Page 1

Deze krant wordt u aangeboden door:

P4

KYODOPHILUS:

Probioticum voor een gezonde darmflora, de pijler voor een goede gezondheid.

Mangosteen totaalsap, absolute topbron van beschermende antioxidanten -€

6,00

P6

EDEN SAPPEN:

speciale korting Mangosteensap

hy, t l a he l Live eautifu Be b nd a at! e r lG Fee

Bio-Groentensappenplan zuivert en laat je gezond afslanken.

P7

OSTEOTON: Sterke botten gegarandeerd ! 

P8

WHEY PROTEINE 90: Meest hoogwaardige eitwitpreparaat. Versterkt jong en oud.

P8

NOVO MSM: Vermindert seizoens­ gevoeligheid en versterkt haar, huid en nagels.

P10

GEHWOL BEENBALSEM:

De exotische supervrucht mangosteen wordt geheel terecht de “koningin van het fruit” genoemd. Ze is namelijk uitzonderlijk rijk aan krachtige antioxidanten, de zogeheten xanthonen. SUNSTEEN is een bijzonder totaalsap van de mangosteen, dat voor een extra hoog gehalte aan xanthonen een bijzonder extract bevat van de vruchtenschil, en dat voor een compleet profiel aan antioxidanten ook bosbessen en rode druiven bevat.

De bijzondere antioxidantenwaarde van SUNSTEEN wordt weerspiegeld door de zeer hoge ORAC-waarde (47.945 µmole TE/L, bepaald door een onafhankelijk labo), hoger dan het in België meest verkochte mangosteensap. SUNSTEEN is ideaal om naast een gezonde voeding te zorgen voor: * meer energie en algemeen welbevinden * een vlotte spijsvertering en normale darmfunctie * een sterke weerstand tegen vreemde indringers * soepel bewegen en een vlotte circulatie * een fris en jeugdig uiterlijk

Met mooie, vederlichte benen de zomer in.

14e jaargang, juni 2011 oplage 1.600.000 - Losse nrs: 0,12 Verantwoordelijke uitgever: K.Verhelst - Abdis Agnessestraat 46 - 8510 Marke Prijsstijgingen en zetfouten voorbehouden. Voor het innen van tax op drukwerk zich wenden tot het adres hierboven opgedrukt. Bewaar deze krant, het kan u later van pas komen

6 x 250 ml

van €38,70 voor €32,70


Cholesterol én suiker veilig beheersen met DIEBACINN CHOLESTEROL We worden er dagelijks op gewezen dat we ons cholesterolpeil niet te hoog mogen laten oplopen. Hierbij worden velen “veroordeeld” tot synthetische middelen, die soms vervelende nevenwerkingen hebben. Met DIEBACINN CHOLESTEROL bestaat nochtans een natuurlijk en veilig alternatief.

-€

3,00

speciale korting

Diebacinn

C H O L E S T E R O L

Rode rijst voor cholesterol en doorstroming Al eeuwen wordt in Azië gefermenteerde rode rijst ingezet als smaakmaker­ in de keuken en als medicinaal voedsel voor een optimale doorstroming. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze rode rijst op een natuurlijke, veilige én efficiënte manier het cholesterolgehalte helpt te b ­ eheersen en de circulatie ondersteunt. DIEBACINN CHOLESTEROL is een voedingssupplement op basis van deze rode rijst. Met kaneel ook suiker in balans Voor een nog beter resultaat op de vetstofwisseling werd de rode rijst in DIEBACINN CHOLESTEROL gecombineerd met kaneelextract, dat overigens ook bijdraagt tot een verantwoord suikergehalte.

>> Twee vliegen in één klap dankzij DIEBACINN CHOLESTEROL

60 tabl

van €15,95 voor €12,95

-€

2,50

DUO-PACK marinEPA GOLD

Topkwaliteit omega-3-vetzuren voor een optimale circulatie, vlot bewegen en zuivere huid

