Page 1

NEWSLETTER #1

THÚC ĐẨY TĂNG 12-14 TRƯỞNG

tháng Mười

Drive Your Growth

SECC (Trung Tâm Hội Chợ & Triển Lãm Sài Gòn)

HCMC

VIETNAM

2 0 1 7

Triển lãm Quốc tế chuyên ngành về Máy công cụ và Giải pháp Gia công Kim lọai tại Việt Nam – Lần thứ 11

Thuộc chuỗi triễn lãm:

Triển lãm đồng địa điểm:

2 017

Đơn vị tổ chức:

Đối tác trong nước:


2 0 1 7

12-14 OCT

SECC (Trung Tam Hoi Cho & Trien Lam Saigon)

HCMC Vietnam

NƠI HỘI TỤ HÀNG NĂM CỦA CỘNG ĐỒNG GIA CÔNG KIM LOẠI Chỉ số Nhà quản trị mua hàng (PMI) của Việt Nam đã tăng lên từ mức 51,9 trong tháng 1/2017 lên 54,2 trong tháng 2/2017, cho thấy các điều kiện kinh doanh đã cải thiện mạnh mẽ, và đây là mức cải thiện cao nhất kể từ tháng 5/2015. Theo Saigon Times, số lượng đơn đặt hàng mới tăng mạnh và nhanh, cho các nhà sản xuất. Họ rất lạc quan cho biết có ý định đầu tư vào công nghệ sản xuất mới nhằm đáp ứng yêu cầu của khách hàng.

The Annual Gathering of Metalworking Community Newsletter #1

The Vietnam Manufacturing Purchasing Managers’ Index (PMI) of 2017 has rose from 51.9 in January to 54.2 at the end of February, signaling a solid improvement in business condition since May 2015. According to The Saigon Times newspaper, although sharp rises to new orders and purchasing activity has pressure manufacturers, they have expressed optimism to invest in new manufacturing technologies in order to deliver customers’ demanding expectations.

2

www.metalexvietnam.com


2 0 1 7

12-14 OCT

SECC (Trung Tam Hoi Cho & Trien Lam Saigon)

HCMC Vietnam

METALEX Vietnam cam kết thúc đẩy sự phát triển của ngành gia công kim loại Việt Nam cũng như cập nhật nhiều giải pháp gia công kim loại và công cụ máy móc hiện đại nhất cho các nhà công nghiệp. Triển lãm năm nay chắc chắn sẽ tiếp tục là nơi hội tụ hàng năm của cộng đồng gia công kim loại như trong 11 năm qua. Việc tham gia tích cực vào triển lãm của các chủ nhà máy, các kỹ sư sản xuất, và các chuyên viên mua hàng đang có nhu cầu tìm kiếm các trung tâm gia công, thiết bị gia công kim loại, máy gia công kim loại tấm và các giải pháp đo lường cho thấy Việt Nam là thị trường đầy tiềm năng. Do đó, sự kiện này sẽ là diễn đàn cho quý vị và 500 thương hiệu đến từ 25 quốc gia tìm hiểu thị trường và kết nối kinh doanh với 10.000 nhà công nghiệp đang có nhu cầu tìm kiếm các công nghệ và giải pháp phù hợp. Hãy đăng ký gian hàng của quý vị để góp phần tạo nên cuộc cách mạng trong lĩnh vực gia công kim loại tại METALEX Vietnam từ ngày 12-14 tháng 10 năm 2017.

METALEX Vietnam promises to advance the metalworking industry of Vietnam and bring the industrialists up to date with the latest machine tools and metalworking solutions. It will definitely continue to be the annual gathering of the community as it has been for the past 11 years. The full confidence in Vietnam’s market was reflected by active participations of production engineers, factory and plant owners, as well as procurement executives, who were in search for machining centers, metalworking equipment, sheet metalworking machines and metrology solutions. Therefore, the event will set stage for you and 500 brands, 25 countries to do business, to learn market movement, as well as the chance to connect with 10,000 industrialists demanding the right technologies and solutions. Reserve your space to be part of the new metalworking revolution from 12 – 14 October 2017.

METALEX Vietnam 2016 đã khép lại với kết quả thành công NHIỀU CƠ HỘI vượt bậc, thu hút tổng cộng 14.821 khách tham quan vào hoạt KINH DOANH, động giao thương với các công ty tham gia triển lãm. Điều đó ánh sự gia tăng không ngừng về nhu cầu cải tiến lĩnh CẬP NHẬT CÔNG phản vực gia công kim loại trong các ngành sản xuất. Không chỉ NGHỆ VÀ KIẾN tương tác với doanh nghiệp, triển lãm này còn mang lại nhiều động đặc biệt như hội thảo “Lớp học Kỹ sư nâng cao”, THỨC TRONG 3 hoạt các buổi thuyết trình về công nghệ, “Shows in Show”, cuộc thi NGÀY TRIỂN LÃM “KOMA TAISEN” và các dịch vụ kết nối kinh doanh. Sự chào đón tích cực từ khách tham quan đã tạo cảm hứng cho ban tổ chức mang đến nhiều hoạt động chuyên sâu nhằm cung cấp các giải pháp, xu hướng và cơ hội kết nối kinh doanh để đưa doanh nghiệp của quý vị lên tầm cao mới.

3 Days of Business, Technologies and Insights The 2016 edition of METALEX Vietnam exceeded expectations in many ways – beginning with a total of 14,821 participants engaging business activities with exhibitors, which reflected an unceasingly increasing demand for metalworking improvements in manufacturing sectors. Aside from business interactions, the event featured many special activities such as the “Engineer Master Class” seminar, technology presentations, “Shows in Show,” “KOMA TAISEN” competition and business matchmaking services. Positive receptions from participants has inspired the organize to push through the boundary of knowledge again by providing fresh and in-depth activities that offers new solutions, trends and networks that will thrive your business forward to the next chapter of success.

