__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

GAZET

WIN

Magentazine Gazet Magentazine Gazet wordt huis aan huis uitgegeven van Sittard, Born, Geleen tot en met Maastricht Aachen. Anders dan anders presenteren wij bedrijven in onze regio die er toe doen. Die juist het verschil maken in kwaliteit, prijs, professionaliteit, service én persoonlijke aandacht voor de klant. In deze editie komen bovendien diverse items aan de orde. Van beauty, gezondheid, uitjes, in zaken, wonen tot vacatures... Tevens worden diverse aantrekkelijke acties en kortingen gepresenteerd. Alle bedrijven en stichtingen in deze uitgave bieden kwaliteit, betrokkenheid en vakmanschap. Vragen over een aanbieding? Bel ons en wij informeren u persoonlijk. Oproep Wilt u ook uw verhaal kwijt in Magentazine Gazet of wilt u iets onder de aandacht brengen? Tip de redactie en stuur een mail naar redactie@magentazine.nl Wij wensen u een bijzonder fijne winter toe. Veel leesplezier! Team Magentazine Gazet

WIN Magentazine Gazet mag prijzen uitdelen! Wilt u kans maken op kaartjes van de sfeervolle Margriet Winterfair, een Mr. Sammi lunchbon t.w.v. 50,-, een fles olijfolie “Olio Velluto” of een Magenta water-bottle? Mail uw adresgegevens naar redactie@magentazine.nl en meld u aan voor de nieuwsbrief. Vertel ons waarom u wilt winnen, welke prijs u wenst en like Magentazine Gazet op Facebook. Doen!

Magentazine Gazet heeft geen inhoudsopgave. Blader deze krant lekker door bij een kopje koffie of thee.

Like ons op Ook adverteren in Magentazine Gazet? Bel ons T. 046-400 75 80

Tip: Bezoek 14 en 15 december de sfeervolle kerstshow bij Mol & Geurts in Sittard en maak bovendien kans op een cadeaubon ter waarde van 250 euro! Kijk op www.molgeurts.nl voor het programma!

www.magentazine.nl Ook adverteren in deze uitgave? Bel T. 046-400 75 80

Colofon Magentazine Gazet Verspreiding: huis aan huis Uitgever: Reclamebureau Magenta, Sittard. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, Reclamebureau Magenta, Sittard © Magentazine (de uitgever) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie in Magentazine of van de acties of verdere gevolgen van het gebruik daarvan. Adverteren of vragen? Stuur een mail naar info@magentazine.nl


Wegkruis bij Franse klooster, Walramstraat Bijdrage van Sittards Verleden

Geschiedenis Tot 1939 heeft op de hoek Steenweg/Heinseweg een eeuwenoud kruis gestaan. Zolang men het zich kan herinneren. De beeldengroep (Jezus, Maria en Johannes) dateerde van de 17e eeuw (1670). In 1939 werd dit kruis met beeldengroep verzet naar de hoek Walramstraat/Heinseweg bij het ziekenhuis. Firma Dirks van de Steenweg maakte in het jaar 1946 een nieuw houten kruis. Ook metselde men een oorkonde in, die met de verplaatsing (naar de muur van de ziekenhuiskapel) in 1960 niet mee ging. Deze oorkonde moet ergens ter plaatse in de grond zitten. Het oude kruis met de beeldengroep waren in de oorlogsjaren dermate beschadigd, dat men ze moest restaureren en vernieuwen. Na de oorlog werden het Christus- en Mariabeeld door George Kasteleyn gerestaureerd. Het Joahannisbeeld was daarentegen onherstelbaar beschadigd en werd nieuw gemaakt. Het Christuscorpus had een granaatscherf in de borst gekregen, dit heeft men niet gerestaureerd als herinnering aan de 2e wereldoorlog. In de loop der jaren is de beeldengroep verdwenen en is het christus corpus meermalen vernieuwd. Het kruis werd weer rond 1960 verplaatst tegen de muur van de kapel van het ziekenhuis. Vroeger bad men hier voor regen, tegen ziekte en dood en in de meimaand werd het steeds versierd terwijl men in de oktobermaand hier de rozenkrans kwam bidden. Later ging men voor ziekte bidden op de Kolleberg. Terugkomend bij dit kruis bad men dan weer hetzelfde als bij vertrek namelijk vijf “onze vaders”en vijf “weesgegroeten”.

Restauratie en inzegening Medio 2011 hebben vrijwilligers van de stichting “Behoud Franse Klooster” het wegkruis gerestaureerd. Op 19 juni 2011 is het wegkruis op een feestelijke wijze ingezegend door deken W. van Rens. De inzegening werd muzikaal opgeluisterd door het gemengde zangkoor “Muniora” uit Munstergeleen en het accordionensemble o.l.v. Mevrouw Miep Schepers. Het onderhoud van dit kruis wordt momenteel gedaan door buurtbewoners. Gegevens uit “Kapellen en kruisen in Sittard”, 2e druk uitgave: VVV Sittard 1972. En aantekeningen van Vereniging Sittards Verleden.

Lid of vrijwilliger worden? Kijk op de website www.verenigingsittardsverleden.nl

Gemakkelijk AFSLANKEN met OORACUPUNCTUUR of LASERTHERAPIE ZONDER JOJO-EFFECT In Nederland worden steeds meer mensen te zwaar. Om af te vallen volgen velen een streng dieet maar iedereen weet inmiddels wat het jojo-effect is; eerst flink afvallen om, zodra u weer gewoon gaat eten, dikker te worden dan u was voordat u aan het dieet begon. Het is dus belangrijk dat u gezond afslankt zonder jo-jo effect!!!

Wat kan acupunctuur doen?

