Page 7

Aangezien ons bedrijf de natuur op een markante manier in beeld wil brengen, moeten we deze natuur ook bewaren. Daarom werken wij op een maatschappelijk verantwoorde manier met respect voor de natuur. Onze duurzaamheid zetten we dan natuurlijk ook voort in onze huisstijl. Dit doen we door gerecycleerde materialen te gebruiken van bij de productie tot de verpakking. Groene energie en een milieuvriendelijk transport vinden wij ook zeer belangrijk. Anderzijds hebben we ook de administratieve kant waarin we onze milieuvriendelijkheid willen doorzetten door zoveel mogelijk digitaal te houden. Wanneer we toch iets op papier moeten hebben zullen we gerecycleerd papier gebruiken. Op al onze documenten staat ons logo links bovenaan met ernaast onze ondernemingsnaam. Daaronder schrijven we ook altijd onze slogan. Als lettertype hebben we besloten om ‘Century gothic’ te gebruiken. We hanteren dit lettertype omdat het fris en jong toont. We verkiezen puntgrootte 11 omdat dit niet te klein en niet te groot is zodat onze documenten duidelijk zijn. We willen ook het liefst de NBN-normen gebruiken, dit wordt over het algemeen het meeste gebruikt. De kleuren die wij gaan gebruiken zijn zwart, wit en tinten van blauw. Zwart en wit stralen klasse uit en staan ook voor vrede en helderheid, denk maar aan het WWF. Blauw staat voor succes, vertrouwen en wijsheid. Als mensen met een product van ons naar huis gaan willen wij dat zij ervan overtuigd zijn dat ons product van goede kwaliteit is en lang van goede kwaliteit zal blijven.

1.2

Missie en doelstellingen

1.2.1

Vergelijking mission statements andere bedrijven

In het kader van de mission statement zijn we opzoek geweest naar 5 verschillende stakeholders en hun mission statement. Deze hebben we van dichter bij bekeken en zo hebben we onze eigen mission statement opgebouwd. Hieronder vindt u onze vergelijkingen.

1.2.1.1

DJI: Da-Jiang Innovations

Naam

DJI: Da-Jiang Innovations DJI is een bedrijf dat drones maakt en verkoopt voor lucht-fotografie. Het is een Chinees bedrijf, het hoofdkantoor is gevestigd in Shenzhen, China. (Concurrent)

Logo

Slagzin Mission statement

The future of possible Creativiteit staat centraal in elke droom. Elk idee, elke baanbrekende sprong die onze wereld verandert, begint met de visie van getalenteerde makers. Bij DJI geven we deze makers de tools die ze nodig hebben om hun ideeën tot leven te brengen. Onze platformen stelt iedereen in staat om beelden vast te leggen die ooit

5

Toegepaste Bedrijfseconomie

Rani Van den Bulck

Profile for Rani Van den Bulck

GIP - groep bundel  

GIP - groep bundel  

Advertisement