Page 1

Lehti PartyLite Konsulteille Numero 08/2011

Reflections

Tu n n e l m a n l u o m i n e n o n t a i d e t t a

Tervetuloa kotiin ihanien elokuun tarjousten pariin! www.partylite.fi


Elokuun ekstra-tarjouksia! Konferenssia odotellessa meillä on huikea tarjous sekä Asiakkaille että Emännille/Isännille elokuun ensimmäisillä viikoilla! Asiakkailla on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus ostaa PartyLiten maailman­ kuulu GloLite kynttilä! Kynttilätriot ovat saatavilla kahdella eri tuoksulla: Merisuola­ & ajopuu ja Meren rauha. Nämä tuoksut eivät ole saatavilla GloLite-kynttilöissä syksyn kuvastossa, joten varmista nyt että asiakkaasi pääsevät nauttimaan näistä tuoksuista juuri nyt. Emännille/Isännille tarjoamme muhkean votiivisetin, jossa on 16 hedelmäistä tuoksua, yhteensä 96 votiivia. Osa tuoksuista poistuu elokuun jälkeen joten nyt on viimeinen tilaisuus Emännille/Isännille saada omakseen nämä mahtavat tuoksut. Lue lisää näistä tarjouksista sivulta 4.

Reflections | 2


PÄÄKIRJOITUS

Hehkuva ja valo­ voimainen GloLite . . . johdattaa meidät lämpimiin ja hämärtyviin elokuun iltoihin. Laskeudumme peh­ meästi kukin tahollamme vuoden kiireisimpään aikaan. Elokuun teema: Tervetuloa Kotiin, viestii jo itsessään lämpöä ja kodikkuutta. Tunnelmalliset tuotteet ja harmo­ nisesti sointuvat värit ja tuoksut luovat meille jokaiselle viihtyisän ympäristön työl­ le, rentoutumiselle, harrastuksille ja yhdessäololle.

SISÄLTÖ 4 Elokuun kampanjat Lue lisää tarjouksistamme sivuilta 4 & 5.

Palava innostus, uteliaisuus ja te PartyLite ihmiset olette antaneet minulle sytyk­ keitä omaan tekemiseeni. Toivon, että teillä jokaisella on oma kipinävarasto, joka vauhdittaa teitä eteenpäin omassa työssänne. Kun me kaikki voimme hyvin, palve­ lemme omat asiakkaamme tavalla, joka ilahduttaa heitä. Annamme joka kerta hiukan parempaa palvelua, kuin he osaavat odottaa ja se muistetaan lämmöllä. Jokainen yhteydenotto ennen ja jälkeen esittelyn on paras käyntikortti. Elokuun alun Emännät ja Isännät saavat hulvattoman määrän votiiveja räiskyvissä väreissä – yli 1000 tuntia tunnelmointia lähes ilmaiseksi! Saahan sinun asiakkaasi mahdollisuuden näihin tuotteisiin! Montako nimeä sinulla on ”GloLite odotuslistassa”? He haluavat varmasti käyttää GloLite – tarjouksen lisäksi hyväkseen Emäntien votiivitarjouksen, joten sinun syyskiireesi alkavat juuri nyt.

6 Pernett Elfvin-Määttä Lue Ruotsin uuden Linjajohtajan tarina.

7 Ekstratietoa Kuukauden keskipisteet & Koulutustietoa.

K e s ä k u u n s a a v u t u k s et löydät e x t r a n e t i s t a : Ti e d o t t a minen > R e f l e c t i o n s - v a l i k o s t a.

Elokuun loppu tiivistyy Venetsialaisiin, joita juhlitaan ympäri Suomen kynttilöiden ­ ja rakettien kera. Tuotteemme sopivat erityisen hyvin mökkikauden päättäjäisten kattauksiin ja tunnelmointiin. Sinulla on varmasti hyviä ajatuksia juhlapaikan somis­ tuksesta ja kauniin nouto- tai ruokapöydän mehevöittämisestä. Anna ideasi käyt­ töön tähän juhlaan. Yhteinen, odotettu suurtapahtumamme KONFERENSSI on aivan nurkan takana. Odotan malttamattomana yhteistä viikonloppuamme, jonka anti tulee olemaan huikea. Uutuuksia, koulutusta, palkitsemisia ja yhteisiä elämyksiä. Te olette niitä ihmisiä, jotka saatte asiat tapahtumaan ja olen teistä niin ylpeä. ”Tervetuloa Elokuuhun ”, tavataan Jyväskylässä!