Een acupunctuurbehandeling zorgt ervoor dat de verbranding en spijsvertering optimaal gaan werken. Maar de acupuncturist vraagt zich ook af hoe het komt dat u te zwaar bent geworden. Hebt u altijd een hongergevoel? Eet u uit onrust, stress of verveling. Daar zijn acupunctuurpunten voor die wij behandelen. Door het lichamelijk en geestelijke evenwicht dat u gaat ervaren, verdwijnt de behoefte om overmatig te eten. Ook gaat u zich beter in uw vel voelen, want er komen endorphines vrij. Hoeveel behandelingen nodig zijn voor een blijvend resultaat, is per persoon verschillend. Acupunctuur wordt ook ingezet met zeer goede resultaten vooral bij chronische pijnen, migraine, allergie, overgangsklachten, slapeloosheid of stoppen met roken.

Contact

Praktijk Mediraf Langweide 35 6191 ES Beek LB 046 486 2857 info@mediraf.nl www.mediraf.nl

De totaaloplossing voor uw badkamer! Vervang uw oude bad of douche binnen 1 dag door een veilige douche

binnen 1 dag!

Binnen 1 dag gemonteerd Dit complete douchesysteem kan binnen 1 dag worden geplaatst, zonder ingrijpende verbouwingswerkzaamheden. U heeft nergens omkijken naar! Zeer lage instap

Grohe kraanwerk

Ergonomische handgrepen

Antikalk beschermlaag

Softclose designzitje

All-in prijs

www.kinemagic.nl

U bent welkom in onze uitgebreide showroom! SLUISWEG 9 6121 JR BORN T. +31 46 457 4555 WWW.TBAARTS.NL KEUKENS - BADKAMERS - TEGELS - ZWEMBADEN - WELLNESS - VERWARMING


Genieten & aandacht

WIN

Beleef en geniet... Alle aanbieders informeren u graag. Wilt u kans maken op kaartjes voor de Margriet Winterfair, een goudeerlijke olijfolie Olio Velluto of een lunchbon van Mr. Sammi in Roermond? Mail naar redactie@magentazine. nl waarom u deze prijs wilt winnen en wie u bijvoorbeeld wilt meenemen. Geniet, beleef en trek er samen op uit. Doen!

Welkom bij

CASA ITALIA T. 046 - 458 1144

Lekker uit eten? Of geen zin om te koken en toch lekker thuis willen blijven? Dan heten wij u welkom bij Casa Italia. Een Italiaans restaurant met bezorgservice in hartje Munstergeleen. Onze open keuken neemt u graag mee in de wereld van de Italiaanse Cuisine. Al onze gerechten worden met dagverse ingrediënten bereid. Hier proeft u de heerlijkste pizza’s en pasta’s. En... hier kunt u al gezellig uit eten vanaf 8,00 euro p.p. Nummer 1 in pizza’s en pasta’s. Proef het zelf! Ook voor feesten en partijen leveren wij Italiaanse pizza & pasta. Vraag naar de mogelijkheden. Wij heten u welkom!

Tiko, Nerses & team

CASA ITALIA

Openingstijden: maandag t/m zondag van 15.30 - 22.00 uur. Dinsdags gesloten. Wij bezorgen ook aan huis, bel T. 046 - 458 1144 of M. 06 - 272 68 479 Adres: Houbeneindstraat 2D 6151CR Munstergeleen

Remunjse Hepkestour Voor het 6e jaar op rij is VVV Roermond erin geslaagd een culinaire wandeling in de sfeervolle Roermondse binnenstad samen te stellen. Onderweg word je bij 4 verschillende horecalocaties getrakteerd op een Roermonds hapje, het zogenaamd Remunjse Hepke. Hoe werkt het? Aan de hand van de cijfers op de plattegrond stel je zelf de route en de te bezoeken horecalocaties samen. Een aantal locaties is ook rolstoeltoegankelijk. Welke hapjes je krijgt, is een verrassing! Je kunt wel zelf de keuze tussen zoet of hartig maken. Om op je gemak van de Hepkestour te genieten, is start tussen 12.00 uur en 14.00 uur aan te raden. Dan heb je namelijk ook de tijd om tussendoor een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden te brengen. Ga je liever shoppen? Ook dan ben je in Roermond op de juiste plek. Zowel in de historische binnenstad als in het op slechts 5 minuten loopafstand gelegen Designer Outlet Roermond.

Wanneer

De Remunjse Hepkestour loopt vanaf 1 november 2019 t/m 16 februari 2020. (m.u.v 1e en 2e kerstdag en Nieuwjaarsdag). De Remunjse Hepkestour is voor €12,95 (exclusief consumpties) te koop via de webshop www.webshopvvvmiddenlimburg.nl of in de VVV winkel aan de Markt 17 te Roermond.

Info

Voor meer info of andere vragen : info@vvvmiddenlimburg.nl of bel 0475 - 335 847. www.vvvmiddenlimburg.nl

Olio Velluto extra vergine di oliva

Olio Velluto extra vergine di oliva

Olio Velluto

Derin’ler

Limited edition

Derin’ler

Limited edition

Derin’ler

Limited edition

extra vergine di oliva

Op zoek naar relatiegeschenken en cadeaus voor uw familie, klanten, personeel of collega’s? Nieuw is de Italiaanse Olio Velluto olijfolie uit eerste persing. Het goud onder de olijfolie en met niets anders te vergelijken. Proef het verschil! Heerlijk met brood, toost, salades en om mee te bakken. Nu te koop vanaf 8,95 per fles (250 ml) en 19,95 (750 ml). Kijk op www.magentashop.nl of

Bel ons +31 (0)46 4007580.

Margriet Winterfair 22 t/m 28 november Het gezelligste winterfeest! Ook zo’n zin in de feestmaand? Van 22 t/m 28 november viert Margriet in de Brabanthallen’s-Hertogenbosch het gezelligste winterfeest: Margriet Winterfair!

