Page 1

En tidning för PartyLite Konsulter Nummer 07/2011

Reflections

Konsten att skapa stämning

2012

Tjuvstarta i kvalificeringen för nästa års resa

Grattis Pernett Elfvin-Määttä - vår nya svenska Regiondirektör! www.partylite.se


European Excellence Club Åk på resa med

Planeringen av PartyLites resa 2012 är i full fart. Bli medlem i European Excellence Club och du har chansen att resa med andra Konsulter från hela Europa! Kvalificeringsperioden börjar officiellt i augusti, men som en klubbgåva ger vi dig chansen att tjuvstarta redan i juli. Destinationen avslöjar vi först på Konferensen i Göteborg, men vi lovar att det är något att se fram emot! Läs mer på sidorna 10-11. Du kan nog drömma om nästa års PartyLite-resa, men väderleksprognosen lovar också varma och glada dagar i Sverige hela juli månaden! PartyLite har nämligen Happy Days! Vi har en massa somriga erbjudanden för både gäster och Värdinnor/Värdar. Läs mer om kampanjen på sida 4. Denna månad kan du också erbjuda dina nya Konsulter ett jätte bra välkomsterbjudande – nämligen ett DUBBELT så stort Startpaket som normalt! Vad är bättre än möjligheten att ge dina rekryter en strålande start på PartyLite-karriären? Se sida 5.

Reflections | 2


Ledarartikel

Drömmen slog in! Nu har det hänt igen – drömmen blev sann! Den 1:a juni 2011 föddes PartyLite Sveriges nya “Drömlinjen” och vi fick vår 6:e nya Regiondirektör, Grattis Pernett - Du är en vinnare! En dröm blir sann först när vi är beredda att göra verklighet av den - gör en plan och sätt en konkret och visuell MÅLBILD. Alla har drömmar och många av oss gör planer men ibland ser vi oss ändå inte som vinnare - målbilden är inte tillräckligt tydlig och vi hämtar inte ut vinsten! Hämta ut vinsten vad menar jag med det? – Ja, om du får brev på posten så skulle du väl inte glömma att hämta ut den eller hur! Är du en vinnare och vågar du hämta ut din välförtjänta vinst? Vi är nu Skandinaviens största PartyLite företag och tillsammans med er alla så är målbilden glasklar – snart är vi störst i Norden och sen tar vi Europa!

Innehåll 4 Happy Days! Läs om kampanjerna i juli.

6 Juni-juli försäljningskampanj! Höstens nya produkter till kanonpris.

7 Värme och stämning i alla Happy Days are here! Just så är det, mängder av erbjudanden till kunder och Värdinnor/Värdar, gör att du har möjlighet till bra försäljning och aktivitet hela juli ut! Bli medlem i European Excellence Club, stå på scen som Konferensstjärna, erbjud dubbla startset etc. Det är bara att välja och vraka. Begreppet Happy Days skapades av den enkla anledningen att Du & Jag har så mycket mer att erbjuda än enbart bra produkter. Visst har vi världens bästa produkt, nu vill vi bara att alla skall få chansen att uppleva detta och kanske även vilja vara en av oss. Att vara Happy kan vara skillnaden mellan vinnare och förlorare, vaknar du varje morgon och ser ett glatt ansikte i spegeln, men kanske inte alltid? Men nu är det bevisat att 8 av 9 PartyLitare lever livet lite gladare – se till att sprida din glädje genom att göra juli månad till din bästa någonsin!

hem Läs om kampanjerna i augusti.

8 Dubai 10 European Excellence Club 12 Erkännanden 14 Extra information Läs om vad som är i fokus just nu.

Vi ses på Konferensen!

Krister Fraser Försäljningsdirektör

Grattis till Sveriges nya Regiondirektör, Pernett ElfvinMäättä! L ä s h e n n e s b e r ä t t e l s e o m h ur h o n b l e v R e g i o n d i r e k t ö r i f ö ljande Reflections!