Newsletter #1

3

www.metalexvietnam.com


2 0 1 7

12-14 OCT

SECC (Trung Tam Hoi Cho & Trien Lam Saigon)

HCMC Vietnam

PHẢN HỒI TÍCH CỰC CỦA CÁC DOANH NGHIỆP THAM GIA TRƯNG BÀY Sự hiện diện của nhiều thương hiệu toàn cầu cũng như những con số biết nói về triển lãm đã để lại nhiều ấn tượng tốt đẹp trong lòng các nhà công nghiệp. Nhiều người đã giới triển lãm này cho đến đồng nghiệp và các đối tác kinh doanh của họ.

Exhibitors’ Testimonials With many global brands and highprofile figures who left good impressions among the industrialists; many recommend the show to their colleagues and business partners.

Ông Taveesak Srisuntisuk Giám đốc điều hành CÔNG TY TNHH HEXAGON METROLOGY (THAILAND)

Ông Masami Zaiki Chủ tịch CÔNG TY TNHH NITTO SEIKO (CÔNG TY CỔ PHẦN HOÀ BÌNH)

Ông Trương Quốc Tuấn Tổng giám đốc CÔNG TY CỔ PHẦN MÁY CÔNG CỤ VÀ THIẾT BỊ T.A.T

“Các nhà công nghiệp có thể ghé thăm gian hàng của chúng tôi để trải nghiệm các công nghệ như Romer Absolute Arm with HP-L 20.8 Laser Scanner (tay đo di động Romer Absolute Arm với máy quét laser HP-L 20.8), White Light Measuring System (hệ thống đo lường ánh sáng trắng) and Global Classic CMM (Máy đo tọa độ 3 chiều). Những phát minh của chúng tôi có thể giúp khách hàng gia tăng tốc độ sản xuất cũng như nâng cao năng suất và chất lượng sản phẩm.”

“Triển lãm là nền tảng cho việc thắt chặt mối quan hệ hợp tác giữa doanh nghiệp Việt Nam và Nhật Bản. Vì vậy, chúng tôi đã mời khoảng 30 khách hàng tiềm năng đến tham quan gian hàng chúng tôi tại METALEX Vietnam 2016. Chúng tôi đề xuất giải pháp tốt nhất cho khách hàng.Tôi tin rằng điều đó sẽ mang lại cho họ lợi nhuận nhiều hơn và năng suất cao hơn.”

“Chúng tôi muốn giới thiệu công nghệ mới lần đầu tiên xuất hiện tại thị trường Việt Nam, máy laser sợi quang thế hệ mới với công suất 6kw. Bên cạnh đó, chúng tôi đang tìm kiếm khách hàng tiềm năng trong lĩnh vực sản xuất gia công kim loại tấm. Chúng tôi tin rằng các sản phẩm của chúng tôi có thể giúp khách hàng cắt giảm chi phí và nâng cao chất lượng trong quá trình sản xuất.”

Mr. Taveesak Srisuntisuk Managing Director HEXAGON METROLOGY (THAILAND) LTD.

Mr. Masami Zaiki President NITTO SEIKO CO., LTD. (HOA BINH CORPORATION)

Mr. Truong Quoc Tuan General Director T.A.T MACHINERY CORPORATION

“Industrialists can visit our booth to experience the Romer Absolute Arm with HP-L 20.8 Laser Scanner, White Light Measuring System and Global Classic CMM. Our innovations can empower customers to increase their production speed and accelerate productivity while enhancing product quality.”

“This is a platform of cooperation between Vietnam and Japan. Therefore, we have invited about 30 potential customers to visit us at METALEX Vietnam 2016. The solution we suggest for our customers is the best; I believe it will bring them more profit and better productivity.”

“We would like to introduce new technology for the first time in Vietnam, the next generation fiber laser machine that has 6kw capacity. In addition, we are looking for potential customers who are from metal sheet company. We believe that our products can help customer reduce cost and improve quality of manufacturing process.”

Newsletter #1

4

www.metalexvietnam.com


2 0 1 7

12-14 OCT

SECC (Trung Tam Hoi Cho & Trien Lam Saigon)

HCMC Vietnam

NHẬN XÉT CỦA KHÁCH THAM QUAN METALEX Vietnam thu hút nhiều khách hàng lớn từ Việt Nam và trên toàn thế giới. Dưới đây là một số khách tham quan đã tìm được đối tác kinh doanh, công nghệ và phát minh mới giúp thúc đẩy doanh nghiệp của họ phát triển.

Visitors’ Testimonials METALEX Vietnam attracts key buyers from Vietnam and all over the world. Below are some of our visitors who were able to find new partners, technologies and innovations that stepped up their business.

Dipl. –Ing. Gunter Busch Head of South East Asia Representation ALD VACUUM TECHNOLOGIES GMBH

Dipl. -ling. Gunter Busch Trưởng đại diện khu vực Đông Nam Á ALD VACUUM TECHNOLOGIES GMBH “Đây là lần thứ hai tôi đến tham quan triển lãm METALEX Vietnam. Tôi thấy rằng triển lãm này thu hút rất nhiều doanh nghiệp tham gia với nhiều loại máy móc và giải pháp phục vụ các ngành công nghiệp khác nhau, bao gồm các giải pháp liên quan đến lĩnh vực gia công kim loại.”

Mr. Nguyen Kim Vien Senior Manager DAIWA LANCE INTERNATIONAL CO., LTD.

