Page 63

FONT: ESCATXICS

FONT: ESCATXICS

Foto de grup dels esportistes agramuntins recollint la Flama del Canigó a Ponts. A la dreta, el Roger Súria preparat per a la final a Santa Coloma de Gramenet.

Pujada a Sant Jordi (Camarasa, diumenge 18 de juny) Malgrat la intensa calor d’aquests dies, els Escatxics tenen forces per participar en diverses curses. Així doncs, vam tenir representació primerament a la Pujada de Sant Jordi de Camarasa on participaven l’Elena Gardenyes i el Valentí Pérez. Lamentar que no varen poder acabar la competició per lesions.

Cursa RAC 1 (Tarragona, diumenge 18 de juny) I el mateix diumenge, una altra expedició, formada pel Jaume Puig, el Jaume Fernández, l’Anna Pijuan, el Joan Carrera i la Rosa Pintó, es va desplaçar fins a Tarragona per córrer els 5 km de la cursa de RAC 1, on Agramunt hi era protagonista també per la presentació de la nova línia de productes “Vicens sport”.

Flama del Canigó (Agramunt, divendres 23 de juny) El divendres 23 de juny, com ja és habitual, els Escatxics conjuntament amb alguns ciclistes del Club Ciclista, vàrem ser un any més els protagonistes de la baixada de la Flama del Canigó des d’aquesta muntanya emblemàtica fins a Agramunt, fent relleus, amb arribada puntual a les 8 del vespre, l’encesa del peveter i la lectura del manifest. Els últims rellevistes enguany varen ser la Núria Argelich, el Martí Lluch i

el Pau Vilanova, tots tres finalistes al Campionat de Catalunya de pista a l’aire lliure. Portar la Flama del Canigó marca el final de temporada dels Escatxics, encetant les vacances d’estiu per reprendre forces per a la pròxima.

Campionat d’Espanya Juvenil (Getafe, dissabte 24 de juny) Però el Sant Joan d’aquest any encara ha estat més participatiu a nivell de competició. Així doncs, la Marina Súria, el dissabte 24, encara que en les línies del Club Atlètic Igualada, participava a la final del Campionat d’Espanya en categoria Juvenil a Getafe corrent els 2.000 metres obstacles amb un temps total de 7’51’’54 que li atorgava l’11a posició. Sens dubte, una gran temporada per l’atleta agramuntina.

V Cursa del Foc (Balaguer, dissabte 24 de juny) I el mateix dissabte 24, al vespre, els Escatxics tenien representació a la V Cursa del Foc de Balaguer, on l’Òscar Pellicer, l’Anna Pijuan i la Marta Canes corrien els 8 km d’aquesta cursa popular i l’Alba Sendrós, la distància de 4 km.

Final Campionat de Catalunya Cadet (Sta. Coloma de Gramenet, diumenge 25 de juny) Per arrodonir l’últim cap de setma-

na del mes i la diada de Sant Joan, el Roger Súria disputava la final del campionat de Catalunya en categoria cadet. Com hem mencionat, el Roger es va classificar el dia 11 de juny per la modalitat dels 3.000 metres llisos, on en la final va obtenir una molt merescuda 5a posició amb un temps de 9’51’’54. A ell també felicitar-lo pels resultats obtinguts.

Mollerussa Open Running Night (Mollerussa, divendres 30 de juny) Abans de començar les vacances oficialment, els Escatxics encara vam guardar forces per participar a la cursa popular del Mollerussa Open Running Night, que es va celebrar l’últim divendres del mes, al vespre. En la modalitat dels 4 km corrien l’Arnau Jou, l’Elena Gardenyes i la Rosa Pintó, millorant tots ells les seves marques. També hi havia representació agramuntina als 8 km, on corrien l’Òscar Pellicer, el Joan Carrera i la Marta Canes. Destacar que la Marta va pujar al podi en 2a posició en categoria sènior. Els Escatxics aprofitem aquesta edició per felicitar tots els atletes per la temporada realitzada i els bons resultats aconseguits, així com per desitjar un bon estiu a tothom. Nosaltres continuarem entrenant per a la propera temporada. ■ [JULIOL 2017]

sió 641

63

Sió 641  

Juliol de 2017

Sió 641  

Juliol de 2017

Advertisement