Reflections | 3


Kampanjer

Happy Days i juli! En värmebölja av erbjudanden!

Juli är en riktig sommarmånad och man njuter gärna på stranden, solar och hoppar i sjön för ett svalkande bad. Men på kvällen är det tid för Visning, och man kan dyka in i ett hav av fina erbjudanden! Vi vet alla att svenskar gillar grillfester, be dina vänner göra grillfesten till en PartyLite grillfest! Värdinnan/Värden får i dessa Happy Days en extra stor rabatt: 35 %, 55 %, och 75 %! På detta sätt kan de försäkra sig om att de t.ex. får Siena Lights vägglampett till endast 409 kr.

Reflections | 4

Gästerna blir också slagna av värmeböljan och de fina erbjudandena! Det är väldigt fina erbjudanden och passar för att pynta terrassen eller stugan i sommar! Ta till exempel Segla Votivljushållare som du nu kan köpa för endast 95 kr (Ord. pris 249 kr). Se flera supererbjudanden i juli broschyren, som du denna månad enbart hittar på CBC (Kommunikation --> Kampanjer). Du laddar lätt ned gästbroschyren från CBC och kan både skriva ut den eller skicka den vidare till alla du känner! Den 12-sidiga gästbroschyren finns till salu på flyer shoppen www.partylite-flyers.fi!


Kampanjer

Dina rekryteringspresenter i juli:

För din första rekrytering får du Klassisk Elegans pelarljushållare, trio med 12 teljus i favoritdoften Mango-Mandarin. Presentens värde:

1 194 kr!

För din andra rekrytering får du en PartyLite logo produkt: Veksax samt 4 st. Dessert 3-veksglasljus i höstens nya dofter. Presentens värde:

1 236 kr!

För din tredje rekrytering, och för alla som du rekryterar därefter, får du ett presentkort värt 1 000 kr!

P RESEN TKO R T

Välkomsterbjudanden för nya Konsulter i juli I juli kan du hälsa dina nya Konsulter välkomna med ett dubbelt så stort startpaket som vanligt! Utöver det aktuella startpaketet kommer den nya Konsulten också att få alla produkter i höstens nya Startpaket! Så här kan du försäkra dig om att dina Konsulter får en Kanonstart på den stora höstsäsongen! Sätt den bifogade broschyren in i broschyrstället och ställ fram den på dina Visningar - den kommer garanterat fånga Gästernas uppmärksamhet. Lägg märke till vilka av dina Gäster som verkar intresserade och låt inte chansen att rekrytera en ny Konsult gå förbi! Kanske väntar de på att du skall fråga dem…

Det pr aktiska broschy r s t ä l l e t i p l e x i g l a s s k a n k ö p a s p å Konsultbeställning: 9 1 0 7 0 3 , 5 5 k r / s t .

Reflections | 5


Kampanjer

Försäljningskampanj i juni-juli! Tjuvstarta höstsäsongen med nya produkter! I sommar är försäljningsutmaningen uppdelad i 3 nivåer. Du kan beställa produkter från den kommande höst­ katalogen väldigt billigt! Tjuvstarta höstsäsongen redan nu! Nå bonusgränsen på 17 000 kr i både juni och juli, så får du köpa ett fantastiskt produktpaket med höstens storsäljare för ett otroligt pris! Produkternas totala värde är 4 972 kr, och ditt pris är endast 447 kr! Tänk hur billigt du kan få höstens produkter för dina kommande Visningar - Det är magiskt!

Förutom försäljning ska du ha 3 Partylite Visningsbokningar: Skaffa tre nya bokningar för augusti under juni-juli! Detaljerade regler för kampanjen kan läsas på CBC och ur det bifogade bladet med kampanj- och beställningsinformation.

Kommer du att vara en Stjärna på konferensscenen? Med hjälp av din aktivitet i juni och juli kan också Du bli hedrad på Konferensscenen! Försäljning: När Du är i bonus med en försäljning på minst 17 000 kr i både juni och juli, kommer du att belönas med en av höstens stora nyheter på konferensscenen! Rekrytering: Rekrytera minst en ny konsult i juni eller juli så kommer du att belönas med ännu en ny höst produkt! Produkterna är bland förhandsfavoriterna i höst- och julkatalogen!