Riitta Rutanen Myyntijohtaja

Reflections | 3


KAMPANJAT ELOKUU

Tervetuloa kotiin! Elokuussa tarjoamme Emännille ja Isännille tuotteita, jotka luovat iltojen pimetessä tunnelmaa ja lämpöä kotiin. Esimerkiksi suositun ja moni-ilmeisen Symmetriatrion voi saada omakseen jopa -70% alennuksella.

Asiakkaille olemme koonneet herkän setin, josta löytyy Kirsikkapuun kukka -kynttiläsomiste yhdessä Kirsikkapuun kukka Tuikkivien kanssa erittäin herkulli­ seen hintaan 39,90 €! Säästö yli 20 €!

Elokuun esitteet myynnissä esitekaupassa: www.flyers.fi

Erikoistarjoukset! Ensimmäisten elokuun viikkojen aikana (1.-14.8.) meillä on lisäksi myös erikoistarjouksia!

Emännille/Isännille runsas ja värikäs 96 kpl:n votiivisetti 16 eri tuoksulla. Osa tuoksuista poistuu elokuun jälkeen, joten nyt on viimeinen tilaisuus hankkia nämä mehukkaat tuoksut lähes 90% alennuksella!

Samana ajankohtana tarjoamme Asiakkaille mahdollisuuden ostaa GloLitekynttilätrion hintaan 59,90 €! Vaihtoehtoina joko valkoinen, tuoksulla Merisuola & ajopuu tai vaalean sininen, tuoksulla Meren rauha. Kuinka monta GloLite kynttilästä kiinnostunutta asiakasta on jättänyt sinulle yhteystietonsa - he odottavat yhteydenottoasi!

Elokuussa kannattaa toimia PartyLite Emäntänä/ Isäntänä tai Asiakkaana. Tervetuloa kotiin!

Reflections | 4


KAMPANJAT ELOKUU

Elokuun Sponsorointilahjat: Syksy/ Joulukuvaston uutuus­ tuote!

Ensimmäisestä tämän kuukauden aikana sponsoroi­ mastasi uudesta Konsultista saat: Reflections Lyhdyn ja 12 kpl Tammi & santelipuu Tuikkivia – syksyn uutuus tuotteita! Lahjan arvo:

149,20 €!

Toisesta tämän kuukauden aikana sponsoroimastasi uudesta Konsultista saat lisäksi yllätyspaketin PartyLite-logotuotteita!

Kolmannesta (ja seuraavista) tämän kuukauden aika­ na sponsoroimastasi uudesta Konsultista saat edellis­ ten lisäksi: Lahjakortin arvoltaan 100 €.

LA H JA KO R TT I

Timantti-klubi Emännille/Isännille: Kun Emännöi/Isännöi elokuussa esittelyn, on oikeus ostaa kuvaston ulkopuolinen upea tuotesetti yli -79% alennuksella: Mangopuu-kynttiläsomiste, Merituuli 3-sydänkynttilä ja Saarten tuulet Suuret Tuikkivat 4 kpl Vain

24,90 €! (setin arvo 122,80 €)

Timantti-klubin jäsenille lähetetään tarjouksesta myös erillinen uutiskirje! Muistutathan omia Timanttejasi tästä huippuedusta!

Reflections | 5


NORDIC

Ruotsin uusi Linjajohtaja Mutkikas tie vie enemmän aikaa kuin suora tie, sen me kaikki tiedämme, mutta se kannatti. Minun matkani Linjajohtajaksi kesti noin kahdeksan vuotta, vaikka oikeastaan se ei pidä paikkansa… koska vasta tänä talvena minä päätin (ihan oikeasti!), että haluan saavuttaa sen minkä nyt olen saavuttanut. Toimin ensin Ryhmäpäällikkönä kaksi vuotta ja sitten Linjapäällikkönä myös kaksi vuotta, ja viihdyin työteh­ tävissäni. Mutta sitten tapahtui jotain. En tiedä oliko se oma tahtoni tai minun tulevan johtajan tahto joka toi minut tänne missä tänään olen. Mutta yhden asian tiedän, tämä kevät on ollut huippuhauska. Olemme tehneet yhteistyötä, valmentaneet toisiamme ja tartut­ taneet toisiimme sellaista energiaa, etten moisesta tiennyt! Kyllä, tämä kevät on ollut täynnä kokouksia ja yhteensattumia. Olemme tiedottaneet uusia ja vanho­ ja Konsultteja, luoneet ”me-henkeä” ja tehneet unel­ mistamme totta! Se, että Business School oli Tukhol­ massa tänä keväänä myös auttoi saavuttamaan paik­ kani. Siellä oli tietoa, inspiraatiota ja mahdollista työs­ kennellä yhdessä sekä se auttoi asettamaan tavoittei­ ta ja seuraamaan niitä. Kiitos Birgitta, että olet kuka olet ja kiitos tuestasi. Haluan myös kiittää kaikkia muita ketkä ovat tukeneet minua matkani aikana. Kaikki ovat olleet todella positiivisia ja iloisia, minulla on ollut mahdollisuus työskennellä oikean unelmapo­ rukan kanssa!

