Page 1

Meet

MICE DESTINATIES IN NIJMEGEN


Meet PAG

|

ONDERWERP

2

> Time to Meet in Nijmegen

5

> Health Valley

6

> Service Partners

8

> Culturele locaties

12

> Evenementenlocaties

16

> Theaters

20

> Hotels

TIME TO MEET IN NIJMEGEN Locaties in het Rijk van Nijmegen hebben jarenlange ervaring met het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en wetenschappelijke congressen. Er is een hoge concentratie van kennis met de Radboud Universiteit, Radboudumc en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Gecombineerd met bedrijvigheid rond kennisintensieve thema’s maakt dit Nijmegen tot een ideale plek voor congressen rond bijvoorbeeld health. In Nijmegen zijn zowel kleine bijeenkomsten als grote internationale congressen op de juiste plek. Er zijn prachtige locaties in een industriële, klassieke of moderne sfeer met of zonder overnachtingsmogelijkheden. Midden in de bedrijvigheid van de stad of juist rustiger aan de rand van de stad in een groene omgeving. Nijmegen heeft voor vrijwel iedere bijeenkomst meer dan genoeg te bieden.

GRONINGEN

AMSTERDAM

APELDOORN EDE

UTRECHT

EDE

ARNHEM ROTTERDAM

NIJMEGEN WEEZE EINDHOVEN DÜSSELDORF ANTWERPEN

BRUSSEL

2

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

MAASTRICHT

KEULEN


TO MEET | INLEIDING

Nijmegen is een studentenstad met veel wetenschappelijke spin-off. De oudste stad van Nederland bruist van de evenementen en ligt bovendien midden in het groen. Beeldbepalende en innovatieve bouwprojecten zorgden er de afgelopen jaren voor dat de Waal, de drukst bevaren rivier van Nederland, niet meer langs maar door Nijmegen stroomt. Nijmegen omarmt de Waal.

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

3


4

MICE DESTINATIES NIJMEGEN


TO MEET | HEALTH VALLEY CineMec Nijmegen

HEALTH VALLEY Netwerkorganisatie Health Valley groeide de afgelopen jaren uit tot de grootste netwerkorganisatie op het gebied van zorginnovatie. Sinds een jaar organiseert Health Valley haar jaarlijkse congres in CineMec Nijmegen-Lent. Netwerkorganisatie Health Valley brengt partijen bij elkaar en helpt bij het vinden van de juiste partners voor een Health gerelateerde bijeenkomst.

‘De locatie bevalt ons prima. CineMec is goed bereikbaar en bevindt zich in het hart van de Health Valley, Nijmegen. We organiseren binnen Health Valley jaarlijks zo’n 25 bijeenkomsten waarvan de meeste binnen Gelderland. Niet alleen vanwege de vele geschikte locaties maar vooral vanwege het feit dat de doelgroep van onze bijeenkomsten zich grotendeels hier bevindt.’ Chris Doomernik, directeur Health Valley

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

5


CATERING One For The Road Catering is niet voor één gat te vangen. En daarom staan ze op vele grote en kleine theater- en popfestivals, evenementen en bedrijfsfeesten. In heel Nederland. Waar zij aanwezig zijn, hebben artiesten, crew, publiek en personeel over een natje en een droogje niets te klagen. Sterker nog: zij zorgen dat ze net zo lekker en gezond eten en drinken als thuis. Misschien zelfs wel beter. Dat doen ze op de meest uiteenlopende locaties en onder alle omstandigheden. Eén ding is zeker: de sfeer is altijd goed en het eten fantastisch.

COMPLETE PRODUCTIES Naast catering verzorgt One For The Road complete producties voor festivals en evenementen. Van idee tot concept, van plan tot uitvoering en van vergunning tot techniek. Van het organiseren van horeca-activiteiten op locatie hebben zij namelijk heel veel kaas gegeten.