Visst skall väl Du stå på Konferensscenen i år?

De tre bästa i båda kategorierna kommer också att få stjärngåvor:

Nummer 3 en SMARTPHONE (värde ca 2 600 kr)

Reflections | 6

Nummer 2 - en iPAD2 (värde ca 4 500 kr)

Nummer 1 en 40 ” INTERNET-TV (värde ca 13 000 kr)


Kampanjer

Värme och stämning

i alla hem

Augusti månads erbjudande för Värdinnan/Värden avspeglar sensommarens värmande stämning. Nu är det dags att skapa värme och stämning i hemmet. Broschyren ger fina förslag på hur man kan använda våra produkter på olika sätt. Med lite kreativitet får man varierande produkter för varje Visning! I augusti kan du belöna dina Värdinnor/Värdar med ett extra Votiv­ ljuserbjudande. Boka Visningar till perioden 1-21.8.2011, så får du chansen att överraska din Värdinna/Värd med ett erbjudande av saftiga dofter, 96 st. Votivljus. Mera info i nästa Reflections. Även de övriga Gästerbjudanden skapar en varm och mysig stämning. Alla Gäster kan välja bland sina favorit ljushållare, somriga doftande och doftfria ljus för att skapa en sensommar glöd! Broschyren med augusti Gästerbjudanden publiceras den 20 juli på CBC, dessutom kan den beställas i vår nätbutik www.partylite-flyers.fi.

CBC: Kommunik a t i o n - K a m p a n j e r

Diamantklubben för Värdinnan/Värden: I augusti har Värdinnan/Värden möjlighet att köpa ett produktpaket, som inte finns i katalogen, med en rabatt över 79%: Mangoträ ljushållare, Havsvindar 3-veksljus och Örike Stora Teljus, 4 st. Endast

229 kr! (Totalvärde: 1 147 kr)

Diamantklubbens medlemmar kommer att bli informerade om erbjudandet, men kom ändå ihåg att berätta om erbjudandet för dina egna Diamanter!

Reflections | 7


DUBAI

Årets Drömresa! Egentligen skulle min första drömresa varit resan till Polcirkeln/Mauritius.. Jag började samla poäng utan någon riktig plan… Tyvärr klarade jag inte hela vägen och kom aldrig iväg på någon drömresa då. På nästa konferens som var i Norge deltog jag och när drömresan presenterades och det avslöjades att den gick till Dubai - då bestämde jag mig – Jag ska med! Redan på konferensen fick man en chans att samla sina första poäng, jag hakade på! På Ledar Kickoffen fick vi sätta upp en individuell plan för hur vi skulle samla poäng och nå resan. I bakhuvudet kom jag ihåg besvikelsen från föregående år när jag missade resan och det ville jag inte uppleva igen. Så jag tog fram en plan B och också en plan C – för att försäkra mig ordentligt. Det är jag väldigt glad i dag för att jag gjorde – för det blev Plan C som tog mig till Dubai. Vi möttes upp på Arlanda men det kändes overkligt att jag var på väg till Dubai. När vi landat i Dubai så kändes det äntligen verkligt – jag nådde målet!! Jag är i Dubai! Vilket land! Med alla skyskrapor, färdiga och påbörjade byggen – allt gjorde att det kändes storslaget! Inte mindre storslaget blev det när vi kom till hotellet och hälsades välkomna av Marko och hans fru och vi blev bjudna på välkomstdryck och fick sedan gå till en gigantisk frukostbuffé. PartyLite har verkligen lagt upp resan bra, planerat för egen tid och aktiviteter i en bra mix. Det mesta av den egna tiden använde jag till att bada och sola och njuta. Jag bara njöt av att vara ”Cathrin” (inte 4 barnsmamma, fru, anställd som kock utan bara CaReflections | 8

