E-Fly | Elcykler for alle 2020

Page 1

ELCYKLER FOR ALLE 2020

CITYBIKES / RETROCYKLER SPORTCYKLER / MOUNTAINBIKES


02 INTRO

Med E-Fly får du dansk design i høj kvalitet, lydsvag elmotor, brugervenligt betjeningspanel og batteri med lang rækkevidde. Det er nogle af grundene til, at E-Fly er en af de mest populære elcykler på markedet. En E-Fly elcykel er en kvalitetscykel, der er nem at bruge og nem at vedligeholde. Den er designet og bygget til det danske vejr og til dagligt brug. E-Fly er sammensat af kvalitets­komponenter og udstyret med en lang række funktioner, der sikrer dig en sikker og komfortabel køre­oplevelse. SERVICE AF FAGFOLK E-Fly ligner en almindelig cykel, der både fås i klassiske og sporty udgaver, såvel som MTB.

Men E-Fly er en elcyke, og derfor udstyret med teknologi, der stiller krav til cykelhandleren. For at give dig den bedste rådgivning og service, er alle E-Flyforhandlere certificeret. Hermed er du sikret kvalitet og tryghed hele vejen igennem.

Lad dig inspirere på de kommende sider og oplev E-Fly hos din lokale cykelhandler.

DANSK DESIGN PACE / VEJL. PRIS

19.999,-


BJARKE SCHMIDT NIELSEN CHEFDESIGNER E-FLY


4 ELCYKELGUIDEN

ELCYKELGUIDEN Elcyklen er både perfekt til hverdagspendling og hyggeture, og er et oplagt alternativ til bilen. Den er skabt til dig, der gerne springer bilkøen over, vil have mere tid til familie, fornøjelse og masser af motion uden at anstrenge dig. Med elcyklen følger et væld af fordele, men der kan også følge spørgsmål med, når du skal købe din første elcykel. ElcykelGuiden giver svar på nogle af de spørgsmål, E-Fly-forhandleren ofte bliver stillet, og forbereder dig også på de spørgsmål, din E-Fly-forhandler vil stille dig.

KEND DIT BEHOV INDEN DU KØBER • Hvor langt skal du køre dagligt?

VIDSTE DU?

Det koster under 1 krone at oplade en elcykel.

• Hvordan er terrænet (bakket eller fladt)? • Skal du bruge elcyklen til hyggeture eller til pendling mellem hjem og arbejde?

Du kan få kørselsgodtgørelse og kilometerfradrag, når du cykler. Det kan derfor hurtigt betale sig at tage elcyklen på arbejde.

• Skal du bruge elcyklen til transport af børn eller tunge ting? • Hvor meget vil du selv træde i pedalerne?

HUSK HJELMEN Med en E-Fly-cykelhjelm er sikkerheden helt i top, når du kører afsted på din elcykel. Se udvalget hos din lokale E-Fly-forhandler.

VEJL. PRIS

849,MODEL: E-FLY TRAFFIC


VÆRD AT VIDE INDEN DU KØBER CENTERMOTOR ELLER FORHJULSMOTOR?

HVAD KOSTER DET AT OPLADE EN ELCYKEL?

Som navnet siger, er centermotoren placeret centralt på elcyklen, hvilket giver en god balance. En centermotor er normalt kraftigere end en forhjulsmotor. Du skal træde lidt hårdere for at få motorhjælp, men får til gengæld godt med hjælp.

Det koster lige under 1 kr. at oplade elcyklen. Prisen afhænger af størrelsen på batteriet og prisen på strøm.

Forhjulsmotoren trækker dig frem. Her behøver du ikke træde hårdt for at få hjælp. Den vejer mindre end centermotoren, og elcyklens samlede vægt er derfor også lavere end en elcykel med centermotor. Forhjulsmotoren har ikke så voldsom trækkraft, men rigeligt til de 25 km/t. En elcykel med forhjulsmotor er nem at servicere, da det i princippet er en normal cykel, med påmonteret motor.

Efter EU-lovgivning må en elcykel kun hjælpe op til 25 km/t, hvorefter elmotoren slår fra.

UDVENDIGT ELLER INDVENDIGT GEAR? Udvendigt gear har mindre friktion, og kræver mere vedligeholdelse. Indvendigt gear har mere friktion, men er stort set vedligeholdelsesfrit.