NIEUWE RUIG Hoe koken zij? One For The Road catering bereidt ontbijten, lunches en maaltijden uitsluitend met verse groenten, scharrelvlees en eerlijke vis. Je ziet wat je krijgt, de smaken zijn puur zijn en alles is gewoon goed bereid. Dat noemen zij het ‘nieuwe ruig’. Lekker en gezond. Met invloeden uit alle windstreken in veelzijdige dagelijks wisselende gerechten.

KENNISEVENEMENTEN Omdat we in Gelderland geloven in de kracht van kennis delen, organiseren we jaarlijks een summerclass en masterclasses voor meeting en eventplanners. We moedigen je graag aan om hier jouw kennis te delen met andere meeting- en event planners maar we maar we zetten ook professionals in om jou te inspireren met nieuwe kennis en inzichten. Bijvoorbeeld over presentatietechnieken of nieuwe werkvormen om deelnemers in beweging te krijgen.

Info > Ed Verkuijlen E Ed@onefortheraod.nl T

06 51 15 01 91

W onefortheroad.nl

‘Dankzij de summerclass heb ik veel inspiratie opgedaan voor het volgende evenement dat ik organiseer!’ Inge Kuurman, Coördinator nascholing UMC Utrecht

SUMMERCLASS De summerclass gaat over het organiseren van evenementen in brede zin. We praten we je bij over de trends en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zakelijke bijeenkomsten, maar we verrassen je ook met handige tips en trucs.

‘Geslaagde dagen! Super georganiseerd en geregeld! Ook het rolstoelbasketbal was top!’ Kim van Broekhoven, Eventplanner

MASTERCLASS Door het jaar heen organiseren we masterclasses over een specifiek thema. Over het uitnodigingentraject van je evenement bijvoorbeeld of over het organiseren van een evenement met een festival tintje. Deze evenementen vinden plaats op verrassende locaties in Gelderland.

Heb je interesse om aanwezig te zijn bij een van onze evenementen? Laat het ons weten via info@conventionbureau.nl

6

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

‘Verrassend dynamisch programma, interessant netwerk en volop nieuwe ideeën’. Corine Janssen, Adviseur Events en Communicatie KplusV


TO MEET | SERVICE PARTNERS ORGANISATIE Routine organiseert en communiceert. Een één- of meerdaags (wetenschappelijk) congres, workshop, projectoplevering of studiereis. Wat je ook wilt organiseren, Routine helpt je graag. Als adviseur, sparring partner, organisator en coördinator, voor een deel van een project of voor de totale organisatie. Ook verzorgen zij uw deelnemersregistratie, abstract handling, projectadministratie en de communicatie rondom een project. Thuis in Nijmegen Vanuit haar thuisbasis in Nijmegen werkt Routine voor klanten in het hele land. Ze is goed op de hoogte van de mogelijkheden in Nijmegen en denkt hierover graag met je mee. Samen met lokale partijen doet zij er alles aan om jouw project te doen slagen.

Info > Margot van der Mark E Margot@routine-nijmegen.nl T

+31 24 3555503

W routine-nijmegen.nl

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

7


TO MEET | CULTURELE LOCATIE Fort Lent

fortlent.nl

HISTORISCH FORT MET EEN MARKANTE INDELING Fort Lent ligt direct aan de Waal, heeft een overdekte binnenplaats, vele intieme ruimtes, klassieke gewelven en een dakterras. Het Fort ligt aan de rand van een prachtig natuurlandschap. Een veelzijdige en karakteristieke plek om van je evenement écht een belevenis te maken.

NIJMEGEN

Fort Lent

Bemmelsedijk 4 6663 KZ Lent

Info > Tania Schreuders E tania@fortlent.nl T 024-3231746 Aantal eigen parkeerplekken Aantal congres/eventzalen Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.)

