Page 1

Libra ágy

Norma F ix

bükk tömörfa, vastagság 4m

fejvég: 90cm lábvég: 47cm oldalkeret: 45cm állítható ágyrács magasság 7cm mrtékben

Fix, szögben nem állítható farugós ágyrács – a legtöbb matrachoz használható. Lamelové rošty nie sú súčasťou postele

A fix keretben 28 db farugó biztosítja önbeálló-elforduló perselyekben a rugalmas alátámasztást, a deréktámasz mezőben állítható keménységgel. A farugókat a perselyeken kívül, középen végigfutó stabilizáló szalag rögzíti.

Az akció érvényes: 2014.09.30-ig*

Anyaga:

Magasságok a padlótól:

* Az időtartam változtatásának joga fenntartva!

Rendelhető méretek 200 x 140 cm 200 x 160 cm 200 x 180 cm

Vasalatok:

Ne számolja a bárányokat:

HETTICH minőségi típus

Standard méretekben rendelhető, a 80*200 cm vagy 90*200 cm méretek közül a kiválasztottat a terméktulajdonságoknál kérjük beállítani!

120 kg

Csak aludjon!

5

cm

Minden típusú matraccal használható! Teherbírása 120 kg, az ágyrács szerkezeti magassága cca. 5 cm.

Norma F lex 2 zónára osztott – állítható farugós ágyrács – a legkényelmesebb pihenési pozíció beállításához. Az osztott keretben 28 db farugó biztosítja önbeálló-elforduló perselyekben a rugalmas alátámasztást, a deréktámasz mezőben állítható keménységgel. Az állítható zónák kézi mozgatásúak, a megfelelő pozíció mechanikus csuklóval több fokozatban állítható.

Választható – egy vagy kétszemélyes

Szerszám nélkül szerelhető!

Dekor – szín variáiók

VISCO hab

Standard méretekben rendelhető, a 80*200 cm vagy 90*200 cm méretek közül a kiválasztottat a terméktulajdonságoknál kérjük beállítani!

Cseresznye 120 kg

Csak flexibilis ágyrácshoz alkalmas típusú matraccal használható!

Bükk

Dió

5

cm

Teherbírása 120 kg, az ágyrács szerkezeti magassága cca. 5 cm. •

Norma Mot

+ ajándék párna!

4 zónára osztott – ebből 3 zónában elektromotorokkal állítható farugós ágyrács – a legkényelmesebb pihenési pozíció beállításához. Az osztott keretben 28 db farugó biztosítja önbeálló-elforduló perselyekben a rugalmas alátámasztást, a deréktámasz mezőben állítható keménységgel. Az állítható 3 zóna elektromotoros mozgatású, a megfelelő pozíció vezetékes távvezérlővel fokozatmentesen állítható. Standard méretekben rendelhető, a 80*200 cm vagy 90*200 cm. Csak flexibilis ágyrácshoz alkalmas típusú matraccal használható! Teherbírása 120 kg, az ágyrács szerkezeti magassága cca. 6 cm.

Tároló polc, éjjeliszekrény helyett. Könnyen. szerszám nélkül szerelhető.

120 kg

Anyaga:

Mérete:

bükk tömörfa, 4 cm

35 x 35 cm

6

Akasha

cm

2

Rendelhető – külön termékként – vezeték nélküli távirányítóval is!

A fényképek csak illusztrációk! Színeltérés lehetséges.

Jó Tipp!

Keménység

3

Keménység

130 kg

19 cm

Minőségi luxus matrac HR hideg hab és Visco habanyag kombinációjával. A mag egymásba ágyazott rétegekből áll, így egyesítve a két hab kiváló tulajdonságait (40 kg/m3 és 38 kg/m3). Az egyik oldalon magas rugalmasságú VISCO elastic hab réteg biztosítja a legkorszerűbb „RESETO” technológiával létrehozott szellőző csatornákkal a teljes átszellőzést a középső mag rétegekben is. A másik oldalon a HR hideg hab réteg (35 kg/m3) található, mely térben profilozott kialakítása következtében jobban alkalmazkodik a test vonalához. A matrac steppelt, levehető és mosható védőhuzattal készül. A matrac teljes vastagsága a védőhuzattal együtt cca. 19 cm. Egyaránt használható fix és állítható ágyráccsal együtt 130 kg testsúlyig a magasabb komfort érdekében!

www.ralisbutor.hu | www.realisbutor.eu

A fényképek csak illusztrációk! Színeltérés lehetséges.