HVOR LANGT KAN EN ELCYKEL KØRE? Det afhænger af batteriets størrelse (watt/Ah), terrænet, årstiden, personvægten, og hvor meget du selv træder i pedalerne. Til de fleste cykler, kan du tilkøbe et kraftigere batteri med længere rækkevidde.

KAN ELCYKLEN KØRE UDEN STRØM? Ja, elcyklen er nem at køre uden brug af elmotor. Du kan vælge at cykle uden elmotor for motionens skyld, eller for at spare på strømmen, og kører du tør for strøm, kan du køre videre. Når du kører uden hjælp fra motoren kan du sætte cyklen i neutral indstilling så du stadig kan se, hvor hurtigt og langt du kører. Der er back-up på lyset til 2-3 timers kørsel (afhænger af model).

HVOR HURTIGT KAN EN ELCYKEL KØRE?

HVOR LANG ER BATTERIETS LEVETID? Et batteri kan klare omkring 500 fulde opladninger. Et batteri, der kan køre 80 km på en opladning rækker altså til cirka 40.000 km. Batteriet tager ikke skade af, at du lader det ofte og i kort tid.

HVILKEN KØRESTILLING ER OPTIMAL? Vælg en oprejst kørestilling, hvis du skal bruge cyklen til fornøjelsesture og gerne vil følge med i omgivelserne. Vælg en mere foroverbøjet kørestilling, hvis du skal bruge cyklen til transport til og fra job. Dermed får du en mere sporty kørestilling og et bedre tråd i pedalerne.

CERTIFICERET FORHANDLER Selvom en elcykel på mange måder ligner en almindelig cykel, er den udstyret med teknologi, der stiller krav til cykelhandleren – både hvad angår rådgivning, salg og service. Alle forhandlere af E-Fly er certificeret, så du sikrer dig kvalitet og tryghed hele vejen igennem.

VIDSTE DU AT E-FLY GIVER 2 ÅRS GARANTI? Vi giver 2 års garanti på alle elektriske dele, herunder kontrolenheden, display, sensorer, batteripakke, motor og batterioplader. På batteripakken garanteres minimum 70% kapacitet efter 500 opladninger eller 2 år, ud fra hvad der kommer først. Ethvert forsøg på at åbne eller demontere dele vil medføre bortfald af garantien.


06 CITY / CENTERMOTOR

PACE

Centermotor / Dame

Sporty design og Shimano centermotor. Pace er gearet til fart og tempo, og bringer dig hurtigt og sikkert fra A til B.

LEVERES MED TRELOCK RINGLÅS SAMT STØTTEFOD

FARVE Sort/Mat STØRRELSE 50/53 cm

VEJL. PRIS

19.999,FARVE Grøn/Mat STØRRELSE 50/53 cm

MOTOR Shimano E6100 Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 120 km BATTERI Shimano 36V/11.6 AH Li-ion WATT TIMER 418 Wh GEAR Shimano Alivio SL 9 STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Shimano hydraulisk skivebremse


PACE

PACE Centermotor / Herre

VEJL. PRIS

19.999,-

FARVE Sort/Mat STØRRELSE 53/56 cm

Sportscyklel med kvalitetsmotor og -batteri fra Shimano – verdens største producent af cykelkomponenter. Har hydrauliske skivebremser for og bag, så du nemt og effektivt kan bremse. Leveres med støttefod samt Varefakta-godkendt lås.

SHIMANO E7000

• 3-TRINS HJÆLPEFUNKTION

• GENNEMSNITSFART

• KØRTE TID PÅ DAGENS TUR

• HØJESTE HASTIGHED

• UR

• TOTAL KØRT DISTANCE

• TRIPTÆLLER

• BATTERIINDIKATOR FOR KØRE-RÆKKEVIDDE

• AKTUEL HASTIGHED

MOTOR Shimano E6100 Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 120 km BATTERI Shimano 36V/11.6 AH Li-ion WATT TIMER 418 Wh GEAR Shimano Alivio SL 9 STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Shimano hydraulisk skivebremse


08 CROSS / CENTERMOTOR

CROSS

Centermotor / Fjederforgaffel / Herre Kraftig og lydsvag centermotor, der sikrer dig masser af kørekomfort. Du får endvidere 9 Shimano-gear, walk-assist samt masser af nyttige features på displayet. Derudover har Cross skivebremser, så du kan bremse nemt og effektivt. Fjederforgaflen har lockout, så du kan slå den til og fra afhængig af om underlaget er blødt eller hårdt. Leveres med Varefakta godkendt ringlås.