8

175 9 300

Totale afmeting evenement/congreszalen (m²)

1000

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

1000

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

565

Afmeting buitenlocatie (m²)

150

Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

200

MICE DESTINATIES NIJMEGEN


TO MEET | CULTURELE LOCATIE Belvédère

belvederenijmegen.nl

WACHTTOREN IN RENAISSANCE STIJL, EXCLUSIEF EN INTIEM Belvédère is een historisch gebouw in het centrum van Nijmegen, aan de Waal. De toren is gebouwd in Renaissance stijl met een moderne en intieme inrichting. Oorspronkelijk was de Belvédère een gewone waltoren, die omstreeks 1511 de naam Hoender-toren droeg. Een locatie met een bijzondere geschiedenis die het mooiste uitzicht van Nijmegen biedt. Er zijn diverse mogelijkheden voor besloten gezelschappen.

NIJMEGEN

Belvédère

Kelfkensbos 60 6511 TB Nijmegen

Info > Tania Schreuders E tania@fortlent.nl T 024-3231746 Aantal eigen parkeerplekken (betaalde parkeergarage op loopafstand)

-

Aantal congres/eventzalen

3

Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.)

60

Totale afmeting evenement/congreszalen (m²)

100

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

150

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

60

Afmeting buitenlocatie (m²)

100

Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

150 MICE DESTINATIES NIJMEGEN

9


TO MEET | CULTURELE LOCATIE Stevenskerk

stevenskerk.nl

INSPIREREND TREFPUNT VOOR KUNST, CULTUUR EN BEZINNING De Stevenskerk, een middeleeuws monument midden in het historische centrum van Nijmegen. Dit monument is vrijwel dagelijks geopend voor publiek, maar ook uitermate geschikt voor speciale bijeenkomsten, zoals een congres, beurs, concert, trouwerij, afscheids- en herdenkingsbijeenkomst.

NIJMEGEN

Stevenskerk

Sint Stevenskerkhof 62 6511 VZ Nijmegen

Info > Paul Schreurs E p.schreurs@stevenskerk.nl T 024-3604710 Aantal eigen parkeerplekken (parkeergarage op loopafstand)

-

Aantal congres/eventzalen

3

Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.) Totale afmeting evenement/congreszalen (m²)

10

850 2360

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

900

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

1000

MICE DESTINATIES NIJMEGEN


TO MEET | CULTURELE LOCATIE LUX

lux-nijmegen.nl

DE PLEK VOOR SPRAAKMAKENDE PROGRAMMA’S Voor kunst, cultuur, debat en festivals is Lux met een theaterzaal, 9 multifunctionele zalen en het sfeervolle Café LUX de ideale plek. Centraal gelegen, goed bereikbaar en op loopafstand van het station. Voor grote en kleine gezelschappen.

NIJMEGEN

LUX

Mariënburg 38-39 6511 PS Nijmegen

Info > Kirsten Gossink E sales@lux-nijmegen.nl T 024-3816839 Aantal eigen parkeerplekken Aantal congres/eventzalen

10

Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.)

198

Totale afmeting evenement/congreszalen (m²)

820

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

412

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

990

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

11


TO MEET | EVENEMENTENLOCATIE De Kube Honigcomplex

dekube.nl

HIPPE, INDUSTRIËLE LOCATIE De Kube is een grote, industriële evenementenlocatie op het Honigcomplex. Het bestaat uit 3 flexibel in te richten loodshallen en café. De locatie is geschikt voor zakelijke congressen tot 1.000 personen, beurzen en markten tot 2.500 m2, concerten, voorstellingen, festivals en feesten.

NIJMEGEN

De Kube

Waalbandijk 20b 6541 AJ Nijmegen

Info > Ed Verkuylen E info@dekube.nl T 0612440673 Aantal eigen parkeerplekken Aantal congres/eventzalen

12

750 5

Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.)