WIN Kaartjes

Magentazine Gazet mag ook dit jaar weer entreekaartjes weggeven aan onze lezers. Kans maken? Mail ons waarom en met wie jij graag op pad gaat en maak kans op een fantastische Winterfair belevenis in de Brabanthallen. Stuur je mail naar redactie@magentazine.nl Beleef het feestdagengevoel en kom cadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Op Margriet Winterfair vind je alles wat je nodig hebt om te schitteren tijdens de feestdagen. Het is dé plek om met je moeder, zus, vriendin of dochter in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt eindeloos shoppen bij de honderden winkeltjes en kraampjes, inspirerende workshops volgen,

lekker eten en nieuwe producten proeven en proberen. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows, stel je ideale kerstmenu samen en doe ideeën op voor de feestdagen. Elke dag zijn er op het grote podium fantastische optredens van topartiesten en interviews met columnisten en schrijvers. Leuker kunnen je feestdagen niet beginnen!

Margriet Winterfair vindt plaats van vrijdag 22 t/m donderdag 28 november 2019 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Bestel snel kaarten en kom naar het gezelligste en meest veelzijdige winterfeest onder één dak!

Ga naar margrietwinterfair.nl voor meer informatie.


Column

In zaken

& vakkennis

Sommige bedrijven onderscheiden zich op het gebied van kennis en kunde. Ook deze ondernemers bieden de hoogste kwaliteit aan, binnen hun eigen werkgebied. Waar betrouwbaarheid, garantie, 100% tevredenheid en service tot de kernkwaliteiten gerekend kunnen worden, staan zij iedere dag voor u klaar! Betrouwbaar en goed geregeld dus. Maak eens kennis met Petec Solar zonnepanelen en bespaar fors op uw energierekening. Ook staat VLM Accountants en Adviseurs u graag terzijde in de financiële wereld. Heeft u vragen met betrekking tot Apple? Dan is iCTap graag uw partner in Apple automatisering. Goed in zaken...

Maurice Wessels fiscalist bij VLM Accountants & Adviseurs:

Naar een nieuwe box 3 heffing In een eerdere bijdrage heb ik mijn licht laten schijnen over de al jaren onder vuur liggende box 3 heffing, ook wel vermogensrendementsheffing genoemd. Deze komt er globaal op neer dat iemand met een vermogen in box 3 van meer dan € 30.000 belasting moet betalen over dat meerdere. Voor fiscale partners geldt een dubbele vrijstelling. De belastingdruk is afhankelijk van de hoogte van dat meerdere en varieert van 0,86% voor lagere vermogens tot 1,6% voor zeer hoge vermogens. In het huidige systeem wordt niet gekeken naar de aard van de bezittingen. Tegen deze heffing, die gebaseerd is op forfaits, worden al jaren rechtszaken gevoerd. Tot op heden helaas zonder succes. Daartoe min of meer aangezet door de fiscale rechter, is de overheid wel al jaren bezig om te kijken naar een nieuw systeem dat meer recht doet aan de werkelijke rendementen die worden behaald. Kort voor Prinsjesdag is er een kabinetsplan gepresenteerd met daarin de contouren van een nieuwe box 3 heffing, zoals deze wellicht met ingang van 2022 komt uit te zien. Volgens dit kabinetsplan moet eerst worden bepaald of het totaal van de bezittingen (zonder rekening te houden met schulden) in box 3 hoger is dan € 30.000. Als dat niet zo is, hoeft er geen belasting te worden betaald in box 3. Als het vermogen echter hoger is dan deze € 30.000, dan vervalt dit heffingvrij vermogen. In dat geval vindt de belastingheffing als volgt plaats: 0,09% over het totaal van bank- en spaartegoeden plus 5,33% over het totaal van de overige bezittingen minus 3,03% over het totaal van de schulden in box 3. Is de uitkomst van deze rekensom lager dan € 400, dan vindt er geen belastingheffing plaats. Als de uitkomst hoger is dan € 400, moet over het meerdere 33% aan inkomstenbelasting worden betaald. Eenieder zal deze rekensom dus tijdig moeten maken om te bezien wat de gevolgen hiervan zullen zijn. Degenen met louter bank- en spaartegoeden zullen van het voorgestelde systeem gaan profiteren. Tot een bedrag van € 440.000 zullen zij geen belasting betalen. Voor fiscale partners wordt dit bedrag verdubbeld. Beleggers en dan vooral degenen die lenen om te beleggen, zullen daarentegen meer belasting gaan betalen, vaak zelfs heel veel meer. Op welke wijze dit kabinetsplan uiteindelijk de eindstreep zal gaan halen, is nog onduidelijk. Duidelijk is wel dat het systeem van de huidige forfaits zijn langste tijd heeft gehad. Uiteraard zullen wij de verdere ontwikkelingen op de voet en met meer dan gemiddelde belangstelling blijven volgen. Heeft u advies nodig of wenst u een afspraak te maken? Bel of mail tel: 046 - 451 40 41, info@vlmaccountants.nl www.vlmaccountants.nl

Ondernemen is topsport. Het doel bereiken: dat doen we samen!

www.vlmaccountants.nl Wij zijn op zoek naar: > Een ervaren fiscalist > Assistent accountant AA/RA

Uw partner voor: Accountancy Fiscale dienstverlening Financiële planning Salarisadministratie

iCTap

Uw partner in Apple automatisering

VOOR DE ZAKELIJKE MARKT Wij helpen u compleet op weg! Wij zijn specialist in het beheer van Apple automatisering. iCTap is niet voor niets dé Apple automatiseerder van Limburg. Flexibel en professioneel worden alle soorten werkzaamheden uitgevoerd. U kunt denken aan hardware-, software- en serverbeheer. Maar ook onderhoud, back-up oplossingen, aankoop advies en het verzorgen van data. Wij voeren dit geheel op maat voor u uit. Efficiënt en betrouwbaar. Professioneel en op en top servicegericht. Zo gaan wij te werk.

ONZE DIENSTVERLENING Systeem- en serverbeheer Remote support Computer hardware reparatie Advies bij aanschaf Overstap op Apple Back-up oplossingen Garantie- en onderhoudscontracten

Interesse? Bel of mail ons en maak vrijblijvend een afspraak!

www.ictap.nl

Like ons op

Patrick Spaan Rosastraat 5 6151 CA Munstergeleen M. 06 – 10 58 99 46 info@ictap.nl


Bespaar fors op uw energierekening en kies voor Petec Solar!