CROS DP-C11

• LCD-SKÆRM

• SERVICETJEK-INDIKATOR

• RESTDISTANCE

• BRUGERVENLIGT DISPLAY

• TRIPTÆLLER

• 5-TRINS HJÆLPEFUNKTION

• BATTERIKAPACITET

• HASTIGHED/GENNEMSNITS-/ MAKS. FART

• WALK-ASSIST

• TOTALDISTANCE

MOTOR Bafang 250W Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 120 km BATTERI 36V/11.6 AH Li-ion WATT TIMER 418 Wh GEAR Shimano Alivio SL 9 STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Shimano hydraulisk skivebremse


SUNTOUR FJEDERFORGAFFEL MED LOCKOUT.

S FARVE Sort/Mat STØRRELSE 53/56 cm

FARVE Lys grå STØRRELSE 53/56 cm

VEJL. PRIS

17.999,-


10 CITY / CENTERMOTOR

VIA

Centermotor / Dame

Via er en moderne elcykel i nordisk design. Det lette og elegante design gør VIA til en af markedets mest strømlinede elcykler. VIA fås både med center og forhjulsmotor, så uanset, hvad du vælger, får du den samme flotte cykel. Med VIA får du også ekstra kilometer. Cyklen er udstyret med et stort 468 watt batteri, der giver op til 110 km rækkevidde.

VEJL. PRIS

16.999,-

FARVE Sand/Mat STØRRELSE 50/53 cm

Cyklen er vist med kurv som er ekstraudstyr12 CITY / CENTERMOTOR

VIA

VI

Centermotor / Dame

VEJL. PRIS

FARVE Grøn/Mat STØRRELSE 50/53 cm

16.999,-

Cyklen er vist med kurv som er ekstraudstyr

MOTOR Bafang Max 250W Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 110 km BATTERI 36V 13 AH Li-ion WATT TIMER 468 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL E-FLY Hydroformet aluminium BREMSER FOR/BAG Tektro HD-M275 Hydraulisk skivebremse / fodbremse

AVS BESLAG PÅ VIA & AWAY

Bagagebærer med smart og praktisk AVS monteringsbeslag. Kurve med AVS beslag spændes nemt fast med klikspænde og passer direkte på bagagebæreren på VIA og AWAY.

FORBEREDT TIL KURV

VIA leveres som standard uden kurv, men alle E-Flyelcykler er klargjort til montering af kurv. Vi har valgt at vise VIA med én type kurv. Du kan frit vælge en anden kurv. Spørg din forhandler til råds om kurven til din elcykel.


IA

VIA er udstyret med et stort 468 watt batteri, der giver op til 110 km rækkevidde. Derudover har VIA både hydraulisk bremse på forhjulet samt fodbremse. Leveres med Varefakta godkendt ringlås Samme nøgle til cykellås og batteri.

FARVE Sort/Mat STØRRELSE 50/53/56 cm

FARVE Rødbrun/Mat STØRRELSE 50/53 cm

VEJL. PRIS

16.999,-

FARVE Sand/Mat STØRRELSE 50/53 cm

FARVE Irisgrå/Mat STØRRELSE 50/53 cm

DP-C11 • LCD-SKÆRM

• SERVICETJEK-INDIKATOR

• RESTDISTANCE

• BRUGERVENLIGT DISPLAY

• TRIPTÆLLER

• 5-TRINS HJÆLPEFUNKTION

• BATTERIKAPACITET

•H ASTIGHED/GENNEMSNITS-/ MAKS. FART

• WALK-ASSIST

• TOTALDISTANCE


14 CITY / FORHJULSMOTOR

VIA

Forhjulsmotor / Dame


VIA med forhjulsmotor er designet til dig, der sætter pris på lækkert design, høj sikkerhed og masser af komfort. Med forhjulsmotoren kan du let og ubesværet køre i bakket terræn. Den lydsvage motor hjælper dig fremad uden at du behøver træde hårdt i pedalerne. VEJL. PRIS

15.999,-


16 CITY / FORHJULSMOTOR

VIA

Forhjulsmotor / Dame VIA med forhjulsmotor er udstyret med et stort 468 watt batteri, der giver op til 110 km rækkevidde. Derudover har VIA både hydraulisk bremse på forhjulet samt fodbremse. Leveres med Varefakta godkendt ringlås. Samme nøgle til ringlås og batteri.