1000

Totale afmeting evenement/congreszalen (m²)

2500

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

3300

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

1000

Afmeting buitenlocatie (m²)

3500

Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

5000

MICE DESTINATIES NIJMEGEN


TO MEET | EVENEMENTENLOCATIE HonigEvents

honigevents.nl

CREATIEF EN DUURZAAM MET UNIEKE DYNAMIEK HonigEvents faciliteert congressen, zakelijke bijeenkomsten en teamuitjes op het Honigcomplex voor groepen van 10 tot 300 personen. Samen met ondernemers binnen het Honigcomplex ontstaan er in een industriële omgeving unieke combinaties en evenementen.

NIJMEGEN

HonigEvents

Waalbandijk 12J 6541 AJ Nijmegen

Info > Simon Vennekens E simon@honigevents.nl T 0611914491 Aantal eigen parkeerplekken Aantal congres/eventzalen

300 2

Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.)

300

Totale afmeting evenement/congreszalen (m²)

600

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

700

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

400

Afmeting buitenlocatie (m²)

2000

Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

2000

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

13


TO MEET | EVENEMENTENLOCATIE De Goffert Hospitality & Events (Het Goffertstadion)

ZAKELIJK IN EEN SPORTIEF DECOR Op een van de mooiste plekken van Nijmegen, omringd door bossen en het groen van het Goffertpark ligt het Goffertstadion. De verrassende ruime opzet met inspirerende ruimtes bevindt zich op een locatie waar topprestaties aan de orde van de dag zijn. De perfecte locatie voor al uw zakelijke evenementen.

NIJMEGEN

Goffertstadion

Stadionplein 1 6532 AJ, Nijmegen

Info > Alexander Prent E alexander@degoffert.nl T 024-3590392 / 0622828050 Aantal eigen parkeerplekken Aantal congres/eventzalen Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.) Totale afmeting evenement/congreszalen (m²)

5 1500 450

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

2000

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

2000

Afmeting buitenlocatie (m²) Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

14

200

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

20.000 5000

degoffert.nl


TO MEET | EVENEMENTENLOCATIE Stichting Cultuurspinnerij De Vasim

devasim.nl

CREATIEVE BROEDPLAATS Cultuurspinnerij De Vasim is een plek waar kunstenaars en bedrijven elkaar inspireren en een vruchtbare wisselwerking met elkaar aangaan. De multifunctionele fabriekshallen van de voormalige kunstzijdefabriek NYMA zijn geschikt voor grote en kleinere zakelijke evenementen.

NIJMEGEN

De Vasim

Winselingseweg 41 6541 AH Nijmegen

Info > Mia Denis / Regina Vermeulen E info@devasim.nl T 024-3886246 Aantal eigen parkeerplekken Aantal congres/eventzalen Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.)

750 3 850

Totale afmeting evenement/congreszalen (m²)

1400

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

1150

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

950

Afmeting buitenlocatie (m²)

1000

Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

5000

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

15


TO MEET | THEATER CineMec Nijmegen

zakelijk.cinemec.nl

CONGRESLOCATIE MET STATE OF THE ART TECHNIEK CineMec maakt van uw bijeenkomst een beleving! In de 7 theaterzalen is het beeld en geluid perfect voor uw presentatie en in de foyers is voldoende ruimte voor een beursvloer. Stijlvolle zakelijke bioscoopuitstraling of richt onze locatie naar eigen wens in, passend bij het thema van uw bijeenkomst.

NIJMEGEN CineMec

Willem van Arenbergstraat 6 6515 AT Nijmegen

Info > Arjenne Osnabrugge E zakelijk@cinemec.nl T 0318-648814 Aantal eigen parkeerplekken Aantal congres/eventzalen Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.) Totale afmeting evenement/congreszalen (m²)

16

360 12 698 -

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

2000

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

1829

Afmeting buitenlocatie (m²)

-

Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

-

MICE DESTINATIES NIJMEGEN


TO MEET | THEATER Concertgebouw De Vereeniging

stadsschouwburgendevereeniging.nl

PRACHTIGE KLASSIEKE SFEER Concertgebouw De Vereeniging wordt alom gewaardeerd vanwege de prachtige architectuur. Het multifunctionele gebouw is sfeervol, stijlvol en verrassend uitgevoerd in Art Deco en Art Nouveau en beschikt over 6 zalen. U kunt bij ons terecht voor bruiloften, recepties, seminars, concerten, voorstellingen, condoleances, uitvaartdiensten, (bedrijfs) feesten en (bedrijfs)evenementen.

