Page 1

UNG│KULTUR │CAFE

13c

FREDAGSLIVE │ DOKNIGHT │ RECYCLING │ DEBAT │ REJSER │ TRO .

Alle arrangementer afholdes Støvring Grangårdsvej 13c // 9530 Støvring // på 99Grangårdsvej 88 83 60 // 4013C 73 199530 95 //krth@rebild.dk


te Vids t; du a

du kan låne en nøgle til dør nr. 13c? Helt gratis – dog 100 kr. i depositum - kan du låne en nøgle til et arrangement, et gruppearbejde, et møde, eller hvad du ellers går og engagerer dig i. Det eneste du skal gøre er, at ringe eller skrive til Kristine på telefon 40 73 19 95 og aftale nærmere. Viste du også, at vi har et musiklokale med udstyr til den elektroniske musikgenre? Tjek ud under ”Digital Eufori” på side 8, hvornår vi har opstart. Musiklokalet åbnes med en brik, du kan låne og bruge, når det passer dig.

Det nye tilbud i Rebild Kommune 13c præsenterer for første gang et efterårsprogram fyldt med arrangementer og aktiviteter. Jeg har prøvet at lave et program, der rammer bredt. I samarbejde med skoler, er der foredrag og fritidsarrangementer, der supplerer temaer i undervisningen. Der er også nye tiltag, der gentager sig uge efter uge. Fredags-live er et af dem og kommer til at foregå hver fredag kl. 16. Konceptet lyder på kaffe, the og pandekager og selvfølgelig livemusik – leveret af forskellige unge kunstnere inden for forskellige musikgenrer. Kig programmet igennem og se, hvad der kunne have interesse. De fleste af arrangementerne er gratis.

Vel mødt til et fedt efterår // Kristine Grangårdsvej 13c, . 9530 Støvring . Hovednummer 99 88 83 60. Daglig ledelse af husets aktiviteter: Kristine Thillemann . telefon 40 73 19 95 . krth@rebild.dk


6. september – Åbent Sexualistmøde Kl. 16.30-18.30. Gratis. Ingen tilmelding. Sexualisterne arbejder med åben dialog omkring sex og sundhed. Du SKAL være fyldt 15 år for at deltage i gruppen. Arbejdet er frivilligt og igennem aftale med SGY, har du mulighed for at komme med på job, selvom jobbet skulle ligge på en formiddag. Vi har et super sammenhold og arbejder i 2017 og 2018 på et udviklingsarbejde med og i Ukraine. Vores møder er åbne og alle er velkommen. Yderligere information, kontakt: Kontakt Klaus Kljunic Thomassen på telefon 22 86 95 30. Book os, det er gratis, kontakt: Kristine Thillemann på krth@rebild.dk eller telefon 40 73 19 95.

Fælles Folkekøkken. 6. sep. Kl. 18.30. Ingen tilmelding. 20 kr. Grangårdsvej 13c, Støvring Der bliver lavet mad efter tanken om at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge. Ingen tilmelding.

OBS! Opstart af Digital Eufori kl. 17.00. Se side 8 for mere info. 6. september DokNight: Next goal wins Kl. 19.30. Gratis. Ingen tilmelding. Vi sætter dokumentarfilm på programmet, der udvider videnshorisonten og måske giver anledning til diskussion. Storskærmen kl. 19.30 Dokumentar om fodboldholdet fra Amerikansk Samoa, der tabte 31-0 til Australien i 2001 og er på bunden af FIFAS liste. I 2014 vil de have genoprettet deres ære, så op til VM hyrer de en hård træner, som stædigt går i gang med at prøve at skabe et velfungerende hold, men det bliver en hård kamp.

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 3


e v i l s g a Fred 6 1 . l k r e b m 8. septe

Gratis, ingen tilmelding.

Kom og oplev Merula

Vi er en trio fra Fjerritslev, som i løbet af det sidste års tid har skrevet eget materiale. Vores tekster er danske, og stilen er dansk-pop. Vi har en solsort som logo, da det er dét som vores navn ”Merula” betyder fra latinsk Mulighed for at slutte ugen af med live musik, kaffe, the og pandekager. Kom også og prøv vores alkoholfri fredags øl med et twist af chili, og de mange andre lækre specialiteter.

