Page 1

Tervetuloa Reiman maailmaan K E VÄT/ K E S Ä ’ 1 8


Reima mahdollistaa liikkumisen riemun Jo vuodesta 1944 olemme omistautuneet suunnittelemaan maailman parhaita vaatteita aktiivisille lapsille. Teemme tuotteita, jotka luovat lisäarvoa jokapäiväiseen elämään - ne ovat helppohoitoisia ja kestävät lapselta toiselle. Kaikki tuotteemme ovat myrkyttömiä ja turvallisia lapsellesi - materiaaleista toiminnallisuuteen asti.

ETUKANSI: TOUKO-LIPPIS, ASTERI-TAKKI, CONCH-T-PAITA, TIDE-FARKUT, SHORE-TOSSUT VASEN SIVU: REIMATEC® ROLLER -TAKKI, TIDE-FARKUT, REIMATEC® WETTER WASH -KENGÄT


Turvallista ja mukavaa vauvalle

T E R V E T U L OA M A A I L M A A N , PIKKUINEN Vauvanvaatteisiin käytämme vain pehmeitä materiaaleja, jotka hellivät herkkää ihoa. Valmistamme kaikki Reima® Newborn -malliston vaatteet ilman haitallisia kemikaaleja. Noudatamme tiukimpia vauvanvaatteille säädettyjä turvastandardeja - perheen pienimmän parhaaksi.

HELMI-HAALARI, SOKERI-HAALARI, JOLLA-HAALARI, RUOKO-BODY


H Y VÄ A L K U U U D E L L E E L Ä M Ä L L E

Olemme lisänneet luontaisesti puhtaaseen puuvillaan luontoystävällistä Tencel®-materiaalia, joka tekee vaatteista entistä pehmeämpiä ja miellyttäviä käyttää.


Monipuolista tyyliä TA K K I VA I L I I V I ? M O L E M M AT !

Tämä kevytuntuvatakki muuntuu kätevästi liiviksi, joko hupun kanssa tai ilman sitä. Vaate suojaa käyttäjäänsä tuulelta ja pikku sateiltakin – oiva valinta viileisiin kevätpäiviin.

UIKKU-PIPO, FLOAT-UNTUVATAKKI, LILY-PUSERO, IDOLE-SOFTSHELLHOUSUT, REIMATEC® WETTER WASH -HOUSUT

TUULENPITÄVÄ

KAKSI YHDESSÄ

UNTUVAERISTYS

Pitää tuulta ja samalla hengittää

Irrotettavat hihat

80 % untuvaa/ 20 % höyhentä


UIKKU-PIPO, REIMATEC® TAAG -TAKKI, IDOLE-SOFTSHELLHOUSUT, REIMATEC® WETTER WASH -KENGÄT, HAAPA-PIPO, REIMATEC® FANGAN -HAALARI, REIMATEC® PATTER JEANS -KENGÄT, LJUNG-PAITA, REIMATEC® QUILT -TAKKI, KUORI-SOFTSHELLHOUSUT, REIMATEC® PATTER WASH -KENGÄT


Ajatonta, silti uutta REIMAN DESIGN ON E N E M M Ä N K U I N P I N TA A

Reima edustaa rehellistä ja harkittua, aina ajankohtaista designia, jolle keskeistä on toiminnallisuus. Uskomme kestävyyteen ja yksinkertaisuuteen: klassikkomme ovat esimerkkejä tunnustetusta Reima-laadusta.

VEDENPITÄVÄ

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

VETTÄ JA LIKAA HYLKIVÄ

Tärkeimmät saumat teipattu

Antaa kosteuden haihtua ulos

Helppohoitoinen pinta turvallisesti ilman fluorihiilivetyjä


SADESÄ ÄN SU PE RSAN K ARI

P I DÄ V E S I P O I S S A .

Tämä kahden koon sadeviitta sananmukaisesti kasvaa yhdessä lapsesi kanssa. Se pitää kuivana kaiken: lapsen, ulkovaatteet ja repun. Painonapit ranteiden kohdalla pitävät viitan paikallaan kävellessä ja pyöräillessä.

I H A N KO KO N A A N .

VESIKKO-SADEVIITTA, TAIKA-KUMISAAPPAAT, VESI-SADETAKKI, INRUN-FLEECEPUSERO, VOLUTE-PAITA, RAINY-SADEHATTU, PURO-SADERUKKASET, LAMMIKKO-SADEHOUSUT, RHODO-LEGGINGSIT, POLKU-SUKAT, LAHTI-PIPO


Reima-sadevaatteissa lapset voivat nauttia sadepäivistä huoletta. Vaatteiden leikkaus on niin reilu, että niitä voi mukavasti käyttää ulkovaatteiden päällä. Joustava materiaali on PU-pintansa ansiosta vedenpitävää ja likaa hylkivää. Se selviää kaikista säistä - myös kovasta pakkasesta - jäykistymättä tai murtumatta.


