Page 7

Bursdagsfeiring tre dager til ende Obs, Obs Bygg og Obs Kafé feirer åtte år i Svortdalen. Den heidundrende feiringen starter på selveste Nattåpent. – Vi har, tradisjonen tro, bestemt at vi skal feire bursdagen vår samtidig som det er stor aktivitet i byen med Nattåpent. Vi har et tettpakket program med aktiviteter som passer både store og små, i tillegg til ekstra gode tilbud, forteller driftssjef ved Coop Helgeland, Kenneth Bakksjø. Ekspertene i butikken Torsdag starter dagen med deilig frokost til alle kundene, servert av administrerende direktør Per Brochmann og driftssjef Kenneth Bakksjø. – Og så har vi en overraskelse til våre 50 første kunder. Det er en pose med masse forskjellig spennende fra mange leverandører. Og så skal vi dele ut blomster. Det er jo tross alt våre lojale kunder gjennom åtte år vi skal feire, siker markedssjef, Mona Stensheim. Fra torsdag til lørdag blir det i tillegg demonstrasjoner, konkurranser og knallgode priser i butikkene og kafeen. – Leverandørene skal både demonstrere varer og servere smaksprøver. Dette er en viktig del av servicen, for da har vi

ekspertene på produktene tilgjengelig i butikken. – Dette er vår måte å vise at vi setter pris på kundene våre, sier Bakksjø. Takker kundene Fredag kommer Rana FK for å ha stand. Her promoterer de neste dags hjemmekamp mot Grand Bodø, selger supporterutstyr og arrangerer konkurranse hvor man kan vinne sesongkort. – Vi synes det er artig å kunne tilby en arena hvor byens fotballag kan møte kundene våre, sier Stensheim. Lørdag blir det salg av uteblomster dersom været innfrir forventningene. – Havnafestivalen i Sandnessjøen kommer med musikk og hoppetelt. Det blir gratis is til barna og smaksprøver av grillmat fra Coop og drikke fra Mack. Det blir en ganske stor aktivitet her i løpet av disse tre dagene, sier Bakksjø og legger til. – Vi har en høy lojalitetsgrad hos våre kunder. Da er det ekstra artig å kunne feire dem.

Avdelingsleder Obs bygg, Tore Thomassen, venter storinnrykk når han byr på gode tilbud under Nattåpent.

Avdelingsleder Obs sport og bolig, Gerd Halle, har mønster og garn til Verketgenserens tilbehør som mobil- og koppholder, leggiser, sokker og lue.

NATTÅPENT 20. JUNI 2019

Profile for Rana Blad

Nattåpent sommer 20. juni 2019  

Nattåpent sommer 20. juni 2019  

Profile for ranablad