www.realisbutor.hu | www.realisbutor.eu

m i n ő s é g i m a t r a co k


Linea Antibakteriális, luxus 5-zónás matrac, amely a belső magban két különböző átmérőjű huzalból készített, többféle keménységű rugókkal 5 ergonómiai zónát tartalmaz. Minden egyes rugótag önálló „táskában” található, így alkalmazkodik tökéletesen a test formájához. A mag körül egy minőségi antibakteriális hab. helyezkedik el, a terhelés elosztására. Az antibakteriális hab megszünteti az atkák előfordulását, és kiválóan ellenáll a penész gombának is. A matrac alkalmas nagyobb terhelésre, miközben maximális kényelmet és tökéletes pihenést biztosít. Fontos része a külső bevonat, hogy maximalizálja a különleges tulajdonságokat, a bevonat levehető, mosható, jól átszellőző. Varrása a zónákhoz igazodó steppelés. A matrac egésze is magas légáteresztő tulajdonságú és tartósságú. A teljes magassága a bevonattal együtt mintegy 21 cm, és alkalmas a rácsozott tömör, farugós, fix ágyrácsokkal történő használatra. Magas tartósság 130 kg terhelhetőség mellett is.

4

Keménység

3

4

Keménység

cm

cm

A fényképek csak illusztrációk. Színeltérés lehetséges.

Sleepfoam habszivacs matrac - innovatív technológia a kényelmes alvás érdekében! Kiváló minőségű monoblock matrac, mely az innovatív lélegző SLEEPFOAM habból készült, tartós és magas szintű kényelmi tulajdonságokkal rendelkezik. A SLEEPFOAM hab kiemelkedő tulajdonságai: a kiváló rugalmassága, méret stabilitása és mindezek mellett a tartósság. A matrac maganyaga a legfejlettebb „Reseto” technológiával készült. A "Reseto" technológia megnövelt átszellőzést biztosít, mely a higiénia és a tartósság szempontjából is fontos tulajdonsága a matracnak. A habanyagban kialakított furatoknak köszönhetően az átszellőzés még tökéletesebb, így nem jelentkezhet helyi túlmelegedés a testfelületen. Szerkezetében nem szükséges zónák kialakítása, mert mindenhol alkalmazkodik az eltérő terheléshez, még a gyakori helyzetváltoztatásokat is követi magas rugalmasságának köszönhetően. A matrac fix állítható lécezett, vagy farugós ágyrácsokkal is használható. A teljes magassága cca. 17 cm , hosszú élettartamot biztosít 110 kg terhelhetőség mellett.

Tarra Egészségügyi matrac

VISCO HAB

VISCO HAB

Lenna A Lenna kiváló minőségű 5-zónás matrac, profilozott, ragasztó használata nélkül kialakított típus. Különleges magja két részből áll, különböző keménységű, zseniálisan felépített Sleepfoam minőségi habokból. Alvás közben lehetővé teszi a matrac rétegeinek a ragasztó nélküli rögzítésből eredő mozgását, emiatt azok átmenet nélkül alkalmazkodnak a test súlyeloszlásához. Így minden felhasználó számára kényelmes pihenést biztosít. Mivel a két réteg eltérő keménységű Sleepfoam habból készül, a matrac keményebb és lágyabb oldallal rendelkezik a nagyobb komfort érdekében. A matrac alkalmas ágydeszkával és fix farugós ágyrácsokkal történő használatra, 100 kg testsúlyig. Teljes magassága a huzattal együtt kb. 17 cm.

21

Egészségügyi matrac

130 kg

19

130 kg

Táskarugós

Jó Tipp!

Keménység

Air Mono

ANTIBAKTERIÁLIS MATRAC

7 zónás komfort matrac változó felületi profillal, melyben a maganyag erősített merev HR hideg hab kombinálva Visco habbal ( 50 kg/m3 VISCO lágy / kemény). A zónáknak megfelelően kialakított felszíni profil biztosítja a korrekt és nagyon jó alvást, a kényelem garantált. Ennek köszönhetően enyhíti a testrészek eltérő súlyelosztásából adódó eltéréseket, tehermentesíti azokat. A tehermentesítés egyértelműen javítja a vérkeringést, alkalmas a bőr és az izmok ellazítására, ezáltal az alvás pihentetőbb, és csökkenti annak szükségességét, hogy helyzetváltoztatásra kényszerüljön alvás közben. A Visco hab reagál a test hőmérsékletére, és tökéletesen alkalmazkodik ahhoz. A Tarra matrac maganyagában mikro perforált, így tökéletesen átszellőzik a teljes komfort érdekében. A külső huzat szellőző lyukai gondoskodnak a levegő áramlásról, így növelik a rugalmasságot, miközben a matrac élettartamát is javítják. A külső huzat levehető, mosható, zóna varrott bevonat, a matrac alkalmas minden típusú lamellás ágyrácsokkal (fix és állítható) történő használatra. Teljes magassága kb. 19 cm, hosszú élettartama mellett alkalmas akár 130 kg terhelésre is.

