Page 24

Hofweekblad

Woensdag 18 april 2012, pag. 24

Maarkelse Lente

a 2 2

catwalk van napoleon

kook & kado tot aan eschpla hebbedingen & kralen

l i r p

0 0 . 12

| r u

u 0 .0 7 1 -

2 1 0 2

o l e rk

a m at

a r t s e t gro

gratis attracties vele kraampjes groot aanbod bloemen en planten voor de kinderen

uiteraard heten de winkeliers u van harte welkom om nieuwe collecties te laten zien.

2012050 • Maarkelse Lente_Advertentie HWB .indd 1

Runderborstlappen

Ondernemers Vereniging Markelo

Heerlijk stoofvlees!

Varkenslappen

16-04-12 13:12

500 gram € 3,95

500 gram € 3,45 Stroganoff gehakt In ovenschaal Naturel of Panklaar

Tegen inlevering van deze bon op 22 april

Deze pagina wordt ondersteund door de ondernemersvereniging van Markelo.

10 % korting

op alle kleding

voorverwarmde oven - 170° - 25 min. Heerlijk!

500 gram € 4,45

Lente sensations Panklaar ± 8 – 10 min. bakken 4 stuks € 3,80 Curry braadworst voorgegaard

Alleen lekker bruinbakken + gratis saus

4 stuks € 3,80

Rauwe ham

Merken o.a. 10 Days Noosa Amsterdam Greengate Fab. Exoal 4

150 gram € 2,40

Peperroom fileetjes

Panklaar, 8 – 10 min. bakken

500 gram € 5,95

Ter Weele Vlees & Vleeswaren

0547-362040

Deze aanbieding is geldig van dinsdag 17 t/m maandag 23 april

Nieuwe opstelling tuinplanten bij de Bloemerie

Open Golfdagen Golfbaan De Lage Mors Delden

Markelo - De tuinplanten bij de Bloemerie in Markelo hebben een nieuwe stek gekregen. Naast de winkel vindt u nu een ruim assortiment vaste planten, perkplanten, kuipplanten en groenteplanten, alles bij elkaar, overzichtelijk opgesteld. Fleurig gekleurde perkplanten, zoals Geraniums, Fuchsia’s, Spaanse Margrieten, Petuniasoorten, Bacopa, Lobelia etc. De planten worden wekelijks 2 of 3 keer aangevoerd, rechtstreeks van kweker en veiling en worden met de grootste zorg zelf door de Bloemerie uitgekozen. De planten zijn van uitstekende kwaliteit en geven u een hele zomer een bloeiend terras of tuin. Naast de vrolijk gekleurde tuinplanten vindt u in de winkel van de Bloemerie ook vele frisse kleurtjes van o.a. potten, zijdebloemen, woonaccessoires en sjaaltjes. Kortom een bezoekje aan de Bloemerie is zeker de moeite waard. Getty en Janet Eggink en hun medewerkers ontvangen u hartelijk en geven u graag advies op maat. De Bloemerie in Markelo vindt u aan de Noordachtereschweg 1.

Op zaterdag 21 april en zondag 22 april organiseert Golfbaan De Lage Mors in Delden van 11.00 tot 17.00 uur haar traditionele open golfdagen. Lijkt het u leuk om met golfen te gaan beginnen of bent u op zoek naar een andere golfbaan, dan bent u van harte welkom. De professionals van de Twentse Golfschool en leden van de golfclub staan klaar om u wegwijs te maken op onze baan en oefenfaciliteiten. Als u wilt kunt u een balletje slaan. Ook kinderen zijn van harte welkom. Zij kunnen zelf oefenen of zich vermaken op het indoor spelterras van Aparthotel Delden. Golf is nog steeds een groeiende sport en past in deze tijd. Sportief bezig zijn en genieten van de natuur. Golfbaan De Lage Mors speelt daarop in en is laagdrempelig en betaalbaar. U kunt daar spelen wanneer u maar wilt, met wie u wilt en hoe u wilt. Golfbaan de Lage Mors en haar enthousiaste golfclub staan voor ongedwongen gezelligheid en golfplezier. Golfbaan de Lage Mors is voor iedereen een uitdaging Voor golfers die een uitdagende golfbaan zoeken is er een eenmalig kennismakingslidmaatschap voor de rest van het jaar voor € 325,00. Onbeperkt spelen, gebruik van de oefenfaciliteiten, clublidmaatschap en deelname aan voor u geschikte clubwedstrijden. Golfbaan de Lage Mors kent geen entreegelden. U wilt beginnen met golfen? De Twentse Golfschool start dit jaar met een compleet nieuw lessysteem. Uw eigen golfpaspoort helpt u een weg te vinden in de golfsport Met een uitgekiend stappenplan van de Nederlandse Golf Federatie leer je alles over de omgangsvormen en techniek van de golfsport. Aan de hand van je golfpaspoort en stappenplan kun je lessen volgen en rondjes spelen zodat je op een ongedwongen manier beter wordt. Verder leer je door te spelen met ervaren golfers (buddy’s) andere golfers kennen. Zo wordt golfen steeds leuker. Op de open dagen geven wij u graag alle informatie. De Twentse Golfschool heeft voor zowel de meer ervaren als beginnende golfers mooie lespakketten samengesteld tegen zeer aantrekkelijke tarieven. U klimt zo spelenderwijs naar een hoger niveau. Op onze open dagen kunt u hier alle informatie over krijgen. Nieuw: Starterspakket voor € 65,- per persoon: - Ontvangst met een kopje koffie en iets lekkers. - 3 groeps-golflessen van 50 minuten. - Clubs en ballen gedurende uw lesperiode. - Uw golfpaspoort en eerste baanpermissie-pasje. Na afloop kunt u op daluren zes holes spelen op Golfbaan de Lage Mors. Of u nu jong of oud bent, fysiek helemaal fit bent of ongemakken heeft, misschien veel of te weinig tijd ter beschikking heeft, op Golfbaan de Lage Mors is golf voor iedereen. Golf is als sport uniek. Kom en bekijk de meest gastvriendelijke en uitdagende golfbaan van Twente. Welkom in de Golfwereld van Golfbaan de Lage Mors en Aparthotel Delden.

