Page 1

P R O G R A M

18//19


KALENDER//INDHOLD AUGUST 14. – 17.

TOMMY KENTER

SIDE 6

SEPTEMBER 16. HJEM

9

26. & 27.

DE FRELSTE SYNGER

11

30.

MÅNEN OVER BAOBAB

13

LANDET UDEN DRØMME

15

OKTOBER 2.

10. KROPPEN

17

14.

19

SMÅ BLÅ SKO

22. SNE

21

31.

KVINDE KEND DIN KROP

23

HAABET

25

6. GROUNDED

27

12. NAUTILUS

29

22.

JOB

31

30.

BELLA (PREMIERE)

32

1. - 21.

BELLA (JULEFORESTILLING)

32

1. – 9.

JULETRÆETS HEMMELIGHED

34

15.

RED BASTARD

35

20.

VÆK!

36

26.

KAFFE OG KÆRLIGHED

37

29.

FEAR

39

7/2 - 23/3

VINTERKABARET 2019

40

17.

HANE FÅR FØL

42

27.

KING LEAR

43

KUNSTEN AT DØ

45

NOVEMBER 2.

DECEMBER

JANUAR

FEBRUAR

MARTS 5. & 6.

10. TWINS

46

12. FORÅRSKONCERT

47

13. & 14.

SVEND, KNUD OG VALDEMAR

49

24.

I NATTENS LYS

50

26.

LAMPEDUSA

51

29.

DÆMONER

53

9.

TVIND - THE MUSICAL

55

23.

KURT OG KIRSTEN

57

2. & 3.

ROCKY

59

HESTEN

60

APRIL

MAJ 14. - 16.

2

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


Kære publikum Velkommen til teatersæson 2018-2019 på Randers EgnsTeater. Med programmet for den kommende sæson glæder jeg mig til at præsentere endnu et varieret og indbydende tagselvbord af gode teateroplevelser. Igen er det et program med noget for enhver smag. Der er både de brede, folkelige forestillinger og den mere smalle, eksperimenterende scenekunst. Kabaret, komedie, moderne dans, klassisk drama, familieforestillinger og meget mere. Publikum i Randers er fantastiske at spille for. Det er det, vi altid får at vide, når rutinerede skuespillere og scenefolk fra landets bedste teatre kommer her med deres forestillinger. Vores publikum er engagerede og fyldt med positive forventninger, når de sætter sig i én af teatrets sale. Og det kan skuespillerne godt mærke oppe på scenen. Vi har turnerende teatre, der forsøger at lægge deres turnéstart hos os, fordi de ved, at her møder de et dedikeret publikum, og her føler de sig hjemme. Jeg er stolt over, at vi i sidste sæson endnu en gang havde masser af fyldte sale. Det er skønt at mærke den store interesse, der er for den levende scenekunst her i Randers. Det håber jeg selvfølgelig gentager sig i denne sæson. Og så vil jeg gerne opfordre vores publikum til at vove pelsen og være klar til at tage en chance. Bare en gang imellem. For nogle gange er det i det uventede, at de store oplevelser og momenter af ufattelig skønhed ligger og venter. Rigtig god teatersæson!

Peter Westphael Teaterleder

BILLETSALGET STARTER

2. MAJ KLOKKEN 13 STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

3


TEATER CIRKUSLEG Søndag 18. november 2018 kl. 10 – 12

TRA Fra 3-12 år

Det er sjovt at lege cirkus! Og på teatret har vi fået lavet en masse kostumer til børn, så man kan klæde sig ud. Dramapædagog og skuespiller Nanni Lorenzen hjælper med at finde på de mange finurlige cirkusnumre. Der skal også sminkes og findes kostumer og hatte frem. Det hele ender med en lille cirkusforestilling for de voksne, der er med. (pris: 75 kr.)

JULEKREA Søndag den 2. december, kl. 11.30 – 14.00 ( i forbindelse med forestillingen)

Fra 2 år

Din teaterbillet gælder også til denne krea workshop. Så kom og lav julepynt efter forestillingen kl. 11 eller inden forestillingen kl. 14. (pris: 110 kr.) Randers EgnsTeater har stillet op til den helt store klippe klistre workshop! Her kan man lave snekugler, guirlander, glimmerengle, stjerner og meget mere. Vi har inviteret kunstner Klara Espersen på julebesøg og hun vil hjælpe børn og voksne med at lave sjov julepynt, som man selvfølgelig må få med sig hjem til juletræet.

4

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


TEATER Fra 3-12 år

TRA

DUKKETEATER WORKSHOP Søndag den 13. januar Kl. 10.00 – 12.00

På denne workshop, med skuespiller og dramapædagog Nanni Lorenzen, får børnene mulighed for at lave deres helt egen dukketeater figur. Hun står klar med alle mulige spændende ”byggematerialer” og så er det ellers bare om at komme i gang. Måske vil du lave en drage? En kat? Eller en prinsesse? Alt er muligt! Og når alle dukkerne er færdige, laver Nanni et lille spil, hvor de forskellige dukker kan være med. (pris: 75 kr.)

Fra 3-12 år

SCENOGRAF FOR EN DAG Søndag den 3. februar 2019 Kl. 10.00 – 12.00

Når vi ser teater, så ser vi også et rum, der er lavet helt om. Scenografen har bygget et univers til det eventyr eller den forestilling, der spiller på scenen. Sådan en scenografi kan man også bygge i en skotøjsæske! Så kom og nyd et par kreative timer, hvor børnene kan male, tegne, klippe, klistre og bygge deres eget lille teater. Her er god hjælp at hente fra workshoppens assistent, som har stillet alt klar til dagens gæster. (pris: 75 kr.)

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

5


FÅ EN EFFEKTIV ONLINE MARKEDSFØRING Hos Webbureauet Infoserv udvikler vi online løsninger. Vi er super skarpe inden for

WEBSITES · WEBSHOPS · ONLINE MARKETING Har du brug for noget nyt der skaber mærkbare resultater? Eller har du brug for effektive forbedringer af det du har? Ring 87 110 300 eller besøg os på www.infoserv.dk

6

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


TOMMY KENTER EN KOMIKERS TRAGISKE BEKENDELSER

14.- 17. AUGUST KL. 19.30 Tommy Kenter har ofte prøvet at stå alene på scenen. Men denne gang kommer publikum tættere på kunstneren end nogensinde før. Denne enmandsforestilling handler om ham selv. Og publikum bliver delagtiggjort i, hvad i alverden der har ført en lille sund dreng til at stå og krænge sin sjæl ud hver aften foran en masse mennesker, han ikke kender. Undervejs vil Tommy Kenter belyse, hvorfor det er så vigtigt for en komiker at få folk til at grine, og hvad latteren gør ved os – både publikum i salen og ham selv på scenen. Oplev en vedkommende og selvfølgelig også yderst underholdende Tommy Kenter, når han skildrer et liv både udenfor og på scenen. Aftenen bliver rundet af med en snak med publikum, der får mulighed for at spørge ind til det mere skjulte ved karrieren. Da musikken altid har fyldt meget for Tommy Kenter, vil aftenen delvis foregå bag et klaver. For som Victor Borge allerede var inde på: musik og smil er den korteste vej mellem to mennesker…