MarinEPA GOLD + Vit D

www.natuurgetrouw.be

Honderden studies hebben de laatste jaren aangetoond dat het gebruik van de omega-3-vetzuren EPA en DHA uit visolie een belangrijke gezondheidsbijdrage kunnen leveren. Helaas zijn er veel minderwaardige visoliepreparaten op de markt. Kies daarom voor MarinEPA GOLD van Minami nutrition. Niet alleen biedt deze visolie de allerbeste kwaliteit van omega-3-vetzuren, per capsule bevat ze de “gouden standaard” van 1 gram EPA + DHA per dag. Breed inzetbaar Door een westers leefpatroon hebben velen onder ons gebrek aan omega-3-vetzuren. Zorgen voor een goede aanvulling ervan draagt in de eerste plaats bij tot een vlottere circulatie, een betere elasticiteit van de vaatwand en minder kleverige cholesterol. Maar een goed preparaat als MarinEPA GOLD + Vit D kan ook ingezet worden: * voor soepele gewrichten en het behoud van kraakbeen + * voor een grotere weerstand van het organisme 1 g EPA r pe A * voor een zuivere huid H D * voor een normale maandelijkse periode en een vlotte overgang capsule 1 gram EPA + DHA , de ideale dosis Waar 500 mg EPA + DHA door de Wereldgezondheidsorganisatie als de ideale beschermende hoeveelheid wordt aangeraden, is 1 gram EPA + DHA de optimale hoeveelheid voor een diepe inwerking. Deze gouden standaard tref je in één capsule MarinEPA GOLD + Vit D.

Superieure kwaliteit: met MarinEPA GOLD + Vit D weet je zeker dat je kiest voor visolie van een onberispelijke, farmaceutische kwaliteit: • 100 % zuiver, zonder zware metalen, pesticiden, PCB’s of dioxine • enkel afkomstig van niet bedreigde diepzeevissoorten • verkregen door een destillatieproces bij lage temperatuur • Co2 -extractie zonder gebruik van chemische solventen (hexanen) • met de laagste ecologische afdruk: EMAS-certificaat

2

30 softgels

van €21,95 voor €19,45


-€

4,00

speciale korting

Natuurlijke totaalformule voor maximale vaatbescherming

Kyolic Epa plus

KYOLIC EPA PLUS Het bestaat echt: een natuurlijk totaalcomplex dat op de verschillende ­risicofactoren ineens inwerkt en zo de vaten maximaal beschermt tegen dichtslibben. KYOLIC EPA PLUS heet deze totaalformule en het is een allesin-één formule voor een gezonde circulatie op basis van natuurlijke ingrediënten met een wetenschappelijk bewezen werking:

1) KYOLIC Gefermenteerde knoflook: dit bijzondere fermentatiepreparaat ondersteunt de circulatie, verbetert de vloeibaarheid, vermindert het aanslibben­ van cholesterol, beschermt de vaatwand tegen vrije radicalen en helpt de ­drukwaarden te beheersen.

Gratis pillen­ doosje

2) VISOLIE met 1 g EPA + DHA: brengt de omega-3-vetzuren op peil, beschermt de vaatwand tegen vrije radicalen, maakt cholesterol minder kleverig en helpt de drukwaarden te beheersen. 3) VITAMINE K2 uit natto (gefermenteerde soja): helpt de kalkafzetting op de vaatwanden beheersen. 4) VITAMINES B6, B9 en B12: helpen de spiegel van het vrije radicaal homo­ cysteïne beheersen.

>> BEHEERS ALLE WELVAARTSRISICO’S MET KYOLIC EPA PLUS 90 caps

van €24,59 voor €20,59

Vederlichte en energieke benen dankzij V-NAL EXTRA voor een goede doorstroming

-€

1,50

speciale korting V-nal Xtra

V-NAL EXTRA is het plantaardige preparaat met de ideale samenstelling om de doorstroming in de benen te bevorderen en te zorgen voor lichte en gave benen: * Paardenkastanje bevordert de terugstroom naar boven en vermindert overvulde vaten * Rode wijnstok versterkt de vaatwanden door zijn natuurlijke antioxidanten * Muizendoorn vermindert de overdruk in de vaten en de aftekening van blauwe lijnen

>> Lome, luie benen? V-NAL EXTRA kikkert ze weer op!

40 caps

van €9,95 voor €8,45

3

www.natuurgetrouw.be

Wie kent dat gevoel niet? Zware en vermoeide benen na lang rechtstaan, na een dagje winkelen of bij een zittend b ­ eroep. ­Bovendien vind je het niet leuk dat er zich steeds meer o ­ ntsierende vaatlijnen op de benen beginnen af te tekenen. Dan is V-NAL EXTRA van BIONAL de geknipte oplossing voor jou!