VEJL. PRIS

15.999,-

FARVE Bourgogne/Mat STØRRELSE 50/53 cm

Cyklen er vist med kurv som er ekstraudstyr

FARVE Koksgrå/Mat STØRRELSE 50/53 cm

FARVE Grøn/Mat STØRRELSE 50/53 cm

MOTOR Bafang 250W forhjulsmotor RÆKKEVIDDE Op til 110 km BATTERI 36V 13 AH Li-ion WATT TIMER 468 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL E-FLY Hydroformet aluminium BREMSER FOR/BAG Tektro HD-M275 Hydraulisk skivebremse / fodbremse


VIA FRONT FULD POWER PÅ LYGTERNE FOR- OG BAGLYGTE FÅR STRØM FRA BATTERIET

DP-C11

• LCD-SKÆRM

• BATTERIKAPACITET

• BRUGERVENLIGT DISPLAY

• TOTALDISTANCE

• 5-TRINS HJÆLPEFUNKTION

• RESTDISTANCE

• WALK-ASSIST

•H ASTIGHED/GENNEMSNITS-/ MAKS. FART

• SERVICETJEK-INDIKATOR • TRIPTÆLLER


18 CITY / CENTERMOTOR

VIA

Centermotor / Herre

VIA VIA er en moderne elcykel i nordisk design. Det lette og elegante design gør VIA til en af markedets mest strømlinede elcykler og den perfekte pendlercykel til dig, der skal fra A til B hurtigt, komfortabelt og sikkert. VEJL. PRIS

16.999,-

FARVE Irisgrå/Mat STØRRELSE 53/56 cm

FARVE WATT TIMER RÆKKEVIDDE BATTERI MOTOR GEAR STEL STØRRELSE BREMSER FOR/BAG

Irisgrå/Mat 468 Wh Op til 110 km 36V 13 AH Li-ion Bafang Max 250W Centermotor Shimano Nexus 7 Aluminium 53/56 cm Tektro HD-M275 Hydraulisk skivebremse / fodbremse


DP-C11 • LCD-SKÆRM

• TRIPTÆLLER

• BRUGERVENLIGT DISPLAY

• BATTERIKAPACITET

• 5-TRINS HJÆLPEFUNKTION

• TOTALDISTANCE

• WALK-ASSIST

• RESTDISTANCE

• SERVICETJEK-INDIKATOR

•H ASTIGHED/GENNEMSNITS-/ MAKS. FART


20 KLASSISK / CENTERMOTOR

AWAY

Centermotor / Dame

MOTOR Bafang Max 250W Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 110 km BATTERI 36V 13 AH Li-ion WATT TIMER 468 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL E-FLY Hydroformet aluminium BREMSER FOR/BAG Tektro HD-M275 Hydraulisk skivebremse / fodbremse


AWAY Med AWAY går form og funktion op i en højere enhed. Det hydroformede steldesign giver et futuristisk look, men AWAY er indbegrebet af nordisk design og minimalisme. På én gang klassisk og sporty, og med en rækkevidde, der inviterer til masser af daglige “getaway’s”. VEJL. PRIS

16.999,-

Cyklen er vist med kurv som er ekstraudstyr


22 KLASSISK / CENTERMOTOR

AWAY

Centermotor / Fjederforgaffel / Dame Smukt hydroformet steldesign, hydraulisk skivebremse foran, stort display samt komplet lygtesæt, der får strøm fra batteriet. Away har lav indstigning, så du nemt kan komme på cyklen. Den affjedrede forgaffel sikrer dig optimal kørekomfort på ujævne veje og stier. VEJL. PRIS

