Page 19

Oranje morphsuit

Messen

Hot booster

Loop jij er tijdens het EK graag bij als een complete koekwous? Dan is deze morphsuit misschien iets voor jou. Geen zorgen: je kunt er doorheen kijken. En, belangrijker nog: drinken. Te koop bij Megagadgets voor €27,50. Ook in rood-wit-blauw, maar dan kost hij € 44,95.

De nieuwe serie messen van het Zwitserse Wenger zijn helemaal zwart, van het lemmet tot aan de tandenstoker. Dit vanwege de harde PVD-coating, die beschermt tegen krassen en roest. Te koop in de betere buitensportzaak. Prijzen vanaf circa € 40.

Dit kan handig zijn: blikken met tomatensoep, kippensoep of chocolademelk die zichzelf in 3 minuten kunnen opwarmen, zonder warmtebron van buitenaf. Aan de onderkant van het blik zit een capsule en als je deze indrukt, ontstaat er warmte. Kijk voor prijzen op www.hotbooster.com

XR cise 19

’ Voor de treinreizigers: Reisplanner Xtra. Eenvoudig je reis plannen en vertrektijden opzoeken. Sneller met storingen en vertragingen dan de borden op het station. Beschikbaar voor iPhone, iPad en Android.

Speciaal voor wie naar het EK voetbal gaat is er de Remia ‘EK vertaler’ voor Android en iPhone. Vertaalt niet alleen, maar leest zinnen als ‘.“waar vind ik hier een kroeg?” en “mag ik een biertje alstublieft?” ook hardop voor.

XRcise82  

Het vakbondsblad van de BBTV

XRcise82  

Het vakbondsblad van de BBTV

Advertisement