Uniek preparaat voor een gezonde darmflora Kyo-dophilus One per day

-€

1,50

speciale korting kyo-dophilus

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een gezonde darmflora fundamenteel is voor een goede gezondheid. Helaas hebben velen een verstoorde darmflora door het gebruik van suiker, witmeelproducten, medicijnen, alcohol en andere storende stoffen. Reclameboodschappen willen ons doen geloven dat dit met bepaalde drankjes kan verholpen worden, maar wie de zaken grondiger wil aanpakken, moet gebruik maken van een product als KYO-DOPHILUS ONE PER DAY. Uniek preparaat Met KYO-DOPHILUS ONE PER DAY bestaat een uniek preparaat voor een goede darmflora. Het bevat namelijk per capsule niet minder dan 3 miljard levensvatbare cellen, die bovendien afkomstig zijn van humane stammen van Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum en Bifidobacterium longum. De dagelijkse inname van één capsule is hierdoor voldoende om met succes de goede darmflora te vermeerderen en te versterken. Veelzijdig inzetbaar Door zijn bijdrage tot een gezonde darmflora kan KYO-DOPHILUS ONE PER DAY ingezet worden voor: * een sterke weerstand tegen vreemde indringers * een natuurlijke en regelmatige darmlediging * een normale consistentie van de stoelgang rd 3 mil ja (vb. op reis, na antibiotica) cellen * ter ondersteunen van de spijsvertering bij sule per cap winderigheid en een opgeblazen gevoel

Gratis pillen­ doosje

>> Een sterke en gezonde darmflora dankzij KYO-DOPHILUS ONE PER DAY 60 caps

van €13,50 voor €12,00

-€

2,00

speciale korting Hebafyt

Levensgenieter, verzorg je met HEBAFYT

www.natuurgetrouw.be

Alcohol, frieten, snacks, snoep, desserts, medicijnen...onze lever wordt op de proef gesteld. Geen wonder dat we ons soms slapjes voelen en de vertering te wensen overlaat. Met HEBAFYT van BIONAL bestaat een uitstekend middel om de lichaamsreiniging te bevorderen. Zuivering is nodig Ook wie niet overdrijft met vet eten of alcohol, kan vaak een steun voor de lever ­gebruiken. Want ongewild worden we dagelijks overspoeld door vreemde stoffen in onze voeding (kleur -, smaak - en bewaarmiddelen, sproeistoffen), en uit het milieu (PCB, dioxine, fijnstof, detergenten). En al deze stoffen moeten door onze lever ontgift worden. Signalen Een eetlust die te wensen overlaat, een beslagen tong, moeilijk vetten kunnen verdragen, prikkelbaarheid en lusteloosheid: ze kunnen allemaal wijzen op een overbelaste lever. Weer fris van de lever met HEBAFYT: * Mariadistel beschermt ons tegen de invloed van o.a. alcohol, kleur - en bewaarmiddelen. * Artisjok bevordert de vertering van vetten en is gunstig voor het cholesterolgehalte. * Curcuma: topbron van celbeschermende antioxidanten.

>> HEBAFYT…als je lever overuren maakt

4

40 caps

van €13,79 voor €11,79


-€

1,50

speciale korting

Gespannen, rusteloos, examenkoorts?

Nevrovit

Blijf kalm en zelfzeker met NEVROVIT Zorgen, werkdruk, files, een overvolle agenda… stress leidt vaak tot spanning en innerlijke onrust. We voelen er ons niet lekker bij en we zijn ook geen aangenaam gezelschap. Voor de student dan weer kan examenspanning verlammend werken, net als hij goed wil presteren. Gelukkig bestaat met NEVROVIT van BIONAL een uitmuntende natuurlijke rustgever.

ANVALERIA RAAT T N CONCE

Valeriaan, de natuurlijke rustgever Met valeriaan bestaat de rustgevende plant bij uitstek, die ons helpt kalm, ontspannen en toch geconcentreerd te blijven. Bovendien geeft valeriaan ook een goede en gezonde nachtrust. NEVROVIT van BIONAL bevat een sterk geconcentreerd en werkzaam extract van de valeriaanwortel. Zonder gevaar op sufheid of afhankelijkheid.

>> NEVROVIT: laat je niet verraden door de zenuwen!