NEEM EENS EEN KIJKJE OP ONZE WEBSITE T. +31 (0)85 - 822 82 70

Petec Solar: uw vakkundige partner in zonnepanelen “Wij leveren alleen HOOG rendement zonnepanelen” Petec Solar is uw zonnepanelen specialist in Limburg, Brabant, België, Duitsland en omstreken. Van advies, complete installatie tot nazorg: wij hebben alle specialisaties in huis. Zonnepanelen, omvormers en zonnepanelen constructies worden geheel op maat aangebracht en volgens planning en offerte geïnstalleerd. Voor de particuliere en de zakelijke markt bieden wij maatwerk aan en wij adviseren in het aanvragen van subsidies of wij vorderen de BTW voor u terug. Eenvoudig geregeld, wij bieden u immers een all-in one service aan: Advies > Engineering > Verkoop > Installatie > Onderhoud / Aftersales.

EIGEN VAKMENSEN

Petec Solar is sinds 2008 actief in de zonnepanelen, met een eigen team aan vakmensen en technisch geschoold personeel. Met een eigen team aan specialisten en meer dan 10 jaar ervaring maakt Petec Solar het verschil tussen de verschillende zonnepaneel aanbieders. Persoonlijk contact is een must, zo ook de gegarandeerde kwaliteit en garantie. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid en daar hoort een perfecte afwerking natuurlijk ook bij. Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen en de voordelen wat u bijvoorbeeld kunt besparen? Neem contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak!

d gedaan!

Tenslotte jong geleerd is ou

SCHONER MILIEU

We zetten ons in voor energieprojecten die een meerwaarde hebben voor een schoner milieu. Op deze manier willen we een substantiële bijdrage leveren aan de verduurzaming van energie en maatschappij. Naast een succesvolle implementatie van een project vinden wij het ook belangrijk dat duurzaamheid iets vanzelfsprekends wordt in onze maatschappij. Dat gaat niet vanzelf. Stimulering, samenwerking en ontwikkeling is hierbij van essentieel belang. Daarom besteden wij veel tijd aan advisering en voorlichting zodat onze projecten op een efficiënte, succesvolle en eerlijke manier worden uitgevoerd. Op deze manier wordt het duurzaam opwekken van energie voor iedereen bereikbaar en zal de volgende generatie dit overnemen.

COLLECTIEF AANKOPEN LOONT!

Koop zonnepanelen collectief en bespaar op uw kosten! Denkt u erover na om bijvoorbeeld met een aantal buren, vrienden, bedrijven of leden van een sportvereniging zonnepanelen aan te schaffen? Dan bent u bij Petec Solar zonnepanelen Limburg aan het juiste adres, wij bieden voor dit soort collectieven voor zonnepanelen een speciale korting aan. Meer weten? Bel ons meteen en maak een afspraak.

Vouersweg 104 Geleen


Gezond & zeker

Gezondheid (ook in financiële zin) telt! Je zeker voelen over je lijf en leden: daar gaat het immers om. Deze bedrijven betekenen veel voor de medemens en zijn dan ook zeer bijzonder. Zo is er Orthopraktijk Peerboom, waar privacy en rust centraal staan. Of Dr. Cinek het bijzondere haar ziekenhuis in Istanbul. Hier zijn de behaalde resultaten zelfs op de redactie bekend en ook de voordelige prijs is beslist een item. Heerlijk en gezellig uit eten kan bij Mr. Sammi. Op zoek naar een uniek en luxe appartement in hartje Sittard? Kijk dan eens naar de appartementen op www.residentie-venezia.nl

Orthodontische behandeling met extra aandacht en zorg! Orthopraktijk Peerboom staat voor orthodontische behandeling met extra aandacht, rust, zorg en privacy voor kinderen en volwassenen. Anders dan anders door maatwerk, geheel afgestemd op de patiënt.

Vola Leinders Monetarius Accountants en Adviseurs is ontstaan uit een fusie van twee accountantskantoren die hun sporen al meer dan 80 jaar hebben verdiend in de regio Sittard-Geleen. Onze organisatie heeft een vergunning van de AFM en tevens een convenant horizontaal toezicht met de belastingdienst. Onze fiscalisten zijn RB-lid. Binnen de onderneming zijn ongeveer 35 professionals werkzaam, waaronder accountants, belastingadviseurs en salarisconsulenten. Onze cliëntèle bestaat voornamelijk uit MKB-ondernemers, controleplichtige ondernemingen en vermogende particulieren.

Orthopraktijk Peerboom biedt de volgende behandelingen: - Uitneembare beugels - Vaste beugels - Clear aligners (doorzichtige beugel merk Orthocaps) - Geen buitenbeugel nodig! Maak snel een afspraak en kom langs!!

Gezien de gestage groei zijn wij op zoek naar een ervaren

Fiscalist (fulltime dienstverband) M/V

Functieomschrijving: • Het zelfstandig opstellen en beoordelen van belastingaangiften (o.a. IB, VPB, successie) • Het verzorgen van bezwaarschriften en ondersteuning bij fiscale procedures • Beoordeling jaarrekeningen op fiscale aspecten • Geven van fiscale adviezen

MYOFUNCTIONELE BEHANDELING TANDEN RECHTZETTEN ZONDER VASTE BEUGEL. Orthopraktijk Peerboom is een gecertificeerde praktijk voor myofunctionele behandelingen. Wij werken met de Myobrace, een uitneembare appliance die 1 uur overdag en ’s nachts gedragen moet worden. Het bestaat uit een 3-fasen systeem met een gemiddelde behandelduur van 18 maanden welke wordt gecombineerd met een maandelijks activiteitenprogramma met spieroefeningen. Tip: start jong, dan kunnen tanden en kiezen gericht meegroeien.