Medvirkende Produktion Lyddesign

150

Tommy Kenter JF Production v/ Jesper Frendø Jesper Frendø

CAFÉ

MIN

INCL. PAUSE

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

7


Se godt UD! – med Dannek

– om de er store eller små, tykke eller tynde, høje eller lave… – det gør ingen forskel! Ruderne pudses – privat eller erhverv! Ring og få et tilbud

86 40 72 77

Lærkevej 12 - 8930 Randers

G IN G N IN N YG GN TIO YB Y A N ILB AR T EP R

MURERFIRMA NIELS BUGGE APS Murermester og aut. kloakmester

✔ Nybygning, tilbygning og renovering ✔ Garanti for håndværksmæssig kvalitet ✔ Tryghed og tillid - vi leverer til tiden

Kertemindevej 66 · 8940 Randers SV Telefon 86 43 15 66 · www.nielsbugge.dk 8

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


HJEM Madam Bach

SØNDAG 9. SEPTEMBER KL. 10.00 Trappen der knirker, smagen af jordbær, lyden af fugle tidligt om morgenen. Et hjem er mere end et tag over hovedet. Et sted. En sindstilstand. En følelse skabt som et barn. En lyd. Små fragmenter af erindringer, der skaber en følelse af sammenhæng og samhørighed. En mental bagage at bære rundt på. HJEM er visuelt teater for de 2 til 6-årige om at høre til og føle sig hjemme – i verden og i sig selv. Tag med på en sanselig opdagelsesrejse i alt det, der er hjemligt, skabt med Teaterværkstedet Madam Bachs vanlige poesi og nærvær.

Medvirkende Instruktør Dramatiker, forfatter Komponist

30

Fra 2-6 ÅR

Madam Bach Pernille Bach Madam Bach Christian Schrøder

Trailer

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

9


10

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK

Annonce Egnsteatret 85x275 TRYK


DE FRELSTE SYNGER

Café Liva

26. SEPTEMBER KL. 19.30 27. SEPTEMBER KL. 19.30 Fire mænd mødes i undren over verdens generelle tilstand. Men midt i flygtningestrømme, terrorfrygt, voldsomme klimaforandringer og voksende politikerlede, er det vestlige menneske dog stadig mest optaget af én ting – nemlig sig selv. Der er et aldersspænd på 30 år fra den yngste til den ældste, og deres indfaldsvinkler til tidens store politiske og eksistentielle spørgsmål er således skabt i forskellige tidsaldre og miljøer. Dette skisma afspejles i et skarpt satirisk og rasende underholdende møde, hvor de fire mænd på scenen hver især lufter deres – ifølge dem selv – endegyldige sandhed om alt fra folketingets sammensætning over populismens skarpe genkomst i verdensaltet til almindeligt fjolleri.

Medvirkende Flemming Jensen, Sebastian Dorset, Omar Marzouk og Michael Schøt Dramatiker, forfatter Flemming Jensen, Michael Schøt, Omar Marzouk, Sebastian Dorset Instruktør Lars Knutzon Komponist Lars Fjeldmose Scenograf Nils Krøyer

CAFÉ

Varighed: Se randersegnsteater.dk

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

11


Vi holder

Randers Egnsteater kørende

Og lader tæppet gå! Som autoriseret forhandler af:

& serviceværksted for:

... er kunden altid i centrum hos os, hvad enten det drejer sig om køb, leasing, salg eller service.

Århusvej 108 • 8940 Randers SV • Tlf. 86 42 78 00 ÅBNINGSTIDER: HVERDAGE FRA KL. 7.30-17.30 • SØNDAGE FRA KL. 11.00-16.00

www.bilhusethaldrup.dk 12

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


MÅNEN OVER BAOBABTRÆET Teater Lille Hest

SØNDAG 30. SEPTEMBER KL. 10.00 En skøn dukkeforestilling der handler om Anders, der til sin fødselsdag får en splinterny cykel og et fødselsdagskort, hvor der står ’’Giv en høne til Afrika ’’. Den handler også om landsbyen langt nede i Afrika, hvor Malaika hver dag må gå den lange vej til brønden efter vand, mens hun drømmer om at få lov til at gå i skole. Og så handler den om leopardungen, om hønen, og om månen og alle dyrene på savannen. Og ikke mindst, så handler den om venskab.

Fra 2-6 ÅR

Medvirkende Komponist Dramatiker, forfatter Koncept Scenograf

Line Skytte, Marius Bjerre Hansen Irene Becker Hanne Trolle Hanne Trolle Kirsten Victoria Lind

40

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

13


Når byggeri skaber glæde igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og FÅRUP BETON

Kærvej 1 · 8990 Fårup · Tel. 86 45 20 88 www.fbias.dk

14

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK

grafisktegn.dk

-


LANDET UDEN DRØMME

Fix og Foxy

TIRSDAG 2. OKTOBER KL. 19.30 På scenen står en fremtidskvinde. Hun fortæller, at hun er kommet for på forhånd at redde os fra os selv. Der er nemlig sket det, der aldrig måtte ske: alle vores fremtidsperspektiver synes at være forsvundet. Puf. I stedet ser vi nu fremtiden som et dystopisk mareridt af naturkatastrofer, geopolitiske nedsmeltninger og robotter, der invaderer både tanker og menneskelige relationer. Vi er blevet Landet Uden Drømme. Denne forestilling af samme navn er taleteater, der med lige dele humor, alvor og et stænk galskab bringer en samtidsanalyse af verden anno 2018 - og ikke mindst tager publikum med på en tidsrejse til en alternativ fremtid fuld af håb. Forestillingen er blevet til i et samarbejde mellem Fix & Foxy og Eventministeriet/Det Kongelige Teater.

