Page 1


portocaliu Daca sunteti nervos sau nelinistit - Recurgeti atunci la o culoare portocalie sau ruginie. Este o nuanta care sugereaza siguranta si linistea.


Galben Daca sunteti bantuit de ganduri negative - Galbenul este culoarea predilecta pentru a fi mai destins si pentru a gândi pozitiv, avand un efect calmant asupra mentalului. Galbenul este cea mai veselă culoare din tot spectrul şi semnifică perseverenţă, curaj, atenţie şi generozitate.


Albastru Daca sunteţi surmenat - vă sunt indicate turcoazul ori albastrul. Sunt culorile care va vor ajută sa va destindeţi. Nu există un elixir mai bun pentru suflet decât ridicarea privirii către albastrul cerului. Aceasta este culoarea aspiraţiilor înalte, a libertăţii lăuntrice, a calmului, a iubirii altruiste, lipsite de gelozie şi posesivitate.


Verde Culoarea verde destinde considerabil atat fizicul, cat si psihicul. Ea ne permite sa echilibram structura somatică cu cea psihică şi face posibilă o rapidă diminuare a stresului.


Roşu Daca vă lipseşte energia - Pentru a va armoniza chi-ul (energia) care circulă in corpul dumneavoastră, aveţi nevoie sa fiţi stimulat printr-o culoare excitantă, cum ar fi roşul


Roz Daca sunteti stresat - SimĹŁiĹŁi nevoia sa vedeti "viata in roz"? Rozul, folosit impreuna cu o alta culoare, cum ar fi albul, ajuta la indepartarea stresului.


Indigo Culoarea indigo este un foarte bun eliberator mental si un factor extraordinar de rafinare, care permite un control profund la nivel psihic si subtil.


Este simbolul tinereţii şi al frumuseţii eterne. Albul florilor de primavară este un adevărat izvor de pace, linişte şi puritate spirituală.


همه تشنه هستند  
همه تشنه هستند  

water in world is not dnough