Issuu on Google+

Kollektiv uge, uge 41 (6. -12. okt.)! Hey Senior og Rover! Er du træt af kun at være sammen med dine spejdervenner om torsdagen?! JA ! Godt ! For nu har du muligheden for at være sammen med dine spejdervenner i en hel uge ! Vi har nemlig besluttet os for at holde en kollektiv uge i EKU, hvor alle Spejder, Senior og Rover samt deres ledere vil blive inviteret! Det vil sige, at vi i løbet af en hel uge hygger, snakker, spiller, sover, laver lektier og spiser sammen!! Kollektiv uge betyder ikke, at man skal være i hytten hele ugen, der er selvfølgelig andre sportsaktiviteter og fritidsaktiviteter der skal passes!! DU kan komme og gå som du vil. Søndag aften laver vi en ugeplan, der vil hænge på opslagstavlen i EKU, så vi ved hvor/hvad de forskellige laver og hvornår de har fri samt hvilken fritidsaktivitet de er til hvilken aften! Vi vil dele EKU op i forskellige soverum efter enheder. Under hele ugen vil mindst en leder over 18 sove i EKU hver nat !!! Daniel kan kontaktes under hele ugen på 40 11 23 51 og vil sover der hver nat! For hele ugen skal i slippe 150 kr. som går til mad, madpakker og lidt snoller :D Vi glæder os rigtig meget til en hammer hyggelig uge med en masse spejderi ! HUSK: at smøre en madpakke til mandag!!!

Program: Søndag d.6: Velkomst kl. 20:00– ugeplan bliver lavet. Mandag d.7: Tirsdag d.8: Onsdag d. 9: Spejderne ankommer og bliver indlogeret. Rovermøde Torsdag d. 10: Seniorrmøde: Hvad kan Ild? Fredag d. 11: Fredag: fest aften med god mad, hygge og film! Lørdag d. 12: Afslutning og oprydning Vi slutter kl. 10:30 !

Mvh Seniorleder og Klanleder Daniel Skov Andersen

I skal medbringe: Madras/liggeunderlag Dyne/sovepose Pude Lagen Tøj Toiletsager Skoletaske Bøger til hele ugen Madkasse Drikke dunk Spejderuniform Cykel og hjelm Lygter Lidt lommepenge Og hvad I ellers får brug...


Kollektiv uge 41 senior