Page 1

w w w.verlichtingmade.nl


Welkom bij Exclusieve Verlichting Made 3

Collectie ‘Oud Hollandse Stijl’

Exclusiviteit en klasse gaat tot in de details.

4

Collectie ‘Off-shore Noordzee’

Prachtige buitenlampen en authentieke lantaarnpalen die

5

Collectie ‘Londen Klassiek’

de sfeer van de mooiste steden van Europa dragen, zorgen

6

Collectie ‘Romantisch Parijs’

7

Kroonluchtercollectie ‘Schönbrunn Wenen’

8

Collectie ‘Stijlvol Italiaans’

9

Bevestigings- en schakelmateriaal

10

Maatwerk

11

‘Turn switch’ service - Webshop

voor zowel de verlichting als een stijlvolle afwerking. Niet alleen de verlichting is exclusief maar ook het schakelmateriaal. Het resultaat is een oogstrelende lichtbron.

EVM - Selected by Rasenberg, Made


Collectie ‘Oud Hollandse Stijl’ De karakteristieke sfeer van Oud Hollandse steden en dorpen blijft grote aantrekkingskracht uitoefenen. De charme van deze sfeer wordt in belangrijke mate gecreëerd door de buitenverlichting. Bronnen van licht die een nostalgisch gevoel opwekken naar een boeiend en rijk verleden. Uw monumentaal pand wordt stijlvol afgewerkt door lampen en lantaarns van massief gietijzer, messing, koper en mondgeblazen glas. Gebruikte exclusieve materialen:

Bestel via onze webshop!

-

Verouderd messing Verouderd koper Brons Gietijzer Transparant mondgeblazen glas

3


Collectie ‘Off-shore Noordzee’ Wanneer de zon langzaam in de zee verdwijnt creëert de natuur een prachtig moment van gedempte verlichting. Dezelfde zee kan echter enorme natuurkrachten vertonen waar weinig tegen bestand is. De ‘off-shore’ collectie buitenverlichting is echter door zijn hoogwaardige materialen bestand tegen dit natuurgeweld en zout water. De kwaliteit is meteen merkbaar aan het gewicht van de lampen. Deze collectie leent zich bij uitstek om een veranda met buitenkeuken tot in de details met stijl af te werken.

Bestel via onze webshop!

4

Gebruikte exclusieve materialen: -

Verouderd messing Verouderd brons Hoogwaardig glas, ip-waarde 56


Collectie ‘Londen Klassiek’ De Engelse tradities, historische gebouwen, markten en winkels in straten als Regent Street en Oxford Street, de Big Ben, de Tower Bridge – hoe vang je deze typisch Engelse sfeer? Verlichting speelt hierin een grote rol. Straatverlichting uit de verhalen van Sherlock Holmes, buitenlampen met een Agatha Christie-achtige sfeer. Uw pand zal de klassiek Engelse klasse uitstralen met deze collectie buitenverlichting.

Bestel via onze webshop!

Gebruikte exclusieve materialen: -

Verouderd messing Transparant glas

5


Collectie ‘Romantisch Parijs’ Parijs staat als de stad van de liefde bekend om de amoureuze atmosfeer. Parijs heeft flair, grandeur en allure. Luxe warenhuizen aan chique boulevards, ontelbare monumenten, de Notre Dame, de Sacré Coeur. Dineren in een sterrenrestaurant op de Champs Elysées of tafelen in een Franse bistro. De straat- en buitenverlichting uit de collectie ‘Romantisch Parijs’ draagt deze sfeer.

Bestel via onze webshop!

6

Gebruikte exclusieve materialen: -

Messing ‘Cast Aluminium’


Kroonluchtercollectie ‘Schönbrunn Wenen’ Romantische paleizen, Habsburgse historie, operagebouwen, klassieke muziek, barok en elegantie. Wenen, de prachtige maar vooral ook romantische hoofdstad van het vroegere Oostenrijkse keizerrijk, is doorspekt met historie en traditie. Salons die honderd jaar geleden musici, componisten en schrijvers bijeen brachten: een ware bron van inspiratie voor artiesten en publiek. De kroonluchtercollectie ‘Schönbrunn Wenen’ brengt deze sfeer en ambiance op iedere plek, elke kroonluchter naar zijn eigen aard.

Bestel via onze webshop!

Gebruikte exclusieve materialen: -

Messing Geslepen glaskristallen

7


Collectie ‘Stijlvol Italiaans’ Italië is fameus om haar designers. Voor een Italiaan is een detail nooit zomaar een detail. Het is een lichtpuntje in een harmonisch geheel. Met raffinement wordt er smaakvol en esthetisch subliem vormgegeven. Combineer deze gave met duurzame materialen zoals verouderd koper en messing en het resultaat is oogverblindend. De afwerking van deze tijdloze collectie is nog altijd handwerk. Elke lamp is een lichtbron die de charme van deze vakmensen uitstraalt. Gebruikte exclusieve materialen:

Bestel via onze webshop!

8

-

Verouderd koper Verouderd messing Transparant of melkwit mondgeblazen glas Binnencollectie met wit Venetiaans glas


Bevestigings- en schakelmateriaal Afwerken vereist een scherp oog voor details. Met dit in gedachten is de collectie bevestigings- en schakelmateriaal samengesteld. Hoogwaardige afwerking van de bekabeling en de stroompunten zorgen ervoor dat de exclusieve sfeer behouden blijft.

Bestel via onze webshop!

Gebruikte exclusieve materialen: -

Verouderd messing Verouderd brons ‘Steatite’

9


Maatwerk Hoewel EVM een enorme collectie exclusieve lampen heeft, kan het zijn dat het karakter van uw pand vraagt om maatwerk. De ontwerpafdeling van EVM buigt zich dan over deze situatie. Zorgvuldig worden de kenmerkende eigenschappen en uitstraling van uw pand in kaart gebracht. Met deze informatie wordt een sfeerimpressie getekend die de basis vormt van een unieke lamp die alleen voor u bestemd is. Z贸 uniek dat u samen met onze ontwerpafdeling, voor de lamp een naam mag bedenken.

Bestel via onze webshop!

10

EVM - Selected by Rasenberg, Made


‘Turn switch’ service: Wij zijn pas tevreden als de exclusieve lamp van EVM bij u op de juiste plaats schittert. Enkele toegewijde professionals willen met plezier en vakmanschap uw waardevolle materialen monteren en aansluiten. Onze vakmensen kennen de uitdagingen die zich voor kunnen doen en zullen daar snel op anticiperen. Zij zorgen ervoor dat de montage soepel verloopt. Dit bezorgt u gemak en extra zekerheid. Het enige wat u nog doet: ‘Turn the switch’.

Bestel via onze webshop!

Bestellen in onze webshop De gehele collectie exclusieve lampen van EVM is ook heel gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Binnen enkele dagen heeft u uw bestelling in huis, mits voorradig. Neem gerust eens een kijkje op onze site. Mocht u twijfelen in uw keuze dan bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Made.

www.verlichtingmade.nl

11


Lokatie Exclusieve Verlichting Made Oude Kerkstraat 32 4921 X E M A DE

Bezoek onze webshop! Tel. 0 1 6 2 - 6 8 6 35 1 Fax. 0 1 6 2 - 6 8 3 9 0 4

w w w.verlichtingmade.nl E-mail: info@verlichtingmade.nl

Exclusieve Verlichting Made  

Prachtige buitenlampen zorgen voor licht, sfeer en een klassiek stijlvolle afwerking.