13. september – Yarn-bombing Kl. 16.30-19.00. Gratis. Ingen tilmelding. Når garn pludselig popper op i dit bybillede…… Vi laver undring, fortæller historier og udfordrer ”det smukke”, når vi ved hjælp af garn, metaltråd, net og nåle, sætter vores egne aftryk.

18. september – Street art foredrag med Katrine Ring Kl. 10.25-12.05. Gratis Tilmelding nødvendig. For tilmelding kontakt krth@rebild.dk Hvordan kommer kunst til udtryk i det offentlige rum? Hvordan er du med til at italesætte dig selv igennem din form for street art, og hvordan bliver denne kunstart opfattet af den øvrige befolkning? I forbindelse med Kulturugerne, får vi Katrine Ring, kendt fra gadebilledets mange hjørner, både musik, street-art og forfatter, til at komme og dele ud af sin brede viden om kunst i det offentlige rum.

23. september – Perlegraffiti Kl. 10-13 Er du til at udtrykke dig selv ved at råbe ud i det offentlige rum? Eller er du den, der snedigt og lidt usynligt sætter dit spor, uden den store opmærksomhed? Her er plads til alle typer. Fælles bliver, at vi skal lave graffiti med perler, og efterfølgende sætte vores aftryk rundt i byen. Arrangementet er i samarbejde med Bibliotekerne Rebild.

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 4


14. september – Jysk Rejser Kl. 17.00-19.00. Gratis. Ingen tilmelding. Står du midt i dit sabbatår og ikke ved, hvad tiden skal gå med? Ud at rejse? Kom og hør når Jysk Rejser fortæller om rejsemulighederne, når du står klar til at opleve verdenen. Du er også velkommen, hvis du stadig går i skole, men drømmer om udlandets åbne vidder og verdens store oplevelser.

14. september – Fælles folkekøkken Kl. 19.00. Ingen tilmelding. 20 kr. Der bliver lavet mad efter tanken om, at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge. Maden koster 20 kr. Gratis hvis du har deltaget i arrangementet – Jysk Rejser.

15. september – Fredags-live Kl. 16.00. Gratis. Ingen tilmelding. TBA – navn kommer snarest. Vi giver scenen til unge musikere, der underholder i vores hyggelige cafe. Dørene er åbne fra kl. 14.00, og kl. 16.00 går musikken på. Udnyt muligheden for at købe kaffe, the og pandekager til meget billige penge. Prøv også vores sortiment af drikke, og vores alkoholfrie fredagsøl med et twist af chili.

21. september - Røverne fra Rold

Bemærk:

ent afholdes Dette arrangem ø. ved Store Økss

Kl. 19.00-21.00. Gratis. Ingen tilmelding Overdækket bålplads ved Store Økssø. Mulighed for at booke transport fra Støvring kl. 18.30 via facebook. Vi tænder op i bålet og hører egnshistorier, når Røverne fra Rold kommer og fortæller.

22. september – Fredags-live – Rasmus Hunt Kl. 16.00. Gratis. Ingen tilmelding. Rasmus Hunt med guitar, synger og spiller hyggelig og rolig pop. Fredagscafeen er en mulighed for en afslappende fredag eftermiddag.

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 5


m a j e v i l s g a d e Fr 8 1 6 1 . l k r e b m 29. septe

Gratis, ingen tilmelding. Hank op i din guitar, sangstemme, dit band el. og mød op kl. 16.00, når vi holder stor fælles fredags-jam. Alle kan være med - alle er velkommen. Arrangementet er i samarbejde med Rebild Kulturskole.

27. september – Projekt ’frivillig’ Kl. 17.00-18.30. Gratis. Ingen tilmelding. Viste du, at frivilligt arbejde kan hjælpe dig godt på vej både i uddannelse og i jagten på dit drømmejob? Kom og hør mere, når foreningen for frivilligt arbejde kommer og fortæller dig, hvordan du kan overhale dine klassekammerater indenom.

