Page 1

FORÅR 2014

ReBIlD UnGDoMSsKOlE

? r Det er vi! a l k s r å For

Tjek de spændende nyheder…

Nyt program Tilmeld dig på

www.rebildungdomsskole.dk


S W E N G EAKIN

BR S W E ING N

REAK

EW

GN N I K A E BR

HIGH FASHION TOUR KBH 2014

Er du besat af tøj, mode og design? Måske du selv designer, men savner ny inspiration? Så hop på bussen og tag med, når vi besøger modens Mekka - København. Vi sætter i år fokus på kulturel kreativitet, mode og design. På turen bliver der derfor rig mulighed for at gå shop-amok på Strøget i København, og vi besøger butikker, hvor vi kan få inspiration og købe materialer til egne kreative kreationer. Vi slår et smut forbi Københavns Mode- og Designskole samt Akademiet For Utæmmet Kreativitet, hvor der med garanti er fart over det kreative felt. Vi tager på Christiania for at opleve den anderledes kultur og byform, som kan være inspirationskilden til dit næste kreative design. Så husk kamera, blyant og skitseblok. Vi håber, at Det Ny Teater vil tage os med på en rundvisning bag kulisserne, så vi også kan se deres kreative kostumeafdeling.

En tur i Tivoli er naturligvis også et must. Pris: 600 kr.

Nysgerrig?

Se mere på vores hjemmeside www.rebildungdomsskole.dk og tilmeld dig.


Har du planer i St. Bededagsferien? Nej vel …

Så sæt kryds i kalenderen og tag vennerne med til Nordtysklands absolut største forlystelsespark. Find dit indre legebarn frem og slip dig løs i hæsblæsende rutschebaner og vilde vandforlystelser. På hjemturen gør vi stop ved grænsen og tanker vores slik- og sodavandsdepoter op. Hele herligheden får du for 350 kr.

Ses vi … det tror vi nok!


Sommercamp 2014

Få en actionspækket start på din sommerferie, der er helt udover det sædvanlige. Frem med dit teltgear og brug din første uge af ferien på Sommercamp i Låenhus ved Mariager Fjord. Mærk fællesskabet, når mere end 150 unge mennesker slår teltpløkken i, hænger ud ved lejrbålet, danser og hygger sig. Der er sørget for action og spænding, når vi kaster os ud i rappelling fra høje vidder, når vi går på dybt vand i dykkerdragten, eller når vi flyver af sted over havet i banan efter speedbåd. Fat modet og tag udfordringerne op til lands, til vands og i luften.

Se mere og tilmeld dig på vores hjemmeside. Pris 500 kr.

Tilmeld dig på

PSSST… vi smutter også en hel dag i Fårup Sommerland!

www.rebildungdomsskole.dk


OPLEV BYERNES BY

PARIS

Få en oplevelse for livet. Brug uge 27 i sommerferien sammen med dine venner og tag en tur til verdens mest populære storby Paris. Du kommer til at se de største seværdigheder, når vi bevæger os rundt i Paris’ mange gader. Oplev Notre Dame, Champs-Elysées, Triumfbuen, Montmartre, Sacré Coeur, Louvre, Versailles og Seinen. Eller mærk magien, når vi slår os løs med Mickey, Anders og alle de andre VIP’s i Disneyland Paris. Glem ikke, at Paris også skal ses fra toppen, så forbered dig på et view uden sammenligning, når vi suser op i Eiffeltårnet.

Vi garanterer en tur, du sent vil glemme. Kom til informationsmøde d. 5/3 kl. 19.00 i Ungdomshuset i Skørping og hør mere om det endelige program for turen. Pris: 3500 kr. (inkl. transport, ophold, morgenmad, aftensmad samt entrebilletter).

Vive la France

Måske du har brug for et par fransk gloser …

Tag et sprogkursus i fransk inden turen til Paris. Der er opstart i januar, så skynd dig at tjekke vores hjemmeside og meld dig til.

k d . e l o k s s m o d g n u d l i b www.re

på Tilmeld dig


R E D E H Y N R E ED H Y N ER D E H Y N R E D E H Y N R E D E H NY Oplev upcoming bands i AKKC Kom med til et brag af en fest, lyt til den fedeste musik og mød en masse andre unge musikstemte mennesker, når Ungdomsringen afholder Europas største ungdomsmusikfestival for klubbands. Hør 19 timers non-stop livemusik fordelt på intet mindre end ti scener, når danske og europæiske klubbands trykker den af for fuld udblæsning. Rebild Ungdomsskole indtager selv scenen med et band fra Støvring, så kom og støt de lokale helte d. 17. og 18. januar 2014 til Musikfestival i Aalborg Kultur og Kongrescenter. Se mere på: http://www.ungdomsringen.dk/ aktiviteter---tilbud-1347.aspx? CalendarEventID=1391&m=Calendar

Stem instrumenterne og mix din egen skive Nu har du chancen for at indspille din egen eller vennernes musik, når vi åbner dørene for det nye lydstudie i Ungdomshuset i Skørping. Lær at bruge knapperne, find den rette lyd og forsøg dig med arbejdsgangen i et mindre lydstudie. Tag bandet med i musikstudiet og bliv musikproducer.

g tv?

