Page 1

Godt at blive klog p책

www.helsingoer-gym.dk


Timerne: Der en klar forskel på timerne i folkeskolen, og dem I kommer til at opleve på Helsingør Gymnasium. Man føler straks et større engagement fra både lærere og elever, og det kommer f.eks. til udtryk i klassediskussionerne. Der kommer mange forskellige holdninger frem i timerne, og i undervisningen lærer man at argumentere for sine synspunkter, så alle kan være en del af klassens diskussioner. Vi har nogle lærere, som er hjælpsomme, også hvis man er faldet bagud. Lærerne gør også et stort arbejde ud af at skabe et godt sammenhold mellem eleverne og gøre timerne spændende.

Foto: Emma Flokstra Nielson

”På HG er man ikke bare én i mængden. Her føler man at man kender læreren, og der er ikke så meget autoritet over det. Vi er ligesom på samme bølgelængde. Lærerne gør også meget for at tage undervisningen ud af klasselokalet, f.eks. ved at tage på ture”


Sofie Louise Dam, 2.C

Det sociale liv: På Helsingør gymnasium er der en åben stemning og en følelse af, at der er plads til alle. Det er et lille gymnasium på ca. 500 elever, og der er et stort sammenhold, også på tværs af klasserne, og man føler sig hurtigt velkommen. Allerede ved første morgensamling begynder man at glæde sig til at blive en del af HG’s fællesskab. Det er det fællesskab, der skiller vores gymnasium ud fra mængden.

Arrangementerne: En stor del af HG’s sociale liv består af de mange arrangementer. Vi har fest eller cafeaften en gang om måneden, og vi har mange musikarrangementer for hele skolen, som Stjerne for en aften og forårskoncerten. Nogle af vores arrangementer går endda til udlandet, som cykelturen til Söderåsen og studierejser.

”Arrangementerne på HG er altid vildt hyggelige, og så er det godt, at vi støtter Helsingørs lokalbryggeri Wiibroe.” Tais Nøhr Larsen, 3.v


Foto: www.helsingoer-gym.dk Test: e Test: Er du egnet til Helsingør Gymnasium? 1 indt 1 Indtager du urimelige mængder kaffe? 2 har d 2 Har du næse for fællesskab og hygge? 3 har d 3 Har du en næse generelt? 4 er du 4 Er du glad for musik? 5 drø 5 Drømmer du om at cykle 50 km ind i Sverige og tilbage igen? adaas 6 Vil du gerne have en masse nye kammerater? 7 Leder du efter et godt alternativ, efter du ikke kom ind på Hogwarts? 8 Vil du gerne have noget ud af at gå i skole – både fagligt og socialt? 9 Vil du gerne udfordres? 10 Vil du gerne med i et spraglet miljø? Kan du svare ”ja” på mindst et af spørgsmålene, så er du egnet til at gå på Helsingør Gymnasium.


HG-flyer  

en flyer om skolen

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you