27. september – Fælles Folkekøkken Kl. 18.30. 20 kr. Ingen tilmelding. Der bliver lavet mad efter tanken om, at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge. Maden koster 20 kr. Har du deltaget i foredraget om projekt ’frivillig’, spiser du gratis i dag.

29. september – FIFA 18 udkommer….. Kl. 12.00-24.00. Gratis. Ingen tilmelding. Vi har FIFA 18 i hænderne, og fejrer det ved at spille på husets storskærm. Vil du være med? Du har muligheden for at spille sammen med dine venner flere forskellige steder i huset i 12 timer.

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 6


2. oktober – Grobund Kl. 16-18. Gratis. Ingen tilmelding. Vil du se og købe nyt bæredygtigt tøj?

Mette fortæller om det nye tøjmærke ’Grobund’. Grobund blev grundlagt i sensommeren 2016 med en vision om at skabe et bæredygtigt og værdigt alternativ til tøjindustriens hæsblæsende tempo, der efterlader alt for dybe fodspor - både på mennesker og naturen. Mette fortæller også, hvordan hun igennem crowdfunding finder penge til at udvide kollektionen, og så har hun selvfølgelig også tøjet med.

2. oktober – Fælles Folkekøkken Kl. 18.30. Ingen tilmelding. 20 kr. Der bliver lavet mad efter tanken om at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge. Maden koster 20 kr.

2. oktober –Åbent sexualistmøde Kl. 19-21. Gratis. Ingen tilmelding. Sexualisterne arbejder med åben dialog omkring sex og sundhed. Du skal være fyldt 15 år. Vores møder er åbne, alle er velkommen. For yderligere information: Kontakt Klaus Kljunic Thomassen på telefon 22 86 95 30. Book os, det er gratis: Kontakt Kristine Thillemann på krth@rebild.dk eller telefon 40 73 19 95.

4. oktober – Fælles Folkekøkken Kl. 18.30. Ingen tilmelding. 20 kr. Der bliver lavet mad efter tanken om, at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge.

4. oktober – DokNight: The Wolfpack Kl. 19.30. Ingen tilmelding. Vi sætter dokumentar film på programmet, der udvider videnshorisonten og måske giver anledning til diskussion. Storskærmen kl. 19.30 Dokumentarfilm om Angulo-brødrene, som har boet isoleret fra omverdenen i en lejlighed i New York i stort set hele deres liv. Søskendeflokken lærer om verdenen omkring ved at se film og efterfølgende genopføre filmene. En dag stikker en af drengene af, og hele deres univers vendes på hovedet.

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 7


6. og 7. september – Digital Eufori Kl. 17.00. Gratis. Ingen tilmelding. Er du interesseret i at skabe og producere musik? Så kom frisk når Anders D. Lind Bachelor i ’Populærmusik og Lydproduktion fra AAU’ laver arbejdende workshop i 13c. Du behøver ikke at kunne spille et instrument eller have erfaring med musikproduktion for at deltage. Selvom du allerede producerer musik eller er total nybegynder, vil du igennem diverse workshops få en række værktøjer og udfordringer, som vil udvikle din musik. Vores workshops tager udgangspunkt i musikprogrammet ’Ableton Live 9’ og både bærbare computer, høretelefoner og andet udstyr vil være til rådighed. Målet er, at du skal bliver fortrolige nok med udstyret til, at du til en hvert tid selv kan bruge lokalet og arbejde på din musik. Til opstart er der fire arbejdsstationer, så der kan være rift om pladserne. Mulighed for tilmelding via facebook, men ikke nødvendigt.

