Page 1

PROGRAM Ta’ med på skattejagt i redSkabernes provinsby den 18. maj 2011


Kl. 09.00: redSkaberne byder velkommen og skyder jagten i gang Kl. 09.15: Deltag i en af redSkabernes workshops: • •

Workshop // Sokrates ser på moderne virksomhedskulturer Workshop // Kroppen i spil. Hvordan optræder du som facilitator?

Kl. 09.45 - 10.15: Pernille H. Bøgh & Ditte G. Jensen Stiftere af Link Kommunikation. Bænken er ofte byens samlingspunkt. På redSkabernes bænk tænkes der kreativt. Hør det sidste nye om, hvordan Link forbedrer arbejdsmiljø på arbejdspladser, i uddannelsesinstitutioner og andre organisationer.

Kl. 10.20 - 10.50: Jesper L. Jyderup & Marjanne Kurth Projektledere på Afdeling for humanistisk innovation. Der er ikke langt fra bænk til kirke. Katalyst indtager prædikestolen og ”prædiker” værdiskabelse. Til daglig udvikler og udfører de projekter sammen med studerende og forskere og skaber kreative løsninger på samfundsrelevante problemstillinger. Katalyst er Humanisternes vidensbank.

Kl. 11.00: Deltag i en af redSkabernes workshops: • •

Workshop // Sådan bryder du isen! Test dig selv. Vi tester tools. Workshop // Vi indkalder til møde om ”det gode møde”.

Kl. 11.35-12.05: Ditte Wulff Kaospilot, procesleder, facilitator og team coach. Grundlægger af konsulentvirksomheden Mødehuset. Nu er det tid til hjernegymnastik på legepladsen. Der er lagt op til kreativ tænkning og leg med Ditte. Hun kaster bolden op og fortæller om det at arbejde målrettet med at skabe bedre møder i organisationer.

Kl. 12.15 – 12.45: Michael Lykke Retoriskkonsulent fra virksomheden ØVERST OPPE. Vi samles på byens torv, hvor Michael lærer os, hvordan man giver feedback på personlig kommunikation. “Det kan være svært for ledere, kollegaer og rådgivere at give feedback på vor personlige kommunikation, fordi kritik af vores måde at kommunikere på ofte bliver opfattet som et angreb på vores personlighed. Få inspiration til, hvordan du giver feedback på personlig kommunikation uden, at modtager går i forsvarsposition.”

Kl. 12.15 - 13.00: redSkabernes pølsevogn • •

Er en ristet hotdog den perfekte samtalestarter? Tør du udfordre dit netværk i det nyeste pølsevogns-lingo?


Kl. 13.00 - 13.30: Claus Bindslev Strategisk, kreativ rådgiver og stifter af virksomheden Bindslev - producenter af samfundsforbedringer. Ildsjælen Claus træder op på ølkassen og stiller skarpt på spørgsmålene: “Hvordan bliver en proces til et produkt, andre kan bruge? Hvorfor bliver man mere rig af at stræbe efter at være bedst for verden – og ikke ved at ville være den bedste i verden? Hvorfor skal man stoppe med at snakke om innovation, processer, platforme, netværk, partnerskaber? Hvorfor har verden behov for folk, der kan lede eksperter fra a til b på kort tid?”

Kl. 13.40 - 14.15: Puk Scharbau Kommunikationsrådgiver Advice A/S procesfacilitator, kommunikationstræner, filmkonceptudvikler og skuespiller. Vi åbner dørene til byens medborgerhus, hvor Puk træder op på scenen og fortæller os om fiktionsfilm som procesværktøj i intern global kommunikation. Puk siger: ”Hør hvordan Novo har ladet sig inspirere af tv-serien FRIENDS og dilemmatænkning i et innovativt kommunikationskoncept, der er sendt på deres intranet til 29.000 medarbejdere.”

Kl. 14.20: Deltag i en af redSkabernes workshops: • •

Workshop // Sokrates ser på moderne virksomhedskulturer Workshop // Kroppen i spil. Hvordan optræder du som facilitator?

Kl. 15.00 - 15.15: Mie Femø Nielsen Lektor ved Københavns Universitet. Forsker i organisationskommunikation og institutionel interaktion. På byens café skænker Mie til randen med viden om procesledelse og facilitering. Menuen står på en matrix for tools.

Kl. 15.25 – 15.55: Michael Lykke Retoriskkonsulent fra virksomheden ØVERST OPPE. Vi samles på byens torv, hvor Michael lærer os, hvordan man giver feedback på personlig kommunikation. “Det kan være svært for ledere, kollegaer og rådgivere at give feedback på vor personlige kommunikation, fordi kritik af vores måde at kommunikere på ofte bliver opfattet som et angreb på vores personlighed. Få inspiration til, hvordan du giver feedback på personlig kommunikation uden, at modtager går i forsvarsposition.”

Kl. 16.00: Deltag i en af redSkabernes workshops: • •

Workshop // Sådan bryder du isen! Test dig selv. Vi tester tools. Workshop // Vi indkalder til møde om ”det gode møde”.

Kl. 16.30: • • • •

Café-Lounge-Networking

Skattejagten slutter i redSkabernes café. Vi udveksler erfaringer, deler tools og udvider vores netværk. Husk at medbringe kontanter til kaffe og kage. Donér det du føler for, inden du siger farvel.

Tilmeld dig, udforsk skattekortet og tjek seneste nyt på www.redskaberne.dk

Program for den 18. maj  

Her kan du se programmet for redSkabernes event om procesledelse og facilitering den 18. maj på Københavns Universitet.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you