Page 17

- Vi ser litt lenger fram i tid. Bohus er en større kjede med større omsetning og bedre innkjøpsavtaler. Det fører til at vi får et bredere og større vareutvalg slik at vi kan treffe en bredere kundegruppe, fra unge til godt voksne. Vi får også en mye kjappere leveringstid på standardvarer. Varene kjører vi ut til våre kunder på hele Helgeland, og sender dit vi ikke når med bil, sier hun entusiastisk.

Anne-Line Flatøy, daglig leder for Bohus i Sandnessjøen

Selv om butikken har en kjedeavtale, har de friheter til å ta inn varer etter eget ønske. - Bohus er mer framtidsrettet, samtidig har vi beholdt mye av det gamle sortimentet fra gode norske fabrikker. Vi har fortsatt Ekornes, som har svært god kvalitet.

Proff hjelp til kunden Anne Line forteller at Bohus er gode på nett, men hun vil anbefale folk å komme til butikken. - Det er fint å kikke rundt på nettsiden for å orientere seg om hva man vil ha, men det er klart mest lukrativt å komme til oss. Her kan du se varene bedre og du får en helt annen service og profesjonell hjelp. Vi er en bra stab som er godt rustet til å hjelpe folk med å finne det de vil ha. Det er viktig for oss at kundene våre blir fornøyde, sier hun og legger til at mange som ikke har anledning til å komme til butikken ringer og blir rettledet over telefon. Dagens trender er varierte, og Bohus har et stort utvalg innen både nordisk, klassisk og rustikk stil. - Mange vil ha fløyel og velour på alt av tekstur. Dekor fra dyreverdenen er populært og vi har både aper, elefanter og tigre blant oss på butikken. Farger har også blitt mer pop, og da blir det ekstra artig for oss å gå på jobb, forteller Anne Line.

7

Hun føler de har fått bedre vilkår etter overgangen til ny kjede.

Bohus Sandnessjøen Flatøy Møbler AS

Telefon: 75 07 99 90 E-post: sandnessjoen@bohus.no Web: http://www.bohus.no Facebook: flatoymobler

# HELGELAND

Større vareutvalg

Bohus

17

Møbelforretningen som har holdt det gående siden 1966, gikk i juni 2018 over fra Møbelringen til Bohus-kjeden. Omstillingen har ikke bare vært enkel, men nå er de på plass. - Det har vært en utfordring å bytte kjede, spesielt datasystemet sleit vi med og noen ganger kunne det ta tid å få svar på ting. Men kundene våre har vært tålmodige og fortjener virkelig skryt, smiler Anne Line.

Profile for Rana Blad

#Helgeland