Page 1

Kirsten Kallestrup fik en dag i forvandlingens tegn Kirsten Kallestrup er en af de heldige vindere i Viborg Handels make-over konkurrence. Hun er 45 år, gift og bor i Viborg, og hun har netop været på en tur i forvandlingens tegn i Viborgs forretninger. Her ses resultatet. Nyt hår og makeup hos Poul M Frisør Mette Vestergaard står bag Kirstens nye frisure. Kirsten får klippet og farvet håret. Først lægges en mørk naturfarve som grundfarve, og derefter bliver det yderste af toppen affarvet lidt for derefter at få en gyldenbrun farve i. Til sidst lægger Mette Vestergaard en let makeup. Nyt tøj fra Inge & Birthe Gitte Larsen fra Inge & Birthestår klar til at hjælpe med at finde 2 sæt tøj.

Det første sæt kan bruges på arbejde og hverdage og består af en mørk lilla kjole fra Studio og lyslilla haremsbukser fra Zay. Dertil et tørklæde fra Pieces og smykker fra Himmelriget. Det andet sæt tøj er til festlige lejligheder, og Gitte finder en tunika fra Mira Mia, en sort top fra Zay og hvide stumpbukser fra Q´neel til Kirsten. Dertil en halskæde fra Londof. Armbånd og taske er fra Himmelriget. Sko fra Tops i Sct. Mathias Centret Hos Tops findes et par sorte halvhøje sandaler fra Vagabond, som passer perfekt til det fest-

lige tøj samt et par sandaler i en smuk lyslilla farve, der matcher de lyslilla haremsbukser. Nye briller fra Thile Skovs Optik Thile Skovs Optik har venligst udlånt to par briller. Det ene par er fra Escada og det andet par er fra Okio JWS Design. Fotografering hos Japan Photo Fotograf Jacob Øhlenschlæger fra Japan Photo sluttede dagen af med at forevige ”den nye Kirsten” i atelieret hos Japan Photo.

Kirsten iført henholdsvis festlig tunika og hvide stumpbukser samt flot mørklilla kjole med lyslilla haremsbukser og tørklæde.

Kirsten Kallestrup før make-over

Kirsten efter makeover med ny flot frisure og to forskellige briller

Kaffe tørklæde  
Kaffe tørklæde  

Se produktet Kaffe tørklæde til salg her hos tojbutik.dk - vi har danmarks største udvalg af tøj, der iblandt også: Kaffe tørklæde. Koralfar...

Advertisement