Page 1

INSPIRATIONSMAGASIN 2014 - 2015


ss e n d a M COBBER

WITH A COOL TWIST OF ICE ET EKSKLUSIVT UNIVERS AF GAVEIDEER Unikke, skæve, klassiske og stilsikre. Bahne Firmagaver præsenterer et mangfoldigt udvalg af gaveideer, der gør glæden ved at give en gave til en ligeså stor fornøjelse, som at få en. Bahne Firmagaver tilbyder de nyeste trends indenfor firma- og kundegaver til anledninger året rundt. Vi sætter en ære i at tage hånd om processen, så du kan fokusere på det væsentlige: Glæden ved at give den perfekte gave. Lad dig inspirere af vores forrygende udvalg af gaveideer fra nutidige danske og internationale designere til kendte klassikere, der gennem årene er blevet eftertragtede ikoner.

in Henn

g Koppel ur

Vi servicerer en udvalgt kreds af større og mindre danske virksomheder, som prioriterer originalitet og søger inspiration i et spændende sortiment, og som forventer timing og service i såvel udvælgelse som levering. Vi er din garant for professionel rådgivning, et attraktivt og unikt sortiment og dermed succes i dit gavevalg. Med fokus på diskretion og effektivitet leverer vi spændende og anderledes gaver i dit navn. Uanset om det er 100 eller 10.000 pakkede gaver, er vores medarbejdere gearet til at udføre disse opgaver. Vi glæder os til at finde den helt rigtige gave sammen med dig. Rigtig god fornøjelse og på glædeligt gensyn BAHNE FIRMAGAVER


Georg Jensen Damask

Nuance

Lyngby Porcelæn

Mette Blomsterberg

By Brorson

Bon Gôut

Menu

Weber

Eva Solo

Elvang

Iittala

Pillivuyt

Raadvad

Lion Sabatier

Georg Jensen

SACKit Normann Copenhagen

Alfi

Royal Copenhagen

Rosendahl

Trip Trap

Scansonic

Peugeot Emile Henry

KitchenAid

Stelton

Delikatesser

Casa De Luxe

Tommy Hilfiger

Le Creuset

Tom Dixon

Kähler Kay Bojesen Holmegaard

3


Georg Jensen Damask bygger på integritet, autencitet og dansk design gennem generationer. Produkterne er af en unik håndværksmæssig kvalitet og har aldrig været tiltænkt at være en massevare, så med en gave fra Georg Jensen Damask forærer du et tidløst æstetisk design, der har rødder et halvt årtusind tilbage i tiden. Damask plaid


e k s n a d

UNIKKE

TRADITIONER

Domino dug Håndklæder

Twill viskestykker

5


st e k k u sm

SMUK, SMUKKERE,

Med sin cylindriske form og skarpe riller er Lyngbyvasen smuk i al sin enkelthed og selve indbegrebet af less is more. Lige siden den oprindelige produktion fra 1936 til 1969 har Lyngby Porcelæn haft et sortiment af vaser i forskellige størrelser. Ikke mindst den monumentale ”supersize” vase har været et eftertragtet samlerobjekt. Med denne gave giver du samtidig en af de mest elegante og tidløse vaser til forskønnelse af ethvert hjem – ganske enkelt smuk, smukkere og smukkest.


Rikke Brorson har valgt udelukkede at koncentrere sig om at fokusere pĂĽ designprocessen af hendes natur- og vildtmotiver. Derfor har det vĂŚret ganske naturligt for hende at indlede et samarbejde med Rikki Tikki Company. InvitĂŠr naturen indenfor med Rikke Brorsons stilfulde design, hvor et let grafisk touch med sans og respekt for motivernes naturlige former gengives pĂĽ smukkeste vis.

7


n e g hyg

FYR OP UNDER

Norm Fire Buckets og Norm Fire Torches er tydeligt inspireret af den varme, indbydende pejs eller det lokkende bål. En hyggelig lys- og varmekilde, vi har lyst til at samles om. Sommer og vinter vil det bringe lyset og hyggen ind i dine haveomgivelser. Med en gave fra Menu opnår du høj kvalitet, smukke stringente linier og et design, der er så klassisk og originalt, at det er gangbart i mange år frem i tiden.

