Page 7

Broiler er en av Norges største artister og har passert 400 millioner streams på Spotify alene. - Broiler har en rekke mastodonthits og kommer til å lage kongestemning på sletta. De har varmet opp for størrelser som Chainsmokers, og Verket-vennene står neppe særlig i ro under «Wild Eyes», «Rays of Light» og «Shots». Det kommer til å bli et fyrverkeri av et show, sier festivalsjef Maiken Johansen. Det var få som forutså hvilken enorm suksess Broiler, bestående av Mikkel Christiansen og Simen Auke, skulle bli da de entret musikkscenen i 2012. På bare noen få år har Drammensguttene opparbeidet seg over 400 millioner avspillinger på Spotify, og forvandlet seg fra YouTube-personligheter til en veletablert og svært vellykket DJ- og produsentduo.

I 2015 ga de ut monsterhiten «Wild Eyes», som gikk rett til førsteplass i Norge. Den ble også nominert til «årets låt» på Spellemann, og har solgt til over åtte ganger platina. Samme år gikk deres remix av Imagine Dragons «shots» sin seiersgang, og har over 228 millioner streams på Spotify! De senere årene har de sluppet en rekke hits med enorm suksess og bygget seg bred erfaring med spillejobber på steder som Tomorrowland i Belgia og Ushuaia på Ibiza. Kritikere beskriver dem som «noen av de mest talentfulle produsentene i Norge» og vi er svært stolte over å kunne si at de i august tar turen til Mo og Verket!

Broiler spiller fredag kl 23.20 HSB-scenen

INA WROLDSEN Finn frem danseskoene, for det er nemlig duket for hitparade når superstjernen Ina Wroldsen kommer til Verket 2019!

- Ina Wroldsen var foreslått av mange da vi spurte publikum om hvem de ville se på scenen i 2019. Vi er storfornøyd med å få henne eksklusivt til Nordland i sommer, sier festivalsjef Maiken Johansen. Ina Wroldsen har det meste: En utrolig stemme, tekster med substans og lekkert produserte poplåter. Vi tror hennes glamorøse og proffe liveshow vil passe perfekt for festivalpublikummet vårt. Få norske popartister kan vise til en like imponerende hit-katalog som Ina Wroldsen. Wroldsen har også hatt stor suksess som låtskriver for internasjonale giganter som Britney Spears, Shakira, Pussycat Dolls, One Direction, Clean Bandit og Demi Lovato, for å

nevne noen. Hennes egen internasjonale popstjernestatusen ble et faktum da hun tok det artistiske steget fra bak-kvinne til frontfigur med egne låter som «Aliens», «Strongest», og «Lay It On Me», samt den gigantiske suksessen med singelen «How Deep Is Your Love», skrevet for Calvin Harris, som valgte å beholde hennes vokal på megahiten. Wroldsen har mottatt utallige internasjonale priser og har med stort hell etablert seg som en solid liveartist med et bredt og engasjert publikum.

Ina Wroldsen spiller fredag kl 21.15 HSB-SCENEN

verket.no

9

Profile for Rana Blad

Verketfestivalen 2019  

Verketfestivalen 2019  

Profile for ranablad