Medvirkende Instruktør Dramaturg

Lise Lauenblad Tue Biering/Fix & Foxy Tanja Diers

90

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

15


TLf. 70701208

Tlf. 26155211

16

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


KROPPEN

Bådteatret

ONSDAG 10. OKTOBER KL. 19.30 I vores kropsfikserede samfund er alderdom ikke ligefrem et hot og sexet emne. Fordi vi ved at alderdommen peger mod festens slutning. Der findes et lighedstegn imellem ungdom og sex, og mellem alderdom og sygdom. Forestillingen ”Kroppen” vil prøve at gøre op med det kommercielle syn på kroppen og give kroppen dens naturlighed tilbage. Tag med på en visuel rejse igennem kroppen, når dansere sammen med store dukker tager den moderne krop under behandling. Både den lækre krop, den dovne, den dysfunktionelle, den syge krop, den seksuelle og den gamle krop. Lige fra forplantningens øjeblik til døden indtræffer. ”KROPPEN på Bådteatret er ikke til at komme udenom” Citat Anne Middelboe Christensen, Information. scenekanten.dk den4væg.dk kulturkongen.dk

Medvirkende Instruktør Scenograf

65

Henriette Aarup, Pernille Nedergaard Haugesen, Tora Balslev Jespersen Rolf Heim Kristian Knudsen

Trailer

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

17


williamskilte.dk siden 1947

Tinvej 3 | 8940 Randers SV | 86 44 74 66 office@williamskilte.dk | williamskilte.dk

Randers Havn ønsker alle en god teatersæson

Randers Havn Randers Havn I Kulholmsvej 1 I 8930 Randers NØ Tlf. +45 8642 1057 I E-mail: mail@randershavn.dk www.randershavn.dk

18

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


SMÅ BLÅ SKO

Riddersalen

SØNDAG 14. OKTOBER KL. 10.00

En lille entré danner kulisse for SMÅ BLÅ SKO. Fra entreens billeder, skuffer og skabe trylles fortællingen frem - om damen, der går tur med folk. Damen er begejstret og fuld af forventninger, når en ny gåturs-kammerat skal komme. I dag venter hun Alfred, så de små blå sko findes frem. I ventetiden fantaserer damen om udflugtsmål for dagen. Så lyder klokken ved entrédøren.

”Selv de mest generte to-årige lader sig fange ind af Ragnhild Kaasgaards livsglæde, når hun charmerer alle med sin gå-tur-dame i den opfindsomme forestilling ’Små blå sko’ på Riddersalen.” Anne Middelboe Christensen, Teateravisen.

Fra 2-6 ÅR

CPHCulture

Medvirkende Idé & manuskript Scenografi Kostumedesign

35

Ragnhild Kaasgaard & Erik Olsen Signe Birkbøll Signe Birkbøll, Laurids Bøcher Poulsen & Sigurd Dissing Pille Behrendt & Signe Birkbøll

Trailer

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

19


TAL med National Revision

Hos os er det tallene der spiller Vi holder snor ihovedrollen tallene så

4 6

3

2 1

5

de yder det bedste!

Hospitalsgade 11 · 8900 Randers · Tlf: 86 42 60 11 www.nationalrevision.dk

7

Vi holder snor i tallene så de yder det bedste!

Haraldsvej 60 · 11 8960 Randers SØ ·CTlf: 8686 4242 6060 1111 Hospitalsgade · 8900 Randers · Tlf: www.nationalrevision.dk www.nationalrevision.dk

20

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


SNE Vigga Bro

MANDAG 22. OKTOBER KL. 19.30 En unik mulighed for at opleve Danmarks ukronede fortællerdronning Vigga Bro. Forestillingen SNE drager nytte af det lange livs erfaringer. Nok ligger det hvide hår som sne på Vigga Bros hoved, men forestillingen skabes i samarbejde med yngre kunstnere som Anna Bro, Ida Bach Jensen og Birgit Løkke. I en improviserende og undersøgende form har de tre arbejdet materialet frem og givet det en form, hvor musikken og teksten står ligeværdige på scenen. Den færdige forestilling opleves som en nysgerrig, musikalsk rejse ned gennem erindringerne og historierne. Og når det handler om sne, er der naturligvis også slædefart bag halsende hunde, ørne og Knud Rasmussen med i historien. Sne er det magiske. Det kan forandre verden på en nat. Sne er drøm og forventning. Sne er også billedet på alt det, der ikke kan fanges på et regneark. Alt det, der giver lyst til endnu en dag. -VIGGA BRO

Medvirkende Vigga Bro, Birgit Løkke og  Ida Bach Jensen Dramatiker og fortæller Vigga Bro Dramaturg og instruktør Anna Bro Komponist og bassist Ida Bach Jensen Komponist og perkussionist Birgit Løkke Scenograf Gitte Kath

75

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

21


HEJ LØNSPECIALIST

FÅ ET LØNSYSTEM, DER ALTID FØLGER DIG ProLøn er et moderne brugervenligt lønsystem med Danmarks bedste support. En Trustpilot score på 9.6 ud af 10 taler sit helt klare sprog. Med ProLøn kan du køre løn - uanset hvor i verden du er. Og bliver du i tvivl om noget, ringer du bare. Vi glæder os til at hjælpe dig videre WWW.PROLOEN.DK

22

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


KVINDE KEND DIN KROP

Mungo Park og Rogaland Teater ONSDAG 31. OKTOBER KL. 19.30

Bogen ´Kvinde kend din krop´ vakte opsigt på grænsen til ramaskrig, da den udkom første gang i 1975. Som rødstrømpernes kampskrift i kvindelig selvopdagelse og selvrespekt var den revolutionær. Siden er den blevet ikonisk, og efterfølgende har hvert årti fået sin årgang. Mungo Parks KVINDE KEND DIN KROP udspiller sig som en collage af udtræk fra bøgernes vejledninger, vævet sammen af tanker, følelser og erfaringer fra virkelighedens kvindeliv. Tilsat humor går det over kvinderoller, orgasme og overgangsalder til nyere fænomener som plastikkirurgi og stress. Så tag veninderne, mor og datter med til en kærlig og nuanceret hyldest til kvinder i alle aldre. Og glem ikke far og søn. For enhver mand vil da kende sin kvindes krop.

Reumertvinder 2011

Medvirkende Instruktion og manuskript Scenograf Lysdesign Lyddesign Konsulent

Henrik Prip og Marianne Mortensen Kamilla Wargo Brekling Helle Damgård Sara Clemmensen Rasmus O. Hansen Karina Dichov Lund

90

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

23


SERVICE MED STEMPEL I BOGEN Det skal fand’me være i orden!

Hvor får du lavet service? Hos et mærkeværksted eller hos den nærmeste mekaniker? QuickPot har 28 værksteder fordelt over hele landet, og når vi laver service på din bil — uanset mærke — kan du både spare mange hundrede kroner og få et gyldigt stempel i servicebogen. Vores værksteder bliver kvalitetskontrolleret af FDM, og vores kunder giver os fem stjerner på TrustPilot.

Helt i orden priseksempel: Volkswagen Up!: 1.445 kr. (1.0, 60 hk, 30.000 km eller 2 års eftersyn) Find din pris og book tid på quickpot.dk

Det skal fand’me være i orden! 24

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


HAABET

Teatret Møllen

FREDAG 2. NOVEMBER KL. 19.30 Året er 1787. Fregatten Haabet stævner ud på en fatal sejlads, der skal bringe slaver fra Guldkysten i Afrika til de danske sukkerplantager i Caribien. Undervejs udbryder der mytteri, og en række menneskeskæbner bliver ændret for altid. HAABET er baseret på Mich Vraas roman, der skildrer slavehandlen i al dens gru i årene 1787 til 1825. En fortælling, der både rummer ondskab og kærlighed, frygt og ikke mindst håb. I Teatret Møllens udgave flettes hovedpersonernes korrespondancer, dagbogsoptegnelser og logbøger sammen med virkelige, historiske dokumenter, og tilsammen danner de en rørende og tankevækkende, spændende og barsk fortælling.