Optaget af film o

mer der sig t af film og tv? Gem ge ta op g rli sæ ler du Er ør i maven på dig? El kt ru st in lm fi e gt eæ en vask være ungibe mikrofonen og har du mod på at gr lag om orter, der laver inds ep -r Tv e ny ns le ko domss ents og neste aktiviteter, ev orkungdomsskolens se trop op til mediew og n ce an ch ib gr ture? Så jder med på SGY, hvor vi arbe shop i Mediehuset rer. er, klipper og redige iPads og GoPro, film

SUPER BOWL 2014 Vær vidne til en kæmpe sportsbegivenhed og oplev den årlige finale i NFL på storskærm, når vi mødes og holder den amerikanske fodbold tradition i hævd. Selvfølgelig står menuen på cola, burgers og popcorn i lange baner. Vi ser frem til en hæsblæsende kamp og et spektakulært halftime show. Ses vi søndag d. 2. februar?


Ustyrlig trang ti Lav dine egen del tasker? signs

May the best team win! Vi pumper bolden, finder de store højttalere frem og fyrer op i grillen, når vi i år som noget helt nyt afholder stævne i streetfodbold. Mød op ved Ungdomshuset enten alene eller med et hold på fire friske spillere. Vi sørger for proviant imellem kampene, og der er naturligvis fede præmier på højkant.

Stopper du også op , når du ser en lækker taske? Men skynder du dig videre, når du ser pr isen? Tag sagen i egen hånd, hiv en weekend ud af kalenderen og la v dine tasker selv. Vi lader os insp irere af kendte og moderne taskem ærker som fx Octopus, og kaster os ud i brug af alternative materia ler og formninger. Kun fant udasien sætter grænser.

Konfirmand 2014 – flere penge mellem hænderne …

Wrestling Så er det tid til mandehørm ud over alle grænser, når vi d. 29. marts som noget helt nyt får besøg af en vaskeægte wrestler. Få et par timers træning i wrestling, som er en blanding af show og sport. Find din ekstraordinære fysik frem og mød op … hvis du tør! Få en smagsprøve her:

Udnyt dine finanser rigtig og tjen mere på dine penge. Få styr på din bank, konto, børneopsparing og e-boks, og få hjælp til hvordan du undslipper ’Luksusfælden’. Brug nogle timer af dit liv på at blive klogere på dine penge og få råd til mere af det sjove.

Bliv smækker lækker på din store dag Åh, nej… Konfirmationen nærmer sig, og du er sikkert allerede helt panisk over tøj, hår, makeup m.v. Bare rolig hjælpen er på vej. Brug en lørdag i maj og bliv klar til konfirmationen, når vi sammen med en frisør sætter hår, lægger makeup, retter bryn, farver vipper og sørger for hud- og neglepleje. Kom og få tips og styling tricks, som kan gøre din dag helt særlig.

k d . e l o k s s m o d g n u d l i b www.re

på Tilmeld dig


HVAD SKER DER ELLERS... Er kørekortet snart i sigte … Så husk du skal have et kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Få et kursusbevis, der giver dig adgang til teoriprøven og gælder både bil og traktor.

Trænger cyklen til en opgradering… tag kørekort til knallert Hvis du snart runder 16 år, har du mulighed for at tage knallertkørekort. Vi tilbyder en kombi-pakke med teori- og køreundervisning samt trafikrelateret førstehjælp til knallert. Tilmeld dig inden 1. februar.

Vil du style din egen konfirmationsfest?

Fold din indre designer ud …

Er konfirmationen lige om hjørnet? Kom og få kreative ideer til, hvordan du laver flotte invitationer, dekorationer og fancy bordpynt. Måske mangler du også de helt rette accessories eller hårpynt, der matcher dit nye smarte tøj. Mød op og få styr på festen – vi starter i januar.

Kom og vær kreativ i vores fælles sycafe, hvor vi lader ideerne folde sig ud og sammen finder ny inspiration. Skynd dig… der er stadig pladser om onsdagen.

