Page 5

m ajuta! Paula inainte de a fi diagnosticata cu leucemie acuta mieloblastica

DE REŢINUT: Dacă este compatibil cu un bolnav, donatorul va fi supus unui tratament pentru ca celulele stem din măduva osoasă să migreze către sângele periferic. Pe venă se montează un cateter care este conectat la un aparat care seamană cu cel dializă. Procedura nu durează mai mult de două ore şi este fară riscuri pentru donatori.Celulele stem hematopoetice extrase din organism se refac în câteva zile.

R

evista ,,Reghinul Nostru” face un apel umanitar către cititorii care nu pot fi indiferenţi la suferinţa semenilor noştri. Mână de la mână, cu puţină bunăvoinţă şi solidaritate, împreună putem ajuta fiecare dintre noi, familia Albu, pentru ca fiica lor, Paula Andreea, să supravieţuiască. Leucemia acută este un tip de leucemie care este foarte agresivă, progresează foarte repede şi durata de supravieţuire fără tratament este foarte scurtă, în care celulele albe afectate proliferează foarte repede. Leucemia acută mieloidă afectează celulele albe de tip mieloid. Pentru cei interesaţi să ajute familia Albu, o pot face apelând la numărul de telefon: 0746-192-734 sau depunând orice sumă de bani în contul deschis la sucursala Banca Transilvania: RO94BTRLEURCRT0242030301-Euro, sau în contul: RO47BTRLRONCRT0242030301-LEI, persoană de contact (sora), Szente Olimpia.

cuprins “Silva” Reghin prima fabrică din România care a făcut export de bere...........................pag.7 Zilele Bibliotecii “Petru Maior”........pag.15 Oppidum Privilegiatum Regun - năvălirea tătarilor la Reghin .............................pag.17 Gala sportului reghinean - premianţii anului 2013...........................................pag.20 Teatrul prinde din nou viaţă.........pag.26 Peste 4 milioane de instrumente produse in 63 de ani de Hora SA..............pag.27 Emese Ardelean s-a intors la prima ei dragoste: radio-ul.............................. pag.37

Revista Reghinul Nostru  
Revista Reghinul Nostru  

Revista de atitudine civica si promovare a valorilor locale

Advertisement