Page 20

20 # HELGELAND

9

Camilla Neppelberg Johansen (bedriftssykepleier for Frisk3 BHT), Tom Andrè Osheim (leder for HMSK ved MIT), Ingrid Bjørnli (daglig leder for Frisk3 BHT), Rune Christoffersen (daglig leder for MIT) og Marit Kjemsås (HMS-rådgiver for Frisk3 BHT) har sammen sørget for å få ned fraværet blant de ansatte på MIT.

Din lokale ekspert på arbeidsmiljø Av en bedriftshelsetjeneste forventer man flere ting. Først og fremst er de pålagt å bistå arbeidsgiver med å bedre arbeidsmiljøet for de ansatte. Daglig leder Ingrid Bjørnli og HMS-rådgiver Marit Kjemsås på Frisk3 bedriftshelsetjeneste (BHT) i Mosjøen er opptatt av å gi den beste servicen til bedriftene, samt tilby noe ekstra.

Kompetanse - For oss har det vært viktig å skaffe oss god kompetanse. Jeg startet her i 2014 og overtok 60 bedrifter. Nå har vi 130 bedrifter som er kunder hos oss. I løpet av denne tiden har jeg ansatt Marit. Vi har jobbet sammen tidligere og jeg visste at hun var dyktig. Sammen har vi tatt videreutdanning innen BHT i Oslo og innen HMS-arbeid ved Universitetet i Nordland. Vi har også tatt kurs innenfor flere områder. Jeg er kurset innenfor konflikthåndtering

og Akan-arbeid; rusproblematikk i arbeidslivet, forteller Ingrid. I tillegg til Ingrid og Marits egen solide kompetanse har de tilknyttet seg en bedriftssykepleier, en fysioterapeut, to leger, tre psykologer og en yrkeshygieniker. Slik kan de tilby tilleggstjenester som blant annet treningssenter med egen medisinsk treningsterapi-sal. Bedriftene som er medlemmer hos Frisk3 BHT kan bestille egne spinningmindfulness- eller yogatimer til sine ansatte, som også får rabatt på treningssenteret. I tillegg kan de få grunnkurs i arbeidsmiljø og HMS-lederkurs gjennom studiesenteret.no.

Profile for Rana Blad

#Helgeland