Page 6

1

Toegepaste Bedrijfseconomie

1.1

Naam, Logo, Huisstijl

Om te beginnen moesten we voor het bedrijf dat we hebben overgenomen een nieuwe naam, logo en huisstijl maken. In onderstaand verslag zal u zien wat onze naam, logo en huisstijl is geworden en waarom wij daar allemaal voor hebben gekozen. Verder staat in het verslag ook hoe we onze naam zouden beschermen en wat onze slogan is.

1.1.1

Verslag naam, logo en huisstijl

DYPHO, een fris en innovatief bedrijf dat staat voor kwaliteit, maar tegelijk ook voor duurzaamheid. Een onderneming die de ultieme ervaring aanbiedt om de wereld door een andere blik te bekijken. Dit is de blik van een adelaar die over een prachtig landschap op zoek is naar zijn prooi. Onze prooi? De pracht van de natuur. DYPHO staat voor Dynamic Photography. Hiermee verwijzen we niet alleen naar de letterlijke betekenis van het fotograferen op een dynamische manier, maar ook naar onze denk- en werkwijze. Wij willen simpelweg vooruit. Innovatie, kwaliteit en duurzaamheid zijn de 3 hoofdgedachten die bij ons hand in hand gaan. Ook denken en willen wij vooruit maar dit zal nooit ten kosten zijn van een ander. Hiermee verwijzen we naar onze klanten en de natuur die we steeds in het achterhoofd zullen houden.

Onze naam is uniek, niemand heeft onze naam. Dit zouden we zo ook willen houden dus hebben we besloten om onze naam te registreren op de Kruispuntbank van Ondernemingen. We hebben eerst al gekeken op de site van de FOD economie of we wel voldoen aan de beschermingsvoorwaarden en dat doen we. Ook vragen we ons Uniemerk aan bij het EUIPO zodat niemand in Europa onze naam kan gebruiken en Dypho uniek blijft. ‘The world from above’, een simplistisch lijkende slogan die veel meer inhoudt dan alleen maar vier woorden. De wereld van bovenaf, iets wat we de dag van vandaag op vele verschillende manieren kunnen beleven. Vliegtuigen, satellieten, luchtballonen en niet te vergeten drones, zijn hier enkele voorbeelden van. Maar de wereld van bovenaf die wij tonen, de ervaring die wij aanbieden, is iets geheel anders. Heb je jezelf ooit al eens afgevraagd hoe het zou zijn om met gespreide vleugels over een prachtig landschap te kunnen vliegen? Net zoals een vogel, of zelfs specifieker een adelaar? Deze ervaring bieden wij jullie aan, dynamische fotografie. Een drone die tegen hoge snelheden over een landschap raast en tegelijkertijd hoogkwalitatieve beelden vastlegt, dat is het product dat wij leveren. Dat is onze wereld van bovenaf. Ons logo: we zien een camera en vleugels van een adelaar. De vleugels staan niet symbool voor ons product, maar voor de ervaring die wij hierbij bieden. De ervaring van het hoog rondzweven in de lucht boven de natuurvlaktes. De camera is vanzelfsprekend, het staat symbool voor het vastleggen van deze ervaringen.

Rani Van den Bulck

Toegepaste Bedrijfseconomie

4

Profile for Rani Van den Bulck

GIP - groep bundel  

GIP - groep bundel  

Advertisement