thrin). Två middagar minns jag speciellt bra. Den ena kvällen då vi åt på en traditionell arabisk restaurang under bar himmel och den andra var middagen som avslutade med en ökensafari, som var en upplevelse i sig. Vi har haft utflykter tillsammans som man alltid kommer att minnas bla. Burg Khalifa - världens högsta byggnad och Souks - guld- och textilmarknad. Inte minst får man glömma alla trevliga reskamrater, gamla som nya kollegor. Ni och PartyLite har gjort min Drömresa oförglömlig i detta magiska land! Vart går nästa resa..? Det vet inte jag, men jag ska med!

Cathrin Ohnslätt Oberoende PartyLite Konsult


DUBAI

Reflections | 9


Förhandsmeddelande

Europa firar och reser tillsammans Du kan se fram emot många nya drömresor

Reflections | 10 Reflections | 10

med sensationella

European Excellence Club.


kvalificering

Bästa Konsulter, Ledare, RVP och SRVP PartyLite växer inom Europa till en stor och stark familj. Konsulter i Österrike, Tyskland, Danmark eller Schweiz erbjuder sina kunder samma förstaklassiga service som en Konsult i Finland, Storbitannien eller Italien. I Norge är våra teljus nummer ett mest sålda produkter, likaväl som i Italien, Slovakien och Polen. I Tjeckien, som är vår nyaste marknad, har den första RVP:n påbörjat sin karriär på PartyLite – på samma sätt som alla våra 80 RVP:s och SRVP:s i Europa­Det är du, kära Konsult, Ledare och RVP, som kan ta äran av vår utveckling. Du bidrar till vår tillväxt – oavsätt vilket språk du talar. Vi vill år 2012 fira denna enorma succé tillsammans med dig – i din European Excellence Club. Den första European Excellence Club destinationen presenteras på den Skandinaviska Konferensen i augusti. Jag lovar dig, det är något att se fram emot. Min första klubb gåva för er: Det lönar sig att skaffa medlemskapet så tidigt som i JULI, eftersom all din personliga försäljning redan under perioden 1.-31 juli 2011 räknas som en del av kvalificeringen för European Excellence Club. Ta vara på denna fördel och tryck på gasen redan nu. Jag ser fram emot att ha dig i vår European Excellence Club!

Få nya upplevelser, fira dina lyckade prestationer, ha det roligt tillsammans, dela med oss av våra erfarenheter... Kvalificering för resan med European Excellence Club Excellence Kvalificerings­period: Period 1: augusti 2011 & september 2011 Period 2: januari 2012 – mars 2012 Baskrav för att kunna delta på resan år 2012: • 200,000 Excellence Poäng • plus 4 Nya Konsulter

Min gåva: Samla extra försäljnings­ poäng redan i

juli 2011

Kvalificering för både dig och din partner/vän (alternativt): 1. Genom försäljning och rekrytering 260,000 Excellence Poäng + 6 Nya Konsulter 2. Genom ny Ledarskap utveckling Baskrav + bli eller promote out en ny Ledare. 3. Som en RVP eller SRVP Baskrav + ha din struktur i skick (6 enheter på 1:a nivå) senast den 1 april 2012.

Hjälp dina kollegor på traven och samla Excellence Poäng! Med vänlig hälsning, Martin Köhler President PartyLite Europe

SÅ HÄR GÖR DU: Personlig Försäljning: • 1 kr. = 1 Excellence Poäng under Excellence Kvalificeringmånaderna. Nya rekryterade Konsulter • Personligt rekryterade • Startdatum i en av Excellence kvalificeringsmånaderna • Kvalificerade under den första verksamhetsmånaden, den nya Konsulten måste vara kvalificerad senast 31 mars oavsett startdatum. • En ny Konsult skall ha minst en kvalificerad Visning i varje Excellence kvalificeringsmånad. (fr.o.m. startdatumet) • Som rekryterare får du även Excellence poäng under kvalificeringsperioderna från dina nya Konsulters försäljning, 1 kr = 1 Excellence Poäng (Konsulter rekryterade 1 aug- 31 mars) Nya Ledare • alla nya Ledare under året 2011 med promote out datum 1 sep, 1 okt, 1 nov, 1 dec 2011 och 1 jan 2012. • ha min. status Enhetsledare den 1 april 2012 Mer information hittar du på CBC.