NIJMEGEN

Concertgebouw De Vereeniging

Keizer Karelplein 2-d 6511 NC Nijmegen

Info > Wouter Stemerdink/Merel van Oirschot E w.stemerdink@stadsschouwburgendevereeniging.nl m.van.oirschot@stadsschouwburgendevereeniging.nl T 024-3608135 Aantal eigen parkeerplekken Aantal congres/eventzalen Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.) Totale afmeting evenement/congreszalen (m²)

110 6 1450 740

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

2200

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

1450

Afmeting buitenlocatie (m²)

-

Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

-

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

17


TO MEET | THEATER Stadsschouwburg Nijmegen

CENTRAAL GELEGEN EN GOED TE COMBINEREN MET EEN THEATERVOORSTELLING De Stadsschouwburg is een monumentaal theater in het hart van Nijmegen. De schouwburg behoort tot de grotere theaters in Nederland. Kenmerkend zijn de lichte, ruime foyers en de prettige, intieme theaterzaal. De schouwburg is bijzonder geschikt voor congressen, symposia en productpresentaties.

NIJMEGEN

Stadsschouwbug Nijmegen

Keizer Karelplein 32-h 6511 NH Nijmegen

Info > Wouter Stemerdink/Merel van Oirschot E w.stemerdink@stadsschouwburgendevereeniging.nl m.van.oirschot@stadsschouwburgendevereeniging.nl T 024-3608135 Aantal eigen parkeerplekken Aantal congres/eventzalen Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.) Totale afmeting evenement/congreszalen (m²)

18

110 2 1450 621

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

2200

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

1450

Afmeting buitenlocatie (m²)

-

Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

-

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

stadsschouwburgendevereeniging.nl


TO MEET | THEATER De Lindenberg

delindenberg.com

ZAKELIJKE EVENEMENTEN MET EEN VLEUGJE KUNST EN CULTUUR De Lindenberg beschikt over 3 theaterzalen en verschillende multifunctionele ruimtes. Of je gezelschap nu uit 5 of 1500 personen bestaat, de Lindenberg biedt een fullservice oplossing in een bijzondere, creatieve omgeving. De Lindenberg is centraal gelegen in het centrum van Nijmegen en goed bereikbaar met openbaar vervoer én auto.

NIJMEGEN

De Lindenberg

Ridderstraat 23 6511 TM Nijmegen

Info >Lotte Kleinrensink E verhuur@delindenberg.com T 024-327 39 39 Aantal eigen parkeerplekken

-

Aantal congres/eventzalen

7

Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.) Totale afmeting evenement/congreszalen (m²)

336 -

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

1500

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

860

Afmeting buitenlocatie (m²)

200

Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

500

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

19


TO MEET | HOTELS Fletcher Hotel-Restaurant Erica

SFEERVOL LANDHUIS MIDDEN IN DE BOSSEN Bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica, gelegen in het rijk van Nijmegen, staan service en kwaliteit hoog in het vaandel, volledig ingesteld op de uiteenlopende wensen van de gasten. De sfeervolle zalen beschikken over daglicht en bieden uitzicht op de bosrijke omgeving rondom het hotel. Door de stijlvolle aankleding en flexibele wanden zijn de zalen geschikt voor uiteenlopende evenementen zoals seminars, vergaderingen, presentaties, trainingen, feesten, recepties en bruiloften.

NIJMEGEN

Fletcher HotelRestaurant Erica Molenbosweg 17 6571BA Berg en Dal

Info > Marcel Hoogenboom E mhoogenboom@fletcher.nl T 024-6843514 Aantal hotelkamers Aantal bedden Aantal sterren Aantal eigen parkeerplekken Capaciteit restaurant (aantal pers.) Aantal congres/eventzalen Totaal afmeting evenement/congreszalen (m²)

4 250 90 8 1366

Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.)