17.999,-

FARVE Kaffe/Mat STØRRELSE 50/53 cm

AWAY VEJL. PRIS

16.999,FARVE Sand/Mat STØRRELSE 50/53 cm

MOTOR Bafang Max 250W Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 110 km BATTERI 36V 13 AH Li-ion WATT TIMER 468 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL E-FLY Hydroformet aluminium BREMSER FOR/BAG Tektro HD-M275 Hydraulisk skivebremse / fodbremse


AWAY

SUNTOUR FJEDERGAFFEL

MOTOR Bafang Max 250W Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 110 km BATTERI 36V 13 AH Li-ion WATT TIMER 468 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL E-FLY Hydroformet aluminium BREMSER FOR/BAG Tektro HD-M275 Hydraulisk skivebremse / fodbremse FORGAFFEL Suntour m. 63 mm vandring

DP-C11

• LCD-SKÆRM

• TRIPTÆLLER

• BRUGERVENLIGT DISPLAY

• TOTALDISTANCE

• 5-TRINS HJÆLPEFUNKTION

• RESTDISTANCE

• WALK-ASSIST

•H ASTIGHED/GENNEMSNITSFART/MAKS. FART

• SERVICETJEK-INDIKATOR • BATTERIKAPACITET


24 KLASSISK / CENTERMOTOR

NOVA MAX III Centermotor / Dame

VEJL. PRIS

17.999,-

FARVE Rød STØRRELSE 47/50/53 cm

Både stærk og prisstærk. Nova Max III byder på lækkert design og høj kvalitet. Har kraftig og lydsvag centermotor, stort display med masser af funktioner, lygtesæt med automatisk tænk-/slukfunktion, Varefakta-godkendt lås med plugin til wire, fodbremse samt håndbremse på for- og baghjul. MOTOR Bafang 250W silent centermotor RÆKKEVIDDE Op til 80 km BATTERI 36V 10,4 AH Li-ion WATT TIMER 374 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Tektro V-bremse / V-bremse og Fodbremse


NOVA MAX III FARVE Orange STØRRELSE 47/50/53/56 cm

VEJL. PRIS

17.999,-

FARVE Blå STØRRELSE 47/50/53/56 cm

DP-C10

• LCD-SKÆRM

• SERVICETJEK INDIKATOR

•B RUGERVENLIGT DISPLAY

•H ASTIGHED/GENNEMSNITSFART/MAKS. FART

•5 -TRINS HJÆLPEFUNKTION

• BATTERIKAPACITET

Ønsker du længere rækkevidde, så er det muligt at med kraftigere batteri.

• TRIPTÆLLER

Få pris hos din E-Fly-forhandler.

• LYSAUTOMATIK • WALK-ASSIST

• TOTALDISTANCE

14 AH, 504 WH = OP TIL 110 KM


26 KLASSISK / FORHJULSMOTOR

NOVA III

Forhjulsmotor / Dame

FÅS OGSÅ I 26" Føler du dig mere sikker på en mindre cykel fås NOVA III også i str. 26"/47 cm.

VEJL. PRIS

13.499,FARVE Rød STØRRELSE 47/50/53 cm

Flot steldesign og høj kvalitet for alle pengene. Nova III er skabt til dig, der har mange korte ture i løbet af dagen eller ugen. Har LED-lys, justerbar frempind, punkteringsbeskyttelse i dækkene, Varefakta-godkendt lås med plugin til wire, fodbremse samt håndbremse på for- og baghjul. MOTOR Bafang 250W silent Forhjulsmotor RÆKKEVIDDE Op til 60 km BATTERI 36V 10,4 AH Li-ion WATT TIMER 374 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG 2 x håndbremse + fodbremse


NOVA III • BRUGERVENLIGT DISPLAY • 3-TRINS HJÆLPEFUNKTION • RESTERENDE BATTERIKAPACITET • WALK-ASSIST • TÆND/SLUK LYS

KM5.1

Ønsker du længere rækkevidde, så er det muligt at med kraftigere batteri. Få pris hos din E-Fly-forhandler.