Ông Nguyễn Kim Viên Quản lý cấp cao CÔNG TY TNHH DAIWA LANCE INTERNATIONAL “Công ty chúng tôi chuyên về sản xuất thép nên thật tuyệt khi có mặt tại METALEX Vietnam và thiết lập quan hệ với các công ty cùng ngành. Tôi đã tìm được nhà cung cấp mới vào năm ngoái và thật hài lòng khi làm việc với họ, vì vậy tôi muốn tăng cường mối quan hệ kinh doanh của chúng tôi trong năm nay. Ngoài ra, tôi đang tìm kiếm trang thiết bị mới cho công ty của chúng tôi.”

“We are a steel manufacturing company so it is great to be at METALEX Vietnam and build up relationship with peers of the industry. I was able to find new suppliers last year and it was great to work with them, so I hope to strengthen our relationship this year. In addition, I’m looking for new equipment for our company.”

Mr. Kunihisa Tsuruno FA Section (Technology Manager) NIDEC COPAL (VIETNAM) CO., LTD.

Ông Kunihisa Tsuruno Bộ phận FA (Giám đốc kỹ thuật) CÔNG TY TNHH NIDEC COPAL (VIỆT NAM) “Tôi đã tìm được nhiều nhà cung cấp giải pháp gia công kim loại. cũng như nhiều công nghệ sản xuất thích hợp. Hơn thế nữa, METALEX Vietnam còn giúp tôi tìm được nhiều đối tác kinh doanh mới, sẵn sàng hợp tác và phát triển kinh doanh với nhau.”

Newsletter #1

“This is the second time I visit METALEX Vietnam. I found that this show has so many companies exciting machinery and solutions for different industry sectors as well as other solutions related to metalworking.”

5

“I was able to find many exciting technologies for manufacturing and several suppliers of metalworking solutions. What’s more, METALEX Vietnam also help me find new business partners who are ready to cooperate and develop our business together.”

www.metalexvietnam.com


2 0 1 7

12-14 OCT

SECC (Trung Tam Hoi Cho & Trien Lam Saigon)

HCMC Vietnam

MỞ RỘNG KẾT NỐI KINH DOANH VỚI CÁC TRIỂN LÃM CÙNG ĐỊA ĐIỂM

Co-located Shows to Extend Your Networks Vietnam continues to enhance its capacity to be the regional’s industrial and parts manufacturing hub. Therefore, METALEX Vietnam will act as a gateway for those who are interested in seizing new opportunities by including co-located shows such as Electronics Assembly 2017 and Industrial Components & Subcontracting Vietnam 2017.

Việt Nam tiếp tục nâng cao năng lực cạnh tranh để trở thành trung tâm sản xuất công nghiệp và linh kiện của khu vực. METALEX Vietnam được tổ chức đồng thời với các triển lãm khác như Electronics Assembly 2017 and Industrial Components & Subcontracting Vietnam 2017 sẽ là cầu nối quan trọng cho những ai quan tâm đến việc nắm bắt các cơ hội mới tại thị trường này.

MANG ĐẾN NHIỀU CƠ HỘI KINH DOANH HƠN

Vietnam Electronic Assembly 2017, Triển lãm quốc tế chuyên ngành máy móc cho chế tạo phụ tùng và linh kiện điện tử, được tổ chức cùng điạ điểm với METALEX Vietnam nhằm mang đến nhiều cơ hội kinh doanh hơn. Sự kiện này sẽ giúp quý vị kết nối với hàng ngàn nhà công nghiệp với mong muốn có cơ hội kết nối kinh doanh toàn cầu với các đối tác tiềm năng . Đây cũng là nơi quý vị sẽ được trải nghiệm nhiều công nghệ sản xuất điện tử tiên tiến từ các nhà cung cấp trong nước và quốc tế.

Sparking Higher Business Opportunities

Co-located with METALEX Vietnam to spark higher business opportunities, is an international machinery exposition for electronic parts and components manufacturing Vietnam Electronic Assembly 2017, which will let you link with thousands of industrialists eager to access the global-level networking opportunities with prospective partners. In addition, participants can experience the latest electronics manufacturing technologies by local and international providers.

MỞ RỘNG KINH DOANH VỚI CÁC NHÀ SẢN XUẤT LINH KIỆN

“Triển lãm sản phẩm Công nghiệp hỗ trợ Việt Nam 2017” sẽ mang đến cho quý vị nhiều cơ hội kinh doanh với các nhà sản xuất phụ tùng và các nhà thầu phụ. Tại sự kiện này, quý vị sẽ khám phá nhiều linh kiện chất lượng như phụ tùng ô tô, linh kiện điện tử, và nhiều linh kiện công nghiệp khác. Bên cạnh đó quý vị còn có cơ hội hợp tác và mở rộng kết nối kinh doanh với nhiều nhà sản xuất linh kiện Việt Nam và Nhật Bản.

Expand Business Circles with Parts Makers

The “Industrial Components & Subcontracting Vietnam 2017” will offer extensive business opportunities with parts manufacturers and subcontractors to you. At the event, you will discover quality parts ranging from automotive parts, electronics components, and other industrial parts that will be display. Not only you will receive opportunities, but also gain chance to expand your business circles with more Japanese and Vietnamese parts makers, coming together for partnerships.