Functie profiel: • Je beschikt over een fiscale vooropleiding op universitair niveau (bijvoorbeeld fiscaal recht, fiscale economie of RB master belastingadviseur) • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring • Enthousiast en leergierig • Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden • Nauwkeurig, initiatiefrijk, vakkundig en integer • Teamspeler met goede contactuele eigenschappen Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.vlmaccountants.nl Voor nadere toelichting kun je je wenden tot de heer drs. Maurice Wessels, zulks onder telefoonnummer 046 - 451 40 41. Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae per e-mail naar: m.wessels@vlmaccountants.nl

Mauritslaan 140 / 6161HZ Geleen T. +31 (0)46 - 207 1110 / info@orthopeerboom.nl

www.orthopeerboom.nl

Voor de vacature Assistent acccountant > kijk op www.vlmaccountants.nl

GRATIS TWEEDE EENTREEKAARTJE: KNIP DE BON UIT EN KOM LEKKER SNUFFELEN!

DR. CİNİK HAARTRANSPLANTATİE İN İSTANBUL

% 1000 kramen

Te g

Gratis parkeren

Horecaplein

IP BO N

in le v be erin g zo va ek n er ee dez e n b G RA on G aa el T di I S n g EN de to al t3 ka TR Vr leen 1 ije m EE ssa ge aa M l di KA on rt ar g 20 kt op AR tva Br 20 de un TJ ngt ss E de um

Warm & Overdekt

Veel voordeel

Gadgets

ELKE ZONDAG OPEN

UI TK N

en

2e

Live muziek

M

AG EN TA ZI NE

Heeft u haarproblemen? Of een dunne baard en een snor? U hoeft er niet meer onder te lijden, dat is nergens voor nodig. U kunt namelijk terecht in het beste Europese haartransplantatie ziekenhuis in İstanbul. Dr. Cinik Hair Hospital staat voor ervaring en kwaliteit. Met reeds 20.000 succesvolle haartransplantaties kan Dr. Cinik oprecht stellen dat wij altijd een oplossing bieden voor één van uw haarproblemen! Dr. Cinik werkt voor patiënten afkomstig uit 19 verschillende landen. Heeft u interesse? Maak dan nu een afspraak! De Nederlandstalige Arzu Sonkaya zal uw aanvraag behandelen, alles tot in de puntjes voor u regelen en tijdens uw verblijf in İstanbul u persoonlijk begeleiden. Allround VİP transfer al vanaf het vliegveld in İstanbul, 2 nachten 5 sterren hotel met ontbijt en inclusief alle nodige bijproducten. Geen verborgen kosten! Prijs 2090€. Voor meer info app vrijblijvend met Arzu: 0090 5425265141 / 06 21992991 www.emrahcinik.com/nl/

van 10.00-16.00 uur Boschstraat 23 • 6442 PB Brunssum Parkstad 2500 • Voormalige Curverhallen Tel +31(0)45 564 13 69 / +31(0)6 45 45 90 10

www.vrijemarkt.nl facebook.com/vrijemarkt

www.emrahcinik.com/nl/


Lunch - Diner - Cocktails - Events

IEDERE D AG GEOPEND VANAF 1 1:30 U-

ECI 13

604 1MA

ROERMOND

WWW.MR-SAMMI.NL

+ 3 1 ( 0 ) 4 7 5 2 1 2 1 94

Te koop 6 luxe appartementen Residentie Venezia van 92m2 tot 116m2 in hartje sittard Te koop 6 luxe appartementen Residentie Venezia van 92m2 tot 116m2 in hartje sittard

Lift Entree via Gats Lift Parkeerplaatsen Entree via Gats Te Tuinterras - balkon ko Parkeerplaatsen Luxe badkamer Te op Tuinterras - balkon ko Luxe badkamer o- 30 200 30 of mail naar info@quadenmakelaars.nl Bel 046 6 luxe, zeer unieke, onder architectuur verbouwde appartementen op een zeer bijzondere locatie te koop. Interesse? Maak meteen een afspraak!

p

Lift / Entree via Gats / Parkeerplaatsen / Tuinterras - balkon / Luxe badkamer

Altijd al in de binnenstad willen wonen? Grijp nu uw kans. Bij Quaden Makelaars zijn deze doordacht ontworpen luxe appartementen te koop. Ze worden aangeboden in woonoppervlakten van ca 92, 94, 94, 103, 116, 116 m2 met balkons, dakterrassen en het penthouse zelfs met twee riante dakterrassen. Verder is het complex voorzien van een moderne entree met stalen toegangspoort vanuit de historische Gats welke weer uitkomt op een rustiek binnenpleintje, met toegang naar de centrale lift en de bergingen. Ook mogelijkheid voor koop - huren eigen parkeerplaats. Vraag naar de mogelijkheden!

Charmant wonen begint bij Residentie Venezia... www.residentie-venezia.nl

Wordt ontwikkeld door:

www.residentie-venezia.nl

Wordt ontwikkeld door:

Bel 046 - 30 200 30 of mail naar info@quadenmakelaars.nl


U kiest voor Optiek Janssen omdat:

- U verzekerd wilt zijn van een goede bijzondere bril. - U veilig de meest comfortabele zuurstof doorlatende lenzen wilt dragen. - U bij ons aan het juiste adres bent voor uitgebreide oogzorg. - U door ons persoonlijk wordt geadviseerd en we maken samen de juiste keuze onder het genot van een kopje koffie of thee.

NIEUW en UNIEK bij Optiek Janssen: bijzondere brillen rechtstreeks uit Italië.

Lenzen

Heeft u last van droge, rode ogen of slecht zicht (lezen)? Door onze ruim 60 jaar ervaring vinden we altijd een oplossing.

Extra service

- Wij kunnen bij de meeste zorgverzekeringen direct declareren voor u. - Heeft u nog een vergoeding voor dit jaar? - Parkeren kan voor de deur. - Slecht ter been? Wij komen ook aan huis. - Maak nu uw afspraak, telefonisch of via de website.