Medvirkende Instruktør Dramatiker Scenograf Forfatter

Thomas Jacob Clausen Rønne, Connie Tronbjerg, Klaus Andersen, Ole Sørensen, Marie Lydie & Sheba Nana Mikkelsen Hunter Rasmus Ask Aagaard-Andersen Brian Wind-Hansen Laura Rasmussen Mich Vraa

Trailer

120 MIN

INCL. PAUSE

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

25


106.7 104.7 105.8

Hobro

99.7 94.7

Mariager 91.3 97.1

106.3 107.7 105.2

Randers

104.4 99.5 107.8

105.7 102.4 93. 5

Hadsund

95.3 89.4 96.4

Hadsten

106.9 107.4 105.4

Auning

104.6 95.2 104.1

Grenaa 106.8

103.6

98.9 92.8

97.4 107.0 104.5

Silkeborg Ã…rhus

105.0 97.9 106.4

Ebeltoft Radio ABC Radio Alfa

Skanderborg

Radio SOLO

Brotoften 10 . 8940 Randers SV Telefon 86 40 12 22 www.radioabc.dk . www.radioalfa.dk www.radiosolo.dk

26

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


GROUNDED Teatret Svalegangen

TIRSDAG 6. NOVEMBER KL. 19.30 Hun var en af de bedste. Fløj F-16 i både Irak og Afghanistan. Men så blev hun gravid, tiderne ændrede sig, og nu flyver hun dronefly fra en trailer i Nevada-ørkenen. Hver dag kører hun i krig og jagter terrorister flere tusinde kilometer væk. De er prikker på en grå skærm, som minutiøst overvåges og nedkæmpes, inden hun kører hjem til sin familie igen. Forestillingen Grounded har gået sin sejrsgang i både England og på Broadway. Den fængslende og højspændte monolog om en kvindelig jagerpilot, der går i krig fra en skrivebordsstol, sætter moderne krigsførelse under lup. Hun elskede kick’et, farten og den uendelige blå udsigt fra sit F-16-fly. Men hvad sker der, når man ikke længere er tæt på fjenden, og når eksplosioner reduceres til sandskyer på en skærm uden bombeskrald og G-påvirkning?

”Monologer kan let blive lidt monotone – det er, mildt sagt, ikke tilfældet her. Vi var opslugte hele vejen igennem.” Jyllands-Posten

Medvirkende Instruktør Dramatiker, forfatter Oversætter Lysdesigner Lyddesigner

Kaja Kamuk Lars Junggreen George Brant Kristian Erhardsen Steffen Ilfeldt Anton Bast

90

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

27


BLIV STJERNEPLUS OG TAG PLADS PÅ 1. KLASSE Når du samler dine bankprodukter hos os, får du masser af eksklusive fordele. For eksempel loungeadgang for hele familien i over 800 lounges i lufthavne verden over. stjerneplus.dk

Spar Nord Randers Østervold 16, 8900 Randers 72 25 02 60 randers@sparnord.dk sparnord.dk/randers

28

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


NAUTILUS

Trygwe Wakenshaw (Internationalt gæstespil)

MANDAG 12. NOVEMBER KL. 19.30 Han besøgte os sidste år med forestillingen Kraken, hvor han lagde hele salen flad af grin. Nu er den New Zealandske mestertmimer tilbage i Europa med den tredje del af hans undervands- trilogi: NAUTILUS. Vores helt vrider og vender sig og forvandler sig til forskellige karakterer. Smarte dyr møder dumme mennesker. En dinosaur forbereder sig til en dejlig lang lur. Jesus går på vandet. Og Rapunzel er på udkig efter kærlighed. Små optrin, scener og figurer væves stille og roligt sammen. Og nogle af karaktererne vender tilbage i uventede situationer. Publikum kan godt gøre sig klar til et skørt, lattervækkende og energisk show med undertoner af veganerkost, cowboys og krabber.

‘So magical, so delightfully playful. Wakenshaw leaves his audience slack-jawed with admiration. Scotsman

Medvirkende Af

75

Trygve Wakenshaw Trygve Wakenshaw

Trailer

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

29


Randers Amtsavis skriver om alle kulturens aktører Vi skriver om de store scener. Vi skriver om de skrå brædder. Vi indsamler og videreformidler ny viden om kulturen i Randers. Vi sætter lokal kultur i sammenhæng med kulturen i resten af verden. Vi giver overblik og indblik i en kulturverden, hvor vi selv spiller med.

PRØV AVISEN 1 MÅNED FOR KUN

49,-

*

Bestil på Bestilavis.dk/kultur Få et tilmeldingslink på din mobil

Send ”Bestilavis kultur” til 1239 (det koster alm. SMS-takst)

Ring på tlf. 80 60 80 68

Online

amtsavisen.dk

30

Print

Tablet

Mobil

* Se betingelser på Bestilavis.dk/kultur

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


JOB

Off-Off Production

TORSDAG 22. NOVEMBER KL. 19.30 En fattig jødisk lærer forlader kort før 1. verdenskrig Rusland for at bosætte sig på Manhattan, New York. I omplantningen mister han alt - selv sin tro. Som JOB i det gamle testamente raser han mod Gud, der ikke viser barmhjertighed. Og ligesom JOB oplever han et mirakel. Den musikdramatiske forestilling er baseret på den Østrig-Ungarske forfatter Joseph Roths roman af samme navn fra 1930. I en blanding af storytelling, musik og dramatisering spiller Ina-Miriam Rosenbaum samtlige roller i det store persongalleri. I et musikalsk univers skabt af solooboist Henrik Goldschmidt og accordion-virtuosen Anders Singh, der begge medvirker på scenen, fortælles denne historie med humor, indlevelse, smerte og fryd. Den rammer lige ned i det allermest presserende dilemma, vi står overfor i vores verden nu: hvordan håndterer det enkelte menneske mødet med en nyt sprog, en ny kultur, en ny verden?

Medvirkende Ina-Miriam Rosenbaum, Henrik Goldschmidt og Anders Singh Vesterdahl Iscenesættelse Rolf Heim Manuskript Karen Maria Bille Musik Singh & Goldschmidt

85

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

31


En kærlig, humoristisk og smuk historie, der husker os alle på, at julen er hjerternes fest!