Fire Bucket

Fire Hurricane

Fire Torch

Fire Bucket

Fire Basket


Gaven til manden, der har næsten alt. Med Beer foamer fra Menu får du altid det perfekte skumlag til dine yndlingsøl. Hæld en smule øl i bunden af foameren, påsæt det blankpolerede kobberlåg, tryk på knappen i få sekunder og du kan hælde en smuk fyldig skumkrone på din øl – skål!

Beer foamer

Multibasket

Show Tealight

9


udstyr

MULTIFUNKTIONELT

Med Gravity serien fra Eva Solo giver du ikke blot en gave – du giver et multifunktionelt værktøj, som ikke blot letter madlavningen, men samtidig har alle Eva Solos smukke kvaliteter i design og funktion.

Sautergryde med låg

Skål

En gave givet med omtanke for ‘cooking made smarter’, eksklusivt dansk design kombineret med æstetik, funktionalitet og høj kvalitet. Redskaber, der er en nydelse at se på, bruge og eje.

Lungo krus


11


Essence Plus er en tidløs glasserie med rødvinsglas og hvidvinsglas fra iittala, skabt af designeren Alfredo Häberli. Glasserien har et moderne twist med klassisk og smukt design, som giver dig en smagssensation ud over det sædvanlige, da glassene er designet med så stor en runding at det aktiverer aroma og smag i vinen. En helt perfekt gave til vinkenderen, der sætter pris på at både design og elegance støtter funktionaliteten.

Essence Plus serie


r e i r e k k æ l KNIVSKARPE

Norr Santoku kniv

Norr kokkekniv

Norr urtekniv

Timm Vladimir har en fortid som komiker, men har altid haft passion for madlavning. Timm’s egentlige ”gennembrud” som ”selvlært” kok var, da han vandt Master Chef kokkekonkurrencen på Kanal 3. Samtidig har han etableret et kursus- og skolekøkken i Valby, hvor han i dag driver såvel åbne kurser som private lukkede arrangementer, med det primære formål at give folk en kulinarisk oplevelse, hvor man selv er involveret i tilblivelsen af sin egen mad. Raadvad har fra start været for ideen, og valgte at sponsere en stor del af det køkkengrej, som kursisterne laver mad på. En gave, der gør gavn og som vil blive påskønnet mange år frem i tiden.

e nd pa

Ha rdf ac

e

Timm Vladimirs Køkken kogebog

13


Hen nin g

r lu

Da Koppel i 1978 designede dette ur skabte han en klassiker, som stadig står smukt og nutidigt i utallige hjem. Her er det evigt elegante ur i en blank kobber udgave, som dermed endnu engang slår uret fast som et dansk design-ikon, der er mere trendy end nogensinde.

pe

Henning Koppel er manden bag det, vi i dag tænker på som ”dansk design”. Koppel var en tidlig foregangsmand for funktionalisme i design, og hans mission var at gøre dagligdags produkter både smukke og praktiske.

Ko p


s n g i s e d

KØLIGE NORDISKE

Ellipse stager

Alfredo kværn

Barbry serie

15


Georg Jensen har taget udgangspunkt i den traditionelle adventskrans med stagen Season, og har givet juletraditionen et smukt nutidigt look i børstet stål. Med ophængets rå læderstropper samler helheden på en nordisk og elegant måde julens sødme.

Season stage


t a m r o f i min STOR LYD I

Oplevelsen med WOOFit starter, når du tager den ud af æsken. Du mærker med det samme, at det er kram, du står med i hænderne. Den er tung – og materialerne er tydeligvis af god kvalitet. Men den helt store overraskelse kommer, når du tænder WOOFit. For lyden er imponerende klar og stor!

17


e m r a v MANGE TONER AF

Designer Anne Lehmann har skabt en serie af enkle plaider i komplementerende toner for Normann Copenhagen. Serien hedder Tint og er lavet i 100 procent ren lammeuld i seks smukke farveskalaer i et enkelt og nutidigt design. Efter vævningen børstes ulden, hvilket gør, at Tint plaiden bliver ekstra blød og varm.

Tint plaid

Lumberjack stager


Norm 69 pendel

Side lampe

Det er ikke uden grund Normann er kendt for sine smukke lamper. Her ses Norm 69 som er blevet et samleobjekt for mange og har opnået status som klassiker i belysning. Det nyeste skud på stammen i elegant belysning er Side lampen – en bordlampe, der med sin enkle stålfod og transparente skærm, skaber et behageligt og blødt lys i et levende og dynamisk design. En utraditionel, men en lysende og ganske særlig gaveidé.

