

FARVE Sort STØRRELSE 47/50/53 cm VEJL. PRIS

14.999,-

FARVE Grå/Brun STØRRELSE 47/50/53 cm

• BRUGERVENLIGT DISPLAY • 3-TRINS HJÆLPEFUNKTION • RESTERENDE BATTERIKAPACITET • WALK-ASSIST

KM5.1

• TÆND/SLUK LYS

Ønsker du længere rækkevidde, så er det muligt at opgradere med kraftigere batteri. Få pris hos din E-Fly-forhandler.

14 AH, 504 WH = OP TIL 110 KM

MOTOR Bafang 250W silent Forhjulsmotor RÆKKEVIDDE Op til 60 km BATTERI 36V 10,4 AH Li-ion WATT TIMER 374 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Tektro V-bremse for og bag + fodbremse


MTB CR-E 1.0 26"

1.0

Centermotor

VEJL. PRIS

12.999,-

FARVE Matblå STØRRELSE 44 cm

• LCD-SKÆRM •B RUGERVENLIGT DISPLAY

C961

•3 -TRINS HJÆLPEFUNKTION

•H ASTIGHED/ GENNEMSNITSFART • TRIP-TÆLLER • TOTALDISTANCE • WALK-ASSIST

• UR

MOTOR Bafang BB01S 250W Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 60 km BATTERI 36V 8,8 AH Li-ion WATT TIMER 316 Wh GEAR Shimano Altus 7 Speed STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Tektro HDM-300 mekanisk skivebremse


Find nærmeste forhandler på e-fly.dk eller kontakt C. Reinhardt as på tlf. 44 83 09 10.

facebook.com/eflydk @eflydk

FORHANDLER:

Forbehold for trykfejl samt ændringer i priser og specifikationer uden varsel.

FÅ EN PRØVETUR HOS DIN CYKELHANDLER