Page 47

www.euroquip.ro

P

odea: “Podea din beton cu fosa centrala pentru exhaustare, prevazuta cu 3 randuri adiacente de gratare cu lungimea de 5m si latimea de 2,34m, completate cu suporturi verticale si profiluri longitudinale din otel, pentru a sprijini gratarele. Suprafata gratarelor este alcatuita din 15 gratare din otel galvanizate si sudate, cu o dimensiune a ochiurilor de 34x76mm, cu inaltimea de 30mm, avand o capacitate de sustinere de 800kg/roata.” Filtrele pentru exhaustarea aerului sunt amplasate sub gratare, pe un suport din plasa de sarma sudata. Primul strat de material este realizat din fibra de sticla cu rasini termoreglatoare, avand eficienta si capacitate de sustinere crescute, cu clasificarea EUROVENT EU3, fiind ignifuge, conform claselor F1 si DIN 53438. Al doilea strat de material este realizat din fibra de poliester cu eficienta crescuta, clasificarea Eurovent EU4, fiind ignifug, conform claselor F1 si DIN 53438.

U

nitatea de incalzire/ventilare Unitatea de incalzire/ventilare are panouri galvanizate, ventilator centrifugal cu palete radiale curbate, un motor pentru adimisa aerului cu puterea de 7,5kW, prefiltre cu buzunare ignifuge din clasa F1, in conformitate cu DIN 53438, filtrare Eurovent EU4. Debitul maxim al ventilatorului este de 20.700m3 la o presiune de 580Pa. Unitatea de incalzire are o capacitate calorica de 200kW si este prezvazuta cu arzator cu control modulat al flacarii directe, alimentat cu LPG/gaz natural. Unitatea de exhaustare are un motor anti-explozie cu capacitatea de 7,5kW. Unitatea de incalzire a cabinei permite recircularea partiala a aerului in timpul fazei de uscare.

P

anoul electric de comanda: Alimentarea motoarelor: 400V/3/50 Hz, curent trifazic. Alimentarea iuliminarii si a arzatorului: 230V/1/50Hz, curent monofazic. Panoul de comanda, incastrat in peretele frontal al cabinei, este electric si automat, tip “EASY CONTROL”, permitand pornirea directa a motorului si fiind prevazut cu o unitate de comanda pentru faza de vopsire, ciclul automat (faza intermediara, uscare si racire) si cronograf pentru inregistrarea orelor de functionare. Legaturile electrice de la panoul de comanda la sursa de alimentare a utilizatorului sunt realizate din cabluri flexibile cu izolatie crescuta.

I

nstrumente si dispozitive de siguranta: Un manometru cu scala colorata pentru indicarea presiunii din interiorul cabinei. O electro-valva pentru comanda aerului comprimat. Un termostat de siguranta pentru resetare manuala. Un comutator pentru presiune minima. Un comutator pentru presiune maxima. Un comutator pentru controlul debitului de aer. O alarma vizual/acustica, amplasata pe panoul de comanda. Un set pentru iluminarea de urgenta, cu alarma vizuala. Doua placute indicatoare din aluminiu pentru semnalizarea iesirii de urgenta. Doua dispozitive pentru inchiderea usii de serviciu. Aparat de reglare cu “CO“ (Monoxid de Carbon) cu sonda de detectare.

Preturile sunt exprimate in Euro fara TVA

Tel.: +40.21.233.38.86/7

Fax.: +40.21.233.38.88/9

vanzari@euroquip.ro 46

Catalog 2016  

Superoferta EuroQuip 2016

Catalog 2016  

Superoferta EuroQuip 2016

Advertisement