KORTINGSBON: KNIP UIT EN NEEM MEE. Bij aankoop van een complete bril

€ 50,- korting.

Geldig tot en met 31-12-2019*.

Sieraden, accessoires, tassen en nog meer bijoux vind je bij SAS Janssen Bags & Gifts. Loop eens binnen bij Saskia’s Accessoires Shop, op de 1e verdieping bij Optiek Janssen. WELKOM

LEREN CHABO TASJE

€39,-

per stuk

Annastraat 4 Geleen T. 046 - 474 23 39

www.optiekjanssen.nl


Beauty & more ... Schoonheid komt van binnen en als je straalt, dan maakt het je inderdaad mooier. Maar natuurlijk mag de natuur best een handje geholpen worden. De accessoires en tassen van SAS Janssen en de fraaie merk zonnebrillen van Optiek Janssen maken het geheel helemaal af. Daarnaast geeft Mol & Geurts schoonheid aan meubels, door het gebruik van mooie stoffen en sterk leer. Loop eens binnen! Tip: besteed de strijkwas uit aan Lavanda, de vrije tijd die over is doet iedereen goed! Enjoy de winter!

WIN

Openingstijden Openingstijden brengen strijkgoed: maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur.

Strijken is onze passie!

Openingstijden afhalen strijkgoed: maandag, dinsdag en vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur.

Lavanda: uw professionele strijkservice voor de particuliere én de zakelijke markt (onder andere B&B / hotels). Uw beddengoed, blouses en overige kleding weer als nieuw! Kies voor Lavanda. Feestdagen cadeautip: leuk om een cadeaubon te geven en te krijgen! Gratis parkeren voor de deur! RIJKSWEG ZUID 252 GELEEN

www.lavanda.nu

Bestel via:

Deze ode aan Charlie Chaplin is een bijzondere creatie van MOL & GEURTS.

Refurbished prijs: van 3.750,- nu voor 2.750,-. Prijs voor set van 2.

MOL & GEURTS is een ambachtelijke meubelstoffeerderij. De vakmensen van MOL & GEURTS zijn ijzersterk in het opnieuw bekleden (herstofferen) en het maken van nieuwe exclusieve zitmeubels, Special Items, MG Art meubels, Re-Design en Refurbished Furniture. In ons atelier ‘Refurbish and Re-design’ worden authentieke meubels uit de vintage categorie

compleet vernieuwd en gerestyled tot een hedendaags nieuw uniek en exclusief zitmeubel met het karakter van toen. Dat levert prachtige en unieke special items op. Wij hebben bijzondere design modellen met een verhaal voor u geselecteerd. Ook herstofferen wij uw eigen stoelen en/of bank, caravan of boot. Kom langs en geef uw kamer een nieuwe look met een zitmeubel van Mol & Geurts of geef uw meubel een tweede leven. Mol & Geurts: een hart voor meubels. Tip: bezoek 14 en 15 december onze sfeervolle kerstshow en maak bovendien kans op een cadeaubon ter waarde van 250 euro!

Bezoek onze sfeervolle kerstshow op 14 en 15 december!

Model 322 Rolf Benz. MOL & GEURTS heeft een nieuw en eigen gezicht gegeven aan dit design model.

Refurbished prijs: ACTIE van 2.995,- nu voor 1.995,-.

Kijk op www.molgeurts.nl voor het complete programma!

Giorgetti Art deco Laag model 2350,- en hoog model 2395,Geoffrey Harcourt Artifort. Refurbished prijs:

van 5.995,- nu voor 3.995,-

MOL & GEURTS Industriestraat 14 | 6135 KH Sittard Tel.: +31 (0)46 451 99 22 info@molgeurts.nl www.molgeurts.nl


Vacatures Talent

Op zoek naar een (nieuwe) baan? Heb je ambitie of wil je het roer omgooien? Schrijf je dan in bij uitzendorganisatie Jenz People. Jenz People is altijd op zoek naar jou! Mail of bel meteen 088-18.88.150 of stuur een bericht naar planning@jenzpeople.com en kijk eens op op de nieuwe website www.jenzpeople.com Pak deze kans!

I

gezocht!

Op zoek naar een power job?

+31 (0)88-18.88.150

! u o j n e k e o z j Wi

Meld je dan aan bij Jenz People. Wij zoeken onder meer koeriers, medewerkers voor in de bouw, techniek, horeca, callcenters, industrie, facilitaire dienstverlening, productie, transport en automotive. Medewerkers met power dus...

Meld je NU aan en ontvang een powerrrrrrbank!

Voor

er lekk ee n

n & ee nch e Lu

www.jenzpeople.com XIT Y: LIG L E Z E G & ETEN EN DRINK

!

s

rant menuk Gratis

ty Café Xi Grand 2 eplein Ka zern mond TH Roer 6041 8 769 18 (0)475 Tel: +31 dcafexity.nl ity.nl an ndcafex info@gr en@gra reserver dcafexity.nl an www.gr

Y: XIT LIG EL GEZ N & E ET KEN DRIN

en like ons op facebook

Rijksweg Zuid 252 6161 BZ Geleen 088-18.88.150 planning@jenzpeople.com www.jenzpeople.com

Wij hebben de baan die bij je past! Loop eens binnen of maak een afspraak.

r Dine kvol maa

jenzpeople.com

CONTACT:

Met onze jarenlange, internationale ervaring helpen wij je loopbaan graag op een nieuw spoor.

Wij zoeken jou!

