Page 1

RaquelZarzuelo


RaquelZarzuelo

Índex: 1. Fitxa bibliogràfica: pagina 1 2. Punt de vista 2.1 Espai 2.2 Temps 2.3 Personatges 3. estructura de la novel·la 3.1.1 Plantejament 3.1.2 Nus 3.1.3 Desenllaç 4. Ressenya 4.1 Article d’opinió 4.2 Problema social de la prostitució i la màfia


RaquelZarzuelo

Fitxa bibliogràfica Escriptora: L’escriptora és Isabel Clara Simó.

Editorial: Editorial Bromera.

Edició: La primera edició es va publicar a Valencia en el 2012.

Col·lecció: Pertany a la col·lecció “l’eclètica”.

ISBN: L’ ISBN del llibre és: 9788415390497

Número de pàgines: El llibre té 144 pàgines.

Punt de vista Espai: La historia té lloc en tres ciutats diferents: Hong Kong, València i Barcelona.

Temps:


RaquelZarzuelo

La historia completa transcorre des de la infantesa fins a la maduresa de la Wing.

Personatges: -Wing: (La protagonista) és una noia valenta i independent que aconsegueix passa ella sola un munt de penalitats. -Llorenç: Va ser el proxeneta de la Wing durant uns quants anys. -Mare: Era freda i lletja amb problemes mentals i havia nascut amb mitja cara color vinagre i mitja cara fosca amb les mans nuoses. -Pare: Tenia una paradeta de bunyols que havia aconseguit gracies a la mare. -Germans: No tenien cap amor cap a la seva família i eren els que vivien en unes “millors” condicions de vida. Van acabar com a ingenyier i l’altra va anar a una acadèmia militar. -Nora: Era una companya de la Wing, pel-roja i amb les celles molt fines. -Ingrid: Era una companya de la Wing, rossa i sap maquillar-se molt bé. -Camil·la: Era una companya de la Wing, la més antiga en el negoci i també la més maca. -Wong Ying: Era la tieta de la Wing(encara que ella li deia avia), que li va oferir una vida millor fins que va morir.

Ressenya Article d’opinió: Per a mi ha estat un abans i un després al llegir aquesta apassionant novel·la que ha obert els meus ulls sobre el món actual, una pena que hagi sigut a pitjor, però nomes per una part, ja que m’ha demostrat la força que pot tenir una noia.


RaquelZarzuelo

La problemàtica social de la prostitució i les màfies Les màfies poden tenir un paper mes important del que creiem. Actualment les màfies son un tema que no surt gaire però que es ben present. El tràfic de persones dels països subdesenvolupats és una preocupació per a molts encara que no podem actuar a causa de que les màfies guanyen diners amb això.

Un tros de cel  

Treball un tros de cel

Un tros de cel  

Treball un tros de cel

Advertisement