14 AH, 504 WH = OP TIL 110 KM


28 KLASSISK / FORHJULSMOTOR

NOVA III

Forhjulsmotor / Dame FÅS OGSÅ I 26"

FARVE Sort STØRRELSE 47/50/53 cm

VEJL. PRIS

13.499,-

FARVE Grå STØRRELSE 47/50/53 cm

• BRUGERVENLIGT DISPLAY • 3-TRINS HJÆLPEFUNKTION • RESTERENDE BATTERIKAPACITET

KM5.1

• WALK-ASSIST • TÆND/SLUK LYS

Ønsker du længere rækkevidde, så er det muligt at med kraftigere batteri. Få pris hos din E-Fly-forhandler.

14 AH, 504 WH = OP TIL 110 KM

MOTOR Bafang 250W silent forhjulsmotor RÆKKEVIDDE Op til 60 km BATTERI 36V 10,4 AH Li-ion WATT TIMER 374 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG 2 x håndbremse + fodbremse


NOVA MAX II

NOVA MAX II

Centermotor / Dame

VEJL. PRIS

17.999,-

FARVE Sort STØRRELSE 47/50/53/56 cm

Cyklen er udstyret med et 36V 10,4 AH batteri med energi til hele 80 kilometers kørsel – afhængigt af, hvor meget du selv træder i pedalerne. Er endvidere udstyret med lygtesæt med lysautomatik samt dæk med punkteringsbeskyttelse.

DP-C10

• LCD-SKÆRM

• SERVICETJEK INDIKATOR

• BRUGERVENLIGT DISPLAY

• HASTIGHED/GENNEMSNITSFART/MAKS. FART

• 5-TRINS HJÆLPEFUNKTION

• BATTERIKAPACITET

• LYSAUTOMATIK • WALK-ASSIST

• TRIPTÆLLER • TOTALDISTANCE

Ønsker du længere rækkevidde, så er det muligt at opgradere med kraftigere batteri. Få pris hos din E-Fly-forhandler.

14 AH, 504 WH = OP TIL 110 KM

MOTOR Bafang Max 250W Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 80 km BATTERI 36V 10,4 AH Li-ion WATT TIMER 374 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Tektro V-bremse / fodbremse


30 KLASSISK / FORHJULSMOTOR

AGT+

Forhjulsmotor / Dame Til dig, som ønsker en elcykel, der yder stor motorhjælp.

FARVE RÆKKEVIDDE BATTERI WATT TIMER MOTOR GEAR STEL STØRRELSE BREMSER FOR/BAG HÅNDTAG

EKSTRA RÆKKEVIDDE DU FÅR HELE 140 KM

Grå Op til 140 km 36V 16 AH Li-ion 576 Wh TranzX 250W silent F15 Shimano Nexus DX 7 Aluminium 47 Shimano V-bremse / fodbremse Læderlook

AGT+ er elegant og eksklusiv, med masser af lækre detaljer, lige fra udsøgt lakering og lukket kædeskærm til automatisk gearskifte. Har kraftig motor, intelligent torque-sensor, lygtesæt med automatisk lys, stor LCD-skærm samt 576 Wh-batteri med rækkevidde op til 140 km.

DP16 • LCD-SKÆRM

• WALK-ASSIST

• BRUGERVENLIGT DISPLAY

• HASTIGHED

• 5-TRINS HJÆLPEFUNKTION • LYSAUTOMATIK • START-ASSIST

• TRIPTÆLLER • TOTALDISTANCE • RESTDISTANCE • RESTERENDE BATTERIKAPACITET


AGT+

MED AUTOMATISK GEARSKIFTE AGT+ er udstyret med automatisk gearskifte, og er en af E-Fly’s topmodeller. 250W forhjulsmotor, og et kraftigt 36V 16AH Lithium-ion-batteri med energi til hele 140 kilometers kørsel – afhængigt af, hvor meget du selv træder i pedalerne.

MED AUTOMATISK GEAR

Følg os på de sociale medier og bliv opdateret på nye modeller, farver, udstyr og tilbud – eller bliv inspireret til din næste cykeltur. facebook.com/eflydk @eflydk

VEJL. PRIS

19.999,-


32 KLASSISK / FORHJULSMOTOR

AG T

AGT

MED AUTOMATISK GEARSKIFTE

FARVE Kaffe STØRRELSE 47/50 cm

Eksklusiv elcykel med automatisk gearskifte samt kraftig og lydsvag forhjulsmotor. Har affjedring i forgaffel og sadel, hvilket øger komforten på de lange ture. Kraftig LED-forlygte med lysautomatik og stor LCD-skærm. 396 Wh-batteri med rækkevidde op til 110 km.

