Page 1

mk.rbth.com

Прилогот го уредува и го издава „Росијскаја газета“ (Москва), која е целосно одговорна за содржината. Се печати и се дистрибуира во соработка со „Нова Македонија“.

САБОТА - НЕДЕЛА, 21-22 ЈУНИ 2014 ГОДИНА

Издание на

Крај на „седењето на повеќе столови“

 стр. 4-5

Одиме во Русија!  стр. 8-9

БРОЈ 18

Музејот на омилениот руски лекар од Струга

 стр. 12-13

 стр. 6-7

Само на mk.rbth.com Повеќе теми на интернет -страницата на „Руска реч“

Екатерина Туришева

Рускиот туристички компас се врти кон Македонија

Русија и Кина заедно во развој на геопозициските технологии  стр. 10-11

„Росијскаја газета“ уредува прилози за Русија во 26 водечки светски весници, вклучувајќи ги и „Њујорк тајмс“, „Дејли телеграф“, „Фигаро“ и „Зидојче цајтунг“

Rr 2014 06  

Рускиот туристичи компас се врти кон Македонија

Rr 2014 06  

Рускиот туристичи компас се врти кон Македонија

Advertisement