19


t v i s u l k s k e ESSENSEN AF

DANSK DESIGN

Sort Riflet termokop

Sort Riflet tekande

Sort Riflet tallerken


Smukt og rustikt. Sort og Blå Riflet sætter nye standarder for smagfuld servering. Stellet har en særlig mat glasur, som fremhæver porcelænet på en anden måde end den klassiske glatte glasur. Overfladen er rå og udtrykket bliver keramisk, minimalistisk og stramt. Et perfekt valg til det rustikke, nordiske køkken og den gode smag.

Blå Riflet krus

Blå Riflet termokop

Hvid Riflet skål

Sæt med 3 skåle

21


r e m for

SMUKKE OG FUNKTIONELLE

Dette er historiens vel nok mest omfattende videreudvikling af den gode gamle brødkasse. Pantry brødboks er nemlig ikke blot en usædvanlig flot brødkasse. Den er også en dekorativ brødkurv og et praktisk kombineret skære-/smørebræt. Endnu et gedigent og gennemtænkt design fra Trip Trap som vil glæde enhver med hang til klassisk design.

Pantry brødboks


Chop Up er en serie af skærebrædder inspireret af følelsen af strandsten og æstetikken ved en ubearbejdet planke. Ideen var at designe et stort skærebræt som på trods af størrelsen vil syne simpelt, let og elegant. Funktionelt skal et skærebræt kunne bruges på begge sider, uden at gå på kompromis med æstetikken og foruden skal det kunne bruges som serveringsbakke.

Chop Up skære- og serveringsbræt

Nordic krukkerne er en del af den elegante og eftertragtede Nordic serie, som er kendetegnet ved den enkle, smukke form og den matte, hvide porcelæn på ydersiden i kontrast til den blanke overflade på indersiden. Det er en ren elegant enkelthed, du giver med denne gave. Nordic krukke

23


Serien er en del af Steltons designfamilie Danish Modern 2.0, hvor kendetegnet er stærke, enkle linjer og fokus er, før som nu, på designets form og funktion. Hele Emma serien kombinerer datidens design i en moderne fortolkning, hvor stål, træ og porcelæn skaber nye klassikere til kaffe- og tebordet. Hanken i bøgetræ giver termokanderne en særlig nordisk signatur og alle dele i serien kommer i lyse, blå tone-i-tone nuancer, som diskret passer ind i hjemmet. En unik gave, der giver anledning til flere af de dyrebare stunder.

Emma serie Nyt dekorativt fad med det harmoniske mønster, Tangle. Fadet med kobberbåndet funkler og tilfører et element af luksus til hjemmet. Brug det både som enkel décor i boligen eller til servering af brød ved bordet. Med Tangle fadet er det let at få tidens varme metaltrend ind i boligen.

Tangle fad

Tangle vase


e m o h

NAJA MUNTHE

COLLECTION

Det er første gang den kendte, succesfulde modedesigner Naja Munthe bevæger sig fra modeverdenen og ind i boligsfæren. Der er lagt vægt på smukke tekstiler, print og farver, som både er unikke i deres udtryk, men dog så nedtonet, at det passer perfekt til de enkle nordiske hjem. Det eksklusive sengesæt er den perfekte gave, der udstråler velvære og binger luksus ind i hverdagen på blødeste vis.

25


t r o s e det ny LE CREUSET ER

Le Creuset er kendt for deres produkter i emaljeret støbejern og stentøj. Alt støbejern fremstilles stadig på fabrikken i Frankrig og sendes derfra ud til resten af verden. Alle produkter i støbejern er unikke, da selve sandformen, der bruges i produktionen destrueres efter hver gang. Ordet “Creuset” betyder på fransk smeltedigel og henviser til den form hvori jernet til støbejernsprodukterne smeltes. Med en gave fra Le Creuset forkæler du ikke blot den æstetiske sans, men giver samtidig en gave med særdeles høj slidbarhed, der vil glæde modtageren i mange år frem.

Salt- og peberkværn

Rektangulært fad

Oval multiskål

Kande


Grill pande

27


n e g a d g i l g da DESIGN TIL

Kählers mest populære designserier Omaggio og Mano er her sammensat med kopper og skåle i en flot creme hvid som bindes smukt sammen med fadets grafiske stribe i en granitgrå farve. Sammen perfekte til servering af alskens lækkerier, hvad enten det er på morgenmadsbordet, salat, dressinger, snacks eller søde sager. Delene kan også bruges hver for sig eller kombineres med andre designskønheder i smukke tableauer. Kun fantasien sætter grænsen.