Bezoek onze website

n: d gstijde Openinelke dag geopen uur. Wij zijn tot 23 van 11

CADEAUTIP:

n le venWI!N Gen iete & be

& diner.

relax ink & tafel! Eet, dr rveer uw

tie: News ac

ty Café Xi Grand xen en

Rese

and e van Gr

Uitgav

RESERVEER NU EN ONTVANG EEN GRATIS SHOPPER (OP = OP)

L N TAFE

JE AA Xity gebruikE KIEK of wilt u f e groep LEUKST diner voor 2 een grot ent inclusie n Komt u met het filmarrangem u om via onze wij le foto Win ee Rela maken van ? Dan verzoeken altijd of sfeervol e op & dineren. er warm at wij niet , mooie t dez Lunchen ticketmenureserveren omd telefoon op te e, grappigend Café Xity! Pos lazen. Lekk k) zonoverleuk te de uze een site om k even uitb uke zijn web bij Gra Maa ’s aan op het (vaa enterbezoek s en wij de men genheid l de foto binnen of le buit in de gele epen verzoeken lang wachten te tijdens uw instagram of mai n van naam, adre in sfeervol en tast je om Gro k/ goten en (voorzie ze een plek nemen. faceboo r te geven k uw keu cafexity.nl t krijgt u ren doo , leukste and een wee tevo kste ras. Maa dag is Grand Café @gr van kelij van info ) en wie d en zeker re en. VIP nummer facebook! De sma toe. Iede t u niet alle uur geopen wij ook met een voorkom telefoon af 11.00 ukrant of wordt beloond manier ben nt, maar kunnen Xity van sende team r Op deze onze men Reserveaura ons brui pigste foto preken. r voo ons rest bes in grap klaa u ens f ts en staat g n. met plaa en/o k. Weg toewijdin kste r 2 persone le wensen is zeer wenselij gle en smakelij met veel worden eventue diner voo d en. Deze is ook ew op Goo weeken kan er niet gedt erg onze gast van Nederland oie revi ren in het enu aan redenen (h) nt * Een mo ok is fijn en wor Ticketm torische menukra weer gevuld met n organisa van de voor het kend adviseren Facebo gewaardeerd! en uur dit seizoen chten, specialiteite r afgewek ukeuze. In het wee u ongeveer 2 Voo r men eerlijke gere verwennerijen. geven men r een 3-gangen wezig te zijn. Voo aire koffie, 1 voo aan of ca. lm g en culin om fi thee wij de 1 gan er kopje vang van 1,5 uur en voor dje, een een lekk nderen voor aan bereid broo of ongeveer as niet gara een vers e salade, lunch 2 gangen kunnen wij hela dt. of rlijk ers overhee r (vleesaald wor uur, and de kelijk dine de film geh een sma is Grand Café Xity dat tijdig ht) vega visgerec dig is de be. Han uitgave, zo place to ing in deze lag welke aanduid ops een oog ch zijn saziet u in n vegetaris ien kunt u gerechte end eld. Bov onze mengest één van er ven van hier proe eren of een lekk l-)bi (speciaa uitgebalaneen met een borglas wijn plankje of is iedere kaas d ken ceer . Onze keu 0 uur. Onze relhapje 21.3 tot pend dag geo de thuisha stafel is een stam-/lee die met ig mensen ven voor een drankje rust n f hapje en/o een tijdschrift wille te of even bij de krant wij r ook om lezen, maa relaxen. Kortom: te een praten en g dat u bij ons in r sfee graa n xte wille rela dat u ongen en ongedw ieten en gen t l kun ons! optimaa s voelt bij . Welkom. Sittard thui zich genta, beleef Xity ws: Geniet & Jos Xity Ne mebureau Ma y Café Xit Petra en Grand / Recla & team fé Xity

Lunch

TIP: CADEAU n bon va cadeau

Grand Ca fé Xit y

cadeaubon van

Grand Ca fé Xit y

Ca

Grand Café Xity Kazerneplein 2 6041 TH Roermond Tel: +31 (0)475 769 188 info@grandcafexity.nl reserveren@grandcafexity.nl www.grandcafexity.nl

Van harte welkom bij Grand Café Xity In maart 2014 openden wij vol trots en veel enthousiasme ons mooie horecabedrijf aan de poort van het D.O.C. Van de prima locatie, onze huisgemaakte gerechten, een menu-, en drankenkaart die is aangepast naar de wensen én diversiteit van onze gasten, tot en met ons sfeervol ingerichte restaurant en (in het seizoen) een ruim en fijn terras: u vindt het allemaal bij Grand Café Xity! Heeft u ons nog geen bezoek gebracht? Kom dan eens langs voor de met zorg geserveerde kop koffie, een vers bereid broodje, een lekkere salade of een heerlijk vlees- of visgerecht. U kunt bij ons ook van een lekker glas wijn of een van onze vele speciaalbieren genieten. Onze leestafel is de thuishaven voor mensen die met een hapje en/of een drankje rustig de krant of een tijdschrift willen lezen, maar ook om even bij te praten of een partner die genoeg heeft van het shoppen (tijdelijk!) te parkeren. Kortom: wij willen graag dat u bij ons in een ongedwongen en relaxte sfeer optimaal kunt genieten van de sfeer, onze huisgemaakte producten en goed verzorgde drankjes. Wij zijn blij als u zich hier thuisvoelt!

Iedere dag open!

Lunchen & dineren. Relaxen en even uitblazen. Maak uw keuze en tast toe. Iedere dag is Grand Café Xity vanaf 11.00 uur geopend en staat ons bruisende team met veel toewijding klaar voor onze gasten. Onze smakelijkste menukrant van Nederland is ook dit seizoen weer gevuld met (h)eerlijke gerechten, specialiteiten en culinaire verwennerijen. Kortom: wij willen graag dat u bij ons in een ongedwongen en relaxte sfeer optimaal kunt genieten en dat u zich thuisvoelt bij ons! Geniet & beleef Xity. Welkom. Petra en Jos Roijen & team Grand Café Xity Als u geniet, genieten wij ook!


NIEUW

JK Klimaat HUUR nu een AIRCO!

HUUR NU EEN SLAAPKAMER AIRCO

Huur een airco

Eenmalig € 750,- en € 19,50 per maand! * Huurperiode is 5 jaar. Prijs is inclusief montage en onderhoud!