BEL HISTORIEN OM

Årets juleforestilling fra 6-100 år

32

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


LLA

30. NOVEMBER - 21. DECEMBER 2018

Medvirkende Anna Ur Konoy, Lisbeth Knopper, Hans Henrik Clemmensen, Caspar Juel Berg og Jacob Venndt Komponist Jacob Venndt 60 Instruktør Kurt Bremerstent MIN Scenograf Sus Haugland

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

33


JULETRÆETS HEMMELIGHED

Randers EgnsTeater

1. DECEMBER KL. 11 & 14 2. DECEMBER KL. 11 & 14 (INKLUSIV JULEKREA) 8. DECEMBER KL. 11 & 14 9. DECEMBER KL. 11 & 14 Det er snart jul. Snedkermesterens datter og hendes kat skal pynte juletræet. Hun snitter mange fine ting til træet, og med hver ting følger en bid af historien, om en dejlig juleaften, fra dengang hun var barn. Hør hvordan snedkermesteren mødte julemanden og nissefamilien i skoven, og hvordan det blev en helt speciel juleaften for dem alle sammen. En stemningsfuld og musikalsk juleforestilling for de små og en hyggelig tradition på Randers EgnsTeater.

”Her er masser af sødme og julenostalgi. Her er også jordnærhed og dagligdagsvarme”. teateravisen.dk

Julehygge for

Fra 2 ÅR

de mindste

Mdvirkende Instruktør Manuskript Senograf

Nanni Lorenzen Lisbeth Knopper Lisbeth Knopper Niels Secher

35

MIN

34

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


RED BASTARD Red Bastard (Internationalt gæstespil)

TIRSDAG 15. JANUAR KL. 19.30 Hvad kan du lære om dig selv fra en mand iført en rød dragt fuld af balloner? Måske mere, end du tror. Eric Davis’s røde klovneagtige væsen, Red Bastard, er kommet for at afsløre de løgne, vi fortæller vores elskere. For at gøre dette har han lavet et show så foragteligt, så pinligt, så moralsk depraveret, at den eneste grund til, at du muligvis ville se det er… at det er et show, der handler om dig! Kærlighed, lyst, frygt og frihed afventer, når den rødklædte klovn forfører publikum med levende musik, formskiftende burlesk og intime tilnærmelser. Alle er velkomne til denne provokerende forestilling om kærlighed og løgn – og om alle de løgne, vi fortæller om kærlighed. Men tør du?

‘Jaw dropping’, The Scotsman ‘Red Bastard will change your life’, The Skinny ‘TOP 5 SHOWS in the UK’ The List

Medvirkende Instruktør Koreograf Kostumer

Eric Davis Aitor Basauri Eric Davis & Mimosa Lindahl Gina Ruiz

60

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

35


VÆK?

Randers Egnsteater

SØNDAG 20. JANUAR KL. 10.00

Hvor er den? Væk! Det er en lille katastrofe, når tingene forsvinder. En ældre dame kan ikke altid finde sine ting. Indimellem glemmer hun endda, hvilken dag det er... og at det er en ganske særlig dag. VÆK? er en poetisk, kærlig og humoristisk forestilling om ting og tanker, der bliver væk. Og om den store lykke det er, når det glemte dukker op igen.

Fra 2 ÅR

Medvirkende Instruktør Komponist Scenografkonsulent Konsulent

Nanni Lorenzen Kurt Bremerstent Jacob Venndt Sus Haugland Stine Lundgaard

35

MIN

36

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


KAFFE OG KÆRLIGHED Camilla Marienhof Productions

LØRDAG 26. JANUAR KL. 15.00 Et problematisk-akrobatisk, tragikomisk One Woman Show om kaffe og kærlighed eller mangel på samme. Vi oplever en kvindes forsøg på at få kaffe - og måske lidt kærlighed - fra en tjener, der i allerhøjeste grad lader vente på sig. Spændt som en flitsbue af utålmodighed, og indestængt af iver og længsel, sættes et stenskred i gang hos kvinden. Igennem dialog med både sig selv og publikum, sang, dans og selvhjælpsfilosofier, folder kvindens længsler sig ud. En pinagtig genkendelig historie, der vil ramme enhver, der har længtes efter noget, de ikke har kunnet få. Vær opmærksom på spilletidspunktet kl. 15.00! Inkl. kaffe og kage. “Camilla Marienhof overbeviser. Kaffe & Kærlighed, der har spillet i Kina, Belgien, Holland og Danmark med stor succes, er sjov og rørende samtidigt. En smuk miniature”… Anmeldelse af Peter Anthonissen i De Morgen, Belgien

Medvirkende Dramatiker Kostumer Lyddesigner Teknik

50

Camilla Marienhof Camilla Marienhof Gøje Rostrup Jens Rosenlund Petersen Christine Seierstad

Trailer

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

37


UNDERVÆRKET LOKALEUDLEJNING Store sal

Elevatoradgang og plads til max. 200 gæster dog kun ca. 100 spisende gæster. Borde, stole, bar, tavle, flipover, overhead, projektor, storskærm. Scene, lysloft, lille og stort lydanlæg

Mellemsalen

Elevatoradgang og plads til max. 120 personer Lille lydanlæg, og alt andet i teknik projektor, skærm, lydanlæg

Lille Sal

Bevægelsessal, velegnet til teater, dans, gymnastik, ballet Lyd- og lysanlæg, og alt i teknik

Mødelokale

Mindre, intimt mødelokale, op til 20 personer Elevatoradgang og alt i teknik

Overdækket gade

Stueplan, indendørs Scene, lys- og lydanlæg Plads til 300/400 personer alt efter opstilling

Kom og se, få en snak, ring og få et godt tilbud Underværket - tlf. 86 43 86 88 www.undervaerket.dk, email: upp@undervaerket.dk

38

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


FEAR

Black Box Dance Company

TIRSDAG 29. JANUAR KL. 19.30 I denne danseforestilling tager Black Box Dance Company udgangspunkt i vores angst for alt lige fra edderkopper, flyskræk, sygdomme og mørke. Med humor, slapstick og i et til tider halsbrækkende tempo, afspejles noget af den frygt, vi oplever gennem livet. Musikken er sammensat i collageform af komponisten Christian Tronhjem. Forestillingen er baseret på en række interviews af unge og voksne og vises i et intimt format, hvor publikum sidder tæt på danserne.