Mano kop Omaggio fad

Mano skål


En af Danmarks mest kunstneriske designklassikere er tilbage! Kähler Design har relanceret det tidløse og elskede Ursula stel, og det til stor glæde for mange designentusiaster. Ursula er super relevant og moderne og samtidig en helt unik del af vores danske kulturarv; et symbol på at klassikere ikke forgår eller bliver overhalet af de nyere designs. En stilsikker gave, som vil gøre modtagerens hverdag både smukkere, sjovere og mere praktisk.

Ursula 0,5 l kande Ursula 1,0 l kande

29


e r æ l popu UNIKKE OG

TRÆDYR

Sangfugl Ernst

Kay Bojesen lancerer dette forår både Turtelduer og en ny Sangfugl Ernst. Turtelduen, der er en mindre udgave af sin kulørte slægtning, Sangfuglen, er skabt i natureg og røget eg og designet af Kay Bojesen i 1950’erne. Turtelduerne leveres parvis og er den perfekte gave, der vækker glæde og følelser i os alle. Ernst er opkaldt efter Kay Bojesens far, som i en årrække stod bag den satiriske udgivelse ”Blæksprutten”, og den kendte forlægger gav i rigt mål sit humør, sin fantasi og legesyge videre til sin berømte søn. En gave bestående af et af Kay Bojesens klassiske dyr vil aldrig gå af mode. Tidløse, sjove, finurlige og med stor eftertanke.

Turtelduer


Holmegaard krukker og lanterner

Som formgiver er Maria Berntsen optaget af, at godt design skal opfylde et indlysende behov. Og det afspejles i Design with Light-seriens krukker. Det skandinaviske look tilfører boligen et rent stilfuldt udtryk. Du kan bruge dem til alt fra penneholder på skrivebordet til servering af snacks, frugt og småkager inde og ude til de mange hyggestunder, den lyse tid byder på.

En enkel blomst tager sig også smukt ud. Krukken er en god gaveide – fyld den f.eks. med nogle af vores lækre delikatesser.

31


ÆSTETISK DESIGN MED SMUKKE

Nuance støbejernsstage

Nuance Pitcher kande

r e j l a t e d Nuance Baldur vase

Elegant designet tapassæt i akacietræ med skifferplade og tre porcelænsskåle. Fås også som ostesæt med med gaffel og knive til hård og blød ost. Gaven til den, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af detaljerne i serveringen af et lækkert måltid.


Charlotte skål

Den kendte konditor Mette Blomsterberg har gennem årelang erfaring samlet en førstehåndsviden om, hvordan førsteklasses køkkenudstyr skal være. Mette Blomsterberg har sammen med sit team personligt valgt og afprøvet en række produkter, så vi ved, at du vil få glæde af dem.

Stavblender

KANEL COOKIES

ca.18 stk.

200 g mandler 250 g stuetempereret smør 125 g sukker 125 g mørk muscovadosukker 1 knsp salt 2 æg (str. L) 250 g hvedemel 1 tsk bagepulver 2 tsk stødt kanel

Dråbe skål

Hak mandlerne groft. Kom smør, sukker, muscovadosukker og salt i en skål og rør det luftigt med en håndmikser. Tilsæt æggene et ad gangen. Bland mel, bagepulver, kanel og pisk det ned i dejen. Tilsæt mandlerne og rør dejen ensartet. Sæt med en ske dejen af til cookies på en bageplade med bagepapir – maks 5 pr. bageplade, da de flyder ud. Kom en anelse vand på fingrene og tryk kagerne let flade, inden de bages i ovnen ved 175 grader i 15-18 minutter. Tag kagerne ud og lad dem afkøle på en bagerist. Opbevar dem i en dåse med tætsluttende låg.

33


t d n u r n e Verd

MED BON GOÛT

Kabine letvægtstrollyen fra Bon Goût er udstyret med en digital vægt under håndtaget. Et tryk på knappen resetter det digitale display. Efter 30 sekunder er vægten klar til at veje i kg.

Kabine trolley

Tasker og trolleyer fra Bon Goût er designet til at modstå rejsens hårde slid og samtidig beholde sit gode udseende. Med en gave fra Bon Goût giver du din medarbejder en gave, der vil bringe rejseglæde i mange år frem.


