Page 1


Stand: 15m2

-

€ 299,- excl btw


Na het succes van vorig jaar, kan het vervolg niet uitblijven. Ondernemers uit de gemeente presenteren de mooiste, lekkerste en nieuwste trends in een gezellige ambiance. De grote evenemententent op het marktplein biedt op donderdag 11 september van 13.00 tot 22.00 uur alles onder ĂŠĂŠn dak op het gebied van:

De beurs zal ook dit jaar weer vele bezoekers trekken. Een uitgelezen kans om u aan een heel breed publiek te presenteren in een gezellige sfeer met een extra terras voor een kopje koffie en of een drankje. Doorlopend zal uw bedrijf onder de aandacht worden gebracht op 2 grote presentatieschermen. Tevens zullen via plaatselijke en regionale kranten alle evenementen onder de aandacht worden gebracht. Ook in de speciale Bruisend Nijverdalkrant worden alle deelnemende bedrijven genoemd. Hierin kunt u met een advertentie uw bedrijf extra onder de aandacht brengen.

Reserveer op tijd! want vol=vol Reserveer tijdig uw stand via www.bruisendnijverdal.com of mail naar beurs@bruisendnijverdal.com


Stichting Evenementen Nijverdal Postbus 160 7441 AD Nijverdal

Brochure e  
Brochure e  

Brochure met plattegrond woon en lifestylebeurs Bruisend Nijverdal 2014

Advertisement