”…en danseforestilling, der dykker ind under huden på os og smukt gengiver det, der er svært at forklare.” scenekanten.dk

Dansere Idé og koncept Korografi Musik

60

Black Box Dance Company Marie Brolin-Tani Stephanie Thomasen, Thomas Bentin og Black Box Dance Company Christian Tronhjem

Trailer

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

39


SÅ LÆNGE

Forsamlingshusturné uge 10, 11, 12 og 13 Forsamlingshusturnéen er støttet af ELRO Fonden

40

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK

Foto: Bo Amstrup

7. februar - 2. marts 20. - 23. marts


VI LEVER

Vinterkabaret 2019 Randers EgnsTeater

John og Lone mødes på et spa-hotel i et underligt ingenmandsland. Måske er det Himlen. Måske er det Helvede. Det sidste er nok mest sandsynligt, for det hvidklædte personale serverer gyselige grøntsagssmoothies i stedet for kølige fadøl. Årets vinterkabaret 2019 tager udgangspunkt i John Mogensen og Lone Kellermann. I deres passionerede, kunstneriske temperamenter og i deres mange fantastiske sange. Hvad sker der mon, når man lader to så farverige personligheder tørne sammen for fuldt skrald på scenen? De folkekære kunstnere var vidt forskellige og kæmpede hver især med indre dæmoner. Men én ting havde de til fælles: deres store kærlighed til musikken. SÅ LÆNGE VI LEVER bliver rullende rock og grumme grin. Sarte sjæle og blødende ballader. Vi kommer temmelig langt fra den rene idyl, og det bliver helt sikkert ikke kedeligt! Medvirkende Manuskript og instruktør Scenograf Lysdesigner

120 MIN

Lone Rødbroe, John Batz, Jacob Venndt, Nana Schwartzlose Gunvor Reynberg Sus Haugland Mathias Hersland

CAFÉ

INCL. PAUSE

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

41


HANE FÅR FØL Olsen Teater

SØNDAG 17. FEBRUAR KL. 10.00 En musikalsk forestilling om kreativitet. Om billedhuggeren og hendes søn, som opmuntres af hinandens ideer, mens de giver liv til en stor træklods med egen vilje. Endnu en af Erik Olsens legende og smittende fantasifulde forestillinger for de mindste.

Fra 2 ÅR

Medvirkende Bearbejdet og dramatiseret Dukker og scenografi Musik

Erik Olsen Staffan Björklund og Erik Olsen Enid Björklund Lars Fjeldmose

30

MIN

42

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


KING LEAR

Teatret Møllen i samarbejde med Teatret

ONSDAG 27. FEBRUAR KL. 19.30

Forestillingen begynder, da den gamle konge skal fordele sit rige mellem sine tre døtre. Hvordan skal han afgøre, hvem der skal have hvad? Kongen beslutter sig for, at døtrene hver især skal fortælle ham, hvem af dem der elsker og agter ham højest. Alle døtrene erklærer deres kærlighed til kongen, men kun én af dem taler sandt... Tag med på en rejse fyldt med intriger, forræderi, sydende ondskab og hjerteknusende kærlighed. Med både humor, leg, alvor og musik fortolkes Shakespeares kendte klassiker og myten om King Lear. KING LEAR bliver instrueret af Hans Rønne. Han stod også bag den reumertvindende “August”, der hentede sin inspiration fra klovnenes univers. Et univers, som også KING LEAR er inspireret af.

Medvirkende Ole Sørensen, Thomas Jacob Clausen Rønne Instruktør Hans Rønne Scenograf Gitte Baastrup

100

Trailer

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

43


– den røde tråd ProCenter vest i el-kompetencer... helsides annonce

har sendt mail med tilbud og at lave annoncen - men har EL-INsTaLLaTIoN intet hørt endnu IT & NETVÆRK

LYs & LYD

sIKRING & LÅsE

TERMoGRaFI

KLIMa- oG ENERGIsTYRING

INSTITUTIONER BOLIGFORENINGER OFFENTLIGE KONTORER PRIVATE HUSEJERE PRIVATE VIRKSOMHEDER

John Drejer A/S | Alsikevej 10 | 8920 Randers NV Tlf. 86 42 38 77 | www.john-drejer.dk

44

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


KUNSTEN AT DØ

Paolo Nani & Kristjan Ingimarsson

TIRSDAG 5. MARTS KL. 19.30 ONSDAG 6. MARTS KL. 19.30 To klovne er på toppen af deres karriere. Både på scenen og især bag tæppet. Publikum forbløffes over deres storartede numre, bevæges af deres venskab og griner af deres indbyrdes kamp. Men så erkender de, at en af dem skal dø. Vi mærker, hvordan denne kendsgerning påvirker deres liv og forhold, og forsøger at forstå dem, når de tænker på døden, på den måde klovne gør. Sammen med de to ekvilibrister er vi med til at konstatere noget, vi måske ikke har tænkt så meget på: at der er liv før døden! KUNSTEN AT DØ er et Reumert-nomineret mesterværk uden ord, men med masser af humor, rytme, musik og poesi, hvor begge skuespillere sætter deres evner og kunnen på en hård prøve.

“Kort sagt: Verdenskomik om kunsten at leve” Urban

“Dødkomisk. Simpelthen i verdensklasse.” Politiken

Medvirkende

80

MIN

Paolo Nani, Kristján Ingimarsson

Trailer CAFÉ

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

45


TWINS

Uppercut Danseteater

SØNDAG 10. MARTS KL. 10.00 ONSDAG 27. FEBRUAR KL. 19.30 De kan ikke tale endnu, eller også taler de forskellige sprog. Men gennem rytmer, trin og mimik opstår der alligevel en dialog og et venskab. TWINS lader to af Uppercuts dygtige mandlige breakdansere tage et kig på helt små børns møde med venner: Hvordan det går for sig, når de voksne har så travlt med noget andet, at de ikke har tid til at blande sig i børnenes leg. TWINS giver et bud på et nysgerrigt og viljestærkt børneunivers. En verden, hvor to barnevogne kan laves om til de mest utrolige ting, fx en formel 1 go-cart.

Gid man var en baby og kunne danse  breakdanse med Mark og Lukas! Teateravisen.dk

Medvirkende Instruktør Idé af ​Musik ​ Senograf Kostumer

Fra 2 ÅR

Boris André og Lukas Larsen​​​ Niels Peter Kløft Cher Geurtze Mikael Fritze Christian Q. Clausen Malene Bjelke

30

MIN

46

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


FORÅRSKONCERT

Randers EgnsTeaters Kor

TIRSDAG 12. MARTS KL. 19.30 Det er blevet tid til den årlige forårskoncert med de skønne vokaler fra Randers EgnsTeaters Kor. Forvent at komme i godt humør og ikke mindst fantastisk forårsstemning, når koret giver et brag af en forårskoncert på professionelt niveau. Repertoiret spænder fra fodvippende soul og pop til de mere stemningsfyldte og rolige klanguniverser. Pris: 40 kr.

Medvirkende Dirigent

Randers EgnsTeater Kor Kari Steen

90

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

47


SØSTRØM Metal

A/S

Retai l Outdoor

Totalløsninger fra skitse til færdig montage. Vi er eksperter i specialopgaver indenfor produktion og kontruktion af byggeri, inventar og uderumsløsninger. Vi varetager produktet igennem hele processen og spare dig for unødvendig projektledelse.

Produktionen i fokus Vores produktion er opdelt i 3 kategorier, for at sikre dig den højeste kvalitet og finish indenfor hvert område. Kontakt os for mere info..