2012

Reflections | 11


ERKÄNNANDEN VOLYMBONUS

+ 5% Adonis Anneli Ahlby Gia Allberg Sofia Alm Birgitta Andersson Angelica Andersson Maria Andersson Kajsa Andersson Malinda Arturson Beatrice Bergh Christina Bjelvenmark Therése Blückert Lena Brandt Maria Brishag Annelie Burman Eva Burström Margareta Carlsson Cassandra Carolsson Maria Dahlenfors Sandra Ebberyd Jeanette Edenbane Catharina Elebring Katarina Englund Susanne Ericsson Verona Eriksson Helene Eriksson Lina Falk Cristel Forsell Charina Forsman Sara Forsten Josephine Gabriel Eva Gjersvold Rosemarie Gunnarsson Angelica Gustafsson Ingmarie Gustafsson Emma Gustavsson Ann Gustavsson Anna Gyllesten Helen Haapanen Lena Hage Lövmo Helena Haglund Josefine Hansen Lindelöf Grethe Hansson Ulf Hedberg Mona Helldin Marika Henriksson Jonas Herrlin Margareta Ilonurmi Maria-Elena Jokinen Carina Karlsson Susanne Karlsson Veronica Karlsson Teresa Kolmodin Anna-Lena Kåhlman Carita Larsen Cecilie B.S. Larsson Annelee Larsson Anna Larsson Maritha Liidemaa Merle Lind Johan Lindroos Malin Ljunglin Pia Reflections | 12

Lundgren Ann-Christin Lundin Birgitta Lundqvist AnnaLena Löfgren Marie Malm Pia Mattisson Pernilla Nordström Jeuinitha Nyberg Ida Nyberg Marika Näslund Cecilia Ohlsson Veronica Ohlzon Karin Olsson Pernilla Oscarsson Birgitta Pehrsson Tommy Rabelius Eva Remnold Carolina Rexter Ingrid Riis-Davidsson Ingela Roswall Nicoline Rundberg Helen Schöman Lisa Selander Anneli Sjöberg Petra Skyttemo Hanna Sondell Tina Stajminger Jenny Steinsgard Mona Sterling Eva Strid Emilie Strindefjord Liselotte Sundkvist Kristina Svantesson Barbro Svenson Mona Tivander Åsa Wennerstrand Carina Wiedenborg Allwin Anna Maria Wikander Charlott Wiktander Johanna Vold Bohman Iréne Östberg Pernilla

DUBBELBONUS Carolsson Maria Elebring Katarina Hage Lövmo Helena Löfgren Marie Wikander Charlott

NYA KVALIFICERADE KONSULTER Startat i april och kvalificerat sig inom sin första verksamhetsmånad Ahlqvist Josefine Allberg Sofia Andersson Angelica Andersson Jenny Axelsson Stina

Bengtsson Eva-Lena Bjelvenmark Therése Björk Thérese Brandt Maria Claesson Jenny Dahlroos Therèse Eberheim Anette Edström Maria Edvardsson Mia Ekblom Margaretha Eklund Elin Engelin Helen Engström Åsa Esser Linda Falk Cristel Forsell Micaela Glittsjö Catharina Gnipe Emma Gustafsson Sandra Gyllesten Helen Haglund Josefine Hedlund Lotta Henriksson Jonas Jansson Natali Jarl Maria Johansson Sandra Johansson Ewa Karlsson Veronica Kjellerby Emma Kristoffersson Camilla Lagg Jeannette Lekander Marina Lenvall Felicia Liidemaa Merle Lind Johan Lindh Jessica Lundgren Ann-Christin Lundh Sara Nyhlén Gill Näslund Cecilia Ohlzon Karin Oscarsson Birgitta Petersson Emma Pettersson Sandra Pettersson Emma Pettersson Pia Rabelius Eva Randstedt Pernilla Rauma Ulrica Rexter Sam Rundgren Annika Selander Anneli Sohl Beatrice Spennare Karén Steinsgard Mona Stigsson Morgan Svensson Johnny Tegelberg Carina Tepsa Marika Thorsell Lovisa Tildemyr Martina Törnlind Jeanette Valderas Karol Dayana Wallin Emma Åkerblom Roskvist Charles