Newsletter #1

6

www.metalexvietnam.com


2 0 1 7

12-14 OCT

SECC (Trung Tam Hoi Cho & Trien Lam Saigon)

HCMC Vietnam

Pre-register Online Within 10 Oct. to Get Exclusive Privileges

ĐĂNG KÝ TRỰC TUYẾN TRƯỚC NGÀY 10 THÁNG 10 ĐỂ NHẬN ĐƯỢC NHỮNG ƯU ĐÃI ĐẶC BIỆT! Để thuận tiện cho quý vị trong việc đến tham quan triển lãm một cách nhanh chóng và dễ dàng, vui lòng đăng ký trước tại www.metalexvietnam.com, và sẽ nhận được nhiều ưu đãi đặc biệt: • Nhận thẻ vào tham quan ngay. Không cần đăng ký lại. Chỉ cần đến Quầy Đăng ký trước để nhận Thẻ Khách Tham quan. • Được tặng CD kỷ yếu triển lãm. • Miễn phí cập nhật thông tin về ngành công nghiệp, công nghệ và thông tin triển lãm qua hộp thư của quý vị. Và nhiều ưu đãi khác: Với khách tham quan theo đoàn (ít nhất 5 thành viên cùng 1 tổ chức), nhiều ưu đãi đặc biệt khi đăng ký tham quan trực tuyến bao gồm: • Vào tham quan triển lãm nhanh chóng: Thẻ Khách tham quan có sẵn tại quầy đăng ký theo đoàn. • Được tặng CD kỷ yếu triển lãm trị giá 30 đô la Mỹ . • Chụp ảnh đoàn tham quan để quảng bá cho công ty/ tổ chức của quý vị trên các phương tiện truyền thông của chúng tôi. Để biết thêm thông tin, vui lòng liên hệ qua ĐT: 84 4-39927489/ 39927498, hoặc e-mail: contactcenter@reedtradex.co.th

HÃY THEO DÕI FACEBOOK! Hãy theo dõi chúng tôi trên Facebook tại www.facebook. com/metalexvietnampage để cập nhật tất cả các chuyển động trong ngành, những thông tin mới nhất về triển lãm, các chủ đề hội thảo, các hoạt động đặc biệt và nhiều thông tin khác!

Like Us on Facebook! Follow us on Facebook at www.facebook.com/metalexvietnampage to catch up all the latest industry movements, show updates, conference topics, special activities and more!

For your convenience to visit the show quickly and easily, pre-register online at www.metalexvietnam.com to get special benefits: • Instant Badge. No need to register again. Simply go to the Pre-registration Counter to pick up your Visitor Badge • Complimentary Directory CD • Receive movements of the industry, technologies, and the show right to your mailbox • And more! For group visitors: (at least 5 members from the same organization), exclusive benefits will be offered to your group as well when you pre-register online: • Fast tract to the exhibition: Visitors’ Badges are available at Group registration counter. • A complimentary show directory CD worth USD 30. • Take picture of your group to promote your company/ organization in our media. For more information, Contact Tel. 84 4-39927489/ 39927498, or e-mail: contactcenter@reedtradex.co.th

EXHIBITOR LIST

• ACT INTERNATIONAL, INC • AN VIET LONG CO., LTD. • BIBUS VIETNAM CO., LTD. • BIC JAPAN CO., LTD. • CMEC INTERNATIONAL EXHIBITION CO., LTD. • DAI TAM LONG MANUFACTURE TRADING & SERVICE CO., LTD. • DKSH (VIETNAM) TECHNOLOGY CO., LTD. • GREENPLUS VIETNAM CO., LTD. • HEXAGON METROLOGY (THAILAND) LTD. • KEYENCE CORPORATION • KNIPEX-WERK C.GUSTAV PUTSCH KG • LOCAL CASTING SDN BHD • MISUMI VIETNAM CO., LTD. • MOTUL TECH • NAMSON TECHNOLOGY - ENGINEERING CO., LTD. • NHAT CUONG CO., LTD. • ORISTAR CORPORATION • OSAKA INTERNATIONAL BUSINESS PROMOTION CENTER (IBPC) • POWER BEST CO., LTD. • SAEILO (THAILAND) CO., LTD. • SANKO FASTEM (THAILAND) LTD. • SHOWA DENKI CO., LTD. • SMC PNEUMATICS VIETNAM CO., LTD. • STAND DRAGON TECHNOLOGY CO., LTD. • TAKAMATSU MACHINERY CO., LTD. • TAMI (TAIWAN ASSOCIATION OF MACHINERY INDUSTRY) • TAN SONG VINH TRADING CO., LTD. • TPC MECHATRONICS CORPORATION • TRI VIET TECHNICAL CO., LTD. • VIET NHAT 3 LIMITED COMPANY • VIETVU AUTOMATION CO., LTD. • VINA MACHINE TOOLS AND ACCESSORIES CORPORATION • WELDCOM INDUSTRY JSC • WENZEL ASIA PTE LTD. • YANASE CO., LTD. • YOSHIMOTO FACTORY CO., LTD. • As of 7 April 2017

Newsletter #1

7

www.metalexvietnam.com


2 0 1 7

12-14 OCT

SECC (Trung Tam Hoi Cho & Trien Lam Saigon)

HCMC Vietnam

ANODIZED ALUMINIUM / COLOURED ANODIZED ALUMINIUM Brand : ALUTEK Model : ANOD 1

MXV17110001

ELECTROPHORESIS CHEMICALS Brand : EPP Coating

MXV17110002

• Chemicals glue electrophoresis for metal coloring

• Durable protection part but with more eye-catching

AN VIET LONG CO., LTD.

AN VIET LONG CO., LTD.

EXHIBITORS PROFILE

MECHANICAL PROCESSING, POWDER COATING PROCESS Brand : GOLDLINE

MXV17110003

DAI TAM LONG MANUFACTURE TRADING & SERVICE CO., LTD.

DAI TAM LONG MANUFACTURE TRADING & SERVICE CO., LTD.