Det kloge køkken Tænker du også bedst, hvis du ikke arbejder på tom mave? Det gør vi. Derfor har vi kombineret madlavning og lektielæsning i skolekøkkenet. Tag dine lektier med og hyg dig i køkkenet. Du er mere end velkommen – vi har også plads til dig.

LAN-Party Drop din nattesøvn, tag din computer under armen og brug en weekend på at game med dine venner til LAN-party. Medbring selv et langt netværkskabel og en forlængerledning. Skynd dig – der er begrænset deltagerantal.

Girls only … Trænger DU til en weekend helt i pigernes tegn, så er forårets tøseweekend et stensikkert hit. Vi holder nemlig drengefri zone, hopper i pyjamassen og overnatter i Ungdomshuset i Skørping, hvor den står på mode og makeup, tøsefilm, musik, lækker mad og som noget nyt et scorekursus. Vi ses d. 15. og 16. marts … boys not allowed!

For kreative sjæle … Går du med en spirende designerdrøm i maven? Har du en brandgod ide eller et godt projekt? Før dine tanker ud i livet og snup en plads på håndværk og design, hvor vi kombinerer elementer fra billedkunst, håndarbejde og sløjd og udstiller DIT projekt. Kom frisk og medbring din kreative side.

Traktorkørekort Går du med tanken om et traktorkørekort, så tilmeld dig gennem os. Husk også at tilmelde dig kurset færdselsrelateret førstehjælp.

Få tjek på din motor … Trænger din knallert til et mindre eftersyn, eller synes du bare godt om go’ værksted-humor, så slå et smut forbi vores motorværksted. Du får her den nødvendige viden om motorer, så du kan trække i arbejdstøjet derhjemme og selv makke videre i garagen. Hold ind – vi har frie pladser.

Er det tid til at stramme op? Så er her et svedigt tilbud … Start med at forbedre din fysiske form og få sved på panden med fitness og styrketræning i Støvring Motionscenter. Sørg for at få det optimale ud af din træning – få personlig vejledning, gode træningsråd og et træningsprogram specielt tilpasset lige netop DIG. Der er rift om pladserne, så du kan max deltage på holdet én gang om året (min. 15 år).

Fantasien hersker … Forestil dig, at du er en hel anden. Du befinder dig pludselig i en anden tidsalder, i en anden verden, hvor alt nu er muligt. Du er omgivet af orker og elver og venter på det næste store slag… Interesseret? Prøv live-rollespil. Se mere på www.akastin.dk


Film skal ses i biografen …

OTTO

… og helst hele natten. Kinorevuen åbner igen dørene til BIO-MARATHON og DU er inviteret. Skub til din snorkende sidemand i de sene timer, så vi sammen holder os vågne hele natten. Gå heller ikke glip af aftenens late-night pizza omkring midnat. Frygt for firkantede øjne ??… Tag en pause midtvejs og hyg dig i Ungdomshuset.

Er du opsøgende, god til at skrive tekster og tage fotos, der fænger? Måske du gerne vil være journalist eller fotograf. Start karrieren på ungemagasinet OTTO. Vi arbejder på den gode historie, som er vigtig for vores unge læsere. Fat pennen og bring nyheden.

Bliv din egen masterchef Ser du med, når tidens utallige madprogrammer dukker op i fjerneren? Eksperimenterer du med gastronomi og gourmetmad hjemme i køkkenet? Så fat forklædet og udlev din indre michelinkok sammen med andre madglade unge.

LEGO Mindstorms - byg din egen robot Tænk at skabe en robot, der gør præcis, hvad du beder den om. Kom og byg robotter med det nye LEGO Mindstorms, når vi sætter fokus på elektronik og programmering i vores robotværksted. Vi fortsætter i januar, og der er plads til dig!

Så falder BO-CART helt sikkert i din smag. Drop det pæne outfit, på med hjelmen og kør ræs i terrængående BOCARTS. Du skal være klar på at være ude og ikke gå af vejen for et mudderbad. Sikkerheden er naturligvis i top.

Weekendworkshop i glaskunst Brug hænderne og dyrk fantasien, når vi sammen skaber kunstneriske designs af det fascinerende materiale glas. Du kan bl.a. lave smukke fade, skåle eller andre sjove ting.

Selvforsvar for piger

Parkour og Freerunning Kom hurtigst fra A til B. Bring dine bevægelser i flow og kast dig ud i fysiske udfordringer med Parkour og Freerunning. Vi afprøver faldteknikker, spring, flips og saltoer, når vi bevæger os igennem diverse forhindringer. Der er træning hver lørdag.