VEJL. PRIS

17.999,-

FARVE Sort STØRRELSE 47/50/53 cm

DP16

• LCD-SKÆRM

• WALK-ASSIST

• BRUGERVENLIGT DISPLAY

• RESTERENDE BATTERIKAPACITET

• 5-TRINS HJÆLPEFUNKTION

• HASTIGHED

• LYSAUTOMATIK

• TOTALDISTANCE

• START-ASSIST

• RESTDISTANCE

• TRIPTÆLLER

Ønsker du længere rækkevidde, er det muligt at opgradere med kraftigere batteri. Få pris hos din E-Fly-forhandler.

14 AH, 504 WH = OP TIL 110 KM 16 AH, 612 WH = OP TIL 140 KM

MOTOR TranzX 250W F15 silent forhjulsmotor RÆKKEVIDDE Op til 110 km BATTERI 36V 11 AH Li-ion WATT TIMER 396 Wh GEAR Shimano Nexus DX 7 STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Shimano V-bremse / fodbremse


M25 CENTER Centermotor / Herre

M25 CENTER VEJL. PRIS

18.499,-

DP16

• LCD-SKÆRM

• RESTERENDE BATTERIKAPACITET

• BRUGERVENLIGT DISPLAY

• HASTIGHED

• 5-TRINS HJÆLPEFUNKTION

• TRIPTÆLLER

• LYSAUTOMATIK

• TOTALDISTANCE

• START-ASSIST

• RESTDISTANCE

• WALK-ASSIST

Eksklusiv lakering, kraftig motor, intelligent torque-sensor, komplet lygtesæt med automatik samt kraftigt 396 Wh-batteri med en rækkevidde op til 100 km. MOTOR TranzX M25 250W centermotor RÆKKEVIDDE Op til 100 km BATTERI 36V 11 AH Li-ion WATT TIMER 396 Wh GEAR Shimano Nexus 7 STEL Aluminium STØRRELSE 53 cm BREMSER FOR/BAG Tektro hydraulisk skivebremse/fodbremse


34 SPORT / CENTERMOTOR

SPORT MAX Centermotor

SPORT MAX VEJL. PRIS

16.999,-

FARVE Rød STØRRELSE 44 cm

MOTOR Bafang Max 250W Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 65 km BATTERI 36V 10,8 AH Li-on WATT TIMER 374 Wh GEAR Shimano Deore 10-speed STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Tektro HDM-285 hydraulisk skivebremse

DP-C10

• LCD-SKÆRM

• SERVICETJEK-INDIKATOR • TOTALDISTANCE

•B RUGERVENLIGT DISPLAY

•H ASTIGHED/ GENNEMSNITSFART MAKS. FART

•U SB-STIK TIL OPLADNING AF SMARTPHONE

•R ESTERENDE BATTERIKAPACITET

• RESTDISTANCE

•5 -TRINS HJÆLPEFUNKTION • LYSAUTOMATIK • WALK-ASSIST

• TRIPTÆLLER


MTB CR-E 1.0 26"

1.0

Centermotor / Herre

VEJL. PRIS

12.999,-

FARVE Matblå STØRRELSE 44/48 cm

MOTOR Bafang BB01S 250W Centermotor RÆKKEVIDDE Op til 60 km BATTERI 36V 8,8 AH Li-ion WATT TIMER 316 Wh GEAR Shimano Altus 7 Speed STEL Aluminium BREMSER FOR/BAG Tektro HDM-300 mekanisk skivebremse

• LCD-SKÆRM •B RUGERVENLIGT DISPLAY

C961

•3 -TRINS HJÆLPEFUNKTION • UR

•H ASTIGHED/ GENNEMSNITSFART • TRIP-TÆLLER • TOTALDISTANCE • WALK-ASSIST


Find nærmeste forhandler på e-fly.dk eller kontakt C. Reinhardt as på tlf. 44 83 09 10.

facebook.com/eflydk @eflydk

FORHANDLER:

Forbehold for trykfejl samt ændringer i priser og specifikationer uden varsel.

FÅ EN PRØVETUR HOS DIN CYKELHANDLER