MXV17110005

• Handheld gauge for rapid and precise coating thickness measurement according to the phase sensitive eddy current method DIN EN ISO 21968 • Copper thickness measurement on pc-boards (probe ESD20Cu with 60 kHz or 240 kHz) • Copper plating in through-holes of pc-boards (probe ESL080) • Thickness measurement of metallic coatings on ferrous, non-ferrous metallic or electrically non-conductive parts

XRF FOR COATING THICKNESS MEASUREMENT AND MATERIAL ANALYSIS Brand : Helmut Fischer Model : Fischerscope X-Ray XDLM

MXV17110006

• Very universal because equipped with a micro-focus tube, 4-x aperture changer and 3 primary filters • Suitable for smaller structures such as connector contacts or printed circuit boards • Larger measuring distances are possible as well (DCM, stroke 0-80 mm) • Large and spacious measurement chamber with a cutout (C-slot) • A programmable stage for automated measurements is available

DKSH (VIETNAM) TECHNOLOGY CO., LTD.

GLOBAL PERFORMANCE CMMS Brand : HEXAGON Model : Global Performance 05.07.05

MXV17110004

• Consultation, design, manufacture and installation the power and liquid coating system as America, Europe, Japan and Korea technology. • Mechanical processing, powder coating processing. • Supply the equipment and material of electrostatic powder coating system, the treatment chemical of metals surface. • Authorized dealer of Nordson (USA), Total (Korea) and Baifu (Taiwan) coating machine industrial.

• The high quality products, the economical fuel, the suit price, insuring time of processing. • Certified as a painting line system is the paint warranty period from 10 to 30 years.

HAND-HELD FOR MEASURING COATING THICKNESS ON PC BOARDS Brand : Helmut Fischer Model : Phascope PMP10

POWDER COATING SYSTEM Brand : GOLDLINE

DKSH (VIETNAM) TECHNOLOGY CO., LTD.

MXV17110007

• These MANUAL gauges are universal workshop or laboratory machines which are reliable and robust to be integrated as close as possible to the user. • “SCS certificate” - Each gauge of the range is delivered with a SCS (Swiss Calibration Service) certificate of measurement. • “Calibration process” - All the height gauges of the TESA range are calibrated and inspected in accordance with the standards described by the ISO 13225

• The GLOBAL Performance is characterised by high accuracy, up to 35% improved scanning throughput compared to the previous generation GLOBAL and multi-sensor technology. • High accuracy and throughput make the GLOBAL Performance suitable for most measuring applications, from prismatic parts up to parts with complex geometries and free-form surfaces. • Multi-sensor technology offers the appropriate probing configuration - no matter if single-point measurements, high accuracy scanning or reverse engineering operations are needed. A full range of tactile and non-contact sensors is available. HEXAGON METROLOGY (THAILAND) LTD. Newsletter #1

TESA MICRO-HITE Brand : HEXAGON Model : 350 mm - 600 mm - 900 mm

HEXAGON METROLOGY (THAILAND) LTD.

8

www.metalexvietnam.com

MXV17110008


2 0 1 7

12-14 OCT

SECC (Trung Tam Hoi Cho & Trien Lam Saigon)

HCMC Vietnam

MXV17110009

• High cutting performance with impressive repreatability • High energy efficiency • Intuitive handling • Controlled feed motion using ball screws

MXV17110010

• Economic automatic storage system for sheet metal • Plug-in modular pallet supports • Loading and unloading always at an ideal height • Saving of time due to direct access without additional lifting devices

KASTO MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

HỆ THỐNG ĐO HÌNH ẢNH Brand : KEYENCE Model : Sê-ri IM-6000

STORAGE SYSTEM Brand : KASTOecostore Model : KASTOecostore

KASTO MASCHINENBAU GMBH & CO. KG MXV1531011

• Nhận dạng tự động vị trí và định hướng • Đo lên đến 99 điểm với một nút ấn duy nhất • Dễ dàng thực hiện hơn 100 phép đo cùng một lúc

KÍNH HIỂN VI KỸ THUẬT SỐ Brand : KEYENCE Model : Sê-ri VHX-5000

MXV17110012

• Chức năng hiển thị 3D • Bố cục độ sâu thời gian thực • HDR độ phân giải cao • Lấy nét hoàn toàn tức thời sẽ loại bỏ được việc phải điều chỉnh bằng tay

KEYENCE VIETNAM CO., LTD.

KEYENCE VIETNAM CO., LTD.

KNIPEX COBOLT® COMPACT BOLT CUTTERS Brand : Knipex Model : 71 12 200

MXV17110013

MXV17110014

• Stripping without re-adjustment from 0.03 to 10.0 mm² • universal blade geometry -robust and more durable • prevents slipping without damaging the remaining insulation

• 60% less effort required compare to conventional high-leverage diagonal cutters • Spring and locking device for easier handling and transport • Cutting piano wire up to 3.6mm

KNIPEX-WERK C.GUSTAV PUTSCH KG

CUTTING TOOLS & PROCESSING TOOLS Brand : MISUMI

WIRE STRIPPERS AND DISMANTLING TOOLS Brand : Knipex Model : 12 42 195

KNIPEX-WERK C.GUSTAV PUTSCH KG MXV17110015

FACTORY AUTOMATION Brand : MISUMI • MISUMI provide standard components for Factory Automation • MISUMI provide free shipping from one piece for over 3 mil ion products manufacture • MISUMI e-Catalogue easy to check and get the DWR spec • MISUMI provide with fast delivery

• MISUMI provide standard components for Cutting and Processing Tools • MISUMI provide free shipping frosm one piece for over 3 million products manufacture • MISUMI e-Catalogue easy to check and get the DWR spec • MISUMI provide with fast delivery

MISUMI VIETNAM CO., LTD.

