Page 13

Hofweekblad

Woensdag 18 april 2012, pag. 13

· Op traditionele wijze gips lijsten trekken · Demonstraties worden gegeven van decoratieve wand afwerking · Strikolith toont een stand met wand afwerkingen · RoyMcCoy staat er met een 9 meter hoge klimwand, een luchtkussen en een stok vang wand · Verloting onder genodigden van twee helikoptervluchten middels deponering visite kaartje. Trekking zal gebeuren om 14.00 en om 16.00 uur.

Wij laten u graag zien wat Aannemersbedrijf W.J. Haafkes en Zonen B.V. in huis heeft.

VERBOUWPLANNEN AAN UW HUIS? Wij helpen u zondag 22 april met het ontwerp, het (ver)bouwen en het interieur. Onze deskundige adviseurs denken actief met u mee. Breng zoveel mogelijk tekeningen en foto’s mee.

ONZE PARTNERS VOOR DIE DAG Aditus Interieurconcepten: kijk wat allemaal mogelijk is met een goed interieur. Lubberink Bouwkundig Teken Adviesbureau: garant voor een mooi ontwerp van een droomhuis. TSO Technische Installaties: advies op energie, brandveiligheid en nog veel meer.

INNOVATIES IN DE BOUW Ook zullen wij u de nieuwste innovaties in de bouw tonen. Met BIM en Lean (ver)bouwen wij voor de zakelijke markt: SNELLER (30%) + GOEDKOPER (10%) = BETER!!

KINDERPROGRAMMA Wij zorgen voor uw kinderen terwijl u bij ons kijkt. De kleintjes worden geschminkt en de grotere kinderen mogen meedoen aan een tekenwedstrijd: ‘ontwerp het mooiste huis’ met kans op een prachtige prijs!! Bezoek ons op: Wheedwarsweg 9 7471 GG Goor

Win een dakraam! (incl. plaatsing)

tijdens de bedrijvendag is er een prijsvraag waarbij er een dakraam inclusief plaatsing te winnen valt.

Montagestation Autobeklederij

CAR CLEANING AOG B.V. D.J. Bunschotenstraat 14 7470 AC Goor Tel: 0547 – 27 57 00 Fax: 0547 – 27 18 35 www.overbeek.nl

Dammaten 18-4, Goor 0547-260316

www.wima-twente.nl

Hofweekblad week 16  

Hofweekblad week 28

Advertisement