60 dragees

van €10,98 voor €9,48

Regelmatige én zachte stoelgang dankzij COLON CLEAN

-€

1,50

speciale korting

Colon Clean

Een regelmatige darmlediging is de basis van een goede gezondheid. Als de transit niet vlot verloopt of als de stoelgang te hard is, kunnen we de natuur een handje helpen met COLON CLEAN. Dit natuurlijk totaalpreparaat zorgt ook voor een goede darmflora en geeft je geen onverwachte aandrang, opgeblazen gevoel of luie darmen. COLON CLEAN is de topper voor een normale darmlediging dankzij: * Psylliumvezels (vlozaad): binden tot 25 maal hun gewicht aan water, waardoor de peristaltiek wordt bevorderd en de darminhoud zachter wordt. * Lactobacillus acidophilus: als goede darmbacterie of “probioticum” * Inuline: als “prebioticum”, de ideale voedingsbodem voor een gezonde darmflora.

Met de topvezel psyllium

>> File in de darmen? Probeer COLON CLEAN!

300 g

van €11,15 voor €9,65

speciale korting Riemini

Met een maatje minder de zomer in? Probeer RIEMINI, de natuurlijke vetvreter Eén van de meest probate slankmakers doorheen de eeuwen, is appelazijn. Een hooggedoseerd concentraat hiervan, versterkt door vitamine B6 voor een goede vochtbalans, is RIEMINI Extra Forte. Dit middel haalt het maximum te halen uit je afslankdieet. * Appelazijn is de natuurlijke “vetvreter”bij uitstek: het bevordert de verbranding van opgestapelde vetten, waardoor je minder trek hebt in tussendoortjes en zoet. Het vermindert ook de opstapeling­van vet en ondersteunt de eliminatie. * Vitamine B6: bevordert de vetstofwisseling en helpt tegen overtollig vocht.

ZIJN APPEL A + EB VITAMIN

2 x 48 caps

>> Weer op streefgewicht dankzij RIEMINI extra forte!

van €11,87 voor €9,87

5

www.natuurgetrouw.be

-€

2,00


Zuiveren, afslanken en tekorten aanvullen

-€

0,50

dankzij de BIO groentesappen van EDEN

speciale korting Bio Groentensappen

Boordevol mineralen, vitaminen en bio-actieve stoffen, maar arm aan calorieën: de biologische EDEN-groentesappen zijn ideaal om tekorten aan te vullen en tegelijk overbodige kilootjes overboord te gooien. Dit laatste kan je bijvoorbeeld doen door af en toe een sappendag te houden en die dag niet te eten. Nog grondiger kan het met een 5-daagse sapvastenkuur, waarbij het lichaam grondig wordt schoongemaakt. Uit het rijke assortiment groentesappen van EDEN zetten wij drie toppers in de kijker:

* BIO Wortelsap: topbron van carotenen voor een stralende huid, sterke slijmvliezen en een goed gezichtsvermogen. * BIO Rode Bietensap, melkzuurgegist: rijk aan rechtsdraaiend melkzuur voor een goede darmflora en een vlotte spijsvertering. Eveneens topbron van foliumzuur voor een vlotte circulatie. * BIO Groentencocktail: een zeer smakelijke mengeling van liefst 9 groentesappen. Naast de rijkdom aan carotenen is dit sap een topbron van lycopeen, het sterke antioxidans voor een fris en jeugdig uiterlijk en voor een sterke lichaamsweerstand.

>> Vraag naar het sapvastenplan van EDEN in je natuurwinkel voor een 8 daagse sapvastenkuur voor meer energie en minder kilo’s! .

-€

2,00

speciale korting

Appelslank

Bio Wortelsap 750 ml Bio Tomatensap 750 ml Bio Rode Bietensap 750 ml Bio Zuurkoolsap 750 ml Bio Groentencocktail 750 ml

van €2,66 voor €2,16 van €1,89 voor €1,39 van €2,99 voor €2,49 van €2,88 voor €2,38 van €2,66 voor €2,16

Fit én op streefgewicht dankzij de APPELSLANK drank

www.natuurgetrouw.be

Om af te slanken en beter in je vel te zitten, moeten we in de eerste plaats meer bewegen en bescheiden porties van gezonde en gevarieerde voeding nemen. Daarnaast kunnen we ook beroep doen op APPELSLANK van BIONAL, een vloeibaar voedingssupplement op basis van liefst 32 plantenextracten.