NYA LEDARE Nya Teamledare Andersson Josefine Andersson Bahri Maria Enström Anne-Li Eriksson Sara Haapanen Lena Johansson Kristina Ledel Lisbeth Rupertsson Petra Sterling Eva Stermer Ingalill

Nya Enhetsledare Ahlby Gia Carolsson Maria Ebberyd Jeanette Englund Susanne Eriksson Lina Eriksson Helene Forsten Josephine Hedberg Mona Jokinen Carina Remnold Carolina Rexter Ingrid Rundberg Helen Svenson Mona

Nya Senior Enhetsledare Stajminger Jenny Söderbäck-Borg Maria

Nya Sektionsledare Eriksson Frida Mellqvist Ewa

Björk Thérese Blomqvist Maria Carlsson Cassandra Ekholm Regina Engelin Helen Engström Åsa Eriksson Yvonne Esser Linda Falk Cristel Filmberg Frida Fransson Eva-Lena Fredriksson Jenny Gunnarsson Valma Gyllesten Helen Haglund Josefine Henriksson Jonas Hizkiyal Dina Jacobsson Carola Jansson Gunilla Lekander Marina Lundberg Teres Lundgren Ann-Christin Malmström Maria Näslund Cecilia Ohlzon Karin Oscarsson Birgitta Rabelius Eva Randstedt Pernilla Selander Anneli Spennare Karén Steinsgard Mona Stridh Laila Svensson Johnny Särnblad Katarina Tepsa Marika Tildemyr Martina Wahlund Sara Waltersson Annette

Ny Distriktsledare Lotthagen Lotta

Ny Regiondirektör Elfvin-Määttä Pernett

STEG FÖR STEG FÖR NYA KONSULTER

Följande Konsulter har tagit sitt första steg (4 avhållna Visningar) Andersson Angelica Bergström Annie Bjelvenmark Therése

Följande Konsulter har tagit sitt andra steg (4 avhållna Visningar) Abrahamsson Ann-Sofie Alfredsson Vailith Andersson Angelica Asmund Jonna Carlsson Cassandra Dahlenfors Sandra Engstrand Camilla Enström Anne-Li Henriksson Jonas Larsson Kerstin


ERKÄNNANDEN TOP 5 Försäljning - Konsulter 1. Charlott Wikander 2. Maria Carolsson 3. Pia Malm 4. Maria-Elena Ilonurmi 5. Liselotte Strindefjord

42 016,00 34 004,00 29 921,00 27 770,00 25 519,00

TOP 5 Försäljning - Ledare 1. Katarina Elebring 2. Helena Hage Lövmo 3. Marie Löfgren 4. Maria Andersson 5. Susanne Karlsson

48 068,00 39 721,00 36 344,00 29 250,00 26 300,00

TOP 5 Försäljning - Enhet 1. Teresa Karlsson 2. Ulla-Britt Nilsson 3. Pernilla Östberg 4. Eva-Lena Wisberg Gustafsson 5. Katarina Elebring

219 414,00 205 197,00 173 989,00 171 453,00 168 173,00

TOP Rekrytering* - Konsulter 1. Ingmarie Gustafsson 2. Camilla Eriksson 3. Maria Andersson Bahri 4. Eva Sterling 5. Jonna Asmund