MISUMI VIETNAM CO., LTD. Newsletter #1

9

www.metalexvietnam.com

MXV17110016

EXHIBITORS PROFILE

BANDSAWING MACHINE Brand : KASTOwin Model : KASTOwin A 3.3


2 0 1 7

12-14 OCT

SECC (Trung Tam Hoi Cho & Trien Lam Saigon)

HCMC Vietnam

ROBOT/ROBOT SYNCHRO FEED GMA Brand : OTC Daihen Model : FD-B6; FD-V6 / FD-V6L

MXV17110017

• Modern • Productivity • Low-spatter • Easy to use

• Flexibility • Friendly • Economical • Productivity

NEW CENTURY INTERNATIONAL CO., LTD.

EXHIBITORS PROFILE

ALUMINUM & ALLOY Brand : Oristar Corp

WELDING MACHINE MXV17110018 Brand : OTC Daihen Model : WB M350; WB-M500; XD350s II, XD500S II, WB-P400, CPVE400II

NEW CENTURY INTERNATIONAL CO., LTD. MXV17110019

COPPER & ALLOY Brand : Oristar Corp

MXV17110020

• Diversity of Copper alloys: Copper, Brass, Beryllium copper, Phosphor bronze, Copper nickel, Nickel silver • Imported high quality products • Maximized to meet customers request

• The destination of global quality products under many forms: Plate, Sheet, Bar • International standards : JIS, ASTM • High performance with heat treated • Maximized to meet customers request

ORISTAR CORPORATION

ORISTAR CORPORATION

DROP-IN ANCHOR Brand : SANKO Model : CT-TYPE

MXV17110021

HAMMER DRIVE ANCHOR (ALL ANCHORS)

MXV17110022

Brand : SANKO Model : C-TYPE

• 100% actual work. • Easy and safety by sanko’s setting tools.

• Quick and easy to install. • Premium quality from japan.

SANKO FASTEM (THAILAND) LTD.

SANKO FASTEM (THAILAND) LTD.

DETECTOR OF ABNORMAL SIGNS OF ROTARY MACHINE Brand : SHOWA DENKI “TROUBLERESA” Model : FCM-type

MXV17110023

• Detects abnormal signs of rotary machine like blower, pump etc. • Easy to take action before machines run into serious trouble. • 10 slave unites can be controlled by master unit and 100 slave units can be controlled by a personal computer. • With log and simple graph functions. The log data can be output.

HIGH PERFORMANCE MIST MXV17110024 COLLECTOR Brand : SHOWA DENKI “Mistresa” Model : CRN series, CRD series, CRD-NT series, CRH series • Equipped with IE3 high efficiency motor. Reducing power consumption. • High collecting efficiency. Making your factory clean. • Easily install. On your machine tool or by your machine tool. • A broad portfolio. Of course, we can produce special model for you.

SHOWA DENKI CO., LTD.

SHOWA DENKI CO., LTD. Newsletter #1

10

www.metalexvietnam.com


2 0 1 7

12-14 OCT

SECC (Trung Tam Hoi Cho & Trien Lam Saigon)

HCMC Vietnam

MXV17110025

MXV17110026

• Quick response time • Large flow capacity • High reliability • Small size

• Competitive price • Tube: Polyurethane • Many types of fitting • Speed controller: More Durable

TPC MECHATRONICS CORPORATION

CNC TUBE BNDER Brand : SOCO MACHINE Model : SB-32X7A-2S-V-U

SOLENOID VALVE Brand : DV1000/3000/4000 Model : TPC

TPC MECHATRONICS CORPORATION MXV17110027

The new SOCO CNC Tube Bender which is equipped with Left and Right Bending Technology for maximum flexibility and minimal interference. The “U type” pipe benderis especially suitable for complex parts and shapes, such as automotive head rest, fuel lines, heating and cooling systems. This pipe bender is equipped with 5 ~ 10 electric CNC axes, 2 ~ 3 bending stacks and uses SOCO’s unique DGT technology ( Direct Gear Transmission ).

VERTICAL MACHINING CENTER Brand : MANFORD MACHINERY Model : VH-1000

MXV17110028

• The high cast-iron construction meets maximum rigidity and accuracy be designed via Finite Element Analysis (FEA) and advanced 3D software. • All axis are equipped precision linear guide ways, direct drive servo motor with coupling and without counter-balance on Z-axis ensuring machining accuracy. • User-friendly operation is designed as easy to chip disposal and ergonomically control panel enable to swivel 0~75 degrees to reduce operator fatigue and increase working efficiency.

TRI VIET TECHNICAL CO., LTD.

TRI VIET TECHNICAL CO., LTD.

RUBRIC Brand : Motultech Model : Hydraulic fluid

MXV17110029

• Saving machine fluid • Reduction in tool cost • Improve surface condition

SUPRAGEAR Brand : Motul tech Model : Gear drive lubricants

MXV17110030

• Saving machine fluid • Reduction in tool cost • Improve surface condition

VIETNAM LUBRICANTS & CHEMICALS J/S COMPANY (VILUBE CORP.)

ROLL – BENDING MACHINE Brand : DAVI Model : MCA 2019

VIETNAM LUBRICANTS & CHEMICALS J/S COMPANY (VILUBE CORP.)