Eerst zuiveren Wie teveel afvalstoffen vasthoudt, kan moeilijk afslanken en zal zich niet fit voelen. Daarom moeten we eerst de eliminatiekanalen stimuleren. Dan kan met planten zoals berk, brandnetel, zwarte bes, moerasspirea en veenbes, die de vochtbalans ondersteunen, en met planten zoals artisjok, cichorei, grote klis en paardenbloem, die de lever steun bieden. Al deze planten zitten in APPELSLANK. Dan vetten verbranden Vervolgens is het zaak om de stofwisseling te stimuleren en zo de verbranding van de vetten te bevorderen. De natuurlijke middelen in APPELSLANK hiervoor zijn ondermeer groene thee, groene koffie, ananas, papaja en citroensap. APPELSLANK gebruiken is zeer eenvoudig: dagelijks 15 ml verdunnen in een glas water en dit gedurende 20 dagen aanhouden. eliminatie-

>> SLANK DE ZOMER IN MET APPELSLANK

r + vetve anding br 300 ml

van €11,95 voor €9,95 6


-€

3,00

speciale korting

Een scherp zicht en fitte ogen

Oguton

dankzij OGUTON, de complete oogformule Computer, TV, autorijden, lezen… we belasten onze ogen sterk. Mogelijke gevolgen zijn: vermoeide en branderige ogen, slechte aanpassing aan het duister, overmatig tranen of te droog aanvoelen van de ogen. Daarnaast neemt met het stijgen van de leeftijd de kwaliteit van ons zicht af. Met OGUTON van Mannavital bestaat nu een effectieve oogformule op basis van kruiden en voedingsstoffen:

Hoge dosis en luteïne zeaxanthine

* zwarte bessenconcentraat voor een optimale circulatie in de delicate oogvaatjes * ogentroost verlicht branderigheid, roodheid en overmatig tranen * luteïne en zeaxanthine: de krachtigste antioxidanten voor de bescherming van het netvlies tegen leeftijdsgebonden achteruitgang * bètacaroteen voor een goede aanpassing aan het duister

60 caps

Gratis pillen­ doosje

>> Weer een klare kijk met OGUTON

van €19,95 voor €16,95

Een zuivere blaas

dankzij CRANBIOTON

-€

3,00

speciale korting

Cranbioton

Wateren doen we als vanzelfsprekend, tenzij we er last bij ervaren. Vooral vrouwen zijn daar gevoelig aan. Met CRANBIOTON van Mannavital bestaat een natuurlijke en logische combinatie om de blaas maximaal te beschermen:

Gratis pillen­ doosje

* Cranberries houden de blaas zuiver Veenbessen zijn zeer rijk proanthocyaniden. Deze stoffen beletten vreemde i­ ndringers zich aan de blaaswand hechten, waardoor ze worden “weggespoeld”. CRANBIOTON bevat een sterk geconcentreerd extract van de gehele bessen, CRANMAX®. * Kyo-Dophilus One Per day tegen vreemde indringers De blaas wordt vooral bedreigd door vreemde kiemen, afkomstig van een verstoorde darmflora. Daarom is het de logica zelf om naast veenbessen probiotica in te zetten voor een goede darmflora. In CRANBIOTON zit het gepatenteerde Kyo-Dophilus One Per Day®.

>> CRANBIOTON, topcombinatie voor comfortabel plassen.

esVeenb+ sen ica probiot

60 caps

van €24,59 voor €21,59

speciale korting Osteoton

de compleetste formule voor sterke botten

OSTEOTON Voor de beenderopbouw zijn 2 vitaminen - vitamine K2 en vitamine D3 - en 2 mineralen - calcium en magnesium - zeer belangrijk. Een complete formule met deze 4 voedingsstoffen in de beste opneembare vorm is OSTEOTON van Mannavital.