Pernett Elfvin-Määttä Linjajohtaja PartyLite Ruotsi

Nähdään Konferenssissa ihan hetken päästä!

H u o m ! J o s olet vasta a l o i t t a n u t Konsultti, v o i s i n u l l a olla vielä m a h d o l l i s uus päästä m u k a a n , j ollei Kon f e r e n s s i o le jo täysin l o p p u u n m yyty. Katso l i s ä t i e d o t extranetistä.

Reflections | 6


ekstra

Keskipisteessä juuri nyt! 1. Aloita elokuu tunnelmallisesti Sinulla on vahvat työvälineet: GloLite kynttilät, räiskyvä votiivisetti ja kuvastosta poistuvat tuotteet. Palvele ja ilahduta Asiakkaitasi näillä tiedoilla, saat varmasti innostuneita Emäntiä/Isäntiä pitämään esittelyjä! 2. Elokuun tunnelmaa kaikille! Auta Asiakkaitasi ja Emäntiäsi/Isäntiäsi luomaan kotiinsa lämmin tunnelma omien tarjoustuotteidensa säestämänä. Tilaa esitteet ajoissa esitekaupasta. 3. Valmistaudu Konferenssiin ja syksyn huippusesonkiin! Sovi esittelyjä kalenteriisi jo nyt. Anna aikaasi jokaiselle Emännälle ja saat vahvan startin tähän syksyyn. Muistathan työstää kaavakkeen 10 varausta 10:lle viikolle ja ottaa sen mukaasi Konferenssiin, näin olet mukana 10 x 1000 €:n lahjakortin arvonnassa.

Koulutusta työhösi! Tarjoamme peruskoulutusta KAIKILLE, niin uusille kuin kokeneillekin Konsul­teille sekä Päälliköille. Vahva tietotaito perusasioissa antaa varmuutta PartyLite työhön ja tuo menestystä haasteissa. Emännän valmennus, uudet varaukset, esittelyn kulku, ideoita antava esittelypöytä sekä sponso­-rointi – aina oppii uutta, jota voi hyödyntää omassa työssään. 11 koulutuspaikkaa läpi Suomen avaa ovensa JUURI SINULLE, jolle haluamme antaa muhevat eväät tuleviin esittelyihin. Katso itsellesi sopivin paikkakunta koulutukselle ja ilmoittaudu suoraan kouluttajalle joko sähköpostin tai puhelimen välityksellä viimeistään 4 päivää ennen koulutusta. Osal­listumismaksu 7 € (sisältää kahvin ja arvonnan) maksetaan koulutuspaikalla.

Tärkeitä päivämääriä kirjoita ne kalente­riisi: • 12.8.2011 - Uutta Syksy/Joulu 2011 Aloitus­ pakkausta voidaan tilata • 15.8.2011 - Voit tilata uusia tuotteita, kuvastoja ja tuoksunäytteitä Konsultin tilauksella • 15.8.2011 - Saat alkaa tallentamaan esittely tilauksia, jotka sisältävät uusia tuotteita

Koulutuspaikat ja –ajat löydät extranetin etusivun linkistä.

ELOKUUN KALENTERI 1 ma

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ti ke to pe la su ma ti ke to pe la su ma ti ke to pe la su ma ti ke to pe la su ma ti ke Ekstra-tarjoukset Asiakkaille ja Emännille/Isännille (1.-14.8.2011) PartyLite Konferenssi Jyväskylässä (12-14.8.2011)

Timantti-klubi tarjous Emännille/Isännille (1.-31.8.2011) Elokuun Sponsorointilahjat (1.-31.8.2011) Elokuun tunnelmaa Asiakkaille ja Emännille/Isännille (1.-31.8.2011)

Reflections | 7


PartyLitella haluamme juhlia yhdessä kanssanne! Niin teemme myös syys­kuussa. PartyLiten syntymäpäiväkuukautta juhlistamme monilla erikoistarjouksilla!

Par t yLite Oy Linnoitustie 4 A 02600 Espoo P u h: 0 9 8 4 9 6 419 9 Fa x : 0 9 8 4 9 6 419 0

w w w.p ar t y li t e.f i Lu o mm e el äm ä äs i r ik as t u t t avan ym p är is t ö n!

FIN Reflections 8_11  

FIN Reflections