MXV17110031

• One pass capability, zero flat end • Highest level of automation and performace • Incoporated many patented technologies • Best selling all over the world

TOTAL LUBRICANT Brand : Total Model : Lubricants Industry • Global brand for lubrication • Complete technical solution • Recommended by OEM manufacturers • Reliable partnership

VINA MACHINE TOOLS AND ACCESSORIES CORPORATION Newsletter #1

VINA MACHINE TOOLS AND ACCESSORIES CORPORATION

11

www.metalexvietnam.com

MXV17110032

EXHIBITORS PROFILE

ACCESSORIES: TUBE, FITTING, SPEED CONTROLLER Brand : TPC Model : SQ/ST/SP


2 0 1 7

12-14 OCT

SECC (Trung Tam Hoi Cho & Trien Lam Saigon)

HCMC Vietnam

CNC HYDRAULIC SHEET METAL BENDING MACHINE Brand : Yawei Model : PBH 110/3100

MXV17110033

• CNC controller is DELEM DA56S, the Netherlans, 2D graph programming and display • Hydraulic system is from HOERBIGER, Germany, a full loop electric-hydraulic proportional servo control • Worktable is equipped with automatic CNC controller controlled hydraulic crowning system • Supplying often-use internal hexagonal key spanner for adjusting tools

WELDCOM INDUSTRY JSC

METAL MECHANICAL PARTS

EXHIBITORS PROFILE

MXV17110034

• Steel welded structure, well - designed • Hydraulic driver, nitrogen cylinder return, convenient operation, reliable performance • Blade gap adjustment indicator, adjussting the light quickly • A light device and can stepless adjustment of tool carrier itinerary

WELDCOM INDUSTRY JSC MXV17110035

• Our metal processing is customized to meet customer needs with high quality, timely delivery and competitive pricing. • Our main customer is Japanese manufacturing companies. But, we alway expect that we can provide our product/service to all of you. • Processing: Casting, sheet metal processing, welding, lathing, surface treatment. • Material: Steel, stainless steel, aluminum

YOSHIMOTO FACTORY CO., LTD.

POWERMARK FIBER LASER MARKING – CUTTING MACHINE Brand : PowerMARK Fseries Model : F Series • Namson PowerMark Fiber Laser Marker: Powerful yet affordable laser marker • High perfomance and stability for most of general marking and industrial production integration • Power up to 70W with 40 waveforms fulfills most of marking and precision cutting demand • Faster process across a wide range of industrial applications: Semi-conductor, Electronics, Automotive, micro-mold

MXV17120001

NAMSON TECHNOLOGY - ENGINEERING CO., LTD.

POWERWELD FIBER LASER WELDING MACHINE Brand : PowerWELD 150 joule Model : PowerWELD PW-150 • It’s the first laser controlled by a digital microprocessor (D.S.P) • Real time and automatic regulations of the power supply. • Double light LCD Touch Screen Shutter • Automatic control of the laser lamp, with consequent automatic adjustment of the energy.

HYDRAULIC SWING BEAM SHEARING MACHINE Brand : Kruman Model : CYS 2504

MXV17120002

NAMSON TECHNOLOGY - ENGINEERING CO., LTD

HOLE SAW (MŨI KHOÉT) Brand : JMG Model : HBM

NHAT CUONG CO., LTD.

• Quality performance M42, M51 HSS tooth edge with hi-chrome backing maximizing fatigue life. • Variable pitch teeth handle a wide range of application sizes. • JMG BAND SAW BLADE has over 20 year experience in the Vietnamese market. • Application: Carbon steels, Structural steels, Alloy steels, Bearing steels, Mold steels, Tool steels, Stainless steels, etc.

CNC PRECISION LATHE MACHINE Model : GSL-10 • Improved Operability • Ease of Use for Operatirs

TAKAMATSU MACHINERY CO., LTD. Newsletter #1

MXV17120003

NHAT CUONG CO., LTD.

MXV17120004

• Size: Ø14 ~150mm. Adopting combination pitch offers high precision drillings. • Application: Plastic, Wood, Mild steel, Cast iron, Stainless steels, Aluminum , etc. (almost all materials) • Bi-metal from cobalt HSS for toughness and long life. • Most appropriate for handwork with high applicability.

BAND SAW BLADE (LƯỠI CƯA VÒNG) Brand : JMG Model : NC-α, NC-β

12

www.metalexvietnam.com

MXV17120005


2 0 1 7

12-14 OCT

SECC (Trung Tam Hoi Cho & Trien Lam Saigon)

HCMC Vietnam

CNC PRECISION LATHE MACHINE Brand : TAKAMATSU Model : GSL-15 PULS

AUTOMATIC TUBE & BAR CUTTING Brand : SOCO MACHINE Model : SA-77NC

MXV17120006

• Pursuit of Cost Performance • Space saving Compact Design • Operator friendly for Everyone • Utilization of IoT

TRI VIET TECHNICAL CO., LTD.

GRIND WHEEL, GRIND TOOL Brand : SL Carborundum Model : WA 80I8VIA 205*13*31.75

ABRASIVE KINGDOM Brand : NHÁM XẾP Model : KP 100*6*16#40-400

MXV17120008

MXV17120009

• Sản phẩm dùng cho sắt, thép • Làm bóng bề mặt sản phẩm • Làm sạch mối hàn

• ản phẩm dùng cho sắt, thép • Làm bong bề mặt sản phẩm

TAN SONG VINH TRADE CO., LTD.

TAN SONG VINH TRADE CO., LTD.

HOÁ CHẤT XI MẠ Brand : VIET NHAT

MXV17120010

• Tảy Dầu • Mạ Kẽm • Mạ Niken, Niken Hoá • Mạ crom

• Dầu thuỷ lực, • Dầu bánh răng • Dàu cắt gọt

VIET NHAT 3 LIMITED COMPANY

VIET NHAT 3 LIMITED COMPANY

P.I.S. (Product Information Service).

easy ways

to get more detailed information of technology

• This is the “Right Place” for your inquiries and explorations to more than 50,000 items of manufacturing technologies. • This is the “Information Center” for machinery and technologies to be showcased in the coming Reed Tradex exhibitions, for your planning and preparations to visit the events. • This is the “News Channel” for you to continuously update with machinery and technologies of all exhibitors in our expos, even after the shows end. • Convenient, user-friendly and free-of-charge service for inquiries.

