Page 1

RELEASELIJSTNAJAAR 2013


BIOSCOOPRELEASES


THOR: THE DARK WORLD 3D Genre Leeftijdskeuring Release datum Cast

:

Regisseurs Producent Uitvoerend Producent

: : :

Story by: Screenplay by

:

Actie/avontuur : TBC : 31 oktober 2013 Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander with Rene Russo en Anthony Hopkins Alan Taylor Kevin Feige Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Craig Kyle, Alan Fine, Nigel Gostelow, Stan Lee : Don Payne en Robert Rodat Christopher L. Yost and Christopher Markus en Stephen McFeely

Marvel’s “Thor: The Dark World” vervolgt de avonturen van Thor, de machtige Avenger. In dit avontuur vecht hij om de Aarde en alle Negen Rijken te redden van een schimmige vijand die ouder is dan het universum zelf. In de nasleep van Marvel’s “Thor” en Marvel’s “The Avengers” strijdt Thor om orde en vrede te herstellen in de kosmos. Maar een oud ras, geleid door de wraakzuchtige Malekith, keert terug om de duisternis terug te brengen in het universum. Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin en Asgard niet kan weerstaan, moet Thor beginnen aan zijn meest gevaarlijke en persoonlijke reis tot nu toe. Hierbij moet hij een samenwerking aangaan met de verraderlijke Loki om niet alleen zijn ras en alle mensen die hem dierbaar zijn te redden… maar ook het hele universum. De cast bestaat uit Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander, Rene Russo en Anthony Hopkins als Odin. “Thor: The Dark World” is gebaseerd op Marvel’s klassieke superheld Thor, die voor het eerst in de strip “Journey into Mystery” verscheen, nr. 83 in augustus 1962. Marvel’s “Thor: The Dark World” vervolgt het grote avontuur van Thor, de machtige Avenger, wanneer hij vecht tegen een gevaarlijke vijand om de aarde en alle Negen Rijken te redden. “Thor: The Dark World” wordt geproduceerd door Marvel Studios. De uitvoerende producenten zijn Louis D’Esposito, Alan Fine, Stan Lee, Victoria Alonso, Craig Kyle en Nigel Gostelow. De film komt 31 oktober 2013 uit en wordt gedistribueerd door Walt Disney Studios Motion Pictures.


Planes Genre Leeftijdskeuring Release datum

: : :

Animatie/Avontuur AL 9 oktober 2013

Voice Talent NL Regisseur Producent

: : :

TBC Klay Hall Traci Balthazor-Flynn

Vlieg mee met Disney’s “Planes,” een avontuurlijke en dolkomische animatiefilm.

Kom aan boord en vlieg mee met de avonturen van Dusty, een klein sproeivliegtuigje met grote ambities. Dusty droomt ervan om mee te doen aan ’s werelds meest spannende en opwindende luchtrace rond te wereld. In zijn dromen ziet hij zichzelf al zijn hoogvliegende helden voorbij vliegen. Er is alleen een klein probleem, Dusty is niet zozeer gemaakt om te racen en - ironisch genoeg - heeft hij last van hoogtevrees. Gelukkig is daar Skipper, een oorlogsveteraan en uitstekende vlieger, die gelooft in de kracht van Dusty en hem aanmoedigt om de strijd aan te gaan.

Met een beetje hulp van nieuwe en oude vrienden, maakt Dusty zijn motoren gereed om hoogtes te bereiken waarvan hij nooit had durven dromen.

Planes is een grappige en avontuurlijke animatiefilm en neemt je mee in een wereld die je inspireert om te zweven. De film is geproduceerd door Traci Balthazor-Flynn en draait vanaf 9 oktober 2013 in de Nederlandse bioscopen.

In de avontuurlijke en komische animatiefilm “Planes” moet Dusty, een sproeivliegtuigje met een groot hart, zijn moed bijeenrapen om zijn droom als hoogvliegende luchtracer te verwezenlijken.

Beeldmateriaal beschikbaar op Officiële website Trailer YouTube Channel Facebook fanpagina Twitter

: : : : : :

www.image.net www.disney.nl/planes http://www.youtube.com/watch?v=-OYWIPo7Q0Y http://www.youtube.com/WaltDisneyStudiosNL http://www.facebook.com/WaltDisneyNederland http://www.twitter.com/WaltDisneyNL


Releaselijst  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you