400

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

600

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

900

Afmeting buitenlocatie (m²) Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

20

60 121

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

18000 1000

hotelerica.nl


TO MEET | HOTELS Fletcher Parkhotel Val Monte

parkhotelvalmonte.nl

UNIEKE BOSRIJKE LIGGING MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE POLDER Inspirerende ligging in de bossen en op de heuvel met uitzicht over de 90 meter lager gelegen polders. Het evenemententerrein en de uitgezette wandelroutes rondom het hotel maken het mogelijk om een bijeenkomst te combineren met uiteenlopende outdoor- en teambuildingsactiviteiten.

NIJMEGEN

Fletcher Parkhotel Val Monte

Oude Holleweg 5 6572 AA Berg en Dal

Info > Suzan Roters E reservations@parkhotelvalmonte.nl T 024 684 2000 Aantal hotelkamers

126

Aantal bedden

246

Aantal sterren

4

Aantal eigen parkeerplekken

150

Capaciteit restaurant (aantal pers.)

160

Aantal congres/eventzalen

10

Totaal afmeting evenement/congreszalen (m²)

731

Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.)

160

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

450

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

485

Afmeting buitenlocatie (m²) Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

20.000 200

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

21


TO MEET | HOTELS Fletcher Hotel De Gelderse Poort

IN HET GEZELLIGE EN GROENE DORP OOIJ Het hotel beschikt over sfeervolle kamers en een eigen restaurant. De vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien. Zowel voor grote bijeenkomsten als voor korte business meetings kunt u terecht bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort. Vergaderen midden in de natuur, gezond eten en drinken en aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een sportieve break. Het groene en gezonde concept van de Gelderse Poort sluit perfect aan bij elke zakelijke bijeenkomst.

NIJMEGEN Fletcher Hotel De Gelderse Poort

Koningin Julianalaan 32 6576 AS Ooij

Info > Fletcher Hotel de Gelderse Poort E info@hoteldegeldersepoort.nl T 024 663 8213 Aantal hotelkamers

43

Aantal bedden

91

Aantal sterren

35

Capaciteit restaurant (aantal pers.)

60

Aantal congres/eventzalen

22

3

Aantal eigen parkeerplekken (privé)

2

Totaal afmeting evenement/congreszalen (m²)

76

Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.)

70

Capaciteit totale evenementzalen om te borrelen (aantal pers.)

-

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

50

Afmeting buitenlocatie (m²)

-

Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

-

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

hoteldegeldersepoort.nl


TO MEET | HOTELS Mercure Hotel Nijmegen Centre

mercure-hotel-nijmegen-center.nl

MODERN STADSHOTEL Unieke ligging naast het centraal station met eigen parkeerplaats: perfecte locatie voor een overnachting in het centrum. ‘Ready-to-Work’-concept voor flexwerken of zakelijke afspraken. Gasten beoordelen Mercure Hotel Nijmegen Centre als: ‘Erg fijn en mooi hotel!’ Attente service en persoonlijke benadering.

NIJMEGEN

Mercure Hotel Nijmegen Centre

Stationsplein 29 6512 AB Nijmegen

Info > Ivonne den Hartog E H1356-SL@accor.com T 024-323 8888 Aantal hotelkamers

112

Aantal bedden

218

Aantal sterren Aantal eigen parkeerplekken Capaciteit restaurant (aantal pers.)

4 50 100

Aantal congres/eventzalen

-

Totaal afmeting evenement/congreszalen (m²)

-

Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.)

-

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

-

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

-

Afmeting buitenlocatie (m²)

-

Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

-

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

23


TO MEET | HOTELS Hotel Credible

in-credible.nl

INNOVATIEF, ANDERS, CREATIEF HOTEL IN CENTRUM NIJMEGEN Een plek waar je je snel thuis voelt. Waar je kunt afspreken voor een goede kop koffie. Waar je kunt ontbijten en tegen een betaalbare prijs kunt overnachten. Geen standaard hotel maar een innovatief, net even anders hotel.