MET E K2 VITAMIN O TT UIT NA

Vitamine D3 en Vitamine K2 Dat vit D3 belangrijk is voor de botten, is al lang geweten: ze bepaalt de opname van calcium en magnesium in onze spijsvertering. Recent wetenschappelijk onderzoek toont nu aan dat vit K2 minstens even belangrijk is! Vit K2 speelt namelijk een cruciale rol in het neerzetten van calcium in de botten en een gestructureerde botaanmaak. De rijkste natuurlijke bron van Gratis vit K2 is het gefermenteerde sojaproduct natto en dat zit in OSTEOTON van Mannavital. Calcium en magnesium Uiteraard bevat een botformule als OSTEOTON de mineralen calcium, magnesium en zelfs zink. Maar wel degelijk alle drie in de goed opneembare citraatvorm! 60 tabl

pillen­ doosje

>> OSTEOTON: compleet én goed opneembaar

van €15,85 voor €13,35 7

www.natuurgetrouw.be

-€

2,50


hoogwaardig wei-eiwit voor spierkracht, groei en herstel

-€

3,00

speciale korting Whey Proteine 90

WHEY PROTEINE 90 Er zijn heel wat omstandigheden, waarbij ons lichaam een compleet eiwitsupplement met alle essentiële aminozuren kan gebruiken: bij spieropbouw, ter recuperatie, na intensief trainen, tijdens een groeispurt, bij vermoeidheid, streng vegetarisme, ondergewicht en herstel. De allerbeste keuze die je hierbij kan maken is WHEY PROTEINE 90 van Mannavital:

* melkwei-eiwit, het eiwit met de hoogste biologische waarde uit de natuur * minimum 90 % eiwit of de hoogste mogelijke eiwitconcentratie * XP-kwaliteit: laagste gehalte aan lactose en melkvetten op de markt, licht verteerbaar * zonder toegevoegde suikers, vul - en zoetstoffen * superieur isolaat (geen concentraat), bekomen door zachte cross flow-microfiltratie

>> Haal meer zichtbare resultaten uit je fitness en training!

eiwitHoogste atie tr n e c n co lactose laagste ehalte en vetg

900 g

van €36,50 voor €33,50

-€

5,00

speciale korting

Novo MSM

®

Last van pollen? Seizoensgebonden verschijnselen?

NOVO MSM® maakt de neus vrij en verzacht de ogen

www.natuurgetrouw.be

Van de lente tot diep in de zomer kunnen stuifmeelpollen van bomen, grassen en kruiden ons sterk prikkelen. Met NOVO MSM® bestaat hiervoor een natuurlijk hulpmiddel, dat de neus helpt vrij te maken, gemakkelijker helpt te ademhalen, de kriebel in de keel verzacht en de ogen droog houdt. Natuurlijk zwavel helpt NOVO MSM of methylsulfonylmethaan is een veilige en natuurlijke vorm van het mineraal zwavel, dat de geprikkelde slijmvliezen van de luchtwegen tot rust helpt te brengen. Een regelmatige en volgehouden inname van enkele tabletten NOVO MSM per dag helpt ons seizoensgebonden verschijnselen het hoofd te bieden. Ook andere vormen van overgevoeligheid reageren er goed op: zo helpt NOVO MSM ook de gevolgen van de huisstofmijt in te dijken!

Ook voor sterke nagels, botten, haren en gewrichten Zwavel is het belangrijkste opbouwende mineraal van de bindweefsels van haren, nagels, botten en gewrichten. NOVO MSM (OptiMSM® van kwaliteit) helpt dan ook zorgen voor:

- gezonde en glanzende haren - stevige nagels en sterke botten - soepele spieren en gewrichten

8

navulpak 225 tabl

van €29,95 voor €24,95


-€

0,50 -€

1,50

speciale korting

Laat je vakantie niet vergallen door vervelende muggen

Muggen Stop speciale korting Muggenspray

Muggen kunnen een domper op je vakantie zetten: ze houden ons uit de slaap, bezorgen ons nare beten en kunnen slechte kiemen overbrengen. Er bestaan sterke chemische middelen om muggen af te weren, maar die zijn om diverse redenen niet aan te bevelen. Gelukkig bestaan er natuurlijke alternatieven:

MUGGEN STOP DOOSJE

BIO MUGGENSPRAY met CITRONELLA

gewoon opendraaien en het werkt!

beschermt maximaal de huid

- 100 % natuurlijk; samengesteld door de wereldvermaarde parasitoloog Prof. Mehlhorn - geschikt voor ruimten tot 25 vierkante meter - ideaal voor de slaapkamer, kinderkamer, tent en wagen - minimum 2 weken werkzaam