5. oktober – Poesi-bingo Kl. 17-18. Gratis. Ingen tilmelding. Arrangeres i samarbejde med Bibliotekerne Rebild. Elsker du at lytte til digte? Ikke’ roser er røde, violer er blå’… men digte, der vil noget i sin reneste form. Har du digt-formen i skolen og brug for at udvide din horisont, eller er du i bund og grund bare total klar på at råbe BINGO…. Så er poesi-bingo noget for dig. Vi finder special udvalgte digte og har bingo-plader med ord klar, og så er det bare at lytte efter, og være klar når netop dine ord bliver læst op. Der er gode præmier på spil, og masser af hygge denne eftermiddag.

5. oktober – Fælles Folkekøkken Kl. 18.30. 20 kr. Ingen tilmelding. Der bliver lavet mad efter tanken om, at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge. Maden koster 20 kr. Det er gratis at spise med hvis man har deltaget i poesi-bingo.

6. oktober – Fredags-live – Ginne Maker Kl. 16.00. Gratis. Ingen tilmelding. ”Originalmusik inspireret af old school genrer som blues, jazz og soul. Moderne fortolkninger med vokal, guitar, bas og trommer, der blandes sammen med elementer fra den historiefortællende singer/songwriter-genre”. Dørene er åbne fra kl. 14.00, og kl. 16.00 er der live musik. Mulighed for at købe kaffe, the og pandekager, til meget billige penge. Prøv også vores sortiment af drikke, og vores alkoholfrie fredagsøl med et twist af chili.

11. oktober –Drop in Dørene er åbne fra kl. 15.00-21.00. Huset er dit…

11. oktober – Recycling Market Kl. 17.00-19.00. Gratis. Ingen tilmelding. Så er det tid til loppemarked, hvor det er gratis at stille stand op. Få tømt ud i skabet, eller er du på jagt efter noget nyt brugt? Kom ned og sælg eller find dit næste guld.

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 8


11. oktober – Fælles folkekøkken Kl. 18.30. Ingen tilmelding. 20 kr. Der bliver lavet mad efter tanken om, at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge.

13. oktober – Fredags-live Kl. 16.00. Gratis. Ingen tilmelding. TBA Vi giver scenen til unge musikere, der underholder i vores hyggelige cafe. Dørene er åbne fra kl. 14.00, og kl. 16.00 er der livemusik. Mulighed for at købe kaffe, the og pandekager, til meget billige penge. Prøv også vores sortiment af drikke, og vores alkoholfrie fredagsøl med et twist af chili.

20. oktober – Spillecafe Kl. 16.30. Gratis. Ingen tilmelding. Arrangementet er i samarbejde med Bibliotekerne Rebild. Jens Neumann fra ’Papas Papbar’ i Odense kommer og giver den vildeste opstart på en spillecafe. Han fortæller om de nyeste trends, de bedste spil og giver dig med garanti den bedste og sjoveste eftermiddag.

20. oktober – FIFA 18-turnering. Kl. 19.00. 12 timers turnering i FIFA 18….. Hvad mere skal vi sige….?

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 9


NYHED Hver fredag er der specialiteter til salg i 13c, kom og se udvalget og smag vores alkoholfrie øl med twist af chili.

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 10


Har du gang i et projekt, der kræver ekstra plads? Et projekt der kræver ro og fordybelse? -Så har vi stedet til dig. Du får dit helt eget sted for en periode og din egen nøgle, så du kan arbejde når du har brug for at arbejde om end det er dag, nat eller weekend. Når dit projekt er færdigt kan du udstille/fremvise dit projekt i huset. Vi hjælper dig med fernisering og reklame, så dit projekt kommer godt ud til publikum. Skriv en kort beskrivelse af dit projekt, hvori der skal indgå beskrivelse af projekteres omfang og tidsperspektiv, til krth@rebild.dk. For yderligere information kan du ringe til Kristine på telefon 40 73 19 95.

25. oktober – Sikker trafik Kl. 13.00-14.30. Gratis. Tilmelding nødvendigt. Kontakt krth@rebild.dk Pas på dig selv i trafikken, det kan gå rigtig galt, og nogen gange med livet som indsats. Mød et trafikoffer og pårørende til en trafikdræbt.

25. oktober – Drop-in Kl. 14.30-20.00. Huset er dit, skal der ske noget?

25. oktober – Fælles Folkekøkken Kl. 18.00. Ingen tilmelding. Der bliver lavet mad efter tanken om, at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge. Maden koster 20 kr.

27. oktober – Fredags-live jam Kl. 16.00-18.00. Gratis. Ingen tilmelding. Her er der mulighed for at jamme sammen med andre musikere. Leg med i musikken, og få en hyggelig fredag eftermiddag. Arrangementet er i samarbejde med Rebild Kulturskole.

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 11


DEBAT UGE 30. oktober – Undervisning og workshop med ’Politikens Debattørskole’

Kl. 12.30-15.55. Gratis. Tilmelding nødvendig til: krth@rebild.dk Debattørskolen underviser i retorik og kunsten at debattere på et fagligt højt niveau. De tager aldrig ud af huset, men jeg har fået dem til at gøre en undtagelse, og de sender to af deres undervisere, der vil komme og afholde en workshop. Undervisningen vil komme til at omhandle: ■ Retorik - tips og tricks til debat. ■ De usaglige metoder - herskerteknikker og eksempler fra politiske tv-debatter. ■ God forberedelse til debat.

2. november – Kommunens bedste unge debattør Kl. 16.00-19.00. Gratis. Er du skarp til at debattere? Skal du kåres som kommunens bedste unge debattør og modtage en flot præmie? Så skynd dig at tilmelde dig dette arrangement. Kommunens unge politikere er også inviteret, så kom og giv din mening til kende, eller kom og hep på den, du synes klarer en debat på bedste vis.

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 12


Politikens Kritikerskole har et mål om at give unge en stærkere stemme i den offentlige debat - både når det gælder form og indhold. Derudover ønskes også at skabe en god relation til unge.

Afsættet for skolen er Politikens tradition om at 'dele sig efter anskuelser' og 'sætte problemer til debat', som går tilbage til avisens grundlæggere, brødrene Brandes og Viggo Hørup.

DEBAT UGE 2. november – Fælles Folkekøkken

Kl. 18.30. Ingen tilmelding. 20 kr. Gratis hvis du deltager i debattør-arrangementet. Der bliver lavet mad efter tanken om, at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge.

3. november – Fredags-live Kl. 16.00-20.15. Gratis. Ingen tilmelding. Vi giver scenen til unge Freestyle-rappere, der vil dyste og underholde med ordets kraft. Dørene er åbne fra kl. 14.00, og kl. 16.00 er der battle. Mulighed for at købe kaffe, the og pandekager, til meget billige penge. Prøv også vores sortiment af drikke, og vores alkoholfrie fredagsøl med et twist af chili.

3. november – Fælles Folkekøkken Kl. 18.30. Ingen tilmelding. 20 kr. Der bliver lavet mad efter tanken om, at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge.

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 13


6. november – Åbent Sexualist-møde Kl. 17.00-20.00. Gratis. Ingen tilmelding. Sexualisterne arbejder med åben dialog omkring sex og sundhed. Du skal være fyldt 15 år. Vores møder er åbne, alle er velkommen. For yderligere information kontakt: Klaus Kljunic Thomassen på telefon 22 86 95 30. Book os, det er gratis, kontakt: Kristine Thillemann på krth@rebild.dk eller telefon 40 73 19 95.

8. november – Fælles Folkekøkken Kl. 18.30. Ingen tilmelding. 20 kr. Der bliver lavet mad efter tanken om, at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge.

8. november – DokNight: Taxi Teheran Kl. 19.30. Gratis. Ingen tilmelding. Vi sætter dokumentar film på programmet, der udvider videnshorisonten og måske giver anledning til diskussion. Storskærmen kl. 19.30 Vi følger den i Iran bandlyste filminstruktør Jafar Panahi imens han som taxachauffør kører rundt i Teherans gader. Gennem samtaler med de borgere, der lægger vejen forbi taxaen, får vi et indblik i den iranske hverdag på godt og ondt.

