Page 1

Oslo Hudpleieklinikk, Frogner Telefon: 22 46 88 50

Kort om

Epost: frogner@hudpleieklinikken.no Hjemmeside: www.smart lipo.no

 Behandlingsprosess

Besøksadresse: Løvenskioldsgate 10 0263 Oslo

 Bakgrunn Powered by www.GATEWAYinnovation.com

 Resultater


Slik virker SmartLipo Ved SmartLipo laserfettfjerning føres en tynn sonde (2 mm) inn i fettlageret og avgir der et presisjonsstyrt laserlys. Sonden avgir varmeenergi som langsomt løser opp fettdepotene. Når laserlyset treffer avgis en varme som ”smelter om” fettcellene til en oljeaktig væske. Det smeltede fettet vil bli transportert bort og forsvinne gjennom kroppens naturlige forbrenningsprosess.

Alt i alt innebærer metoden ovenfor at man ved laserfettsuging kan fjerne mindre fettdepoter på en mykere måte enn ved fettsuging med tradisjonelle metoder. Det innebærer at man får et enklere behandlingsforløp uten behov for narkose etc. samtidig som også ettertiden blir betydelig mindre smertefull, færre blåmerker og minimalt behov for fri fra arbeid etc.

Når litt større mengder fett skal fjernes er det imidlertid nødvendig å suge ut det behandlede området, ettersom restene i noen tilfeller forårsaker hevelser som kan påvirke sluttresultatet.

En del av den varmeenergien i fettlageret ved laserfettfjerning absorberes av underhuden og lager en kontrollert vevsskade. Det bygges da nye kollagentråder, noe som gir en oppstrammende effekt på huden.

Ved laser-lipolyse ødelegges fettcellene ved hjelp av en laserstråle, slik at cellemembranen i fettcellene brytes ned.
- Fettet innenfor cellemembranen er flytende, og dette vil kroppen ta opp og deretter skille ut som avfallsstoff.
- Fettcellene ødelegges og kan ikke gjendannes.

Ved å provosere underhuden til å danne nytt kollagen kan man i sammenheng med en laserfettfjerning også behandle huden slik at den drar seg sammen.

En annen positiv effekt ved fettsuging med laser er at laserlyset koagulerer (stenger) de blodkar som har blitt skadet på tross av de fine instrumentene. Dette minsker hevelser og blåmerker som forårsakes av blødninger under huden.

Den oppstrammende effekten på huden gjør at områder med slapp hud eller pasienter som lider av dette kan behandles. Dette gjør at flere pasienter kan utføre en fettfjerning, og flere områder kan behandles samtidig. Også områder med cellulitter kan behandles med gode resultater ved hjelp av fettsuging med laser takket være denne hudstrammende effekten.

www.smartlipo.no

Powered by www.GATEWAYinnovation.com


Hvor på kroppen kan man benytte laser lipolyse? Områder med fett som normalt ikke vil la seg påvirke av diett eller mosjon kan behandles raskt og effektivt og med et minimum av bivirkninger. Fra naturens side er vi alle utstyrt med fettdepoter på kroppen. Fordelingen av disse er bestemt av kjønn og arvelige faktorer. Dette avspeiles også i typiske områder som menn og kvinner ønsker fjernet. Det er viktig å vite at laser-lipolyse ikke kan erstatte en slankekur. Tvert imot får man de beste resultater av laser-lipolyse hos personer som har tapt vekt eller allerede er noe slankere fra før. Dette skyldes den måten fettvevet vårt er bygget opp på. Vi har fra naturens side et ganske eksakt antall fettceller. Når vekten økes, økes også mengden av fett i cellene, mens antallet celler faktisk ikke økes. På den måten kan man si at cellene blåses opp når vi legger på oss, og skrumper inn når vi tar av oss. Det er derfor lettere å få et ensartet og jevnt resultat av lipolysen, når ikke fettcellene er så store. Målet med inngrepet er å fjerne verken for mye eller for lite av det ekstra fettvevet. Det skal helst være et tynt fettlag under huden, ellers kan man fort se ”avmagret” ut. Likeledes skal avgrensningen til de ikke-behandlede områdene være jevn, slik at det ikke ser ut som om det er fordypninger i vevet.