Weekend taske

Weekend taske

RygsĂŚk

Messenger taske

Computer taske

35


e s l e v e l p o

EN SMAGFULD

Go-Anywhere transportabel gasgrill

Weber er og bliver bare synonym med grillhygge. Weber gør det nemmere og nemmere at grille i en fart. Den nye bærbare gasgrill er klar på et øjeblik og perfekt at have med på tur, da den passer perfekt i bagagerummet og campingvognens magasiner. En gave vi anbefaler til dig, der gerne vil give den autentiske smag og oplevelse af at grille, men også vil bruge tid på andet.

Steak knive


Urtekniv

Brødkniv

Kokkekniv

Grøntsagskniv Salt og peber sæt

Røgboks Marinadeglas med silikonepensel

37


e st e blød

TIL ALLE DE

HYGGESTUNDER

Elvang har i år lanceret en ny og fantastisk blød kollektion af strikket plaider og puder. Designet er enkelt og tidløst, hvilket sikrer at den passer ind i alle hjem. Hele kollektionen er fairtrade certificeret og fremstillet af det fineste alpaka-uld, som giver en helt utrolig blødhed.

Concrete Block

s plaid

En rigtig hyggelig gave af høj kvalitet til såvel kølige sommeraftener i haven, som til vinterens hyggestunder.

Concrete Blocks puder


Concrete Blocks plaid

39


Med Pillivuyts nye serie Ulysses sættes der helt nye standarder for tilberedning og servering i det moderne køkken. Porcelænet er fremstilllet af Pilliflame porcelæn, en speciel og ekstra holdbar porcelænsmasse, som har en silkeagtig glasur med non-stick egenskaber. Fælles for serien er, at de kan anvendes direkte til alle varmekilder: Ovn, mikrobølgeovn, grill og komfur: El, gas, keramisk og induktion. Ulysses er smukt og stilfuldt og egner sig til servering på bordet.


Kagestander

Pillivuyt kagestanderen er perfekt til kager, frugt, tapas, charcuteri eller oste – eller som serveringsopsats til hyggestunder med familien. En gave som folk vil få glæde af hele livet!

Serverings- og fiskefad

Sancerre stegefad Sancerre er opkaldt efter den franske vinby – og vindistrikt, ca. 100 km sydøst for Loire. Området er kendt for nogle af verdens bedste hvidvine – på samme måde som Pillivuyt er kendt for sin smukke hvide Sancerre serie. Sancerre fade er gode til alle ovnbagte og ovnstegte retter. Diagonale håndtag gør det nemt at tage fadet ud af ovnen. Kan stables oven i hinanden og spare plads i skabet. Praktisk, enkelt og elegant – endnu et klassisk Pillivuyt design.

41


n o i s i c æ pr PROFESSIONEL


Pallas termokande

Den første Alfi termokande med glasindsats blev produceret helt tilbage i 1918. Og i dag fremstilles termokanderne efter samme grundprincip som dengang: En udvendig kappe fremstillet i de bedste materialer, rent metal eller kunststof, omgiver og beskytter den isolerende indsats, som er en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe. Nu lancerer Alfi kanderne i tidens hotteste metallic farver, så klassikerene rykker helt frem i køen over hotte evergreens – en gave der aldrig går af mode.

Juwel termokande

43


k s i ss kla

KRIDHVID OG

Den populære hvide Grand Cru Soft-serie er udvidet med termokopper i 2 størrelser samt en rummelig mælkekande og en sukkerskål. Bløde, organiske former, der bringer liv og tyngde til klassisk, hvidt design. En smuk gave der får varme og kolde drikke til at smage endnu bedre.


FM/DAB+ radio

FM/DAB+ radio

FM/DAB+ radio med Bluetooth

d y l r sto

SMÅ PAKKER MED

FM/DAB+ radio

45


r e pp pe SALT’N’

Peugeots peberkværn er fremstillet med det nye u’select kværnværk, som gør den nem at indstille. Kværnværket er så stærkt, at Peugeot giver livsvarig garanti.