Een slaapkamer airco huren kan eenvoudig via JK Klimaat. Geen zorgen én alles tiptop geregeld.... ACTIEPRIJS: eenmalig € 750,- én € 19,50 per maand! Huurperiode is 5 jaar en daarna is deze airco uw eigendom. Deze prijs is inclusief montage en 4 x een onderhoudsbeurt t.w.v. € 60,- per keer! Interesse? Vraag naar de mogelijkheden!

Koop een airco

Liever een airco kopen? Slaapkamerairco vanaf € 1.150,Kamer airco vanaf € 1.500,Neem contact met ons op en/of kijk op onze site www.jkklimaat.nl

Garantie

Indien u een airco huurt, dan heeft u 5 jaar volledige garantie. Koopt u een airco dan geldt voor alle door JK Klimaat geleverde en/ of gemonteerde producten het eerste jaar 100% garantie. Als de fabrikant of onze leveranciers een langere termijn of andere voorwaarden voor de garantie hanteren, houden wij ons daaraan.

JK Klimaat: Specialist in airconditioning “Met JK Klimaat is het binnenklimaat altijd aangenaam!” Voor een perfect binnenklimaat moet u bij JK Klimaat zijn. Wij adviseren, verkopen, installeren en onderhouden fluisterstille en super zuinige airconditioning kwaliteitsmerken door heel Limburg en Brabant. Van een enkele airco-unit in een privéwoning (bekijk onze speciale slaapkamer airco aanbieding) tot complete klimaatbeheersing van bedrijfspanden. Ook het (jaarlijkse) onderhoud van uw aircosysteem (al dan niet door ons geplaatst) en reparaties voeren we graag voor u uit.

Top kwaliteit en service

JK Klimaat is VCA-gecertificeerd, dus kunt u rekenen op kwaliteitswerk. Als erkend installateur houden wij onze vakkennis up-to-date en kunnen we u een deskundig advies geven over welk aircosysteem het beste past bij uw binnenruimtes. Wij komen altijd ter plaatse kijken, want elke situatie is uniek en vraagt om maatwerk. Zo kunnen we u een duidelijke offerte aanbieden. Wij werken alleen met apparatuur van topmerken (1 tot 5 jaar garantie) en we leveren precisiewerk en hanteren scherpe prijzen. In geval van nood zijn wij altijd (24/7) bereikbaar. Wilt u meer informatie of (vrijblijvend) een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

JK Klimaat Jasko Kopic M: 06 4612 0445 info@jkklimaat.nl www.jkklimaat.nl

www.jkklimaat.nl

NIEUW: HUUR nu een airco. Eenmalig € 750,- en € 19,50 per maand!*


Bel ons +31 (0)046 4007580

o WWW.MAGENTASHOP.NL De mooiste cadeaus vindt u hier! Magentashop.nl is vernieuwd! De shop is alleen gevuld met merk-kwaliteitsproducten. Door onze brede inkooporganisatie kunnen wij u tevens behulpzaam zijn bij het zoeken naar het gewenste onderscheidende product voor uw bedrijf, event, beursstand of campagne. Bijna alle aangeboden producten kunnen worden bedrukt met uw bedrijfslogo of slogan. Op zoek naar cadeaus voor uw familie, personeel, relatiegeschenken, give-aways, werkkleding met en zonder bedrukking of heeft u andere vragen? Van pennen, powerbanks, paraplu’s, werkkleding, organisers, Vluv tot BBags... Bel 046 - 400 7580, ons team staat 24/7 voor u klaar! * * * * *

Scherpe tarieven 100% garantie De WOW factor Anders dan anders... Direct geregeld

Offerte of vragen? Bel, mail ons! www.magentashop.nl

ONZE KLANT IS KONING Zoekt u een reclamebureau dat meer dan alleen maar creatieve campagnes ontwikkelt, branded content maakt én online ijzersterk is? Een bureau dat uw wensen visualiseert, realiseert en strategische concepten bedenkt? Reclamebureau Magenta uit Sittard is dan uw partner.

Adverteren in Magentazine Gazet? Bel 046-4007580.

100% Magenta

Concepts, branding, huisstijlen, grafisch ontwerp, websites, apps, teksten, social media, signing, drukwerk, 2D en 3D animaties, fotografie, SEO en meer... Ons team creëert onderscheidende en opvallende visuele communicatie - online en offline - in optima forma. Wij helpen uw doelen te bereiken.

Websites

Like ons op

Reclamebureau Magenta ontwikkelt websites in onder andere WordPress, Joomla en Typo3. Ook verzorgen wij aanpassingen en updates op bestaande websites en webshops. Reclamebureau Magenta en team ontwikkelt en onderhoudt E-commerce applicaties zoals Magento (2), Seoshop, Woocommerce en VirtueMart webshops. Maak een afspraak en kom langs!

SEO zoekmachine optimalisatie

Specialist in zoekmachine optimalisatie. Wij verbeteren de vindbaarheid van uw website op zoekmachines zoals Google om een zo goed mogelijke ranking te krijgen. Ook voor bestaande websites.

Fotografie

Professionele fotografie op locatie of in de studio. Van hoogte-, event, product tot portretfotografie. Vraag naar de mogelijkheden.

Afspraak maken? Bel 046 - 4007580 stuur een mail of kom langs! De koffie staat klaar!

PR & Communicatie

Tekstproducties (folders, campagnes, websites) PR- en pers ondersteuning, marketingplannen, verslagen en communicatievraagstukken.

En meer... “Creatief op ieder vlak, dat is ons vak” Reclamebureau Magenta Team

Profile for Reclamebureau Magenta / Magentazine / Magentashop

Magentazine Gazet  

Magentazine Gazet, een gratis huis aan huis krant van Sittard-Geleen, Stein en Beek en omstreken boordevol nieuws en actualiteiten! Zie www....

Magentazine Gazet  

Magentazine Gazet, een gratis huis aan huis krant van Sittard-Geleen, Stein en Beek en omstreken boordevol nieuws en actualiteiten! Zie www....

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded