Page 1


Inhoudsopgave Vormgeven Project Workshop Illustrator Indesign Traject Tekenen 2

Inleiding Neem een kijkje in de portfolio van Rano Atmodikromo. Hier krijgt u te zien wat ik de afgelopen jaar heb bedacht, ontworpen en uitgewerkt op de opleiding Art en Design. Met een paar afbeeldingen en soms wat tekst, wil ik duidelijk maken wat mijn eindresultaten zijn. Veel kijk plezier. Groetjes, Rano Atmodikromo.

3


Vormgeven Filmposter Moody is een Amerikaanse komische film. Het verhaal draait allemaal om Rano Moody, een sexverslaafde! Vermeid drugs en geweld en kijkt alleen maar naar vrouwen. Hij is getrouwd met Mary-Jane maar heeft buiten MaryJane veel buitenvrouwen. Ze leken van buiten een droomkoppel maar daar is niets van waar. Mary-Jane heeft er problemen mee dat Rano alleen maar opkijkt naar andere mooie dames maar weet nog niet dat hij vreemd met hun gaat! Mary-Jane betrapte Rano met een andere vrouw genaamd Rose bij een terras. Mary-Jane is het spuugzat en besluit er een einde aan te maken. Rano heeft er helemaal geen problemen mee en geeft Mary-Jane haar spullen. Een half jaar later kwamen ze elkaar weer tegen op straat en zag Mary-Jane, Rano instappen in een auto waar je U tegen zegt. Mary-Jane besluit op hem af te stappen en vragen hoe het gaat in het leven. Rano kijkt Mary-Jane aan en zegt: ‘Ik heb 8,6 Miljoen gewonnen, het gaat prima’. Mary-Jane kan haar oren niet geloven en wil natuurlijk weer contact met Rano. Hoe zal dit aflopen?

4

5


Vormgeven Logo Veranderen

6

Vormgeven Kerstkaart

7


Vormgeven Symbool

8

Vormgeven Lettervormen

9


10

11


Vormgeven Quote

12

13


Project Kerstmarkt Poster

14

15


Workshop Wereld Verbeteren

In deze les ging het over het verbeteren van de wereld. Het eerste wat er in me opkwam is de droevige plaatsen op de wereld wat op te vrolijken! Er zat geen bugdet aan vast dus dat was lekker makkelijk op te lossen. Op de foto hierboven zie je hoe ik van een hele droevige plaats in Nederland (Dordrecht), tot en mooi resort heb omgetoverd! Hope you like it!

16

17


Illustrator

18

19


20

21


Indesign Kookboek Recept:

----------

Lasagne &

Pizza Salami

22

23


Traject Zelfportret Mezelf over 10 jaar? Daar heb ik zelf nooit over nagedacht, maar ben er door deze opdracht achter gekomen wat ik graag over 10 jaar wil. Op de foto zie je een grote Villa met een duurzame auto en mezelf met een koffer. Ik zou graag vaak op zakenreis willen gaan om te ontwerpen en in verschillende landen een huis willen hebben. M’n vrouw moet natuurlijk ook een goeie baan hebben waarbij ze kan combineren om met mij op zakenreis te gaan. Kort samengevat, een gezonde toekomst met een prachtige baan en gezin.

24

25


Tekenen

26

27


28

Portfolio Art & Design  

School Project Portfolio. Dutch Art & Design Rano Atmodikromo.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you