METAL

Blommevej 22, 8930 Randers NØ

48

RETAIL

+45 86 41 75 22

OUTDOOR

www.sostrom.dk

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


SVEND, KNUD OG VALDEMAR

Figaros og Den Ny Opera

ONSDAG 13. MARTS KL. 19.30 TORSDAG 14. MARTS KL. 19.30 Det er danmarkshistorie for fuld musik, når Svend, Knud og Valdemar indtager scenen. Vi følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede, hvor alt går galt, blandt andet fordi intrigerne mellem skuespillerne ikke kan skjules. Peter Fristrups teaterstykke har holdt sig på repertoiret siden premieren i 1887 og har igennem alle årene fornøjet publikum over hele landet. Nu kaster opera- og teatertruppen Figaros og Den Ny Opera sig over denne perle og giver den en moderne makeover. Der tilføjes ekstra sangnumre fra både opera, operette og musical, og når Figaros tilsætter sin særegne komik til den i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften i teatret.

Medvirkende Idé og instruktion Musiker

120

Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm og Kristian Jensen Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm og Kristian Jensen Allan Dahl Hansen

CAFÉ

MIN

INCL. PAUSE

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

49


I NATTENS LYS Teatret Refleksion

SØNDAG 24. MARTS KL. 10.00 Mens solsorten synger, gør alle sig klar til natten. Hr. Nat begynder sin vågerunde. Alle sover - undtagen én. ”Jeg kan ikke sove”, siger pigen. Ved hjælp af lidt månestøv slutter hun sig til Hr. Nat, og sammen udforsker de nattens varme og levende univers af lys og lyde. Lige indtil solsorten igen synger, og en ny dag begynder. I NATTENS LYS åbner op for en helt ny og sanselig drømmeverden fyldt af finurlige hændelser og lun magi, der sætter gang i fantasien - selv hos dem, der har svært ved at falde i søvn. En mild og funklende sanseoplevelse for de 3-6 årige og deres familier.

Medvirkende Instruktion Manuskript Scenografi Musik/lyddesign Lysdesign Scenetekniker

Fra 3 ÅR

Andy Manley Bjarne Sandborg Andy Manley Mariann Aagaard Daniel Padden Anders Kjems William Højberg Nielsen

120 40 MIN

50

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


LAMPEDUSA

Akut360

TIRSDAG 26. MARTS KL. 19.30 I efteråret 2013 druknede omkring 360 flygtninge, mange af dem kvinder og børn, da den båd, de opholdt sig på, kæntrede få sømil fra den italienske ø Lampedusa. LAMPEDUSA skildrer Europas udfordring med migration og flugt gennem to personlige fortællinger fortalt af mennesker, der, som så mange andre, føler sig pressede af indvandring og de fremmede. I et Europa, hvor fremmedfrygten finder næring, er disse to personer hverken entydigt gode eller onde, men de personificerer, at hele problematikken nærmest er provokerende kompleks. Selv om temaet er flygtninge, rettes blikket snarere mod os her i Vesten. Hvem er vi? Hvem er vi i mødet med både os selv og med de fremmede? Og hvilket Europa ønsker vi at være, når mennesker i nød banker på vores dør? ”En af de vigtigste teaterforestillinger herhjemme i flere år” - Information

Medvirkende Instruktør Dramatiker

Charlotte Munck & Jesper Hyldegaard Andreas Dawe Anders Lustgarten

90

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

51


Randers EgnsTeaters

VandRåd

Rådet til udførelse van(d)vittige ideer Dansk Revision Randers Faarup Beton Grundfos Innovation Living jem & fix Jysk Vin Jyske Bank McDonalds Randers Overgaard Gods Pakhuset ProDan Radio ABC Randers Amtsavis Randers Havn Vink Plast Wind Estate

52

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


DÆMONER

Mungo Park Kolding

FREDAG 29. MARTS KL. 19.30 Dæmoner er noget så sjældent som en moderne klassiker. Et stykke, der taler til vores nutid fra en anden tid og lader os se os selv i afstandens ubærligt skarpe lys. Lars Noréns stykke rummer en politisk, samfundskritisk vinkel på parforholdets krise, som er dybt aktuel. For måske er det virkelig sådan, at det klassiske, monogame parforhold har svære betingelser, fordi det simpelthen ikke er attraktivt for markedet. Set fra markedets synspunkt er det trygge, rutineprægede parforhold uproduktivt. Uden det konstante krav om at gøre sig attraktiv for andres behov og at søge sine egne behov tilfredsstillet stagnerer væksten, og så mister markedet sin dominans. Og det må aldrig ske. I et markedsstyret samfund er der kun plads til det enkelte individ og dets materielle behov, og så bliver vi selv til dæmoner. For os selv og for hinanden.

Medvirkende Instruktion Manuskript Scenografi og lysdesign Lyddesign

Frank Thiel, Maja Juhlin, Magnus Christensen, Anna Stokholm Simon Boberg Lars Norén Edward Lloyd Pierce Jes Theede

150 MIN

INCL. PAUSE

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

53


Advokatfirmaet Grønbæk & Huuse Østervold 20, 3. sal, 8900 Randers C

89 15 25 00

www.ret-raad.dk/randers

54

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


TVIND - THE MUSICAL

Teater V

TIRSDAG 9. APRIL KL. 19.30 For 50 år siden købte en flok unge mennesker en gammel bus. De ville ændre verden, og spørgsmålet er om det lykkedes? Året er 1972 – Og Mogens Amdi Petersen har startet Den Rejsende Højskole og Det Nødvendige Seminarium, der senere skal blive til det verdensomspændende imperium, Tvind. Forestillingen er ikke en dokumentarisk gennemgang af Tvinds historie med Amdi i hovedrollen. Det er heller ikke en musical i gængs forstand, men historien om en gruppe mennesker og deres udvikling i Tvind, individuelt og sammen, krydret med et udvalg af tidens politiske (slag)sange. Vi følger en gruppe stærke individer fra den spæde start i 70’erne og op til midt 90’erne, hvor Tvind kommer i alvorlig modvind. Henrik Lyding, JP Ulla Strømberg, Kulturkupeen.dk

Medvirkende Instruktion Dramatiker Scenograf Musikalske arrangementer

Iben Dorner, Rikke Bilde, Sune Kofoed, Martin Bo Lindsten, Margit Watt-Boolsen og Sune Skuldbøl Vraa Jens Svane Boutrup Andreas Garfield Julie Forchhammer Sune Skuldbøl Vraa

120 MIN

INCL. PAUSE

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

55


Pakhuset præsenterer

HAHA-HIHIBWAHA! Fra 6. september

Lone Rødbroe, Rikke Buch Bendtsen, Karsten Jansfort & Jacob Morild. randersrevyen.dk facebook.com/randersrevyen

Vi søger boliger til salg i dit område

TIL SALG For en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig Altid åbent, påske, pinse, jul og sommer, hver dag fra kl. 7.00 – kl. 22.00

8641 0157 www.kivias.dk 56

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


KURT OG KIRSTEN

Louise Schouw Teater

TIRSDAG 23. APRIL KL. 19.30 Kurt og Kirsten er lykkelige. De falder på knæ for hinanden og lover hinanden højt og helligt at blive skilt efter 30 års ægteskab. De er enige om beslutningen. Boet skal deles og ringene returneres - og så skal de have taget et skilsmissebillede. Men kan man overhovedet forlade hinanden efter 30 års samliv? Er der noget der hedder lykkelige skilsmisser? - og kan man blive skilt for at genoplive ægteskabet? Sonja Oppenhagen og Henrik Koefoed spiller det midaldrende ægtepar Kurt og Kirsten i en forestilling, der har både tragedie og absurd komedie i sig. Den handler om kærlighed på godt og på ondt - og om at opdage hinanden på ny.