10. november – Fredags-live Kl. 16.00. Gratis. Ingen tilmelding. Dagens band er ’Kendix’. Kendix skriver deres egne sange og har bl.a. brugt sommeren på at spille rundt i København. Nemoland er et af de steder, hvor Kendix kunne opleves. Nu er de her ved os. Dørene er åbne fra kl. 14.00, og kl. 16.00 er der livemusik. Mulighed for at købe kaffe, the og pandekager, til meget billige penge. Prøv også vores sortiment af drikke, og vores alkoholfrie fredagsøl med et twist af chili.

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 14


Bemærk:

et, er på bibliotek arrangementet a 13 ej sv rd grangå

9. november – Hjertebilen og Rejsen til Iran Kl. 17.00-18.45. Tilmelding nødvendigt. Pris: 35 kr. incl. spisning. Janne og David har meget at fortælle og endnu mere at vise, når de deler oplevelser om deres tur til Iran. Vil du høre om, hvordan det er at rejse i lande, hvor engelsk er en by i Rusland og hvor skiltene står med sjove bogstaver? Og hvordan er det at køre 24.000 km i en gammel bil – uden GPS? Hør om at køre turen fra Danmark til det sydlige Iran igennem lande som Tyrkiet og Azerbaijan. Efterfølgende er der fællesspisning med retter fra Mellemøstens køkken og mulighed for snak om kultur. Tilmelding til krth@rebild.dk eller telefon 99 88 94 35 inden 6. november kl. 12.00.

9. november – Fælles folkekøkken fra Mellemøsten Kl. 19.00. Tilmelding nødvendigt via facebook. 20 kr. Der bliver lavet mad efter tanken om, at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge. Ingen tilmelding. Maden koster 20 kr., dog er den gratis for dem der har været til foredrag om ’Rejsen til Iran’. Arrangementet er i samarbejde med Bibliotekerne Rebild.

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 15


13. november – Drop in Kl. 15.00-21.00. Huset er dit. Hvad vil du bruge det til?

13. november – Recycling Market Kl. 17.00-19.00. Gratis. Ingen tilmelding. Så er det tid til loppemarked, hvor det er gratis at stille bod op. Så er det tid til at få tømt ud i skabet, eller er du på jagt efter noget nyt brugt? Kom ned og sælg eller find dit næste guld.

13. november – Fælles Folkekøkken Kl. 19.00. Gratis. Ingen tilmelding. Der bliver lavet mad efter tanken om, at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge.

15. november – Fælles Folkekøkken Kl. 18.30. Ingen tilmelding. 20 kr. Der bliver lavet mad efter tanken om, at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge. Maden koster 20 kr.

15. november – DokNight: Colombias kamp for fred Kl. 19.30. Gratis. Ingen tilmelding. Vi sætter dokumentarfilm på programmet, der udvider videnshorisonten og måske giver anledning til diskussion. Storskærmen kl. 19.30 Katherine Miranda er 22 år, da hun i 2010 involverer sig i politik. Vi følger hendes arbejde for at få valgt Antanas Mockus fra partiet ’De grønne’ til præsident i Colombia. Et portræt af en speciel politiker og af politiske- og samfundsforhold i det korruptionsprægede land.

17. november –Fredags-live Kl. 16.00. Gratis. Ingen tilmelding. TBA – hold øje med offentliggørelse.

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 16


21. november

LOKALVALG Kommunalvalg 2017 giver anledning til at mødes over en god politisk diskussion og spise en god gang valgflæsk Kl. 18.00-24.00. Gratis. Ingen tilmelding. Den 21. november fra kl. 18.00 følger vi valgaftenen fra første række. På storskærmen vises tv-transmissionen fra valgaftenen alt imens lokalpolitikere er samlet i nabohuset – Stubhuset – til optælling og senere fejring af de nyvalgte kandidater. Vi inviterer kommunens unge kandidater indenfor og giver mulighed for en sidste snak inden den store afgørelse omkring midnat.

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 17


24. november – Fredags-livejam Kl. 16.00-18.00. Gratis. Ingen tilmelding. Årets sidste jamfredag. Kom og leg med musikkens sammensætning. Åben for alle, plads til alle. Arrangementet er i samarbejde med Rebild Kulturskole.