P O H J O I S M A I S TA D E S I G N O S A A M I S TA PA R H A I M M I L L A A N

Kaikki saumat teipattu vedenpitäviksi

Turvallinen, irrotettava huppu

Isot ja näkyvät heijastin­ painatukset

Hallitse vaativia olosuhteita VEDENPITÄVÄ Vesipilari yli 12 000 mm

VETTÄ JA LIKAA HYLKIVÄ

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Helppohoitoinen pinta turvallisesti ilman fluorihiilivetyjä

Antaa kosteuden haihtua ulos

Tasku ReimaGOaktiivisuussensorille


Tärkeintä on liike Olemme tehneet tuotekehitysyhteistyötä ruotsalaisen Borås Textile Fashion Centerin kanssa: Reimatec® Whisper -takissa on vähemmän osia ja saumoja, mutta se tarjoaa silti täyden liikkumisvapauden. Lopputuloksena on hi-techvaate, joka on valmis haastavimpiinkin olosuhteisiin.

REIMATEC® WHISPER -TAKKI, REIMATEC® ROLLER -TAKKI, TIDE-FARKUT, REIMATEC® WETTER WASH -KENGÄT


Farkkujen uusi tuleminen N E H Y L K I VÄT N Y T V E T TÄ J A L I K A A Nämä farkut tarvitsevat aiempaa vähemmän pesua. COOLMAX®-kuituteknologian ansiosta niillä on viilentävä vaikutus, jolloin lapsen olo on mukava koko kesän.

VETTÄ JA LIKAA HYLKIVÄ

JOUSTAVA MATERIAALI

Helppohoitoinen pinta turvallisesti ilman fluorihiilivetyjä

Antaa liikkumavapauden

SIIRTÄÄ KOSTEUTTA IHOLTA Viilentää oloa kesällä


P Y S Y V I I L E Ä N Ä J A K U I VA N A

BIONICFINISH ECO mahdollistaa harvemmat pesukerrat

Vyötäröllä piilotettu minitasku ReimaGOsensorille

Kaksi istuvuutta: slim ja relaxed

COOLMAX®kuidut pitävät ihon kuivana

AUGER-SOFTSHELLTAKKI, GIRLAND-PAITA, TRITON-FARKUT, REIMATEC® WETTER WASH -KENGÄT


Turvallisesti suojattu V E T TÄ J A T U U LTA VA S TA A N Tuotekehityksemme ytimenä on vastuullisuus. Reima-vaatteissa ei käytetä lainkaan fluorihiilivetyjä. Vettä ja likaa hylkivä pinta on myrkytön ja lapselle täysin turvallinen käyttää.

VEDENPITÄVÄ

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

VETTÄ JA LIKAA HYLKIVÄ

8 000 mm vesipilari

Antaa kosteuden haihtua ulos

Helppohoitoinen pinta turvallisesti ilman fluorihiilivetyjä


AUGER-SOFTSHELLTAKKI, GIRLAND-PAITA, TRITON-FARKUT, REIMATEC® WETTER WASH -KENGÄT, APRIL-SOFTSHELLTAKKI, TIDE-FARKUT


VASEN SIVU: REIMATEC® SUVI -TAKKI, RUORI-HUPPARI, SWAY-HOUSUT, REIMATEC® SUISTO -TAKKI, KOGLE-T-PAITA OIKEA SIVU: LILY-PUSERO, EBB-PAITA, KLIPPA-SORMIKKAAT, REIMATEC® SUVI -TAKKI, TOUKO-LIPPIS, SERENO-AURINKOLASIT, KAHLUU-PAITA, SWAY-HOUSUT, REIMATEC® WETTER WASH -KENGÄT, TAIKA-KUMISAAPPAAT


M E R I H E N K I S TÄ S U O J A A J A T Y Y L I Ä

Kevään kestosuosikit Täydennä tätä keväistä puvustoa kevyemmillä kesävaatteilla päivien lämmetessä. Voit koota samoista tuotteista aina uusia asuja eri tilanteisiin.

Vedenpitävä ja hengittävä Reimatec®-takki pitää kuivana sateessa ja tyrskyissä. Asusta se makusi ja sään mukaan.


Tuumaillen ja touhuten Koulu on takana ja aurinko edessä. Kun vaatteet ovat vedenpitäviä ja hengittäviä, satunnaiset sadekuurot voi ottaa rennosti.

TOUKO-LIPPIS, ASTERI-TAKKI 521536, CONCH-T-PAITA, TIDE-FARKUT, AARRE-TAKKI 521535, TRITON-FARKUT, SHORE-TENNARIT, KUISKAUS-HAALARI


L O M A M A A L L A - TA I K A U P U N G I S S A

Kesä on rentoutumisen aikaa jos mikä. Silloin viihdytään mukavassa ja hengittävässä puuvillatrikoossa, joka imee kosteutta ja on silittämättä siisti!