Medvirkende Iscenesættelse Dramatiker

Sonja Oppenhagen og Henrik Koefoed Jan Hertz Kristina Lugn

Varighed: Se randersegnsteater.dk

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

57


+45 87 11 37 20

Brug for en lokal it-ekspert?

Vi tilbyder din virksomhed: 1 times gratis it-tjek

Vi tilbyder alle Randers Egnsteaters’ samarbejdspartnere 1 times gratis it-tjek. Brug dit it-tjek til rådgivning af mulige it-løsninger, ud fra din virksomheds nuværende it-setup. Hør nærmere om, hvordan Systemcenter Randers kan hjælpe med it-support af dine it-løsninger. Eller måske søger du en leverandør af et økonomisystem, Office 365 eller ecommerce? Vi hjælper i dag allerede Randers Egnsteater.

Læs mere om, hvad vi kan hjælpe dig med på Systemcenter.dk eller ring på 87 11 37 20.

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK

58


ROCKY!

Husets Teater

TORSDAG 2. MAJ KL. 19.30 FREDAG 3. MAJ KL. 19.30 Vi elsker dem. Taberne, der rejser sig - og mod alle odds sejrer over deres eget mindreværd, den sociale arv og deres helt urimelige taberliv. Men hvis det er os andre, vores værdier og eksistens, der skal besejres? Hvis det er os, der ender som taberne? ROCKY! er Tue Bierings livtag med den ikoniske figur, vi elsker og kender så godt. Men gør vi nu også det?

”Jeg sad tilbage med tårer i øjnene af lykke over, at jeg denne tirsdag aften oplevede, at teatret er i stand til at beskæftige sig med de allermest besværlige diskussioner af tidsånd og magt, at det kan være mere aktuelt og i større overensstemmelse med virkeligheden end virkeligheden selv, og at det kan forlænge mine empatier ud over grænsen for, hvad jeg turde drømme.” Berlingske.

”Det er tænkende teater, originalt og befriende politisk.(...) Politiken.

Medvirkende Tekst og Instruktion Scenograf Lyddesign Lysdesign

Morten Burian Tue Biering Peter Schultz Ditlev Brinth Mathilde Niemann Hüttel

105 MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

59


HESTEN Randers EgnsTeater

60

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


14. 15. & 16. MAJ KL. 19.30

Drengen Albert elsker sin hest Joey. Men da krigen kommer, tvinges hans far til at sælge den til hæren. Vi følger nu hesten gennem krigens gru, og vi møder de mennesker, der ændres for altid ved mødes med det smukke og stolte dyr. En bevægende og livsbekræftende historie om varme følelser, der binder mennesker og dyr uløseligt sammen. Reumertnomineret i 2010 Modtog i 2012 Årets Børneteaterpris Efter forestillingen er der aftertalk med de medvirkende. ”…en fabulerende og underfundig og svimlende kærlig forestilling.” Anne Middelbo Christensen Medvirkende Instruktør/scenograf Dramatiker Konsulent scenografi/kostumer Musik Lysdesign

Lisbeth Knopper, Morten Bo Koch og Finn Rye Kurt Bremerstent Sven Ørnø Sus Haugland Bjørn Bønne Christensen Mathias Hersland

45

MIN

STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

61


XL-BYG Vorup – DIN for god service.

GARANTI

Vores fagligt kompetente og hjælpsomme personale RÅDGIVER og BETJENER både professionelle og private.

Nyborgvej 3 • Randers SV • Telefon 86 42 38 22

www.randers-kammerorkester.dk

62

RANDERS KAMMERORKESTER

2018 2019

WWW.RANDERSEGNSTEATER.DK


EN SIMPEL BILLETSTRUKTUR Voksenforestillinger: Løssalg: 150 kr. / Rabatpris: 110 kr. Rabatten udløses ved køb af tre billetter eller flere til valgfri forestilling(er). Rabatten gælder alle efterfølgende køb til voksenforestillinger i indeværende sæson – købet tilknyttes personligt. Unge under 25 år og studerende over 25 år: 75 kr. Til alle forestillinger kan der købes gruppebilletter. De skal bestilles på teatrets billettelefon, og der er begrænset antal. Familieforestillinger: Familierabat: 75 kr. / børneabonnements-pris 40 kr. NYT: Som noget nyt i denne sæson, kan der købes på et børneabonnement. Det indebærer, at hvis man køber billetter til tre familieforestillinger eller flere, udløser det en rabat på 35 kr. pr. billet på alle billetter til familieforestillinger i indeværende sæson. Forestillingernes aldersgrænser skal overholdes. Randers EgnsTeater forbeholder sig retten til at afvise for unge børn ved døren.

FORESTILLINGER MED SPISNING Kuvertpris 150 kr. Ved de fleste forestillinger med café-opstilling serveres der buffet inden forestillingen. Menuen varierer og kan ses og bestilles på hjemmesiden eller ved henvendelse til teatrets billetkontor. Spisning skal bestilles senest fem hverdage før forestillingen. Ved forestillinger med buffet åbner teaterets foyer kl. 17.30. Buffeten serveres fra kl. 18 til 19. Personalet kan besvare eventuelle spørgsmål om allergener.

BILLETSALG OG INFORMATION Billetter købes eller reserveres på randersegnsteater.dk eller ved henvendelse til vores billetkontor. Reserverede billetter skal afhentes senest syv hverdage efter reservationen. Billetkontorets åbningstider: mandag til fredag kl. 10-15. Tlf.: 87 10 19 00 post@randersegnsteater.dk Betaling: VISA, Dankort og VISA/Dankort, Mastercard, MobilePay. Teaterets foyer åbner en time før forestillingen. Døren til salen åbnes kort inden forestillingen og lukkes præcis ved forestillingens start. Billetter til forestillinger refunderes ikke, men kan op til tre dage før en forestilling byttes til en anden ikke udsolgt forestilling eller et gavekort. Billetter til spisning kan refunderes op til fem dage før forestillingen. Vi tager forbehold for udsolgte forestillinger og trykfejl. Se i øvrigt randersegnsteater.dk for betingelser vedrørende billetkøb. STØTTET AF RANDERS KOMMNUNE

63


sĂŚsonprogram18-19/04-2018/7.000

Sæson 18 19  

sæsonprogrammet for 2018/2019 på Randers EgnsTeater

Sæson 18 19  

sæsonprogrammet for 2018/2019 på Randers EgnsTeater

Advertisement