Beyla Egészségügyi matrac

4

Keménység

110 kg

Egészségügyi matrac

17 cm

Evva 3

130 kg

19 cm

A matrac zseniálisan kifinomult nagy sűrűségű hideg habok szerkezetéből áll. A gondos tervezésnek köszönhetően matrac minden egyes részén biztosíto az op mális kényelem és a tökéletes szellőzés. A közpon mag an bakteriális habból készül, amely kiküszöböli az atkák előfordulását, és kiválóan ellenáll a penész gombáknak. A matrac alkalmas léces fix, és akár motorosan állítható ágyrácsokkal történő használatra is, akár 130 kg testsúlyig. Teljes magassága a borítással együ 19 cm. A védőhuzat levehető és mosható.

Egészségügyi matrac

3

Keménység

100 kg

15 cm

www.realisbutor.hu | www.realisbutor.eu

4

Keménység

3

Keménység

130 kg

19 cm

19 cm

Egészségügyi matrac

DRY FAST ARGENTUM bevonat!

Jimm

2014

2

130 kg

5 zónás prémium kategóriás matrac kiváló minőségű hideg hab szerkeze el. Kifinomult metszéssel texturált felülete különösen a váll, ágyéki és kismedencei területeken garantálja a kiváló alkalmazkodás a test anatómiájához, és garantálja az op mális légáramlást - így biztosítja az egészséges alvási klímát. A Decubitus metszést használják az anyomás fekélyek megelőzésére – azaz felfekvés ellen. Egyaránt használható fix és állítható ágyráccsal, akár 130 kg testsúlyig. A matrac külső huzata levehető, mosható, Dry Fast Argentum rendszerű. Teljes magassága a huza al együ kb. 19 cm.

Egészségügyi matrac

Keménység

3

Keménység

Hellen

Loora Keménység

Jó minőségű, nagyon népszerű, kétoldalas matrac, merevíte szendvics pusú. A fedőrétegek közö nagy sűrűségű SLEEPFOAM hab és RE hab (könnyű poliuretán) granulátumából kialakíto maganyag található, amely biztosítja a magas terhelhetőségét a matracnak. Szellőzőnyílások révén a matrac mag biztosítja a tökéletes szellőzést. Ergonómiai zónák kialakítása nélkül is alkalmazkodik az alvás közben gyakran változó testhelyzethez, így kitűnően alkalmas azon felhasználóknak, akik gyakran változtatják pozíciójukat. A matrac alkalmas léces fix, és akár motorosan állítható ágyrácsokhoz is, 130 kg testsúlyig. Teljes magassága a huza al együ 19 cm. A huzat levehető és mosható.

5 - zónás deluxe kategóriájú matrac, melynek a lényege, a két kiváló minőségű hideg habból (HR 40 és 38kg/m3) ragasztás nélkül, kapcsolódó profilokkal záródó magszerkezet. Az egyik oldalán a fedőréteg VISCO hab, erős felületi profilozott zónákkal, amely biztosítja a kényelmes, és pihentető éjszakai alvást. A másik oldalon szintén zónákban profilozott antibakteriális hab a fedőréteg, amely kiküszöböli az atkák előfordulását, és kiválóan ellenáll a penészesedésnek is. A matrac huzata levehető, mosható, zónákban tűzött varrású. A matrac teljes magassága a huzattal együtt körülbelül 17 cm. Alkalmas minden típusú ágyráccsal történő használatra, akár 130 kg testsúlyig.

A fényképek csak illusztrációk. Színeltérés lehetséges.

Egészségügyi matrac

3

Keménység

VISCO HAB

2

Keménység

130 kg

17 cm

www.realisbutor.hu | www.realisbutor.eu

A Jimm anatómiai párna viszkoelasztikus habanyagból készül, jól átszellőző, így állandó kellemes hőmérsékletet tart fenn a pihenéshez. Formai kialakítása tökéletesen igazodik a test vonalához, a fej és a nyak alátámasztásához. Ez biztosítja az optimális helyzetet a test felső része számára, ami igazán kényelmes és kellemes pihenést eredményez. A párna külső huzata levehető, mosható, amely biztosítja a könnyű és higiénikus karbantartást.

A fényképek csak illusztrációk. Színeltérés lehetséges.

Egészségügyi párna

VISCO HAB

www.realisbutor.hu | www.realisbutor.eu

Dpvm katalógus 2014 2  
Dpvm katalógus 2014 2  
Advertisement