Page 1

TUOTE- JA PALVELUKEHITYSKOULUTUS

KOULUTTAUDU DIGIAJAN TUOTE- JA PALVELUKEHITYKSEN AMMATTILAISEKSI Tiedätkö, miten tunnistat lupaavimmat tuotekehitysideat? Millainen kehitystoiminta on aidosti asiakaslähtöistä? Kuinka uusi tuote tai palvelu saadaan myyntikuntoon ja markkinoille? Miten sähköistä liiketoimintaa voi käyttää yrityksen kilpailukyvyn parantamiseksi? Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus vastaa näihin ja moniin muihin tuotekehitykseen liittyviin kysymyksiin. Koulutusohjelman ytimenä on kehittämisidea, jonka viet ohjatusti toteuttamisasteelle koulutuksen aikana. Kehittämisen kohteena voivat olla uudet tuotteet, palvelut ja prosessit.

Suosittu koulutusohjelma käynnistyy Oulu ssa kesäkuussa 2017.

KOULUTUSOHJELMA ON TARKOITETTU • henkilöille, joiden työtehtäviin kuuluu tuotteiden tai palvelujen kehittäminen • liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville esimiehille • liiketoimintaansa kehittäville yrittäjille KOULUTUSOHJELMA AUTTAA SINUA JA YRITYSTÄSI • toteuttamaan tuotekehitystä systemaattisesti ja nopeuttamaan tuotekehityssyklejä • kehittämään yrityksesi tuote- ja palvelunkehitysprosessia • hyödyntämään sähköisen liiketoiminnan mahdollisuuksia ja menetelmiä • tuotteistamaan vanhoja ja uusia palveluja • saamaan tuotteet ja palvelut markkinoille MITEN OPISKELLAAN JA MITÄ MAKSAA? Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka koostuu 11 asiantuntijakoulutuspäivästä sekä työssä tapahtuvasta oppimisesta. Koulutuksen kokonaiskesto on noin 1,5 vuotta, ja se valmistaa suorittamaan viralliseen näyttötutkintojärjestelmään kuuluvan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin maksettavaksi jää vain tutkintomaksu 58 €.

Lisätiedot ja koulutukseen hakeutuminen: Satu Puhakka Rastor Oy p. 0400 560 700 satu.puhakka@rastor.fi

Juha Aliranta OSAO Oppisopimusyksikkö p. 050 590 9680 juha.aliranta@osao.fi

Rastor on Suomen johtava tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon valmistavan koulutuksen tarjoaja.

HELSINKI Sturenkatu 21 00510 Helsinki

KUOPIO Microkatu 1 70210 Kuopio

OULU Sepänkatu 20 90100 Oulu

TAMPERE Kalevantie 2 33100 Tampere

TURKU Köydenpunojankatu 14 20100 Turku

OMISTAUTUNUT SINULLE

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, Oulu  

Tiedätkö, miten tunnistat lupaavimmat tuotekehitysideat? Millainen kehitystoiminta on aidosti asiakaslähtöistä? Kuinka uusi tuote tai palvel...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you