Paris 18 cm Zephyr elkværn

Paris 30 cm Bistro sæt


d ø r p s

NÅR KRUMMEN ER

Brødkuppel

Vi elsker alle at sætte tænderne i et stenovnsbagt brød med en elastisk krumme og en sprød skorpe. Med Emile Henrys nye stentøjs-brødkuppel kan det nemt bages i en helt almindelig ovn. En klassisk italiensk brødovn er kuppelformet, og dejen lægges direkte på stenbunden. Præcis det samme gælder for brødkuplen fra Emile Henry, der er udviklet, så den giver samme lækre resultat. Damp og varme spredes optimalt, og det kuppelformede låg giver en jævn varmefordeling og stabil luftfugtighed. Brødet bages dermed under perfekte forhold.

Brødkuppel

Pi zz

ask

ær er

Pizzasten

47


r e ss e t a k deli

SKRÆDDERSYEDE

TIL ALLE ANLEDNINGER


SUMMERBIRD · XOCOLATL · PR CHOKOLADE · KONNERUP & CO. CHOCOLATIER · BOLCHERIET · JOHAN BÜLOW · MILL & MORTAR KARLSEN’S KRYDDERIER · DET DANSKE VIN KOMPAGNI · FUR BRYGHUS KARAMEL KOMPAGNIET · KUSMI TEA · ESTATE COFFEE · VALRHONA CLAUS MEYERS OLIER, EDDIKER, MARMELADER OG MANGE FLERE ...

velbekomme 49


d l r o w l e v a tr DIFFERENT SIZES

TRAVEL WORLD DIFFERENT SIZES & DIFFERENT COLORS

TRAVEL WORLD DIFFERENT SIZES & DIFFERENT COLORS

DIFFERENT COLORS Det amerikanske brand Tommy Hilfiger har udviklet en række rejsetasker og kufferter i deres eget usvigelige klassiske farveunivers. Slut med at kigge efter den sorte kuffert på bagagebåndet – denne kuffert overser ingen. En luksuriøs og lækkker gave til den, der virkelig sætter pris på brandidentiteten og det signal, det sender.

BLACK

RED 350.06.003 BAGS Luggage launch FW10.indd 2

350.06.003 BAGS Luggage launch FW10.indd 2

NAVY

22-10-2010 15:28:3

22-10-2010 15:28


VELKOMMEN TIL VORES VERDEN AF INSPIRERENDE

r e é id

FRA INSPIRATION TIL LEVERING – VI ER MED HELE VEJEN

Hos Bahne Firmagaver sætter vi en ære i at følge processen fra inspiration til en nærmere dialog om jeres behov og ønsker – til afslutningsvist at få køb og levering på plads. Og naturligvis følge ordren til dørs i en flot indpakning, der matcher årstid og anledning. Vi tilbyder alle former for enkeltstående og kombinerede gaver, og med et nøje udvalg af mærkevarer, unikke leverandører, vin og delikatesser og fingeren på pulsen mht. mode, trends, design og interiør, kan vi sikre dig kvalificeret vejledning, så du altid kan føle dig i sikre hænder i samarbejdet med os. Kig forbi! Vi byder med glæde velkommen i vores showroom, hvor du kan opleve sortimentet i inspirerende omgivelser – og få en uformel snak om mulighederne over en kop god kaffe. ÅBENT HUS ARRANGEMENTER To gange om året – forår og efterår – afholder vi åbent hus arrangementer, hvor du kan gå rundt og lade dig inspirere i vores showroom og få en snak om årets gaver. På glædeligt gensyn BAHNE FIRMAGAVER

NYHED Kom bl.a. ind og se den spændende kollektion fra Ferm Living

8:35

51


Etch stage

Allan Aagaard | Salgschef

Lis Johansen | Salg

Elisabeth Grevsen | Administration

Mobil telefon: 20 33 78 79 | aaa@bahne.com

Direkte telefon: 75 85 39 59 | lj@bahne.com

Direkte telefon: 75 85 39 46 | eg@bahne.com

Tina Dalsgaard | Key Account Manager

Pia Krogsgaard | Salg

Susanne Sabroe | Administration

Direkte telefon: 75 85 39 68 | td@bahne.com

Direkte telefon: 75 85 39 52 | plk@bahne.com

Direkte telefon: 75 85 39 50 | sks@bahne.com

Karen Blixens Vej 4 | DK-7100 Vejle | Fax: 75 85 52 74 | Telefon: 75 83 59 09 | bahne-firmagaver.dk

rcogm.dk 17352

DET AT GIVE – ER DET STØRSTE I VERDEN DET AT MODTAGE – ER DET DEJLIGSTE I VERDEN

Bahne Firmagaver - 2014/2015  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you