Page 1

mk.rbth.com

Прилогот го уредува и го издава „Росијскаја газета“ (Москва), која е целосно одговорна за содржината. Се печати и се дистрибуира во соработка со „Нова Македонија“.

САБОТА - НЕДЕЛА, 18-19 ОКТОМВРИ 2014 ГОДИНА

Да се стабилизира берзата  стр. 2-3

Како да се зачуваат малите етноси?

Спортските вундеркинди на Русија

 стр. 6-7

БРОЈ 20

Париз, Берлин, Лajпциг и други руски села  стр. 12-13

 стр.14-15

Само на mk.rbth.com Повеќе теми на интернет -страницата на „Руска реч“

Русија како предводник во атомската енергија  стр. 8-9

„Росијскаја газета“ уредува прилози за Русија во 29 водечки светски весници, вклучувајќи ги и „Њујорк тајмс“, „Дејли телеграф“, „Фигаро“ и „Ла Република“

Антон Денисов / РИА Новости

Издание на

Rrm 2014 10 (#20)  

Спортските вундеркинди на Русија

Rrm 2014 10 (#20)  

Спортските вундеркинди на Русија

Advertisement