6. december – Foredrag om menneskerettigheder Kl. 10.25-12.05. Gratis. Tilmelding nødvendig til: krth@rebild.dk. Hvad er menneskerettigheder, og hvilken betydning har de for os i vores verden, i vores samfund, i vores hverdag? Alt dette sætter Louise Halleskov Storgaard spot på, når hun kommer til Støvring og holder foredrag med afsæt i mange års forskning i menneskerettigheder.

6. december – Åbent Sexualistmøde Kl. 16.00-18.30. Gratis. Ingen tilmelding. Sexualisterne arbejder med åben dialog omkring sex og sundhed. Du skal være fyldt 15 år. For yderligere information: Kontakt Klaus Kljunic Thomassen på telefon 22 86 95 30. Book os, det er gratis: Kontakt Kristine Thillemann på krth@rebild.dk eller telefon 40 73 19 95.

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 18


Gratis. Ingen tilmelding.

e v i l s g a d e r F 16 l.

8. december k

’What a month’

Navnet dækker over en ung kunstner, som har ligget i krybbe i Aalborgs undergrundsscene siden januar 2017. På trods af den korte levetid endte’ What a Month’ som vinder af årets nordjyske singer-songwriter i 2017. Tunge beats og stor inspiration fra house-genren gør ’What a Month’ garant for en god fest, men samtidig med stor melankoli betager publikum.

13. december – Fælles Folkekøkken Kl. 18.30. Ingen tilmelding. Der bliver lavet mad efter tanken om, at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge. Maden koster 20 kr.

13. december – DokNight : ”I kælderen”. Kl. 19.30. Gratis. Ingen tilmelding. Vi sætter dokumentarfilm på programmet, der udvider videnshorisonten og måske giver anledning til diskussion. Storskærmen kl. 19.30 Dokumentar om, hvad folk laver i deres kældre. Filmen fremstår med sine mange brogede tableauer som en uventet og skæv hyldest til mangfoldigheden og vores menneskelighed. Filmen er en rejse ned i underbevidsthedens dunkleste afkroge. En verden af skydevåben, slanger, S&M-ritualer og nazi-nostalgi.

14. december – Drop in Kl. 15.00-21.00. Huset er dit.

14. december – Recycling Market Kl. 17.00-19.00. Gratis. Ingen tilmelding. Så er det igen tid til loppemarked, hvor det er gratis at stille stand op. Så er det tid til at få tømt ud i skabet, eller er du på jagt efter noget nyt brugt? Kom ned og sælg eller find dit næste guld.

14. december – Fælles Folke-Julekøkken Kl. 18.30. Ingen tilmelding. 20 kr. Der bliver lavet mad efter tanken om, at alle skal have mulighed for et varmt måltid mad til få penge.

15. december – Fredags-live Kl. 16.00. Gratis. Ingen tilmelding. TBA

Alle arrangementer afholdes på Grangårdsvej 13C . 9530 Støvring 19


Forårsprogrammet udkommer den 22. januar 2018

"Vi er Blue North. Vi begyndte som atmosfærisk indie pop/rock, men er nu blevet forøget til en kvartet. Der er sket utroligt meget det sidste år, og vi er så glade for konstante opbakning, som vi får. Vi glæder os altid helt vildt til at komme ud og møde dem vi spiller for, og d. 1. december i ungecentret Støvring er ingen undtagelse. Vi kommer til at holde en fest sammen, og det bliver super hyggeligt. Vi ses! Blue North

13C - Det sker i efteråret 2017  

UNG I Kultur I Cafe I Fredagslive I Doknight I Recykling I Debat I Rejser I Tro Tjek efterårets bud på aktivteter i 13C - dit ungecenter i S...

13C - Det sker i efteråret 2017  

UNG I Kultur I Cafe I Fredagslive I Doknight I Recykling I Debat I Rejser I Tro Tjek efterårets bud på aktivteter i 13C - dit ungecenter i S...

Advertisement