+66 2686 7246, +66 2686 7279, +66 2686 7390 Newsletter #1

+66 2686 7266 13

pis@reedtradex.co.th

www.metalexvietnam.com

MXV17120011

EXHIBITORS PROFILE

The new SOCO Tube and Solid Bar Cutting Line incorporates the newest technology with unparalleled functions. This revolutionary innovation brings you the unique loader (MBLL6), saving 70% labor and material changeover time (SOCO Global Patent). With capacity up to OD80mm in solid bar and tube cutting, it is guaranteed to bring you continuous savings and production.

TAKAMATSU MACHINERY CO., LTD.

DẦU NHỜN CÔNG NGHIỆP Brand : VIET NHAT Model : TP

MXV17120007


HIGHER

PRODUCT VALUE.

BIGGER BUSINESS

OPPORTUNITIES.

Increasing sophistication and expectation of customers are driving manufacturers to continually add value to their products. Higher production efficiency, skills and know-how, and ever wider business networks are vital keys to sustainable success and will be available at “Vietnam Manufacturing Expo 2018” where over 200 brands from 20 countries will meet up with their prospective customers and partners. Complete with education programs and inspiring activities, this will be a springboard for manufacturers to jump into the Industry 4.0 era and soar. Come be part of this forward movement.

Vietnam’s Leading Exhibition on Machinery and Technology for Manufacturing and Supporting Industries

8-10 AUGUST 2018

VIETNAM MANUFACTURING

I.C.E. Hanoi (Cung Van Hoa) 91 Tran Hung Dao Street HANOI • VIETNAM

Co-located with:

2018

Organized by:

Local partner:

Exhibit space is open for reservation.

Vietnam +84 8 3520 7756/57/58 Thailand +66 2 686 7299 vietnammanufacturingexpo@reedtradex.co.th www.vietnammanufacturingexpo.com www.facebook.com/vietnammanufacturingexpopage


2 0 1 7

12-14 OCT

SECC (Trung Tam Hoi Cho & Trien Lam Saigon)

HCMC Vietnam

ĐỂ MỞ RỘNG KINH DOANH 1 CÁCH HIỆU QUẢ! Hãy là một phần của đoàn tàu thành công trong kỷ nguyên kinh doanh đầy thử thách. Gặp gỡ các đối tác lớn. Nắm bắt thông tin thị trường. Nâng cao doanh số bán hàng của quý vị. Đừng bỏ lỡ cơ hội tìm hiểu các xu hướng mới, nó có thể giúp ích quý vị trong tương lai! Để đăng ký gian hàng hoặc cần biết thêm thông tin, vui lòng liên hệ trực tiếp với chúng tôi qua các đầu mối liên lạc bên dưới tại quốc gia của quý vị.

Get Your Business Expanded Effectively! Be part of the band-wagon of success in the new challenging business era. Meet key players. Gain market insights. Expand your sales growth with quality decision makers. Don’t miss the opportunities to learn the latest movement and trends that may be important to your future!

CHINA Reed Exhibitions - International Sales Group (China) Ms. Ivy Zhang +86 10 5933 9266 ivy.zhang@reedexpo.com.cn INDIA Reed Exhibitions ISG India Mr. Mehraj Waghu +91 22 67716613 +91 22 67716601 mehraj.waghu@reedexpo.co.uk ITALY/RUSSIA Reed Exhibitions ISG Italy Ms. Simona Domonici +39 02 4351 7064 +39 02 3453 8795 simona.dominici@reedexpo.it JAPAN ACT International, Inc. Ms. Natsue Tachibana +81(0)3 5770 5581 +81(0)3 5770 5583 exhibition@actinter.co.jp KOREA J&I Global Co., Ltd. Ms. Grace Jung +82 10 90300608 grace@jniglobal.com

MALAYSIA/SINGAPORE Reed Exhibitions - International Sales Group (Singapore) Ms. Theresa Len +65 6780 4592 +65 9777 4018 +65 6588 3839 theresa.len@reedexpo.com.sg TAIWAN WES Worldwide Expo Services Ltd. Ms. Sharie Chan +886 2 2598 2630 ext.109 +886 2 2598 2650 sharie_chan@wesexpo.com VIETNAM Ho Chi Minh City Reed Tradex Co., Ltd. Mr. Nguyen Huy Quan +84 8 3520 7756 quan.nguyen@reedtradex.co.th Ms. Lu Minh Han (Karen) +84 8 3520 7758 han.lu@reedtradex.co.th REST OF THE WORLD Reed Tradex Co., Ltd. Ms. Kittithara Patcham +66 2686 7219 kittithara.patc@reedtradex.co.th Mr. Nutchapol Kupakarapinyo +66 2686 7358 nutchapol.kupa@reedtradex.co.th +66 2686 7299 +66 2686 7288 metalexvietnam@reedtradex.co.th

To reserve space or additional information, please direct your inquiry to the below contacts in your country. Organized by:

Exhibit space is open for reservation. Vietnam +84 8 3520 7756/57/58 Thailand +66 2 686 7299 metalexvietnam@reedtradex.co.th www.metalexvietnam.com www.facebook.com/metalexvietnampage

Local Partner:

METALEX Vietnam 2017 Newsletter #1  

Drive Your Growth

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you