NIJMEGEN

Hotel Credible

Hertogstraat 1 6511 RV Nijmegen

Info > Sander Timmermans E info@in-credible.nl T 0243220498

24

Aantal hotelkamers

20

Aantal bedden

33

Aantal sterren

2

Aantal eigen parkeerplekken (privé)

-

Capaciteit restaurant (aantal pers.)

-

Aantal congres/eventzalen

-

Totaal afmeting evenement/congreszalen (m²)

-

Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.)

-

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

-

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

-

Afmeting buitenlocatie (m²)

-

Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

-

MICE DESTINATIES NIJMEGEN


TO MEET | HOTELS Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

valknijmegen.nl

GOED BEREIKBAAR MET UNIEK UITZICHT OVER NIJMEGEN Veelzijdige locatie met state of the art (congres) faciliteiten en uitstekende bereikbaarheid. Eten, slapen, vergaderen en gratis parkeren onder een dak.

NIJMEGEN Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Hertog Eduardplein 4, 6663 AN Nijmegen

Info > Koen Veenendaal E sales@nijmegen.valk.com T 024-7920200 Aantal hotelkamers

116

Aantal bedden

-

Aantal sterren

4

Aantal eigen parkeerplekken

270

Capaciteit restaurant (aantal pers.)

350

Aantal congres/eventzalen Totaal afmeting evenement/congreszalen (m²)

12 1000

Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.)

450

Capaciteit totale evenementzalen voor feesten (aantal pers.)

400

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

450

Afmeting buitenlocatie (m²)

500

Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

-

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

25


TO MEET | HOTELS Sanadome Nijmegen

sanadome-vergaderen-nijmegen.nl/

HOTEL, MEETING, PRIVATE DINING, SPA & SPORT Rustig en centraal gelegen in een bosrijke omgeving. Verblijf in een professionele, servicegerichte en gastvrije omgeving. Naast 9 vergaderzalen met daglicht biedt Sanadome alle facetten onder één dak; 106 hotelkamers, 4 restaurants, private dining, Sanasport Health Club en Beauty & Wellness (in aanbouw: uitbreiding vergaderzalen en kookstudio).

NIJMEGEN

Sanadome Nijmegen

Weg door Jonkerbos 90 6532 SZ Nijmegen

Info > Marjan Mulder E meeting@sanadome.nl T 024 359 7204 Aantal hotelkamers

106

Aantal bedden

212

Aantal sterren

350

Capaciteit restaurant (aantal pers.)

200

Aantal congres/eventzalen

9

Totaal afmeting evenement/congreszalen (m²)

500

Capaciteit theateropstelling grootste congreszaal (aantal pers.)

200

Capaciteit totale evenementzalen om te borrelen (aantal pers.)

150

Capaciteit totale evenementzalen voor congressen (aantal pers.)

200

Afmeting buitenlocatie (m²) Capaciteit buitenlocatie feesten (aantal pers.)

26

4

Aantal eigen parkeerplekken (privé)

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

2000 200


TO MEET | NIJMEGEN Ruimte voor aantekeningen

MICE DESTINATIES NIJMEGEN

27


Convention Bureau Gelderland Dorpsstraat 14 6661 EK Elst T 0481-366 260 E info@conventionbureau.nl w conventionbureau.nl

GA NAAR CONVENTIONBUREAU.NL VOOR: • • • • •

Tips & trics Achtergrondinformatie Kosteloos advies & ondersteuning Venuefinder Locaties in 360°

To Meet Nijmegen Green Captial 2018  

Maak kennis met Nijmegen als destinatie voor congressen.

To Meet Nijmegen Green Captial 2018  

Maak kennis met Nijmegen als destinatie voor congressen.

Advertisement