Page 1

Wouters Activiteitenboekje

Maart – mei 2012


ZONDAG 4 MAART Prins Praatgraag wil trouwen met prinses Praatnietgraag. Jammer genoeg is de koning van Babbelziek (de vader van prins Praatgraag) hier niet mee akkoord. Hij gaat op zoek naar een betere prinses voor zijn zoon. Jullie mogen hem helpen! Van 14u tot 17u aan het lokaal zal hij ons opwachten.

ZONDAG 11 MAART Op zaterdag 10 maart is er de jaarlijkse scoutsfuif die georganiseerd wordt door de jin. Met een nieuwe affiche en een nieuwe naam, namelijk ‘Jin Tonic’, belooft dit een groot succes te worden. Jullie leiding moet er paraat zijn om alles in goede banen te leiden. Wij hebben er dus waarschijnlijk een zware nacht opzitten, waardoor het vandaag geen vergadering is voor jullie. Maar volgende week staan we er graag terug!

ZONDAG 18 MAART Vandaag maken we met alle jeugdbewegingen kabaal tegen armoede! Van 14u tot 17u aan het lokaal! Want armoede is een onrecht!

2


ZONDAG 25 MAART Pierre-Henry-François-Alexandre de Coburg de Biendormi vindt zijn dure pantoffels niet terug. Volgens hem zijn ze gestolen! Hij vroeg jullie leiding om mee te gaan zoeken. Omdat jullie geboren detectives zijn, willen we dat jullie ons, met je perfecte speurneuzen, komen helpen bij de zoektocht. We gaan tussen 14u en 17u aan ons lokaal op zoek naar de pantoffels.

ZATERDAG 31 MAART Deze namiddag heeft de Stam (oudleiding) een fantastische activiteit, SCOUTSOLYMPICS, voor jullie in elkaar gestoken! Met ‘jullie’ bedoelen we niet enkel de wouters, maar ook ouders, vrienden en kennissen zijn welkom! Meer info vind je terug op de laatste pagina’s van dit boekje.

ZONDAG 8 APRIL Opgelet! Vandaag is er géén vergadering, het is namelijk Pasen! Hopelijk zien we jullie allemaal terug op zaterdag 14 april! ZATERDAG 14 APRIL Haal je gitaren maar boven, laat je engelengezang maar klinken, want het is weer zover: Broekrock!! Dit jaar gaat er op dezelfde dag een cultureel jeugdfeest van de gemeente door. Een nieuw concept, dus zeker de moeite om eens een kijkje te komen nemen! Praktisch: de wouters kunnen ofwel van 14u30 tot 15u30 ofwel van 15u30 tot 16u45 komen, op één van die momenten kunnen ze deelnemen aan scoutsspelletjes. Deze zullen doorgaan op een afgebakend terrein: op de speelplaats of bij slecht weer in de turnzaal van basisschool De Bosrank (kerkplein 24, Zingem). Opgelet! Tussen 14u en 14u30 kan op het kerkplein ingeschreven worden voor deze activiteit. Jullie kunnen uiteraard aan nog andere activiteiten deelnemen met jullie ouders, maar dit valt dan niet binnen de scoutsactiviteit. 3


4


VRIJDAG 20 - ZONDAG 22 APRIL: WOUTERWEEKEND Verdere info volgt nog, hou zeker je mails en de vernieuwde website in de gaten: www.scoutszingem.be !

ZONDAG 29 APRIL Vandaag is het géén vergadering! Daarom hopen we jullie toch eventjes te kunnen amuseren met deze sudoku:

ZATERDAG 5 MEI Vandaag is het districtsdag! Dit is een dag waarop we samenkomen met alle geheime scoutsgroeperingen uit ons district! Jaja, jullie raden het goed: we hebben een geheime disctrictsvergadering! Wees er zeker bij om de Zingemse scouts te vertegenwoordigen! Jullie worden tussen 13u30 à 14u tot 17u verwacht in het Kluisbos (Enclus du Haut 42, 9690 Kluisbergen) Om 17u kunnen jullie nog nagenieten met jullie ouders van een hot-dog. (zelf te betalen)

5


ZONDAG 13 MEI

Wieeeeeeeeehaaaaaaaaaaa, super! Wij hebben, speciaal voor jullie, een heuse spaceraket gebouwd! Vandaag wordt onze testrit naar de maan, dus zorg dat je er bij bent! Dit maak je maar één keer mee in je leven! De lancering start om 14u. Maak dat je op tijd bent zodat we om 17u zeker terug op aarde zijn. Tenminste… als alles volgens plan verloopt.

ZONDAG 20 MEI

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten is een scout zonder sjorring, als een kip zonder kop. Daarom willen we van jullie allemaal echte scouters maken. Jullie worden samen met jullie spierbundels verwacht van 14 tot 17u aan ons lokaal.

6


!!!!!!!!!! BELANGRIJK !!!!!!!!!! Het kamp gaat door van 7 tot en met 14 juli. Hou deze data zeker vrij want het zal zeker de moeite worden!

7


Scouts Zingem stelt voor :

Scoutsolympics

Wat? Scoutsolympics is een namiddagactiviteit georganiseerd door de oudleiding van Scouts Zingem voor jong en oud. Omdat wij geen sportclub zijn, maar een scoutsgroep en nog niet iedereen de kans heeft gehad om zich als scout te bewijzen, geven wij jullie die mogelijkheid. De gehele namiddag worden er spelletjes gespeeld. Wanneer? 31 maart van 13u30 t.e.m. 17u30 Waar? Scoutslokaal ‘Den Broek’, Groenstraat 12, 9750 Zingem Wie? Voor kinderen en volwassen vanaf 6 t.e.m 99 jaar, in ploegjes van min. 3 en max 6 spelers. Prijs? €3 per persoon (hierin zitten 2 drankjes en een hele middag plezier) Hoe inschrijven? Via een mailtje naar ederuytter@gmail.com of een belletje/smsje op het nummer 0499/407550 (liefst na kantooruren) Inschrijven kan t.e.m. 28 maart

Tot dan ! Een stevige linker, De Stam

8


Inschrijvingsstrookje (mogelijk af te geven aan de Stam of Leiding na de vergadering): --------------------------------------------------------------------------------------------------------Contactgegevens: Naam: …………………………………………………………………………………………………… Telefoonnummer: ……………………………………………………………………………………… Emailadres: …………………………………………………………………………………………….. Teamgegevens: Namen van de teamleden: 1. …………………………………………………………………………………………………... 2. …………………………………………………………………………………………………... 3. …………………………………………………………………………………………………... 4. …………………………………………………………………………………………………... 5. …………………………………………………………………………………………………... 6. …………………………………………………………………………………………………...

9

wouters activiteiten maart-mei  

wouters activiteiten maart-mei 2012