Powered by www.GATEWAYinnovation.com

Hvordan utføres SmartLipo?

Før og etter bilder – ulike behandlingsområder

Ved inngrepet legges det først lokalbedøvelse i huden og fettvevet. Straks bedøvelsen gjør sin effekt, føres en laserfiber på 1-2 mm inn gjennom et hull på størrelse med et knappenålshode. Ved selve laserbehandlingen føres fiberen frem og tilbake i fettvevet, til alle fettcellene er oppløst. Dersom det er snakk om større fettdepoter, eller dersom man ønsker et snarlig resultat, kan det oppløste fettvevet suges ut. Til slutt lukkes innstikkstedene med strips, og disse bør sitte på i opptil en uke. Hele prosedyren tar i alt opptil 1,5 til 2 timer. Vi anbefaler også å ta en kikk på 4-siders reportasje som omtaler en av våre mange fornøyde klienter, hele prosessen omtales. Link til artikkel finnes på åpningssiden til www.smart lipo.no

Alle personer har benyttet SmartLipo.


Før og etter bilder – ulike behandlingsområder

I våre konsultasjoner kan vi vise til mer resultater og diskutere sannsynlig utbytte

Powered by www.GATEWAYinnovation.com


Hva skjer på behandlingsdagen? Det er viktig at du føler deg frisk og rask den dagen du skal behandles. Har du feber eller andre tegn på infeksjoner i kroppen, bør du ta kontakt med klinikken slik at det kan bli tatt stilling til om hvorvidt behandlingen bør gjennomføres eller ikke. Det er viktig å spise og drikke godt, dagen før behandling, men bør ikke ha inntatt alkohol de siste 12 timene før inngrepet. Du kan møte på klinikken i alminnelig avslappet tøy. Ha helst ikke på smykker eller farget neglelakk.

Oslo Hudpleieklinikk, Frogner Epost: frogner@hudpleieklinikken.no

Hjemmeside: www.smart lipo.no Besøksadresse: Løvenskioldsgate 10 0263 Oslo Vennligst ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon:

22 46 88 50

Powered by www.GATEWAYinnovation.com

Dersom du tidligere har opplevd reaksjoner på medikamenter, er det viktig at du informerer om dette på forhånd. Det vil bli tatt før- og etterbilder av det aktuelle området. Husk å ta med kompresjonsundertøy når du kommer til behandlingen. Dette fås kjøpt hos Medicus Plesner, apotek eller hos enkelte kleskjeder og undertøysforretninger. Anbefales benyttet i minimum 14 dager etter behandlingen for best mulig resultat.

Hvordan skal jeg forholde meg etter behandlingen? Effekten av bedøvelsen begynner å gi seg etter et par timer, og du vil føle deg litt øm og sår i de behandlede områder. Du skal helst anvende en kompresjons-forbinding (fås på klinikken som en del av behandlingen), ettersom dette holder huden stramt og forebygger hevelse og ømhet. Forbindingen skal anvendes dag og natt den første uken etter inngrepet, for så å gå over til kun om dagen i uken deretter. Det er kun i sjeldne tilfeller det forekommer store blåmerker i behandlingsområdene, ettersom laseren ikke ødelegger blodkarene.

Hvordan er oppfølgingen Dagen etter inngrepet vil du bli kontaktet av klinikken, slik at vi er sikre på at alt går som det skal. Oppstår det spørsmål eller problemer i dagene etter behandlingen, er du velkommen til å kontakte klinikken og eventuelt komme inn til en ekstra kontroll. Ellers sees vi først etter én uke, for å sikre at det ikke finnes tegn til infeksjon. Det endelige resultatet kan først vurderes etter ca 3-4 måneder, ettersom det tar tid for kroppen hele, samt å bryte ned og skille ut det ødelagte fettvevet. Derfor kommer du tilbake igjen til kontroll etter 3 måneder for at resultatet kan vurderes.

SmartLipo Brosjyre 9. jan _ENDELIG_  
SmartLipo Brosjyre 9. jan _ENDELIG_  

Siste og endelige versjon av brosjyren

Advertisement