2 2 2 1 1

Ledarprofil Mona Lind Jag heter Mona Lind och min enhet heter Ljusflammorna. Min ledare heter Ewa Mellqvist med enheten Teamet Candles. Den 1/5 2011 blev jag enhetsledare. Min man Jonny och jag bor i Brattfors utanför Filipstad. Just för tillfället bor även vår 21-åriga son Johan hos oss. Mina intressen förutom Partylite är naturen och linedans. Jag arbetar heltid på en skola i Filipstad. Min karriär inom PartyLite startade efter en visning i sep. 2010, då Ewa var hemma hos mig. Försäljningen gick så bra så det fick bli min startvisning. Sen gick allt ganska fort. Det ena avlöste det andra och nu är jag enhetsledare. Jag tackar Ewa för allt stöd

och all hjälp under de här månaderna. För min del är det här det perfekta jobbet att tjäna extra pengar på. Jag bestämmer själv när,hur många timmar och hur mycket jag vill tjäna. Mitt mål är att kunna sluta min anställning och ägna mig helt åt PartyLite. Alla människor jag möter och har mött genom visningarna hjälper mig att sträva på. Få fler kollegor och hjälpa ut egna enhetsledare. Och naturligtvis göra allt jag kan för att nå så långt som möjligt på stegen. Nu ser jag fram emot resan till Finland i juni. Sedan blir det Danmark och min första konferens i Göteborg. Kommer att bli ett spännande år med nya utmaningar. Kram Mona Lind

TOP 5 Rekrytering* - Ledare 1. Ingrid Rexter 3 2. Carina Jokinen 3 3. Grethe Hansen Lindelöf 2 4. Lina Eriksson 2 5. Susanne Karlsson 1 TOP 5 Rekrytering* - Enhet 1. Teresa Karlsson 3 2. Pernilla Östberg 3 3. Eva-Lena Wisberg Gustafsson 3 4. Pernett Elfvin-Määttä 3 5. Maria Söderbäck-Borg 3 *Startat i april (även icke kvalificerade) Om samma antal rekryter, avgör april försäljning.

Följande Konsulter har tagit sitt tredje steg (4 avhållna V i s n in g ar) Arturson Beatrice Dahlenfors Sandra Engstrand Camilla Enström Anne-Li Forsman Sara

EXTRA STEGET! Asmund Jonna Engstrand Camilla Klingberg Yvette Nilsson Annika Ost Britt Tildemyr Martina

Reflections | 13


Extra informaTIon

Höstens Ledarpaket Det finns många fördelar med att vara Ledare i PartyLite. Som Ledare får du en Ledarbonus på 6 % av den egna Enhetens försäljning, du har möjligheten att arbeta självständigt med din egen Enhet och du kan delta i Ledar- och utbildningsmöten. En annan stor fördel är att du får ett gratis paket med nya produkter varje gång det kommer ut en ny katalog! Ju högre din status är, desto fler produkter får du! Här nedan ser du värden på höstens kommande startpaket som skickas till Ledarna efter Konferensen. SRD/RD 54 090 kr Regionledare 8 505 kr Distriktsledare 6 300 kr Sektionsledare 3 715 kr Senior Enhetsledare 2 490 kr Enhetsledare 1 215 kr Ledarens status den 1.8.2011 avgör paketens storlek.

I fokus just nu! 1. PartyLite resan 2012 Använd månadens Happy Days – erbjudanden som huggtand, på så sätt kan du hålla igång din verksamhet denna månad. Det lönar sig, för med din försäljning i juli är du redan igång med att samla ihop poäng för nästa års PartyLite resa! 2. Välkomsterbjudande för nya Konsulter Denna månad kan du locka nya Konsulter med alla produkter från höstens startpaket. Tipsa dina kunder att det nu är en perfekt tidpunkt för att starta sin verksamhet, för med både den aktuella och höstens startpaket, är de redo för både sommarens och höstens visningar!! 3. Försäljningskampanjen i juni-juli Se till att du får in en sista försäljningen denna månad, så att du får köpa några av höstens kommande favoriter till ett förmånligt pris!