VASEN SIVU: BUGT-T-PAITA, GRIN-JOGGERSIT, LYKKE-LIPPIS, MOS-T-PAITA, TWIG-JOGGERSIT, SPINNER-TENNARIT, COVE-PAITA, LJUNG-PAITA, OSMA-HOUSUT, HAMINA-AURINKOLASIT, BILLE-HUPPARI, FRESH SLIPON -TENNARIT, TOUKO-LIPPIS, TRITON-FARKUT, OIKEA SIVU: SOINTU-MEKKO, LYKKE-LIPPIS, MOS-T-PAITA, TWIG-JOGGERSIT, BILLE-HUPPARI, BUGT-T-PAITA, COVE-PAITA, OSMA-HOUSUT, FRESH STRETCH -TENNARIT


Kaikkiin saavutuksiin S I SÄLLE JA U LOS

Kesän trikoovaatemallistomme on toiminnallinen. Asuissa yhdistyvät erinomainen UV-suoja, itsestäänsiliävyys ja kosteuden siirto iholta!

AURINKOSUOJA UV-kerroin 50+

JOUSTAVA MATERIAALI

SIIRTÄÄ KOSTEUTTA IHOLTA

Liikkumisen vapaus

Kuivuu nopeasti


ISLAN-T-PAITA, STRAWBERRY-HAME, SHORE-TENNARIT, SURF-T-PAITA, KINGFISHER-HOUSUT


R E I M AG O ® A I N A M U K A N A

Liikkuminen on kivaa Developed with

VASEN SIVU: SANIKKA-TOPPI, KORSI-LEGGINGSIT, SEEMANN-HUPPARI, PLANTE-SHORTSIT, SHORE-TENNARIT, SUVANTO-HUPPARI, OLEANDER-HOUSUT, OIKEA SIVU: SANIKKA-TOPPI, TOUKO-LIPPIS, SUVANTO-HUPPARI, SERENOAURINKOLASIT, KORSI-LEGGINGSIT, SHORE-TENNARIT, OLEANDER-HOUSUT

ReimaGO tuo uuden ulottuvuuden lasten liikkumiseen ja auttaa vanhempia tietämään, paljonko lapset oikeasti liikkuvat. Se on helppo käyttää, hauska ja kannustava - ja erityisesti lapsille suunniteltu!


K U I VA I H O , M U K AVA O L O

Kosteudensiirto on Reima Athleisure -vaatteiden salaisuus. Olo tuntuu mukavalta, ja lapsi voi jatkaa liikkumista edelleen.


Anna auringon paistaa, ei polttaa Lasten pitää voida nauttia kesän riemuista ilman riskejä. Reima SunProof -vaatteiden luotettava aurinkosuoja takaa jopa 50 kertaa pidemmän leikkiajan auringossa. Pitkät hihat ja lahkeet antavat parhaan mahdollisen suojan trooppisessa auringonpaisteessa!

BAY-UIMAPAITA, SEA-SHORTSIT, SOMMARLOV-MEKKO, HAMINA-AURINKOLASIT, TWISTER-TOSSUT, CORFU-UIMAPUKU


N Ä I S S Ä VO I L E I K K I Ä P I T K Ä Ä N

Märästä kuivaksi nopeasti! SunProof-uimapukutrikoomme salaisuus on titaanidioksidi - valkoinen väri, jota löytyy myös hammastahnasta. Se on kehrätty syvälle kuitujen sisään, ja se antaa pysyvän suojan heijastaen pois 98 prosenttia haitallisista ultraviolettisäteistä.


Suojaa auringolta VÄ H E M M Ä N VO I D E T TA V E S I S T Ö I H I N

Kaikki SunProof-tuotteemme ovat myrkyttömiä ja turvallisia lapsille. Kun käytät veteen päätyvien voiteiden sijaan SunProof-vaatteita, autat samalla suojelemaan vesistöjä.

AURINKOSUOJA

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

KUIVUU NOPEASTI

UV-kerroin 50+

Miellyttävä käyttää

Pese ja pidä

BAY-UIMAPAITA, SEA-SHORTSIT, TONGA-UIMAHOUSUT, TWISTER-TOSSUT, SOLEN-TUULITAKKI, VIEHE-HELLEHATTU, GALAPAGOS-HAALARI, SURF-T-PAITA, SOMMARLOV-MEKKO


# reimakid Uskomme, että lasten kuuluu liikkua, ja aktiiviset leikit auttavat heitä kasvamaan onnellisiksi ja terveiksi. Reima Club tarjoaa pukeutumisneuvoja ja innostavia vinkkejä lasten liikkumiseen. Jos haluat tutustua uusiin mallistoihin ensimmäisten joukossa ja saada upeita jäsentarjouksiamme, liity jo tänään osoitteessa reima.com

BIKINI TOP MALIBOU

KEVÄT/KESÄ ’18  
KEVÄT/KESÄ ’18