KNA heeft weer een voorzitter

Goor - Afgelopen donderdag hebben de accordeonisten van de accordeonvereniging Kunst Na Arbeid tijdens de jaarlijkse ledenvergadering afscheid genomen van de bestuursleden Irene Schulenburg en Diny Groeneweg. Irene heeft ongeveer 20 jaar in het bestuur gezeten en was de eerste jaren gewoon bestuurslid maar de laatste 14 jaar het secretariaat op zich genomen. Diny heeft ongeveer 6 jaar in het bestuur gezeten. Wel kunnen we een nieuw bestuurslid verwelkomen en wel Henriette Rikkerink-Gelen. Henriette speelt al jaren in het A-orkest en het recreantenorkest en we zijn dan ook erg blij dat ze nu ook nog een bestuursfunctie wil gaan bekleden. Tevens zijn we erg blij dat we na een jaar zonder te zijn geweest weer kunnen melden dat we een nieuwe voorzitter hebben gevonden: Jurgen Huisstede. Jurgen heeft al een aantal jaren in het bestuur gezeten als penningmeester, maar heeft vorig jaar afscheid genomen van het bestuur wegens drukke werkzaamheden, daarom zijn wij erg blij dat hij nu wel de tijd heeft om weer in het

bestuur te gaan zitten. Henriette en Jurgen worden dan ook met open armen ontvangen in het bestuur. Tijdens de vergadering is er teruggeblikt op een succesvol jaar. Tijdens dit jaar hebben we een voorjaarsmatinee en een najaarsconcert gegeven. Tevens hebben wij samen met beide orkesten deelgenomen aan het REL festival in Lelystad. Dit festival wordt mede georganiseerd door onze dirigent Tim Fletcher. KNA heeft dit jaar nog een kindervoorstelling in petto. Op 3 november wordt er bij Eetcafé De Ster in Goor de voorstelling Peter en de Wolf gehouden. Peter en de Wolf is een muzikaal sprookje van Sergej Prokofjev. Het is een sprookje met simpel en verstaanbare muziek. Het sprookje is het verhaal van de jongen Peter die zonder toestemming van zijn grootvader de tuin uitloopt. Daar ziet hij hoe de kat probeert het vogeltje te vangen. Dat lukt niet. Grootvader roept Peter terug en waarschuwt hem dat er wolven in de buurt zijn, maar Peter gaat toch weer kijken naar wat er buiten gebeurt. Net op dat moment komt een hongerige wolf het bos uit en eet de eend in de vijver op. Peter klimt in de boom en vraagt aan het vogeltje om de wolf af te leiden. Ondertussen laat Peter een touw zakken en bindt dat om de staart van de wolf. De wolf zit het vogeltje achterna en begint daarom rondjes om de boom te rennen. Daarmee trekt hij het touw steeds verder vast. Dan komt een groep jagers uit het bos, die de wolf vangen en hem naar de dierentuin brengen. Bent u nu nieuwsgierig geworden naar dit optreden kom dan op 3 november naar de voorstelling bij Eetcafé de Ster in Goor. Tevens houdt accordeonverenging KNA ook nog samen met het Goors Mannenkoor een kerstconcert. Dit wordt gehouden op 14 december in de Parochie van Delden.

Hofweekblad week 16  

Hofweekblad week 28

Hofweekblad week 16  

Hofweekblad week 28

Advertisement