JULI MÅNADSKALENDER 1

2

3

fr

sö må

4

5

6

7

8

9

10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

ti

on

to

fr

sö må

ti

on

to

fr

sö må

ti

on

to

fr

Happy Days för Gäster och Värdinnor/Värdar 1.-31.7. Juli månadens rekryteringspresenter 1.-31.7. Välkomsterbjudande i juli 1.-31.7. Försäljningskampanj i juni-juli 1.6.-31.7. Vil du bli Stjärna på Konferensscenen? 1.6.-31.7.

Reflections | 14

sö må

ti

on

to

fr


Extra informaTion

Hur förbereder du din höst Hösten är PartyLites högsäsong med ny katalog, nya kampanjer och nya utmaningar. Just nu har vi ju Försäljningskampanj Juni-Juli med möjlighet att få massor av nya höst/vinterprodukter till fantastiska priser. En helt ny visningsväska inför höstsäsongen.. Visst blir man sugen på nya katalogen? Visst vill vi ut och visa alla nyheter i höst? Har du bestämt dig för framgång och succé i höst? Vill du lättare nå mål och få mer förtjänst? Ju fler visningar du håller nu – ju lättare har du att vara igång i höst. Ju fler bokningstillfällen har du. 10 bokningar klara direkt efter konferensen och fram till slutet av oktober? Då blir du dessutom med i en lottdragning om presentkort på konferensen. Med 10 visningar i boken redan nu har du också säkrat en bra inkomst i höst…

Mina bästa tips för att vara riktigt bra igång i höst: * Kom ihåg och ha som mål - 10-3-2 på varje visning. 3 bokningar/visning * Bygg förväntningar – Skapa behov att se den nya katalogen redan i slutet av augusti. * Vilka är dina favoritvärdinnor? Erbjud redan nu de första nya katalogtiderna, direkt efter konferensen! Låt dem veta att de är speciella och får chansen att se och visa sina vänner den nya katalogen först. * Att fråga på varje visning – vem kan vi vara hos när vi lanserar vår nya katalog? * Gör en lista med 50 personer och skriv ner varje namn du kommer att tänka på, släkt, vänner, grannar, gamla grannar, arbetskamrater, gamla arbets- kamrater osv.. * Avsätt lite tid någon kväll och ring dessa namn: - Jag håller på att planera augusti och september och jag har några tider kvar så då tänkte jag på dig… * Fråga alltid den du ringer upp…vilka två skulle du kunna rekommendera att jag också erbjuder en visning? På det viset växer din ringlista och antalet nya bokningar växer.

10 visningar = ca. 6 000:- i förtjänst = ca. 30 timmar arbetstid. Dessutom med min. 10 visningar i boken till hösten så har du också säkrat upp för en bra november och december – Du är redo för julklappshandeln!

10 bokningar på 10 veckor!

Sätt grunden nu – gör jobbet nu så är du igång direkt efter konferensen! Lycka till med att planera din PartyLite höst.

• Planera höstsäsongen i god tid och gör Visningsbokningarna redan nu! • När du bokat 10 Visningar för 10 veckor framåt från konferensen, är du med i Konferensens stora lottdragning! • Fyll i bokningsblanketten och returnera den Konferensen till Infon. För att kunna delta i lottdragningen bör man delta på Konferensen.

Vi ses på konferensen! Du hittar blanketten på CBC: Kommunikation --> Konferens

AnnaCarin Berglund

Försäljning- och u t v e c k l i n g s k o o r d i n ator i Sverige

Reflections | 15


Nedräkningen för årets PartyLite Konferens... är officiellt igång!

Par t yLite Oy Befästningsvägen 4 A FI- 02600 Esbo Te l: ( 0 8 ) 4 0 0 4 4 101 Fa x : ( 0 8 ) 4 0 0 4 9 9 8 5

w w w.p ar t y li t e.s e V i s k ap ar s t ämn in g s o m b er ik ar d i t t liv!


SWE Reflections 7_11  

SWE Reflections 7_11

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you