Savner du fart og spænding…

Lektiecafe Tag bøgerne under armen og gør lektierne til en hyggestund. Deltag i vores lektiecafe, hvor du kan få lidt ekstra hjælp, gode råd og vejledning til dit skolearbejde. Vi har en ledig plads – også til dig.

Styrk din mentale tryghed, så du kan føle dig mere tryg, når du går alene om aftenen. Til selvforsvar for piger øver vi forskellige teknikker, så du kan forudse ubehagelige situationer og gøre en forskel for dig selv og andre. Kom og giv din selvtillid et kick.

Yderligere information om tilmelding, hold og opstart finder du på vores hjemmeside:

www.rebildungdomsskole.dk


Gør Rebild til et genialt sted at være ung Kom med i Ungdomsrådet

I Rebild Ungdomsråd er vi en flok unge fra hele kommunen, der arbejder for at gøre Rebild Kommune til det bedste sted at være ung. Vi laver store fælles samlinger, events og tager ud og mødes med andre ungdomsråd, hvor vi får tips og gode ideer, der kan gøre vores ungemiljø endnu bedre. Vil du have indflydelse - meld dig ind i Ungdomsrådet

Hvorfor …

… fordi DIN mening tæller!

Interesseret? Kontakt Jens (20 61 53 46) eller Kristine (26 84 27 72) p

Suldru

er

Kom ned i klubben …

Nørag

Gå i Ungdomsklub Vidste du, at Rebild Ungdomsskole har fem ungdomsklubber fordelt i hele kommunen, og at det er GRATIS at deltage for dig mellem 13 og 18 år? Ungdomsklubben er et fristed efter skoletid, hvor fællesskabet er i centrum. Her kan du dyrke dine kreative interesser, råhygge med vennerne, hænge ud i sofaen og møde andre unge end lige dem du går i klasse med.

Join the Club …

Du finder os i Støvring, Skørping, Nørager, Terndrup og Suldrup. ng

Skørpi

p

u Terndr

Tjek vores åbningsdage og adresser på

www.rebildungdomsskole.dk

l Vi glæder os SÅ meget ti

at se DIG

g

Støvrin


Vigtig viden eller alt det kedelige … Tjek vores hjemmeside Savner du mere information eller flere oplysninger om holdstart, undervisning, tilmelding o. lign., så slå et smut forbi www.rebildungdomsskole.dk … findes det, findes det her.

Tilmelding

Information omkring tilmelding til hold, ture og events kan du se på vores hjemmeside under de enkelte aktiviteter. Tjek www.rebildungdomsskole.dk og meld dig til. Hvis der ikke er anført en pris, er det fordi tilbuddet er gratis.

Nem og enkel betaling

Betaling af hold, ture og rejser kan ske på vores hjemmeside, hvor det er muligt at betale via betalingskort. Det er nemt og enkelt.

Opret din profil og login

Det er lynhurtigt at oprette en profil på vores hjemmeside, så du kan logge ind og tilmelde dig vores hold, rejser og ture. Du finder vores login i højre side, hvor der også findes en guide. Det er vigtigt, at du opgiver et mobilnummer og e-mailadresse, som du bruger og tjekker jævnligt, så vi kan holde dig opdateret.

Grib kortet og klik ind på hjemmesiden.

… HUSK at tjekke din mail, så DU ikke går glip af noget.

Problemer eller spørgsmål? Du er altid velkommen til at give os et kald på tlf. 99 88 83 60. Vores kontortider er:

Mandag til onsdag 8.30-14.00 Torsdag 8.30-16.30 Fredag 8.30-13.00

Du kan også skrive til os på Facebook eller kigge forbi - vi vil så gerne hjælpe.


ReBIlD UnGDoMSsKOlE

Trine Buus-Pedersen Souschef Tlf. 41 14 83 72 Mail: trbp@rebild.dk

Preben Attermann Lauritsen Afdelingsleder Tlf. 51 35 73 91 Mail: pala@rebild.dk

Jesper Kyhn Fritidsvejleder Tlf. 20 90 57 36 Mail: ijmky@rebild.dk

Jane Andresen Sekretær Tlf. 99 88 83 65 Mail: jaan@rebild.dk

Du finder os her …

Reklamehuset Hobro . 98 51 13 44

Jens Skov Jørgensen Ungdomsskoleleder Tlf. 20 61 53 46 Mail: ijsjo@rebild.dk

Rebild Ungdomsskole . Sverriggårdsvej 4 9520 Skørping (Kulturstationen) . Tlf. 99 88 83 60

Rebild Ungdomsskole - Forår 2014  
Rebild Ungdomsskole - Forår 2014  
Advertisement