- met de 3 belangrijkste etherische oliën om muggen op af stand te houden: citroeneucalyptus, citronella en roosgeranium - te verstuiven op de ontblote lichaamszones (bescherm wel je ogen) - kan ook in de leefruimten gesprayd worden

20 g

50 ml

van €4,95 voor €4,45

van €8,95 voor €7,45

Snel, maar ook veilig bruin met

-€

2,00

speciale korting Nifri-gamma

het NIFRI-gamma

Nifri Zonnebanksuperbruiner type 1 & 2 250 ml Natuurlijk, veilig én snel diepbruin voor de gevoelige, lichte huid.

van €9,99 voor €7,99

Nifri Zonnebanksuperbruiner type 3 & 4 250 ml Natuurlijk, veilig én snel diepbruin voor de lichtgekleurde tot getinte huid.

van €12,45 voor €10,45

Bruinverlenger 250 ml Sneller en toch veilig het gewenste bruin. Houdt de huid jong, strak en bruin.

van €9,99 voor €7,99

9

www.natuurgetrouw.be

Al jaren helpt NIFRI op een huidvriendelijke manier snel de perfecte bruining te verkrijgen. Het geheim ervan zit in de natuurlijke bruinversnellers walnoot- en caroteenolie, die door hun combinatie met de antioxidanten vitamine E, co-enzyme Q10 en squaleen er tegelijk voor zorgen dat de huid jong en strak blijft en niet veroudert.


CRANBIOTON, Puistjes, mee-eters, onreinheden?

speciale korting

-€

0,50

Anti-pukkelstick

De BIO ANTI-PUKKELSTICK zuivert je huid Een jeugdige probleemhuid of puistjes op eendere welke leeftijd kunnen soms voor onterechte schaamtegevoelens zorgen. Dankzij de handige ANTI-PUISTJES­ STICK van ladrôme, een optimale formule op basis van 3 biologische etherische oliën, kan je de huid op een natuurlijke en effectieve manier weer opklaren: * met tea tree voor een goede flora op de huid * met spijklavendel om de geprikkelde huid te bedaren * met rozemarijn voor een goede lokale circulatie

10 ml

van €4,75 voor €4,25

-€

1,00 -€

1,50 -€

1,00

speciale korting Gehwol voetcrème

Geef voeten en benen de allerbeste verzorging met

speciale korting Gehwol been-balsem

speciale korting Gehwol voetfris-balsem

Wandelaar? Sporter? Tere voetenhuid? VOETCRÈME tegen blaren en schuurplekken Wie zijn voeten belast, heeft soms nood aan een probate bescherming van de huid. Tegen vermoeide huid, blaren en “doorlopen” bestaat met GEHWOL VOETCRÈME de beste bescherming:

www.natuurgetrouw.be

* met etherische olie van rozemarijn voor een goede circulatie * met etherische olie van lavendel en tijm tegen irritatie * met menthol tegen onfrisse geurtjes

75 ml

van €7,39 voor €6,39

Vermoeide benen, blauwe vaatlijnen? BEEN-BALSEM verkwikt en verfraait Heb je vaker dan je lief is last van zware, lome benen? Of beginnen blauwe vaatlijnen zich af te tekenen? Dan is GEHWOL BEEN-BALSEM de natuurlijke oplossing om de doorstroming te bevorderen, vaatlijnen te voorkomen en je benenhuid gaver te maken: * met Toverhazelaar: tegen blauwe verkleuringen * met Bisabolol uit kamille en Allantoïne uit paardenkastanje voor een zachte, gave huid * met Panthenol of Vit B5 voor een gezonde huid

125 ml

van €10,79 voor €9,29

Branderige, oververhitte voeten? VOETFRIS-BALSEM verkoelt en ontgeurt Zomerwarmte, afgesloten schoenen, langdurig stappen…. soms raken onze voeten oververhit met een onaangenaam branderig gevoel. Bovendien kunnen onaangename geurtjes verschijnen. Met GEHWOL VOETFRIS-BALSEM haal je de oplossing in huis: * aangenaam verfrissend door menthol * langdurig deodoriserend door pepermuntolie

10

75 ml

van €7,39 voor €6,39


-€

1,50

Mooi, gave en gladde benen…

speciale korting Venal Beencrème

Met VENAL BEENCRÈME durf je ze weer laten zien!

Deze zomer willen we ons van de beste zijde laten zien. Vooral onze benen verdienen hierbij extra aandacht. Met VENAL BEENCRÈME van BIONAL bestaat de ideale, niet vette crème tegen zware benen en het aftekenen van blauwe vaatlijnen, die de benenhuid weer glad en gaaf maakt:

* met paardenkastanje en muizendoorn voor een optimale doorstroming en tegen lome benen * met hamamelis en bisabolol tegen ontsierende vaatlijntjes en rode vlekjes * met aloe vera, jojobaolie en vitamine E voor een jonge, elastische huid

>> VENAL BEENCRÈME: voor de cosmetische verzorging van spataderen.

75 ml

van €8,75 voor €7,25

UNIEKE BIOFORMULE MET 20 WERKZAME PLANTEN !

-€

5,25

speciale korting Anti-cellulite

ANTI-CELLULITE 30-dagen kuur

Gebaseerd op 4 verschillende werkingen : 1. stimuleert de microcirculatie en werkt celontgiftend 2. bevordert de afvoer van het overtollige vocht en geeft de huid een strakker aanzien 3. helpt de huid zijn elasticiteit en soepelheid terug te krijgen, de huid wordt merkbaar steviger en zachter 4. helpt de huid zijn egale kleur terug te krijgen, dode huidcellen worden verwijderd en pigmentatievlekken vervagen

UNIEKE BIOFORMULE MET 20 WERKZAME PLANTEN Bevat oa. : Aloe vera, klimop, heermoes, ananas, algen, chitosan, paardenkastanje en groene thee.

250 ml

van €35,00 voor €29,75 11

www.natuurgetrouw.be

Gecreëerd om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende vrouw die uitkijkt naar een product dat zowel cellulite als verlies aan stevigheid van de huid grondig aanpakt.


Kleur je haar veilig én intens

-€

2,00

met NATURTINT, de meest natuurlijke haarverf

speciale korting

Naturtint

Je haren kleuren is één zaak, ze daarbij gezond, glanzend en vitaal houden is een andere zaak! Dat kan met NATURTINT: een niet agressieve haardekking, makkelijk aan te brengen en met een volle, langdurig blijvende kleur. Veilig en niet agressief De meeste haarverven leveren na een tijdje doffe, levenloze haren op. Geen wonder als je weet welke agressieve stoffen erin verwerkt zitten. ­NATURTINT zorgt daarentegen voor een permanente­haar­ kleuring zonder ammoniak, resorcinol, parabenen of siliconen! Volledig dekkend, uitgebreide keuze Dankzij actieve plantaardige ingrediënten en een veilige dosis waterstofperoxide op gel­basis (veel milder dan de vloeibare vorm), bereikt ­NATURTINT een volledige, permanente dekking, ook bij grijze haren. ­Bovendien is er keuze uit 30 kleurnuances! En NATURTINT is dermatologisch gecontroleerd en dierproefvrij.

>> NATURTINT…meer dan zomaar een kleurtje in je haar

30 kleuren

van €11,99 voor €9,99

speciale korting

vast shampoo

Topverzorging voor de haren VASTE SHAMPOO’s van Douce Nature Voor de allerbeste haarverzorging heeft men bij DOUCE NATURE aan alles gedacht. Een VASTE SHAMPOO is veel milieuvriendelijker, want je hebt er geen plastiek containers voor nodig en er is 50 tot 100 maal minder restafval! Ook zijn ze een stuk economischer, want een vaste shampoo van 85 g komt overeen met 2 in plastiek verpakte shampoos van 200 ml. Bovendien zijn ze volledig biologisch afbreekbaar en garanderen basisingrediënten als BIO karitéboter, BIO glycerine, kokos- en palmoliecomponenten de beste natuurlijke verzorging. Tenslotte is er voor iedereen de geschikte formule:

Op basis van BIO karitéboter en glycerine.

- normaal haar

Met salie + gele leem voor haren in goede vorm.

- droog haar

Met BIO arganolie + rode leem voor glanzend haar.

- vet haar

Met BIO brandnetel + groene leem tegen teveel talg.

- anti roos

Met zink & BIO thijm + witte leem tegen schilfertjes.

85 g

van €5,89 voor €5,29

Deze kortingen zijn geldig tot 3 weken na verspreiding van deze krant.

www.natuurgetrouw.be

-€

0,60

Manavita  
Manavita  

Manavita - juni

Advertisement